Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jon Moxley, Matthew Hannan, Brett DiBiase, WWE DVD`s, Sin Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jon Moxley w FCW występuje pod swoim prawdziwym imieniem - Jonathan Good. Zawodnik zadebiutował wczoraj na gali FCW, biorąc udział w battle royal. Został wyeliminowany przez Ericka Rowana.

W tej samej walce w federacji Florida Championship Wrestling zadebiutował Matthew Hannan. Hannan występował poprzednio w federac...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jon-moxley-matthew-hannan-brett-dibiase-wwe.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 908
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oficjalnym themem gali Over the Limit będzie utwór Help Is on the Way w wykonaniu grupy Rise Against.

No to nawet jak gala będzie totalnie chujowa. To już na wstępie można to zaliczyć do plusów! Rise Against \m/

Opublikowano
HaHAah, nuta ostatnio najczęściej u mnie na kompie odpalana themem gali!, zajebiście!, OTL ogółem narazie dobre themy ma, Crash w tamtym roku też dużo razy muciłem :)
Opublikowano
HaHAah, nuta ostatnio najczęściej u mnie na kompie odpalana themem gali!, zajebiście!, OTL ogółem narazie dobre themy ma, Crash w tamtym roku też dużo razy muciłem :)

Czyli moje przypuszczenia, że jesteś krową, potwierdziły się :)

Ma ktoś może link do battle royal ?

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano

Hehe, ostatnio 'Help is on the way' stał się jednym z moich ulubionych kawałków, fajnie, że zostaje themem tak totalnie beznadziejnie zapowiadającej się gali. No i czyżby ten tytuł pojawił się tutaj nieprzypadkowo? ;)

Co do Sin Cary - cholernie się z tego powodu cieszę, daje to szanse na szybki push dla tego zawodnika, no i najważniejsze - na wypędzenia coraz bardziej schematycznego Mysterio.

Opublikowano
Jak Wy to ja też muszę powiedzieć, że na razie Theme gali zapowiada się ciekawiej niż sama gala. Oby się nie okazało, że Rise Against będzie największym plusem Over The Limit. Przy okazji polecam wszystkim nową płytę RA. Help is on the Way... Save Us Y2J xD
Opublikowano

sin gold kura

lub w skrócie sin kura he he xD

Opublikowano
za dużo tu wulgaryzmu i przekleństw
Opublikowano
czyli ta strona nie jest skierowana dla dzieci skoro nikt tu nie kontroluje wulgaryzmu