Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gdzie jest tak napisane?
  • Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

http://en.wikipedia.org/wiki/WWE_Extreme_Rules

a wikipedia nie kłamie :P

troche sie z tym nie zgadzam zewnętrznie mówiąc lecz cos musi sie widocznie wydarzyć ale i tak feud ich jest mocny więc może Vince dał im szanse,zobaczymy

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/WWE_Extreme_Rules

a wikipedia nie kłamie :P

troche sie z tym nie zgadzam zewnętrznie mówiąc lecz cos musi sie widocznie wydarzyć ale i tak feud ich jest mocny więc może Vince dał im szanse,zobaczymy

Tyle , że na wikipedi każdy to może edytować więc tym się raczej nie sugeruj.

Oczywiście to powinien być Main Event no ale cóż...

Edytowane przez Anapolon

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Tyle , że na wikipedi każdy to może edytować więc tym się raczej nie sugeruj.

Oczywiście to powinien być Main Event no ale cóż...

oczywiscie że wiem że można edytować więc ja tylko podałem taką małą wzkazówkę która nam coś podpowie.Ja również mam znak zapytania bo jak mówię feud jest bardzo dobry dlatego że coś gwałtownie sie zmieniło(bez żadnego scenariusza)i to jest fajne również fajne jest że to AdR zdobędzie pas(no może nie "fajne"ale ciekawe)bo co by było potem?dwa najważniejsze pasy na Raw?to jest znak zapytania a WWE może i ma za zadanie zdziwiać w sposób pozytywny.

Więc czekajmy do nocy(ja sobie spokojnie jutro obejrzę)i zobaczymy main event

A teraz wpisalem, ze ME to Layla vs McTaker wiec widzisz

widze widze :D :D :D

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

A czy ladder match nie jest przez przypadek match'em NO DQ? Bardzo prawdopodobna jest tu interwencja Edge'a moim zdaniem ;)

A czy ladder match nie jest przez przypadek match'em NO DQ? Bardzo prawdopodobna jest tu interwencja Edge'a moim zdaniem ;)

No pewnie , że captain charisma wygra po tym jak Edge wykona speara arystokracie....Człowieku nie po to Rated R odchodził na emeryturę z powodów zdrowotnych by teraz spearem meksykanina obdarować.(no chyba , że choroba Edga to work :lol: )

No pewnie , że captain charisma wygra po tym jak Edge wykona speara arystokracie....Człowieku nie po to Rated R odchodził na emeryturę z powodów zdrowotnych by teraz spearem meksykanina obdarować.(no chyba , że choroba Edga to work :lol: )

Jeden spear Edge'owi nie zaszkodzi. Czemu nie? Przecież ten feud (Edge-Del Rio) nie miał swojego zakończenia. Taki spear byłby kropką nad "i".

Rozumiem, że według ciebie jest to mało prawdopodobne by Edge się pojawił, ale tydzień po swoim wzruszającym pożegnaniu pojawił się, aby popatrzec na Del Rio, tak więc według mnie Edge epizodycznie będzie się pojawiał w WWE.

TheMiz napisał/a:

Jeden spear Edge'owi nie zaszkodzi. Czemu nie? Przecież ten feud (Edge-Del Rio) nie miał swojego zakończenia. Taki spear byłby kropką nad "i".

Rozumiem, że według ciebie jest to mało prawdopodobne by Edge się pojawił, ale tydzień po swoim wzruszającym pożegnaniu pojawił się, aby popatrzec na Del Rio, tak więc według mnie Edge epizodycznie będzie się pojawiał w WWE.

Wątpię by Edge był na tyle głupi by zaryzykować paraliż lub śmierć by jak to ty napisałeś postawić kropkę nad i w tym feudzie . Właściwie nawet gdyby Rated R zdecydował się na "1 speara" to szansa na to że WWE by się na to zgodziła jest nikła. Widzisz bo daj Boże ten spear mógł zakończyć by się śmiercią , a WWE znając wyniki badań Edga , nie dość że miało by w sprawę w sądzie to przez odszkodowanie jakie zażądała by rodzina Edga zbankrutowała by federacje . Oczywiście Edge będzie się pojawiał w WWE ma kontrakt to musi to robić ale nie jako czyny wrestler tylko dostanie posadkę GM'a lub menagera jakiegoś zawodnika lub teamu.

Trochę offtop, ale mam pytanie czy ma ktoś jakiegoś sprawdzonego streama na ER ? Dzisiaj mogę zarwać noc i bardzo mi zależy, z góry dziękuję.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

RKO_Y2J, streamy są zawsze zamieszczane ok 21 przez Weed'a, więc spokojnie.

Wygaśnie

Ok, wielkie dzięki.

[ Dodano: 2011-05-01, 20:04 ]

WWE Title Triple Threat Steel Cage Match

The Miz © vs John Morrison vs John Cena

Całym sercem jestem za Mizem, przez ostatnie pół roku bardzo, ale to bardzo go polubiłem, i jestem teraz jego markiem, ale do rzeczy. Fajnie, że zamiast Truth'a mamy JoMo, na pewno będzie kilka akcji aka Spider-Man, albo coś w tym stylu.Cóż Jasiek i Miz to drewniaki, więc nie spodziewam się jakiś popisów, może w tej walce zainterweniować Truth, który przeszkodzi JoMo w "drodze do zwycięstwa", albo go po prostu ogłuszy w jakiś sposób i Mizanin to wykorzysta, nie wydaje mi się, żeby Cena wygrał, ale znając WWE prawdopodobny jest także taki scenariusz, że po prostu Jasiek wygra, ale oby nie.

Country Whipping TagTeam Match

Jerry Lawler/Jim Ross vs Michael Cole/Jack Swagger

Do WM'ki nawet fajnie się oglądało segmenty z udziałem komentatorów, ale w chwili obecnej po prostu mnie wkur*iają, po prostu już mnie to nic nie obchodzi i tyle w tym temacie.

WWE World Heavyweight Title Ladder Match

Christian vs Alberto del Rio

Z niecierpliwością czekam na tą walke, może być na prawdę ciekawie, w chwili obecnej interwencja Edge'a wydaje się mało prawdopodobna, ktoś wyżej wspomniał, że w wypadku gdyby Rated-R miałby interweniować WWE dużo ryzykowała i to jest prawda, zdrowie najważniejsze. Bardzo lubię obu zawodników, są dobrzy w ringu i może być na prawdę dobrze wykręcona walka, ale szczerze nie wiem kto wygra. Gdyby Del Rio wygrał pas WHC, na Raw byłyby dwa głowne pasy, a to przynajmniej według mnie nieciekawie by wyglądało, natomiast z jeszcze innej strony AdR miał już ten pas zdobyć (chyba 3 razy?) na WM'ce to był praktycznie pewniak, a tu dupa. W chwili obecnej bardziej prawdopodobnym zwycięzcą jest Christian, dlatego że pas WHC musi być na SD!, no nie musi, ale wypadało by tak jakoś :razz: I bardzo będę się cieszył jeśli zdobędzie mistrzostwo.

Last Man Standing Match

Randy Orton vs CM Punk

Jestem markiem Ortona, ale jestem za Punkiem, sercem za RKO, ale "wrestlingowo" za Punkiem.Jest to świetny zawodnik, ring skille, mic skille, ma wszystko, ale w feudzie z moim ulubionym zawodnikiem jest traktowany jak pies, sam doszedłem do wniosku że to już trochę przesada. Fajnie i to bardzo fajnie by było jak by Y2J zainterweniował, baaaaardzo chciałbym oglądać feud moich ulubionych zawodników, jego interwencja wyglądała by ciekawie, ale i tak prawdopodobnie będzie tak, że Nexus wbije, okopią Ortona, a ten nie da rady podnieść dupska i Punk Win, ale oczywiście istnieje także scenariusz, że po prostu do końca zeszmacą Punk'a i najzwyczajniej wygra Orton.

Falls Count Anywhere Match

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Rhodes ostatnimi czasy błyszczy, na prawdę jest go teraz warto oglądać, a papierowa torba miooodzio :grin: Nie chce mi się za bardzo rozpisywać, oczywiście całym sercem jestem za Cody'm i za tym żeby wygrał ten feud.

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Jerry Lawler and Jim Ross vs. Michael Cole and Jack Swagger

Ta walka bedzie sleeperem.

The Miz © vs. John Cena vs. John Morrison

W ostatnich Newsach dowiedzieliśmy się że do walki wkroczy R-Truth z tego wynika ze JoMo nie wygra :(. Moim zdaniem wygra Cena lecz chciałbym żeby wygrał Miz.

Christian vs. Alberto Del Rio

Na pewno do walki wkroczy Edge i nowym mistrzem WHC będzie Christian. Możliwe że po walce Del Rio zrobi ArmBar na Edgu i obronie go Christian wykonując akcję Killswitch.

Randy Orton vs. CM Punk

Randy jest moim ulubionym wrestlerem to oczywiście chciałbym żeby on wygrał, ale że jest to walka LMS NO DQ to na pewno przyjdzie New Nexus i zaatakuje Randego gdy Punk bedzie leżał. W tym wypadku na 90% wygra CM Punk :(

Cody Rhodes vs. Rey Mysterio

Wielką niespodzianką byłoby gdyby Cody wygrał. Niespodzianką było to że Cody wygrał na WM.

Layla vs. Michelle McCool

Ta walka mnie interesuje tylko dlatego że pojawi się nowa Diva :)

17085325014dc1a1963691e.jpg

Jerry Lawler and Jim Ross vs. Michael Cole and Jack Swagger

Ta walka bedzie sleeperem.

Co... :shock: ?A ja myślałem że to będzie walka roku dzięki że mnie poinformowałeś , że to będzie sleeper. :twisted:

Christian vs. Alberto Del Rio

Na pewno do walki wkroczy Edge i nowym mistrzem WHC będzie Christian. Możliwe że po walce Del Rio zrobi ArmBar na Edgu i obronie go Christian wykonując akcję Killswitch

Ehh...najpierw miał być jeden spear teraz arystokrata ma mu zrobić rolling cross armBreaker...z wami to Edge miesiąca by nie przeżył... :lol:

@TheMiz znowu zaczynasz być arogancki? Daj spokój bo znowu będzie wielka dyskusja.

48798430952f294e69c1e4.jpg

The Miz jak The Miz ale ma rację bo nie po to Edge kończył karierę żeby kilka tygodni później robić spear'y albo mieć wykręcaną bądź wyginaną rękę.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif