Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak wogóle to przez te storylinowe zwolnienia Ceny, Edge'a który wrócił po 1 godzinie czy Zigglera to teraz dla mnie takie pojedynki ze zwolnieniami mniej mnie interesują bo przecież dana osoba wróci, albo będzie występować w innym brandzie. Nie zdziwie się jak to Layla przegra i odejdzie, ale ze Smackdown i przejdzie na Raw chociaż stypulacja mówi co innego.
  • Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ma być dokładnie tak jak z Ceną. Przecież chodzi o samo zwolnienie i powrót niecały miesiąc później już jako zawodnik, a więc jest bardzo możliwa taka sytuacja z Laylą.

Nie wiem jak ty ale moim zdaniem takie coś jest zupełnie bez sensu.Jeśli chcą zatrzymać Layle w federacji , a pani McTaker tak sobie robi wolne to czemu ma z Layla nie przegrać ? Rozumiem jeśli Layle przegra i za tydzień dostaniemy wiadomość o jej zwolnieniu , ale jeśli McCool wygra a potem ją Kharma kontuzjuje(scenariusz Albrosa) i po tym pojedynku layla będzie się nadal pojawiać w WWE to będzie to coś nie wyobrażalnie głupiego.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Nie wiem jak ty ale moim zdaniem takie coś jest zupełnie bez sensu.Jeśli chcą zatrzymać Layle w federacji , a pani McTaker tak sobie robi wolne to czemu ma z Layla nie przegrać ? Rozumiem jeśli Layle przegra i za tydzień dostaniemy wiadomość o jej zwolnieniu , ale jeśli McCool wygra a potem ją Kharma kontuzjuje(scenariusz Albrosa) i po tym pojedynku layla będzie się nadal pojawiać w WWE to będzie to coś nie wyobrażalnie głupiego.

No jest to głupie ale wydaje się prawdopodobne. Cóż... Pozostaje tylko czekać do niedzieli a może nawet do piątku aby dowiedzieć się więcej bo tak można dyskutować długo a i tak do niczego konkretnego się nie dojdzie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wydaje mi się, że już po walce o pas US będziemy znali nowego mistrza WHC. Jeśli pas US pójdzie na RAW, to mistrzem świata zostanie Christian, w innym wypadku wygra Alberto. Wątpię, aby na którymś z brandów zostały 3 pasy, bądź Christian został przeniesiony znów na SD.
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

1 Jerry Lawler and Jim Ross vs. Michael Cole and Jack Swagger - ta walka mnie gówno obchodzi za przeproszeniem. Mam nadzieje że ta szopka z Colem się już skończy.

The Miz © vs. John Cena vs. John Morrison - noooo i tu mam nadzieje na wygraną Jaśka, Morrison będzie chłopcem do bicia i osobą która zrobi zapewne parę spoko akcji. Co do Miza to mam go już dość jako "miszcz". Pewnie wiele osób powie że Johnowi ta wygrana się nie przyda ale jak dla mnie to będzie dobra droga do wypromowania jeszcze bardziej ADR.

3 Christian vs. Alberto Del Rio - nie patrząc na to że CC ma prawie 100% szanse na wygraną to nawet chce żeby wygrał i potem jakiś program z RKO i Jericho.

4 Randy Orton vs. CM Punk - co do tej walki to chce i żądam aby wygrał Randy. chyba że Punk odejdzie z NN bo jak dla mnie jest tam szmacony i w sumie to co robili na RR zasługuje na sromotne wpierdol od Ortona.

5 Cody Rhodes vs. Rey Mysterio mam nadzieję że walka urwie dupę tej gali. Mam duże przeczucie że to jest Rey złoi Codego i pokaże że jeszcze dużo chleba musi zjeść.

6 Layla vs. Michelle McCool - Layla poprostu.

908338894e6b71b552bb7.jpg

Wydaje mi się, że już po walce o pas US będziemy znali nowego mistrza WHC.

O ile się odbędzie. Na miejscu WWE zrobiłbym walkę US jako przedsmak przed Main Eventową walką o WHC, żeby do końca trzymać napięcie.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Walka WHC main eventem? Dobrze sie czujecie? Myslicie, ze mistrz WWE + John Cena w jednej walce beda nizej w karcie niz koles ktory jest tam gdzie jest bo jego kumpel skonczyl kariere? :lol: :lol:

No wg mnie to ta walka ma lepsze podpromowanie, gdyż co tydzień widzimy jak obaj pretendenci mają jakiś brawl w ringu. A przy walce Steel Cage. JoMo nic nie zrobił dla promocji walki. Miz również przez ten okres był nijaki, nawet potwierdziło to RAW w Anglii gdzie main eventem był pojedynek Punka z Ortonem.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Wiesz, podpromowanie moze byc lepsze i sam bym chcial aby to ona byla ME gdyz jestem markiem Christiana. Ale realnie nie ma na to szans, bo to nie on z AdR walczy o #1 pas federacji, nie oni sa obecnie najwiekszymi gwiazdami w fedce tylko Cena z Mizem i na 99% oni beda w ME. Zreszta, kiedy Cena nie walczyl w main evencie na jakims PPV...

No wg mnie to ta walka ma lepsze podpromowanie, gdyż co tydzień widzimy jak obaj pretendenci mają jakiś brawl w ringu. A przy walce Steel Cage. JoMo nic nie zrobił dla promocji walki. Miz również przez ten okres był nijaki, nawet potwierdziło to RAW w Anglii gdzie main eventem był pojedynek Punka z Ortonem.

Mimo tego , że promocja pojedynku Miz © vs Cena vs Morrison była słabo promowana a właściwie wcale :roll: to szansa , że pojedynek Jasia nie będzie Main Eventem jest bardzo mała(jak się nie mylę , a nie mylę się na pewno cena był w każdym Main Evencie gali od Suvivor Seriers gdzie był sędzią ) Ale oczywiście bardzo bym chciał żeby to był main event na pewno to będzie najlepszy pojedynek na gali.

4 Randy Orton vs. CM Punk - co do tej walki to chce i żądam aby wygrał Randy. chyba że Punk odejdzie z NN bo jak dla mnie jest tam szmacony i w sumie to co robili na RR zasługuje na sromotne wpierdol od Ortona.

http://i200.photobucket.com/albums/aa76/Kabraxismc/ja_pierdole.jpg

Randy Orton vs. CM Punk - co do tej walki to chce i żądam aby wygrał Randy. chyba że Punk odejdzie z NN bo jak dla mnie jest tam szmacony i w sumie to co robili na RR zasługuje na sromotne wpierdol od Ortona.

Niedzielny poranek, ciężki kac po sobotniej imprezie, a tu? Proszę jak mi poprawiono humor :D

Tak seriously, rozumiem twój punkt widzenia, CM Punk nie ma szczęścia do stajenek - Straight Edge Society, New Nexus, krótki epizod w New Breed na ECW.. cóż, bywa.

Ale pisząc "Żądam aby wygrał Randy - Punk zasługuję na sromotny wpierdol od Ortona", pokazujesz jak bardzo ograniczony jesteś w kwestii tego feudu.

Lubię Randy'ego i nie mogę powiedzieć, jego postać jest zajebiście prowadzona w jego konflikcie z New Nexus.

But...

Punk także pokazał że nie jest gorszy - to co pokazywał przy mikrofonie, czy to jak poprowadził Ortona w ich walkach.

Właśnie dlatego zasługuję na wygranie tego konfliktu, skoro ujebali go na WMce (kolejnej!) i nie chcą żeby odszedł, to powinni dać mu Vipera na srebrnej tacy (z całą sympatią dla Randy'ego).

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Mam duże przeczucie że to jest Rey złoi Codego i pokaże że jeszcze dużo chleba musi zjeść.

A ja mam przeczucie, że z Ciebie niezły lemming :twisted:

Właśnie dlatego zasługuję na wygranie tego konfliktu, skoro ujebali go na WMce (kolejnej!) i nie chcą żeby odszedł, to powinni dać mu Vipera na srebrnej tacy (z całą sympatią dla Randy'ego).

I dlatego mam ogromną nadzieję, że tym razem Randall polegnie, choć pewnie będzie inaczej niestety

I dlatego mam ogromną nadzieję, że tym razem Randall polegnie, choć pewnie będzie inaczej niestety

Ojj...nie był bym taki pewien Punk zagroził odejściem , na pewno wcześniej tą walkę miał wygrać Randal ale z jedną groźbą CM'a , CT pisało scenariusz walki od nowa z przegraną Ortona.Przynajmniej mam taką nadzieje , ponieważ Punk to musi wygrać nie ważne czy mu pomoże New Nexus , Y2J czy nawet papież.Feud wygrać musi! Nie miał bym także nic przeciwko gdyby wbił Mizanin i odwdzięczył się CM'owi za pomoc na RR.

Przede wszystkim interesuje mnie czy na tej super hardcorowej gali będzie chociaż kropla krwi. A co do walk:

Cena vs Miz vs Morrison

Marzeniem byłby dla mnie wygranie przez Morrison'a. Ale on nie wygra więc licze na Miza. Wiem że Cena jest dobry, oddany , promuje federacje ale nie trawie i nie znosze jego gimmicku i po prostu nie chce go z pasem. Miz mimo słabego ring-skilla jako mistrz sprawuje się zajebiście i dla mnie może trzymać pas do SummerSlam.

Szanse na wygraną Ceny:30%, Miz'a:69%, JoMo:1%

Christian vs Alberto Del Rio

Bardzo lubie Alberto, ale pragnę wygranej Christian'a. Po tym jak był szmacony przed "kontuzją" teraz wreszcie jest tam gdzie jego miejsce. AdR jest młody i kariera jest przed nim, a dla CC to ostatni gwizdek.

Szanse na wygraną Alberto:43%, Christian'a:57%

Randy Orton vs CM Punk

Wszyscy mówicie że Punk ma wygrać chociażby miał mu pomóc Superman. Ja się nie zgodzę. CM Punk pokazał że jest obecnie chyba najlepszym zawodnikiem w WWE. Świetny ring-skill, genialne zachowanie podczas walk, genialny mic-skill. On zasługuje na czystą wygraną! Ale trzeba się będzie zadowolić zabookowaniem Punk'a na mega-ciotę i wygraną przez w chuj-wyjebany kant.

Szanse na wygraną Punk:55%, RKO:45%

Rey MYsterio vs Cody Rhodes

Tutaj odwrotnie od tego co wyżej będę bardzo zadowolony nawet jeśli Cody wygra przez najgorsze oszustwo na świecie. Ale prawie na pewno wygra Rey. A szkoda bo Cody to przyszłość federacji, a Ryjek się kończy, jednak Cody nawet jeśli przegra to nie powinien narzekać bo wygrał dosyć czysto(ja bym nie powiedział że cios ochraniaczem to jakieś wielkie oszustwo) na Wrestlemanii, a ten feud i tak go wypromował.

Reszta mnie nie interesuje za bardzo...

Przede wszystkim interesuje mnie czy na tej super hardcorowej gali będzie chociaż kropla krwi

Nie, dziękuję.