Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Sacrifice PPV (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA World Heavyweight Title Match

Masakra, czemu akurat ci dwaj walcza o najwazniejszy pas federacji?;/

Oby wygral Sting i jak najszybciej stracil ten pas na rzecz kogos mlodszego i lepiej prezentujacego sie w ringu...

TNA X-Division Title Match

Pewne zwyciestwo Kaza.

WTF z tymi Buckami, niby sie poklocili, zapowiadalo sie na feud miedzy nimi a ost razem z bodajze Redem nabijali sie z Hogana na impactcie?!

Abyss vs Crimson

Oby dali wygrac Crimsonowi, widze w nim potencjal

Mixed TagTeam Match:

Jeff Jarrett/Karen Jarret vs Kurt Angle & mystery partner

A ja stawiam, ze partnerka zdradzi Kurta, kolejny raz wygra Jarett i bedziemy mieli kontynuacje feudu:)

TNA TagTeam Title Match:

Beer Money vs Matt Hardy & mystery partner

Oby nie wpadli na pomysl konfliktu w Beer Money...

Wolalbym zeby wygrala ekipa 4tune, ale pewnie nie bedzie to ich jedyna walka tylko feud bedzie kontynuowany...

TNA Knockouts Title Match:

Madison Rayne vs Mickie James

Niech juz to skoncza, Madison mnie drazni, wygra zapewne Mickie i dostanie program z inna diva, a Madison z Tara i oby wygrala Tara;o

Mexican America vs Ink Inc

Ta walka mnie najmniej interesuje, ink inc mialo byc rozbite a tu nagle feud z mexykancami?

Uwielbiam ta kionsekwencje TNA...

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marcel

4

• Sebu

4

• Tupak

3

• DOG

3

Top użytkownicy w tym temacie

Ta walka mnie najmniej interesuje, ink inc mialo byc rozbite a tu nagle feud z mexykancami?

Uwielbiam ta kionsekwencje TNA...

to są konsekwencje pewnej kontuzji i próby załatwienia problemu... trzeba oglądać impacty';) zresztą to ma sens chociaż mieli sie rozpaść razem stają w obronie wyższych wartości wkońcu to USA nawet zli panowie będą jej bronić jeśli chodzi o tych pochodzących z usa:P

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Szkoda tylko, że jest to motyw tak oklepany w prowrestlingu. Jak się chce tylko jako tako wypromować heel'i z poza USA, wystarczy, że zaczną najeżdżać na amerykańskie kolory - znienawidzenie murowane.

Może i oklepany, ale jednak działa cały czas. Chant USA jest nieśmiertelny.
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nie mówię, że nie działa ale mogli by coś wymyślić ciekawszego i bardziej kreatywnego.

Tak samo jak zrobienie z siebie Face w najłatwiejszy sposób.

-"Walczę dla najwspanialszej publiki z ........ itd.To się sprawdza

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Już dziś PPV więc trzeba coś o nim wspomnieć.

TNA WORLD HEAVYWEIGHT TITLE MATCH

Rob Van Dam vs. champion "The Icon" Sting

Feud niby jest prowadzony, Sting wykorzystał szanse na wybranie sobie przeciwnika, ale nie wiem czemu mam takie głupie przeczucie, że RVD może przejść heel turn i zdobędzie pas. Walka napewno nie porwie widowiska, ale zła nie powinna być. Sting jak na swój wiek sprawuje się dobrze ( choćby się ledwo ruszał to i tak go będę bronił ). Jestem ciekaw jak to wyjdzie i oczywiście zwycięzca będzie walczył z Mr. Andersonem. Wkurza mnie fakt, że walki o WHC toczone są tylko przez tych 3 zawodników. Mogliby dać szanse np: Mattowi Morganowi.

TNA X-Division Title Match

Kazarian © vs Max Buck

Na ten pojedynek bardzo licze. Kazarian jest w stanie wykręcić bardzo dobry pojedynek i oczywiście Bucksowi też niczego nie brakuje. Walka może okazać się najlepszą na gali jeżeli dostaną odpowiednią ilość czasu. Troche szkoda, że feud pomiędzy nimi praktycznie nie istniał, ale może po Sacrifice coś się zmieni. Liczę tutaj na zwycięstwo Kazariana.

Abyss vs Crimson

Crimson mne coraz bardziej do siebie przekonuje, odkąd nie walczy już w TT ze Steinerem. Abyss jako monster teraz wygląda o wiele lepiej ( nieszczęśliwy wypadek przez który stracił 3 zęby ). Walka jakby miała jakąś hardcorową stypulacje byłaby o wiele lepsza, ale w zwykłym pojedynku nie wiem jak sobie poradzą.

Mixed TagTeam Match:

Jeff Jarrett/Karen Jarret vs Kurt Angle/Chyna

Jeśli większość czasu w ringu będą panowie to dostaniemy fajny pojedynek. Znając Kurta da z siebie wszystko. Jestem ciekaw co pokaże nam Chyna i oczywiści Karen. Ten feud jest chyba jedyny, który jest logiczny i oby tak dalej szło. Jestem pewien, że na tym to się nie skończy i że zakończenia możemy spodziewać się na BfG.

TNA TagTeam Title Match:

Beer Money © vs Matt Hardy/Harris

Ten pojedynek będzie napewno ciekawy. Piwosze powinni zrobić odpowiednie show, ale najbardziej jestem ciekaw w jakiej formie jest Harris. I oczywiście druga sprawa co się stanie jeśli panowie z AMW spotkają się twarzą w twarz. Ten pojedynek również może skraść show i oby tak się stało.

TNA Knockouts Title Match:

Madison Rayne vs Mickie James ©

Tutaj o wynik walki jestem pewny w 100%, wygra go Mickie James. Po tym pewnie feud zacznie się pomiędzy Madison Rayne a Tarą. Mam nadzieje, że pojedynek będzie dłuższy od ostatniego na PPV.

Wogóle nie kupuje tego drugiego typa z Mexican America. Jestem ciekaw co pokaże w ringu i liczę tutaj na zwycięstwo Inków. Mogę się założyć, że publika będzie głośna przy tym pojedynku, a szczególnie usłyszymy "USA USA". Jakiś wielkich oczekiwań do tego pojedynku nie mam.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

http://www.ewrestlingnews.com/headlines/The_Final_TNA_Sacrifice_Card_For_Tonight_Reve.php

W ostatniej chwili doszła walka......Kendrick vs. Robbie E. No to szykuje się pojedynek na 5 gwiazdek, nie ma bata :roll:

• Urządzenie:  Linux

W ostatniej chwili

Tą walkę awizują od wczorajszego poranka

Kendrick vs. Robbie E

walka ze świetną podbudową i emocjonującymi segmentami na Impactach

Walka Kendricka z techno pomyleńcem będzie prawdopodobnie dark matchem. Dziewięciu walk nie zmieszczą. Na Lockdown też na szybko dodali walkę Devona z Anarquia.

Abyss jako monster teraz wygląda o wiele lepiej ( nieszczęśliwy wypadek przez który stracił 3 zęby )

Jak zaczął się szczerzyć do kamery to było boskie i wyglądał wreszcie jak monster, ale na Sacrifice zjawi się już po wizycie u dentysty :neutral:

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Tą walkę podejrzewam że jednak będziemy mogli obejrzeć.W wersji od Rudosa na LockDown była zawarte dodatkowe około 30 min w tym pojedynek Davona z drugą połową meksykańskiej stajni.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Walka Kendricka z techno pomyleńcem będzie prawdopodobnie dark matchem.

Nie tyle dark match co tzw. preshow match czyli walka w 30 minutowym programie promującym PPV tuż przed główną galą.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Na plus:

- finisher w wykonaniu Hernandeza,

- walka o pas dywizji X

- bezzębny Abyss i całkiem niezły Crimson

Na minus:

- spaślak Harris... Przy nim Storm jest chudzielcem.

- Sting partolący swój finisher (albo to RVD przesadził hehe).

Całościowo: Szału nie było, standardowy poziom TNA. Ale są nadzieje na przyszłość.

16476371734edf391100c30.jpg

Sacrifice jaj nie urwało, mimo, że zapowiadało się w miarę fajnie...

Tak na wstępie - cholernie mnie wkurwia kiedy mecz ze zwykłego meczu przekształca się w jakiś No DQ czy Falls Count Anywhere i sędzia w to nie ingeruje (chyba, że coś przeoczyłem). Wydaje mi się, że cała ta akcja z pójściem w trybuny podczas ME miała na celu zakrycie słabej formy Stingera, kilka spotów, trochę leżenia, jakoś przejdzie. W ringu jedyne co mogło mi się podobać to kontry, akurat za rozpisanie tego malutkie brawo. Jednak jak ktoś jeszcze raz powie, że Sting wyciąga więcej niż Taker to zwątpię. Było wolno i strasznie sztampowo, po prostu muliło. Do tego źle wykonany finisher... Mam wielki szacunek do Stinga, ale facet powinien dać sobie spokój z ME. Lubię jego postać, szanuję jego pracę i nie chcę żeby odchodził z TNA, ale walki wieczoru niech zostawi w spokoju.

Kurt i Chyna vs Jarrettowie... przyzwoicie, bez żadnej rewelacji, po prostu solidnie, ale obaj Ci panowie do takich walk przyzwyczaili, bardzo fajnie się ogląda ich współpracę w ringu. Na plus występ Chyny, ktoś kto pisał, że kobieta ta umie za pewne obecnie mniej niż KO z TNA powinien to teraz odszczekać. Kurt wygrywa, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak zakończą ten feud.

AJ i Tomek Marzyciel... bardzo fajnie. Zabrakło mi trochę krwawiącego Dreamera, bo w takowych stypulacjach do tego przyzwyczajał, ale było fajnie. Kilka ciekawych spotów, bardzo dobrze wykorzystany stół. No i fani nie doczekali się ognia... ale co tam, było ok.

Tag Team... musiało być przyzwoicie, w końcu Piwosze kaszany nie pokazują, a przeciwnicy im nie przeszkadzali. Zwycięzcy jak najbardziej Ci co być powinni, fajny akcent na koniec z dawnym finisherem AMW.

Kazarian i ziomek z mimiką twarzy Ortona... :D Jak dla mnie było świetnie. Z resztą, co tu dużo mówić, publika powiedziała co trzeba, "This is wrestling!".

Meczów Crimsona, Ink Inc. i Kendricka nie oglądałem, nie interesowało mnie to za cholerę.

Reasumując, PPV po prostu musi czymś zaskoczyć, a przyznam się, że ostatnie PPV (nie licząc Lockdown) od TNA ogląda mi się jak tygodniówki, do tego cholernie kują mnie w tyłek walki bez podbudowy. WWE też nie raz wwala podczas PPV walkę, ale ta walka ma chociaż kilku-procentowy build-up. W przypadku Kendricka i podróby Rydera tego nie było, chyba, że czegoś nie widziałem, ale nie wydaje mi się.

Szkoda tylko, że jest to motyw tak oklepany w prowrestlingu. Jak się chce tylko jako tako wypromować heel'i z poza USA, wystarczy, że zaczną najeżdżać na amerykańskie kolory - znienawidzenie murowane.

Jakby iMPACT 'y nagrywane były by w Chicago to by mogliby jeszcze na Polską flagę najeżdżać :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg