Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moim zdaniem nie dojdzie do żadnego heel turnu Ceny, bynajmniej nie robię sobie na to nadziei i będę miał niespodziankę...Ja to widzę po prostu tak, że Cena wygra, a po pojedynku wraz z Rockiem uścisną się itp...

Raczej The Rocka nie podłożą w Miami(to ważne miasto dla The Rocka , jak się nie mylę tam się wychował) , a tym bardziej takie rozwiązanie z uściskiem dłoni :? mi by to się wydawało dziwne i także głupie strasznie.(takie same miał bym uczucie jak by się okazało , że koniec kariery Edga to work)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

WWE Title Match - The Miz© vs R-Truth vs John Cena

Może być interesująco. Jestem w 100% pewien że wygra The Miz, ale jestem ciekaw sytuacji R-Truth - Cena. Teraz dam się ponieść trochę (bardzo) fantazji i powiem, że John jest bliżej heel turnu niż kiedykolwiek. Sądzę że zobaczymy coś a la Batista w 2009 roku, tj. Cena pinuje The Miza, a R-Truth "przeszkadza" w pinfallu, Cena się wścieka, obija Trutha, po czym inkasuje Skull Crushing Finale. Na Over The Limit bardzo chętnie zobaczyłbym walkę John Cena vs R-Truth, a na Capitol Punishment... R-Truth vs The Miz . Tak, dobrze czytacie... chce widzieć R-Trutha w singles matchu o pas WWE.

O Pseudo-walce tag teamowej powiem tylko tyle, że wygrają face'owie, po walce Jack poobija Cole'a i mamy nowego face'a na SD!

World Heavyweight title match

Tutaj mam nadzieję, że WWE "zrobi" walkę na Extreme Rules w stypulacji TLC z 6/8 wrestlerami. Tak żeby "uczcić" karierę Edge'a. Skład mógłby być Christian vs Alberto Del Rio vs Rey Mysterio vs Cody Rhodes vs Drew McIntyre vs Ezekiel Jackson

I taka walka byłaby bardzo fajna. Mamy 6 osób, z czego 4 są bardzo utalentowane w ringu, brawlera, i gościa który jest dobry na mikrofonie który coś by tam do walki wniósł.

A, zapomniałem się wyżalić jak to będzie mi brakowało Edge'a w WWE...

1822912563511427a3754ee.jpg

Jedyne, co mnie przyciąga to tego PPV to nazwa, ale coś się boję, że tego "ekstrimu" będzie tyle, "co kot napłakał".

Wydaję mi się, że LockDown zje Extreme Rules i to na śniadanie.

Nie mniej poczekam jeszcze na rozwój sytuacji, bo korci mnie aby co nie co przeprosić się z fedką Vinca, a pojawienie się Mistico w WWE, bardzo mnie ku temu pociąga.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Jedyne, co mnie przyciąga to tego PPV to nazwa, ale coś się boję, że tego "ekstrimu" będzie tyle, "co kot napłakał".

Wydaję mi się, że LockDown zje Extreme Rules i to na śniadanie.

Niestety też się tego obawiam :/

WWE mogłoby zrobić coś takiego, że jedną, jedyną noc w roku WWE jakie znamy przestaje istnieć, czyli pojawia się krew, chairshoty w głowę itd. Oczywiście od 14 lat ;] Ta noc to oczywiście Extreme Rules. Sądzę że to przyciągnęło by dużo utraconych przez WWE fanów wrestlingu. Bo nagięcie wszystkich zasad raz w roku przecież nic złego by nie spowodowało, a wręcz przeciwnie.

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

To są jeszcze osoby, które myślą, że to wszystko zależy od Vince'a McMahona? Ludzie, oni mają podpisane kontrakty z takimi firmami, że gdyby postąpili tak jak Wy mówicie( TV-14), mogliby ponieść duże konsekwencje, pewno nawet jakieś sprawy w sądzie. Przykład, to ta niby kara dla Tripla H'a i Takera. Przecież wszyscy wiedzą, że oni gówno im zrobią, ale napisać to MUSIELI, by potem nie było jakiegoś odzewu ze strony tych wszystkich partnerów(jak po odpowiedzi Ceny na słowa The Rocka).

Spoiler ze SmackDown:

Christian wygrał Battle Royal i zmierzy się z Alberto na Extreme Rules w Ladder Matchu, jest potencjał na walkę roku

Jak na razie gala nie zapowiada się jakoś fenomenalnie i pewnie fenomenalna nie będzie,zapewne dojdzie nam jeszcze jakiś rewanż z WM

WHC Match

Jak chyba już większość z was wie Edge zakończył karierę aktywnego zawodnika i jego miejsce zajmie były partner tag tagteamowy Christian szkoda że właśnie w takich okolicznościach dochodzi on do maine eventu.W tej walce obstawiam że nowym mistrzem WHC zostanie Albercik byłem trochę zdziwiony że nie wygrał tego pasa na WM, a teraz zarząd chyba nie ma innego wyjścia jak dać mu pas bo wątpię że dostanie go Capitan Charisma

Tag Team Match(chyba zapowiada się walka która może przebić walkę Kaitlyn na NXT)

Genialny feud ciągnięty za długo powinni to skończyć na WM ale w zamian wstawiają JR co za głupi pomysł :|

WWE Championship

No i tu nie mam faworyta oczywiście raper nie ma szans na tytuł ale jak wiemy trafił on tam w zamian JoMo.The Miz może potrzyma jeszczę pas i za bardzo nie wiem z kim on go straci bo danie pasa teraz Cenie będzie bezsensowne i bezcelowe bo jeżeli chcieli by mu dać pas do dali by mu go na WM

Podsumowując gala nie zapowiada się zbyt dobrze mam nadzieję że dojedzie jeszcze kilka ciekawych walk

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chyba całe forum zdziwiło się,że Truth tutaj jest.To tak jakby w walce o miano nr.1 contender WWE Championship,zobaczylibyśmy Battle Royal i wygrałby je Yoshi Tatsu :shock:

Albo jakby mistrzostwo kobiet zdobyła jakaś statystka pokroju którejś z sióstr Bella... Upssss... przecież zdobyła (już bardziej pasa Pań rozmienić na drobne nie można było) :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mecz cena vs r-truth vs miz

tutaj wiadomo kto na pewno nie wygra meczu.Jest to oczywiście R-truth

Będzie tutaj znak zapytania bo Cena przegrał na WM a jak wiemy zawsze wygrywał.Vince szanuje Cene ale również wierzy w Miza(ale miz to się szczerze mówiąc spisuje jako mistrz)lecz do WM28 na pewno Cena będzie miał pas i to może teraz?Miz świetnie sie spisuje jako mistrz ale dla mnie troche już ten story jest coraz bardziej nudny bo pamiętamy tego miza(słabego który trzymał z morisonem)pare miesięcy wygrana w MitB i dostaje niesamowitego pushu(kto wie może będzie miał najdłużej pas mistrza i wyprzedzi HHH)to by był błąd dlatego że to się stało za szybko

ok wiem MitB jest po to aby wyprowywać słabszych zawodników al to się dzieje za długo i Vince już musi to skończyć i chcę zmienić mistrza najbardziej bym chciał morisona lecz go nie ma;/ Jeżeli już to niech wygra Cena ale na nastepnym PPV niech ktoś nowy zdobędzie ten pas

Jim Ross&Lawler vs Cole%Swagger

Meczyk bo meczyk ale to już niech będzie koniec feudu ja już się wypowiadałem że wolałbym aby to była jakaś ważna stypulacja np.Jeżeli Cole przegra odchodzi od stołu komentatorskiego(nie będę za nim tęsknij)choć Cole jest niesamowitym Heelem niech juz to skończy.Na pewno Lawler wygra to jest pewne dlatego że jest to super Facowy tag team a Ross zasłużyl na to...

Edge vs Alberto del rioa ak naprawdę Christian vs AdR

na najbliższym raw albo edge przekazuje pas WHC christianowi(bo ma prawo lecz wolałbym aby nie mógł zrobić tego)albo Teddy odbiera pas Edgowi i pas nie ma właściciela a na ER wisi sobie i czeka na właściciela(dla mnie te dwie sytuacje sa takie sobie bo wolałbym mecz aby pas nie miał właściciela a z drugiej strony nie chcę aby od tak Edge dał pas Christianowi lecz dla mnie obojętnie czy christian czy AdR będą mieli pas dlatego że obaj zasługują

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Albo jakby mistrzostwo kobiet zdobyła jakaś statystka pokroju którejś z sióstr Bella... Upssss... przecież zdobyła (już bardziej pasa Pań rozmienić na drobne nie można było)

Cieszmy się że to nie Snooki :twisted:

Walka Christian vs. Alberto zapowiada się ciekawie, szkoda że Edga tam nie zobaczymy, ale to nie jego wina. Storyline był dobrze prowadzony, nawet dobrze że Christian ma szansę, przynajmniej mają wraz z Albertem okazję by kontynuować swój stary feud. Capitain Charisma ma szansę zdobyć pas na który zasłużył(nie mówię że Del Rio by mi nie pasował) i mam nadzieję że będzie to wyrównany pojedynek, może nawet Show Stealer. Walki Tag Team wolałbym nie oceniać bo jest to największa pomyłka WWE w tym roku. Jim Ross ma już 59 lat a Jerry "The King" Lawler ma 61. Czy oni mogą stworzyć dobrą walkę, chociaż na miarę openera? Nie wydaję mi się. Walka o pas WWE zapowiada się ciekawie(po raz pierwszy walka Triple Threat o pas WWE od...Survivor Series 09?), szkoda że zamiast bardziej zasługującego JoMo pojawi się R-Truth który i tak nie ma większych szans. Coraz większe szansę na heel turn Ceny co mnie bardzo cieszy. Kto wie, może Cenie jako heelowi bym markował? :D Postawię na zwycięstwo Ceny, Miz i tak już pokonał Johna na Wrestlemanii, zwiększył swój streak do 2:0(pamięta ktoś speech sprzed roku? :P) czyli zrobił rzeczy o których inni mogą pomarzyć. Pewnie dojdą jeszcze walki z Sin Carą może z Bryanem czy też z CM Punkiem. Mam również nadzieję na to że WWE da nam chociaż odrobinę hardcoru (ofc. hardcoru na standardy WWE). Kto wie, może obejrzę Extreme Rules 2011 z większą ekscytacją niż Wrestlemanię która w tym roku według mnie nie miała ani trochę tej atmosfery.

fin de siècle

Sorry ,że sie pytam ale czy to już potwierdzone że Edge'a zastąpi Christian??

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   1

@UP

Chcesz to zajrzyj i żeby nie było że uprzedzałem :

Tak , na SD odbędzie się Battle Royal Match który to on wygra

Miz i tak już pokonał Johna na Wrestlemanii, zwiększył swój streak do 2:0

Niestety 2:1. Na Wrestlemani 25 JoMo z Mizem przegrali z Carlitem i Primo, w dark meczu, co prawda, ale to też się chyba liczy.

Wątpię, że będzie to dobre PPV, ale też nie będzie takie złe. W tym roku PPV w WWE są nawet, nawet. Co do walk chciałbym walkę TLC, Sin Cara vs Sheamus vs Daniel Bryan o US championship. Może Table match Rey vs Cody i Multichamp match z udziałem The Corre, o którym głośno w newsach.

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

większył swój streak do 2:0(pamięta ktoś speech sprzed roku? :P )

" Jeszcze 17 i zrównam się z Undertakerem" :twisted:

Co do walki Chrystian vs Alberto Del Rio , a właściwie jej wyniku nie jestem tak święcie przekonany , że arystokrata pas zdobędzie(Z Edge'm na pewno były jakieś plany , które przez jego chorobę zostały przerwane) i może się okazać , że na ER pas zasłużenie zgarnie captain charisma a pas starci na Capitol Punishment.Takie rozwiązanie było by bardzo logiczne by uniknąć spadku oglądalności w Kanadzie(pokazali by , że jest jakiś Main Eventerowy Kanadyjczyk , któremu mogą kibicować (bez Edga i Y2J chyba innego nie ma )

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Mad-Man, dark matche się nie liczą, więc jego streak wynosi 2-0 :)

Co jak co, ale powiewa spoilerami w tych waszych wypowiedziach odnośnie walki o WHC :).

No i już jest pewnie że Christian będzie na Extreme Rules i będzie walczył z Alberto del Rio.Walka jest już na bardzo wysokim poziomie i będzie to ważny mecz(bym chciał aby to był Main Event ale pewnie obstawią na Raw a szkoda)Ten mecz naprawdę interesujący dlatego że pas będzie czekał na posiadacza kto wygra nikt nie wie stawiam na Christiana ale możliwe że ten pas będzie miał Alberto del rio.Sugerując wygranego to albo zwycięsca będzie miał pas tylko przez miesiąc albo ten pas będzie naprawdę długo w posiadaniu albo Meksykanina albo Capitan Charismy.Czekam z niecierpliwością również na czwartą walke na Extreme Rules bo trzech na bank nie będzie.Nie chce aby to była walki z Wrestlemani 27 orton vs cm punk, rey vs cody, te dwie walki moga być prawdopodobnie i tym sie mocno przejmuje bo wrestlemania powinna kończyć feudy a nie dalej je ciągnąć.

Jeżeli juz miałbym wybrac walkę to aby to była walka cody rhodes vs rey mysterio ze stypulacją mask vs mask to by ybło coś i proszę aby WWE to zrobiły a by to była bardzo ważna walka zakończająca feud

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg