Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Morrison następcą Edge'a?, Sin Cara projektem Triple H'a,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za przeniesienie Sin Cary na SmackDown! odpowiada nie kto inny jak Starszy Doradca Prezesa - Triple H. Chodzi o to, że po tapingu można łatwiej wyedytować ewentualne błędy zawodnika. Triple H zadecydował, że Sin Cara będzie mógł się przyzwyczaić do stylu WWE i nabrać pewności. The Game ponoć tak bardzo przejął się swoj...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-morrison-nastepca-edgea-sin-cara-projektem.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jesteś pewien, że to Orton napisał na swoim twitterze? Jakoś nie leży mi w kontekście. :D Do Ortona napisał to fan, a RKO wcisnął opcję "retweet", ot drobnostka. :)
Opublikowano

Coś dziwne, że wrestler mówi o sprawach, które w telewizji wypuszczone będą dopiero w piątek, ale może się nie znam.

Co do Morrisona - fajnie, naprawdę fajnie, może w końcu dostanie push. Tylko czy on czasem nie miał być drugim Michaelsem?

Opublikowano
Jesteś pewien, że to Orton napisał na swoim twitterze? Jakoś nie leży mi w kontekście. :D Do Ortona napisał to fan, a RKO wcisnął opcję "retweet", ot drobnostka. :)

Dokładnie to samo chciałem napisać, jakiś typek napisał, jaki to Randy jest zły, że ludzie go hejcą w internecie i żeby dalej tracił fanów. Orton poprzez jakiś tam guziczek opublikował ten wpis na swoim twitterze. Trochę to takie heelowskie według mnie, no ale zobaczymy, co się będzie działo. Morrison jako następca Edge'a? Mi to pasuje, chłopak ma bardzo duże umiejętności, ale niestety, przy Metalingusie wchodzić nie będzie. :(

Opublikowano

przed kliknięciem w uwaga zawiera spojler z divą zastanawiałem sie jaka to może byc diva

kelly kelly i maryse oraz layla to najsexowniejsze laski w wwe

co do czołgu kharmy

ciekawostka mała

mccool przegrała i hellowska diva

maryse brak wyniku ale maryse heel diva

alicia fox przegrała heel diva

wydaje mi sie że kharma będzie atakowała hell divy które będą przegrywać a sama kharma będzie chroniła face divy przed heel divy taki guardian face div

ale mi się tylko wydaje pozory mylą a ten śmiech kurwa mać za przeproszeniem straszny myślałem że straszniejszy śmiech mam ja

Opublikowano

Co do spoiler 'u z SD.

To nie wiem śmiać się czy płakać.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano

Się tam czepiacie.

Randy słyszy głosy, więc co w tym dziwnego że piszę sam do siebie? :D

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Opublikowano
Na jaką cholerę piszecie najpierw, że walkę przegrała Alicia Fox, a później piszecie wyniki w spojlerach?! Dziękuję bardzo za zepsucie zabawy.
Opublikowano
Co do spoiler 'u z SD.

To nie wiem śmiać się czy płakać.

Najlepiej się nie odzywać i 'nie wchodzić na nasze podwórko'.

Opublikowano
szczerze, to właśnie takie miałem skojarzenie, gdy JoMo wyszedł w swoich okularach i jakoś w tym całym swoim gearze. Skojarzenie z Edge'm kilka lat temu. podobny styl. ale kit z tym. największą bolączką jest brak dobrego finishera. bo starship pain jest na zasadzie wyjdzie-nie wyjdzie. wszyscy widzą, że nadchodzi. wiarygodny finisher powinien być szybki i skuteczny. gdyby Morrison zmienił trochę styl na bardziej 'przyziemny' i dostał finishera 'znikąd', zmieniono by tylko trochę gimmick, to byłoby gites. byłby wiarygodniejszy, jako ewentualny main eventer.
Opublikowano
Ja jestem bardzo sceptyczny, jeśli chodzi o Morrisona w main evencie. Vince bardzo ceni sobie micskille, a niestety JoMo ich nie ma... Niemniej jednak bardzo bym chciał.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!