Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

http://1.bp.blogspot.com/-VCzBwtjFhpY/TaFKEVI4LHI/AAAAAAAABjQ/bn4Ik8Bt2QI/s400/WWE+Extreme+Rules+2011.JPG

1 maja 2011

St. Pete Times Forum

Tampa, Florida

WWE Title Triple Threat Steel Cage Match

The Miz © vs John Morrison vs John Cena

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110418_xr_triple_threat.jpg

Country Whipping TagTeam Match

Jerry Lawler/Jim Ross vs Michael Cole/Jack Swagger

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110411_xr_coleswagger_kingjr.jpg

WWE World Heavyweight Title Ladder Match

Christian vs Alberto del Rio

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110414_xr_christian_del_rio.jpg

Last Man Standing Match

Randy Orton vs CM Punk

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110419_xr_orton_punk.jpg

Falls Count Anywhere Match

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110418_xr_mysterio_rhodes.jpg

http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/082/8/5/wwe_extreme_rules_2011_v2_by_rzr316-d3caydj.png

Zapraszam do dyskusji...

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

Zacznę moją wypowiedź od + i -

+ Nie wieże żeby ten mecz był bez stypulacji więc czekam na następne RAW może się dowiemy (Czekam na Dobrą Podbudowę)...

+(Chyba)Pas zostanie zawieszony i wtedy może dziać się wszystko a ja lubię takie"ceregiele"

- Narazie nie ma :)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

A moim zdaniem wcisną Chrsitiana do walki o WHC :twisted:

3949266784cc729f97bb26.jpg

Możliwe ,że Edge przekaże pas Christianowi i to on zastąpi Edga na ER.Co do meczy o pas WWE to jedyne czego tam nie rozumiem to R-truth.

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   1

WWE Championship

W tym składzie mi nie pasuje tylko R-Truth nie dawno jobbował a teraz ma walke o pas WWE . Jedynie do czego on się tam przyda to to samo co napisałem powyżej podłoży się Miz'owi który jest moim faworytem do wygrania trzymał wysoki poziom na konfrontacji Miz-Cena-Rok więc w nagrode potrzyma jeszcze pas i to by było dobre bo ostatnio się dużo pozytywnie poprawił .

Ross/Lawler vs Cole/Swagger

Tutaj jeszcze oczywiście brakowało Jimm'a Ross'a w ringu :lol: jak pisałem na tegorocznej Wrestlemanii nie mogłem się doczekać tak tutaj jest odwrotnie i chyba tą walke sobie odpuszcze .

WHC champion

Tutaj będzie Vacant Title . Walka będzie między Christian'em a Del Rio ja jest za Christianem w tej walce chce żeby to on ją wygrał bo sobie zasłużył .

Możliwe ,że Edge przekaże pas Christianowi i to on zastąpi Edga na ER.Co do meczy o pas WWE to jedyne czego tam nie rozumiem to R-truth.

R-truth jest tam w zastępstwie za JoMo, który został ukarany za swoje zachowanie na WM.

A pewnie na szybko wzieli tego R-trutha,ale moim zdaniem tam powinien być Dolph.

3949266784cc729f97bb26.jpg

WWE Championship

WTF!?!?!? R-Truth w walce o pas WWE. Nie dawno był jobberem, a teraz nagle title shota dostaje. Liczyłem na JoMo on przynajmniej na to zasługuje. Sama walka myślę, że będzie dobra. Liczę na wygraną Mike'a

Tag Team Match

Jedno wielkie słowo - facepalm

WHC

Planowane było edge vs. del rio, jednak wcisną Christiana. Myślę, że obaj panowie wywiną dobrą walkę . Przewidywana wygrana del rio, jednak christian nie jest bez szans.

Sytuacja z Jaśkiem, który pragnie walki o pas na WM 28 to może być świetna (niestety kolejna) okazja do turnu. Jasiek idący po trupach do pasa i eliminujący w miarę swobodny sposób "tych dobrych" byłby czymś zajebistym i jeżeli dobrze by to poprowadzili, byłoby świetnie. Tweenerowaty Jasiek vs The Rock na WM, zwycięstwo Jaśka, heel-turn i emeryturka Dwayne'a to byłoby coś pięknego... czy realnego? Lepiej nie dywagować.

Stypulacja za pewne będzie dodana, w końcu to będzie za pewne jeden z Main-Eventów, walka o pas. Coś dodadzą, muszą... bo będzie yaba-daba-hu*nia z grzybnią.

;)

Sytuacja z Jaśkiem, który pragnie walki o pas na WM 28 to może być świetna (niestety kolejna) okazja do turnu. Jasiek idący po trupach do pasa i eliminujący w miarę swobodny sposób "tych dobrych" byłby czymś zajebistym i jeżeli dobrze by to poprowadzili, byłoby świetnie. Tweenerowaty Jasiek vs The Rock na WM, zwycięstwo Jaśka, heel-turn i emeryturka Dwayne'a to byłoby coś pięknego...

Zgadzam się, tylko bez zwycięstwa Jaśka :P

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Wiesz, jeżeli Dwayne zdecydowałby się zostać na stałe to również byłbym w pewnym stopniu za jego wygraną. Jednak tak na poważnie, wierzysz w to? The Rock odwali (bądź co bądź pod względem emocji walka będzie za pewne kapitalna), dzień wcześniej wstąpi do Galerii Sław (wierząc plotkom z wrestlingowych portali) i zajmie się na spokojnie filmami. My zaś możemy w tym momencie dostać heela z krwi i kości, bo nie wierzę, że z Jaśka, który z niezniszczalnego i niepoddającego się żołnierzyka stanie się pizdo-heelem. Liczę na to, bo taka okazja się już może nie powtórzyć... a do tego przez rok mogą zrobić do tej całej sytuacji meeega podbudowę.

;)

John Cena jeśli stanie w ringu z The Rockiem na WM28 to wygra. Nie ma innej opcji niż przegrana Jaśka. The Rock pewnie tym pojedynkiem zakończy oficjalnie karierę. Być może dojdzie stypulacja Career Match. Cena pokonując Johnsona, dokona tego czego dokonał The Rock pokonując Hogana. Przejmie schedę jako główna twarz federacji. Co by nie mówić o BezCennym to jest to wrestler numer jeden federacji. Nawet jako heel będzie tak mocną postacią, że nie będzie uciekał i wygrywał oszustwem, a w normalnych pojedynkach. No może czasami wygra z użyciem czegoś lub pomocą kogoś, ale nie tak często tak jak robi to Miz. Już widzę feud Orton(face) vs. Cena(heel) :grin:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

1.The Miz © vs. R-Truth ( :shock:) vs. Cena WWE Championship

Chyba całe forum zdziwiło się,że Truth tutaj jest.To tak jakby w walce o miano nr.1 contender WWE Championship,zobaczylibyśmy Battle Royal i wygrałby je Yoshi Tatsu :shock: .Teraz jestem na 89% pewien,że Cena wygra,chć chciałbym zobaczyć Rock'a na ER.

2.Tag Team Match Jerry Lawler/Jim Ross vs Michael Cole/Jack Swagger

Bez komentarza,fajnie tylko,ze JR będzie walczył.

3.World Heavyweight Title Ladder Match: Edge © vs Alberto del Rio

Jestem ciekaw co sie stanie,po odejściu Edge'a najchętniej na jego miejscu zobaczyłbym Christian'a.

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Zgadzam się, tylko bez zwycięstwa Jaśka :P

Ta, a może jeszcze ma się podkładać Rockowi...

1. Rock już nie walczy, więc jego zwycięstwo oznaczałoby = "Haha! Ale WWE jest żałosne, ja tu wbijam praktycznie z miejsca niewiele trenując i pokonuję największego gwiazdora." Czyli na ludzki rozum: Rock wygrywając z Ceną pokazałby, że WWE jest gówno warte.

ER:

- Walka Miz vs Cena vs Truth. Wydaje mi się, że tu dostaniemy stypulację, gdzie cała 3 będzie ciągle w akcji (Falls Count Anywhere lub Steel Cage). Liczę, że tu wygra Miz, ale za miesiąc to Cena wygra. Przetrzyma pas przez Capitol Punishment. Na MiTB dostanie jakiegoś innego przeciwnika, a na Summerslam dostaniemy walke Face Orton vs Face Cena. Na Summerslam zaatakuje go Rock i Orton zdobędzie pas, a dalej to nie chce już przewidywać.

- Komentatorzy + Swagger (Tag Team Match) Ciekawostka WM'kowa dostała kolejną walkę... Mam nadzieję, że na ER Cole dostanie po dupie i sie pogodzi z Lawlerem i JR'em i tak to się zakończy.

-WHC. Nie ma Edga. Na ludzki rozum to można by było powiedzieć, że Edge odda pas "bratu" (przynajmniej każdy w realnym zyciu by tak postąpił). Jednak to WWE i wszystko możliwe. Na ER wygra Del Rio i zapewne potrzyma pasa do Summerslam, a tam dostanie jakiegoś wybitnego przeciwnika (TAKER! O tak)

48798430952f294e69c1e4.jpg

Bardzo mnie interesuje jak potoczy się sytuacja z Swaggerem. Jak wiemy na RAW został poniżony przez Cola i współpraca pomiędzy nimi może się źle układać. Do czego zmierzam - faceturn Jacka. Nie potrafię go sobie wyobrazić w tej roli, ba wydaje mi się, że i by się nie odnalazł jako ten dobry. Uważam jednak, że każdy wrestler powinien w swej karierze być po obu stronach. Dlatego w sumie chętnie bym zobaczył jak były WHChamp. zdradza Cola przechodząc przy tym faceturn. Ostatnio nie ma dla niego wielkiej roli, "trenuje" tego Cola, wypadł już dawno z ME, więc i jakieś odświeżenie jego postaci mogłoby dobrze na niego wpłynąć. Pewnie ponosi mnie fantazja, do ER jeszcze kilka tygodniówek i sytuacja się pewnie wyjaśni.

Ciekawe jakie rozwiązanie zastosuje WWE w stosunku do pasa Mistrza Świata. Christian-Del Rio to to czego oczekuje większość. Może jednak federacja nas zaskoczy? Rozpisze jakiś turniej z finałem na PPV, albo wpakuje 4,6 zawodników do walki. Byłoby fajnie. Choć ja jednak mam nadzieję, że dojdzie do walki Christian-Del Rio i pas zgarnie Kanadyjczyk. Zasługuje, a jak nie teraz to kiedy? Rewanż na OTL, jeszcze w maju i celebracja arystokraty. Nawet taki 3-tygodniowy run będzie dla niego sporym wyróżnieniem.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Moim zdaniem nie dojdzie do żadnego heel turnu Ceny, bynajmniej nie robię sobie na to nadziei i będę miał niespodziankę...Ja to widzę po prostu tak, że Cena wygra, a po pojedynku wraz z Rockiem uścisną się itp...

-----

WWE Title Match - szczerze mówiąc to liczę na Miza, przyzwyczaiłem się do niego jako championa i nie miałbym nic przeciwko temu aby był nim jeszcze nawet do lata. R-Truth zapewne zostanie odliczony, a feud Mike'a z Ceną potoczy się jeszcze miesiąc, do Over the Limit albo dłużej...

Tag Team Match - szkoda, że dostajemy takie gówno i chyba nie będę wypowiadał się na temat tego starcia...

WHC Title - szkoda Edge'a i tyle. Teraz mam nadzieje na pas dla Christiana, a Del Rio niech po prostu zaczeka, nie chciałbym oglądać go z tytułem wagi ciężkiej, nie w takiej chwili. Przyjmuje opcje, że miejsce Copelanda zajmuje CC....Mam nadzieje, że nie zrobią Fatal 4-Wayu z Codym i Reyem...