Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak trafiliście na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Pytanie niezwykle infantylne, ale kiedy wszedlem tutaj rano i nie zobaczyłem żadnych nowych postów, do głowy przyszedł mi taki pomysł. No własnie, więc skąd się tutaj wzieliście? Czasami okoliczności bywaja zabawne, czasami dziwne... a czasami niczym się nie wyróżniają. Ale zawsze jakieś są... więc liczę na Waszą aktywność, w końcu to pytanie, na ktore każdy może odpowiedzieć :).

Jeżeli chodzi o mnie to na RazorMedia trafiłem po raz pierwszy w 2002 r., kiedy forum było jeszcze integralną częścią WrestleFans. Byłem zarejestrowanuy na każdej kolejnej odsłonie forum, więc widzialem wszystkie jego modernizacje, których efekt możemy oceniać dzisiaj :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

4

• SixKiller

4

• Przemk0

3

• RVD

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

za cholere nie pamietam w jakich okolicznosciach wszedlem na forum. znana jest mi data 2003-11-05, 16:19 , .Wedlug informacji zamieszczonych na forum jest to dzien po jego otwarciu, czyli jestem tu od very ,very begining.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Ja jakoś w 2001 roku, kiedy RazorMedia jeszcze była częścią Wrestlefans i nie przypominała tego co jest teraz. I tak już zostałem :)
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

O kurcze, ja tez szczerze mówiąc nie pamiętam. Pamiętam tylko, jak starałem się znaleźć polską stronę o pro-wrestlingu. Właściwie miłością do Sports-Entertainment zaraziła mnie... seria gier na PSX! [smackdown! i Smackdown! 2 Know Your Role] Nie wiedziałem nawet o co chodzi, czy to jest na prawde, czy to jest rezyserowane. Na początku myślałem że nie, że to jest naprawde i tam napawdęchcą się pozabijać. Na szczeście postanowiłem to sprawdzić, i wpisałem w jakąś "maszyne szukającą" hasło "Wrestling" i kliknąłem strony z polski. Pierwsza znaleźiona strona to była... Wrestlefans! xD Wszedłem tam, zacząłem czytać, sprawdzać ale... nie za bardzo znalazłem to czego szukałem. Po paru tygodniach znowu mnie napadło i znowu poszukałem takiej strony i kliknąłem którąś z kolei: www.attitude.pl . Teraz się dopiero zaczęło znalazłem wszystko co chciałem, to czego nie chciałem też xD. Postanowiłem więc zarejestrować się na forum, i... oto jestem. A jesli ktokolwiek to zauwazyl... miałem około roczną przerwę z wrestlngiem. Nie wiem czemu, takie rzeczy sie zdarzają. Ale juz jestem i nigdzie nie ide xD

72206429447c1f28e68cff.gif

Ja szczerze mówiąc nie pamiętam jak się znalazłem na tym forum,ale pamiętam że bardzo długo zwlekałem z tym aby się zarejestrować,gdyż wszelakie fora uważałem za rzecz niespecjalnie interesującą ze względu na przeróżne kłótnie pomiędzy użytkownikami i to że administratorzy i moderatorzy nie potrafią sobie poradzić z "zadymiarzami".Ale jak widać tutaj jest porządek :). W sumie odkąd mam stałe łącze w domu tak długo wchodziłem na jakieś polskie strony o wrestlingu jednak się nie udzielając (czyli od 2001 roku). Jednak po długim zwlekaniu postanowiłem się zarejestrować i pogadać o wrestlingu i tak już zostało,a nawet awansowałem na tym forum do rangi supermoderatora (a to przez Was ;)).

• Urządzenie:  Windows

tafilem tu z Wrestlefans. poprzez Attitiude FuckHeada. i tak sie to potoczylo ... calkiem niedawno ... moze miesiac temu ..

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Mi o tym forum powiedzial WeeMan, wiec weszlem i sie zarejestrowalem.

Ja tutaj trafilem przez...google bodajze...bylo to w 2003 roku, gdzies pod koniec...ciagnely mnie zwlaszcza media o Brecie [w ogole przez mysl mi nie przeszlo, ze w niedalekiej przyszlosci cale, swieze gale bede sciagal]...ale sprawdzilem z 20 pozycji i prawie nic nie dzialalo i dalem sobie spokoj...wrocilem gdzies przed wakacjami 2004 i jestem tu do teraz...

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

a RazorR.. a jak Ty wpadłeś na to forum ? :)

Ja w sumie nie pamiętam.. już jak to było wiem że Adminem nie byłem od początku.. wpierw RM prowadzili tylko J-Ro i RazorR.. pamiętam jeszcze jakąś wersja co była cała czarna na jakimś forum darmowym.. później J-Ro zaistalował wersję phpbb..

A teraz to już ja was męcze fioletowym :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

To darmowe forum o ile pamiętam było pierwszą wersją RazorMedia, trudno się na nim było poruszać. A później była także czarna wersja phpbb, ale zdecydowanie bardziej podoba mi się obecna - fioletowa lub klasyczna :). Swoją drogą Razor mówgłby napisać kilka słów o tym dlaczego stworzył forum... czy bardzo sie pomyle jeśli powiem, że z nudów? ;)

Na forum trafilem przez google końcówką 2003 lub początkiem 2004 ale z powodu braku stalego lącza i powodów podobnych do tych co podał Dejv nigdy się nie rejstrowałem.Przełom nastąpił po wakacjach 2004 i nadal trwa...

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Jak dobrze pamiętam to chyba pierwsze RazorMedia było niebieskie (mogę się mylić, trochę czasu minęło) i głównie tam można było znaleźć wszelakie walki. Wtedy to było coś, co prawda była to taka "prowizorka" ale to dokonało pewnej rewolucji (nie boję się tego stwierdzić). Od 4 lat RazorMedia & Attitude to mój drugi dom (wirtualny). |:)
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Hmmm może masz rację, czarne bądź granatowe... trudno mi powiedziec, to było tak dawno temu... w kazdym razie dominowały ciemne kolory :). Razor w avatarze miał jakiegoś zakapturzonego gościa ;).

A nie miał przypadkiem avatara Stinga??

Ja trafilem na to forum ponad rok temu podczas zawiazywania sie e-fedu PWF (czy cos takiego). Zawsze staralem sie udzielac w e-fedach (z przerwami spowodowandymi brakiem dostepu do netu) i to juz od konca lat 90-tych. Bylem w pierwszym PCW, a strona wrestlingowa ktora w owym czasie odwiedzalem bylo WCWFANS.

Jak trafilem na to forum, to tylko przy okazji e-fedu ktory szybko padl. Potem bylo EWF (juz drugi raz) i przestalem odwiedzac to forum. Gdy upadlo EWF i powstalo AWF to regularnie odwiedzam was. I oby tak dluuuugo zostalo.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 33 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Idąc tym tokiem to może niech WWE na głównego mistrza da Putina, Kim Jong Una czy innego wrogiego USA przywódcę. W końcu też heel i świetnie by negatywną reakcje generował i też moglibyśmy bronić że przecież to wrestlingowy geniusz bo o taką reakcję chodzi 😉  Ja nie markuje bo po prostu go nie uznaję za zawodnika i go przewijam. Nigdy nie obejrzałem ani nie obejrzę jego proma, brawlu ani walki (jedynie to np w Royal Rumble, MITB muszę go znosić bo to ważna walka i byli w niej inni zawodnicy)
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom New Blood 18 Data: 05.02.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: TOKYO SQUARE In Itabashi Publiczność: 201 Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • RomanRZYMEK
      Dokładnie, a widząc po biadoleniu/hejtcie (głównym argumentem jest to, że jest influencerem) na tym forum na jego osobę pokazuje, że smarci dali się zrobić w bambuko i świadomie bądź nie zamarkowali do jego postaci (w końcu to HEEL). To jest dopiero bookingowy majstersztyk! 
    • -Raven-
      Pełna zgoda. Jestem ostatnią osobą, która propsowałaby Youtuberów, czy innych pseudo-celebrytów, ale Logan Paul to inna bajka. Facet wziął się za wrestling "na poważnie" (a więc nie są to okazjonalne występy, żeby sobie podbić wzajemnie fame), w ringu daje lepsze walki niż 90% rosteru W, rozrywkowo jest jeszcze lepszy i potrafi zamiodzić na majku. Jeżeli kolo robi to "na pełny etat" i robi to naprawdę porządnie, to można przymknąć oko na to, skąd się wywodzi. Dla mnie, danie mu pasa US było jedną z lepszych decyzji i jako Majster sprawdził się w tej roli bez zarzutu. Głowę dam, że gdyby pokazać go komuś, kto nie znałby jego przeszłości, to osoba ta nawet by nie pierdła w kwestii pushu jaki dostaje Paulinek. Gościa nie promują tylko dlatego, że "jest znany", ale dlatego że swoją postawą, zaangażowaniem i skillsami po prostu na to zasługuje.
    • GGGGG9707
      Logicznie to po RAW w Bxl nie ma żadnego live eventu ani nic aż do SmackDown w piątek także teoretycznie i tak zawodnicy będą mieli 4 dni wolnego to co im szkodzi ich zabookować na odcinek. Zwłaszcza że WWE z jakiegoś powodu chwaliło Bxl, są bardzo zadowoleni z tempa sprzedaży biletów, to ma być test przed PLE więc przydałyby się jakieś atrakcje czy mocne nazwiska albo właśnie niespodzianki Chyba że PLE w Belgii w przyszłym roku będzie słabe i robią test przygotowując grunt pod słabą gale 😜
  • Dodaj nową pozycję...