Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Stephanie ma więcej rozumu niż Dixie", McCool odejdzie z

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Podczas spotkania Vince'a z akcjonariuszami WWE Michelle Wilson (specjalista ds. marketingu) powiedziała, że porzucenie słowa "wrestling" z nazwy WWE jest częścią planu przygotowanego już w 2010 roku. Akcjonariusze chcą w ten sposób rozbudować WWE, wytyczając federacji nowe drogi wykraczające szeroko poza wrestling....

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-stephanie-ma-wiecej-rozumu-niz-dixie.html
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Sebu

2

• wojtek95

1

• Domsior

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

ciekawe kto byłby lepszym prezesem vince tryplak czy żona tripla i zarazem córunia szefa stephanie??

Czyżby extreme rules równie przewidywalne co elimination chamber??

Mick foley na imprezce u rocka?? Zastanówny my się w ogóle czy vince pozwoliłby rockowi w erze pg taką dżampreze urządzić??

Ciekawe kiedy zrobią choć JEDEN house show w polsce??

Pewnie nigdy w rumumii zrobili a w polsce nie ciekawe czy to prawda że maryse była w polsce?? Bo czytałem gdzieś że zamieściła ona wpis chyba na tweeterze że ona and i quote (z angola: fly to poland)

co do fotek są okey ale beth do tych najsexowniejszych w moich rankingu div nie należy są ładniejsze np. Maryse ale ona jest z mizem(ma facet szczęście) kelly kelly (kolejna zajęta z justinem gabrielem) melina nawet nawet jest(ale kolejna zajęta nie musze pisać z kim bo chyba każdy wie)

co do ratingu no spadek w walce ortona z ziglerem to mnie nie zdziwił walka wg mnie zajebista nie była co do punka oby został i dostał push najlepiej na money in the bank bo co jak co ale jemu się należy walizka i pas bo po odejściu edga to właśnie punk jest najlepszym wrestlerem a jeśli chce odejść z wwe to tylko do roh

tyle ode mnie

miłej lektury(chociaż to powinienem napisać na początek jeśli w spojlerach)

i coś czego zapomniałem w tamtym komencie dopisać która to już kontuzja tarvera@z ręką?? Chyba 2 i z tamtej poprzedniej chyba się niedawno wyleczył co do talentów ''wyławianych'' przez tripla oby ich więcej bo miz mistico(sin cara) to w przyszłości 100% gwiazdy które mogą być nawet większe (niż cena to może to być prawda co do rocka to może nawet też ale chyba w erze attitude jeśli ta wróci a na to są szanse takie jak przyjście na kawe jezusa czyli zerowe chociaż 2 razy się o śmierć otarłem więc miałem szanse na kawke z jezusem)

Te wywody na temat ery PG są normalnie genialne! I like it! Dalszej części postu/ów nie zdołałem przeczytać, to dla mnie zbyt ciężkie wyzwanie.

Vince rzeczywiście pojechał troszkę po Dixie, w trosce o swoje bezpieczeństwo nie będę pisał czy się z tym zgadzam, ale liczę na jakąś ripostę ze strony Carter i kolejną twitterową wojnę :twisted: .

Vince rzeczywiście pojechał troszkę po Dixie, w trosce o swoje bezpieczeństwo nie będę pisał czy się z tym zgadzam, ale liczę na jakąś ripostę ze strony Carter i kolejną twitterową wojnę .

Daj spokój co mu Dixie odpowie? Że jest królem tandety? Ja na miejscu Vinca zgodziłbym się na obecność Foleya na Raw, a nawet bardzo chciałbym zobaczyć jego rozmowę z Rockiem, ale to nierealne.

Czy ten film z Rockiem i Dieselem to piąta część serii "Za Szybcy Za Wściekli"?

Tak to jest 5 część.Foley w erze PG, nie wiem czy to by wypaliło. Oby Triple H sprowadził więcej zawodników pokroju Mistico.

Daj spokój co mu Dixie odpowie? Że jest królem tandety?

Oto mi właśnie się rozchodzi, Wojtku. Dixie wymyślająca niestworzone historie = świetna zabawa :twisted: .

Foley w erze PG, nie wiem czy to by wypaliło

The Rock potrawi, Austin potrafi, Foley nie wytrzyałby dziesięciu minut? Poza tym, dla takich gwiazd nie ma ograniczeń. Powie ass, bitch - nic mu nie zrobią (grozili The Rockowi grzywną i zwolnieniem? :D ).

http://www.wrestleview.com/viewnews.php?id=1304112769

Z tego co tu piszę nie wynika, że to Vince powiedział, że Stephanie ma więcej mózgu niż Dixie, tylko, że tak powiedział pytający, a McMahon cały czas odpowiadał bardzo dyplomatycznie, na zasadzie: "mam nadzieję", "nie wiem czy są na sprzedaż","może..."

7614081404f146f966c931.jpg

• Urządzenie:  Android

Nie pamiętam z jakiej strony tego akurat newsa miałem, bo materiał był brany z kilku. Rzeczywiście się walnąłem. No ale redaktor to też człowiek ;) przynajmniej za "upierdolony stół" nie będę ścigał :twisted: