Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TheMiz Nie krytykuj tego w taki sposób bo to co napisałeś jest cholernie głupie

''Co... ?A ja myślałem że to będzie walka roku dzięki że mnie poinformowałeś , że to będzie sleeper.''

Co nie mówie że to co Zirak napisał jest głupie.

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

@TheMiz znowu zaczynasz być arogancki? Daj spokój bo znowu będzie wielka dyskusja.

TheMiz Nie krytykuj tego w taki sposób bo to co napisałeś jest cholernie głupie

''Co... ?A ja myślałem że to będzie walka roku dzięki że mnie poinformowałeś , że to będzie sleeper.''

Co nie mówie że to co Zirak napisał jest głupie.

Jaki arogancki ? Ja tylko odpisałem ironicznym komentarzem na wiadomość, że to będzie sleeper , no bo przecież kto by się tego spodziewał przy walce komentatorów ? Blaze9 to nie było głupie po prostu nie zrozumiałeś ironii.

The Miz jak The Miz ale ma rację bo nie po to Edge kończył karierę żeby kilka tygodni później robić spear'y albo mieć wykręcaną bądź wyginaną rękę.

No właśnie , próbuje im wytłumaczyć że żadnej interwencji Edga nie będzie (choć nie założę się o żaden organ) ponieważ WWE i Edge mają za wiele do stracenia.

@moja wypowiedz nie miała na celu nikogo urazić , nie spodziewałem się takiej reakcji na zwykła ironie :?

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Urządzenie:  Windows

No to czas na WWE Extreme Rules bez krwi, która jest tylko dodatkiem jednak ważnym sprawia że walki są bardziej "realistyczne". Mamy to co mamy więc jedziemy.

Na początek walka komentatorów+Jack Swagger. Mogli ten feud zakończyć na WM jednak muszą tą szopkę ciągnąć nadal, oby nie trwała do next ppv. A pozatym pojedynek ten jest bardziej promowany niż walka o WWE Championship, ale o tym poźniej.

Walka div została dobrze wypromowana, jednak wiadomo kto ją wygra. Może doczekamy się debiutu Kharmy.

Falls Count Anywhere Match tu liczę na ciekawą walkę Cody i Rey dobrze ze sobą współpracują, feud jest ciekawie prowadzony, wiadomo wygra Rey, przegrał na WM, dostawał baty na tygodniówkach więc pewnie wygra. Stypulacja jest fajna, można się spodziewać dobrej walki.

Czas na CM Punk vs. Randy Orton w ciekawiej stypulacji Last Man Standing, walka powinna wyjść dobrze lubię tą stypulację a pozatym Punk ciągnie ten feud. Jest tu kilka możliwych scenariuszy albo wygra Orton lub Punk przez interwencje New Nexus albo zobaczymy powrót Y2J przez którego Orton przegra i rozpocznie feud między nimi.

WWE Championship Miz vs Cena vs Morrison w steel cage matchu, mamy tu odpowiedź WWE na walkę o TNA WHC z Lockdown. Pewnie będzie lepsza Morrison pociągnie jakoś tą walkę, pewnie jej nie wygra. Myślę że wygra Miz przez ucieczkę z klatki. Pewnie pojawi się R-Truth, który przeszkodzi wygrać Morrisonowi. Walka najsłabiej promowana zapewne będzie ME gali, bo przecież WWE Title jest "najważniejszym" pasem federacji.

Czas na wisienkę na torcie czyli Ladder Match Christian vs Alberto del Rio o WHC na tą walkę czekam najbardziej, jeszcze po WM nikt nie spodziewał się że zobaczymy Capitana Charisma w walce o WHC. Jednak przez zakończenie kariery przez Edge dostał title shoota. ADR jest na Raw więc pewnie wygra Christian i mam nadzieję że tak się stanie, bo zasługuje na ten pas. Walka będzie pewnie najlepsza na gali.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Extreme Rules już za parę godzin więc trzeba coś powiedzieć na ten temat.

Country Whipping Match Jerry Lawler i Jim Ross vs Michael Cole i Jack Swagger

Jednym słowem porażka. Mam to gdzieś jak ta szopka się skończy.

Loser Leaves WWE Layla vs Michelle McCool

Jeśli McTaker ma dostać trochę wolnego aby zaopiekować się mężem to musi wygrać Layla (może dzięki interwencji Kharmy?).

Last Man Standing Match Randy Orton vs CM Punk

Dla mnie jest jedna opcja. Wbiega Nexus, atakuje Ortona a na koniec Punk wykonuje GTS i po sprawie. Punkowi należy się ta wygrana jeśli chcą go zatrzymać w WWE. Mogliby rozwiązać ten New Nexus bo on jest do dupy. Potem tylko face turn Punka.

Falls Count Anywhere Match Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Cody wygrał na WM a więc teraz niech zwycięży Rey. Oczywiście zwycięstwo na najważniejszej gali roku jest ważniejsze niż na 'zwykłym' PPV, więc nie widzę przeszkód aby Rey mógł zwyciężyć i zakończyć ten feud.

WWE Championship Steel Cage Triple Threat Match The Miz vs John Cena vs John Morrison

John Morrison jest tylko po to aby podnieść widowisko walki i skoczyć parę razy z klatki. Morrisonowi na wygranie nie daję żadnych szans. Cena czy Miz? Osobiście chcę wygranej Miza bo jako mistrz dobrze się spisuje. Lepiej niż Jasiek. Chociaż Miz ma już długo pas a Cena dawno go nie miał więc nie wiadomo jak to się potoczy. Narazie to Cena dostaje od Miza więc jego szanse są ciut większe.

World Heavyweight Championship Ladder Match Christian vs Alberto Del Rio

Ta walka może się okazać jedną z najlepszych w 2011 roku o ile WWE tego nie spieprzy. Mówi się o tym, że CC wygra, bo jeśli wygra ADR to na RAW będzie pas WWE i WHC. No i co z tego? Przecież można dać Del Rio z powrotem na SD!. Teraz nasuwa się pytanie: "To po co przenosili go na RAW?" Nie jestem tego taki pewny, że wygra Christian. Wolałbym Del Rio jako mistrza. I to właśnie na niego liczę w tym pojedynku. Ostatnio w feudzie troszeczkę przeważa Christian więc większe szanse ma Del Rio.

Gala może wypaść dobrze a nawet lepiej o ile WWE się postara i ujrzymy świetne starcia CC vs ADR, Punk vs Orton i Rey vs Cody. Te 3 walki mogą podnieść poziom gali. Tag Team jednak bardzo zaniży ten poziom a Steel Cage będzie się trzymało na równi. Taka jest moja opinia na ten temat.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Mówi się o tym, że CC wygra, bo jeśli wygra ADR to na RAW będzie pas WWE i WHC. No i co z tego? Przecież można dać Del Rio z powrotem na SD!. Teraz nasuwa się pytanie: "To po co przenosili go na RAW?" Nie jestem tego taki pewny, że wygra Christian. Wolałbym Del Rio jako mistrza. I to właśnie na niego liczę w tym pojedynku. Ostatnio w feudzie troszeczkę przeważa Christian więc większe szanse ma Del Rio.

Raczej mało prawdopodobne aby przenieśli Del Rio z powrotem na SD!.A są plany że Del Rio będzie prowadził feud z Ceną o pas WWE z finałem na SummerSlam dlatego można wywnioskować zwycięzców walk o pas WHC i WWE.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

No po chyba pora zacząć temat steamów ?

• Urządzenie:  Windows

nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie, że na Fatal-4-Way PPV..tfu...Capitol Punishment dostaniemy walkę Cena vs Miz vs Rey vs del Rio o pas i wtedy dopiero Miz go straci, a pas będzie się kręcił między Ceną a AdR.

RKO_Y2J, streamy są zawsze zamieszczane ok 21 przez Weed'a, więc spokojnie.

W dziale Media Corner PPV's ;)

Wygaśnie

Jest 22:30, a streamów dalej nie ma, albo jestem po prostu ślepy i tego nie widzę, ma ktoś linka??

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Mogę ci podesłać na PW jak chcesz. Bo mam jeden.

dla wszystkich, który poszukują strema:

http://www.nwchd.net/

dobry stream ja tu oglądam gale

Ja chce heelturn Jasia

dla wszystkich, który poszukują strema:

http://www.nwchd.net/

dobry stream ja tu oglądam gale

Dzięki, a wiesz o której zacząć oglądanie?

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

O 2 się zaczyna.

A wie ktoś, jaki będzie MAIN EVENT tej gali?

A wie ktoś, jaki będzie MAIN EVENT tej gali?

Niby wszyscy mówią, że walka o pas WWE, ale chciałbym zaznaczyć (choć nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie), że podczas WWE Extreme Rules Preview (Jack Korpela i Scott Stamford opisują walki, puszczją proma etc.), walka o World title omawiana była jako ostatnia. To samo miało miejsce podczas wydania poświęconemu WM, gdzie pojedynkiem omawianym jako ostatni był ten o pas WWE.

JA PIERDOLĘ ILE KURWA MOŻNA;/ szmacenie CM Punka jest już żenujące nie dziwie się że chce odejść