Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerzy o emeryturze Edge'a, Morrison zbiera heat, Multi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawiły się pewne niezadowolenia na zapleczu RAW, związane z tym ostatnim występem Edge'a podczas WrestleManii. Część pracowników wyraziła niezadowolenie, że WWE nie ułożyło w inny sposób walki z Alberto (np. wstawiając ją wyżej w karcie). Edge odczuwał już od kilku tygodni intensywne bóle i dlatego badania zostały w...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wrestlerzy-o-emeryturze-edgea-morrison.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź
Opublikowano
Zgadzam się z Hartem WM27 Była kiepska i bez klimatu ostatnio grzebałem w płytach i znalazłem WM22 no bez porównania to był show. Pozatym nie rozumiem władz WWE po co promowali tak mocno Sheamusa i Brayana a niepokazali ich walki po co pushować zawodników a potem robić z nich gorzej nisz midcardów już nie mówie o Drew który miał być mistrzem a nawet niema go w tygodniówkach jest coraz gorzej niema starych gwiazd które przyciągały póblike HBK Batista Y2J The Hardys teraz odchodz Edge a niedług mają odejść HHH Taker i Rey a WWE zamiast promować talenty opiera całe show na Cenie ii Ortonie Punku i Mizie
Opublikowano
Akurat Punk i Miz to są te osoby które mają w przyszłości ciągnąć tę federacje, więc nie trafiłeś :)
Opublikowano
Całkowicie zgadzam się z Hartem. Rok temu byłem zawiedziony z WM a lepiej się zapowiadało więc razem czekałem tylko na dwie walki: Ortona z Punkiem i BRYANA z SHEAMUSEM!. Przez kilka tygodni były najlepszym punktem RAW a na WM całkowicie została olana. Słabo!
Opublikowano
No i mam nadzieję że Miz obroni tytuł bo Ceny mam dosyć, a Truth nie nadaje się na mistrza.
Opublikowano
co wy tak jedziecie na tą wrestlemanie, mi się podobała...