Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

McCool przegra i odejdzie, a za jakiś czas wjedzie na motorze na RAW z Undertakerem w gimmicku American Bad Ass :grin:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

6. Layla vs. Michelle McCool

w sumie nie wiadomo kto wygra, ale pewnie ustawią walkę pod to żeby McCool mogła być bliżej Tejkera więc do jakiego rosteru trafi tam pewnie będzie walczył Deadman. liczę na jakieś interwencje, może wreszcie Kharma .. ?

przegrana opuszcza WWE a nie roster

wierzysz w to ? :)

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

muszę :D

Layla sie nie nadaje na WWE nawet już jej theme przy wejsiu nie dają nowego tylko McCool.Jest jasne że opuści WWE :P :razz:

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Na stronie WWE wyraźnie pisze, że przegrana w meczu kobiet opuszcza WWE. Wszystko teoretycznie wskazuje na Laylę, bo wiadomo, że Pani McTaker ma mocną pozycję w fedzie.

Jednak dla mnie to takie jasne nie jest... Jeżeli prawdą jest fakt, że Taker po powrocie będzie na RAW to McCool zniknie tylko na trochę i wróci mniej więcej w podobnym okresie jak mąż.

Inną opcją jest to, że Taker może się nie pojawić przed długi czas, może się okaże, że pojawiać się będzie 2 razy do roku. Wiadomo, że WWE to ciągła praca w trasie, a żonka raczej chciałaby być przy mężu (a z tego co piszą internetowe portale para od lat świetnie się dogaduje), który powoli kończy z biznesem.

Może być ciekawie, bo bądź co bądź po obu Paniach będę "płakać".

;)

Czas się wypowiedzieć...

TTM - WWE Championship + Steel Cage: Miz vs Cena vs Morrison

Ciekawie się pojedynek zapowiada. Kilka efektownych akcji Morrison'a mamy pewne. Zastanawiam się kto może wygrać ten pojedynek? Miz wygrał na WrestleMani z Ceną a teraz ma od tak stracić pas. Zwycięstwo przez ucieczkę wydaje się najbardziej prawdopodobne.

Ladder Match - World Heavyweight Championship: Christian vs Del Rio

WWE Championship na RAW, WHC na SmackDown a więc stawiam, że wygra Christian a Del Rio w późniejszym czasie rozpocznie feud z Ceną, ewentualnie wkręci się do walki o pas WWE.

Country Whipping Match - Tag Team: JR/King vs Cole/Swagger

Po kilku ciężkich tygodniach dla JR'a i niekiedy King'a czas na zemstę i wygranie tego pojedynku co zakończy feud.

Last Man Standing: CM Punk vs Randy Orton

Gdzieś już pisałem o tym pojedynku. CM Punk musi wygrać. Innej opcji nie przyjmuję do wiadomości. Należy mu się za ponad rok szmacenia. Zbuntował się ostatnio i myślę, że WWE weźmie też to pod uwagę przy wyborze zwycięzcy. Interwencja New Nexus mile widziana.

Falls Count Anywhere: Cody Rhodes vs Rey Mysterio

Na SmackDown dominuje Rhodes a więc raczej wygra Rey. Feud dobiegnie końca i prawdopodobnie zakończy się zwycięstwem dobra nad złem. Stawiam na Mysterio.

Pojedynek div bez większego szumu. Myślę, że wygra Michelle McCool.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Na zagranicznych stronach napisane jest, ze przerwe w WWE ma zrobic sobie Michelle McCool, wiec raczej mamy wynik meczu Div.

18056192365019276624f15.jpg

Na zagranicznych stronach napisane jest, ze przerwe w WWE ma zrobic sobie Michelle McCool, wiec raczej mamy wynik meczu Div.

Na twoim miejscu nie byłbym taki pewien wyniku jeżeli to co napisałeś jest prawdą to może tak się stać ale nie musi bo równie dobrze może być opcja taka że wygrywa Michelle a po walce debiutuje Kharma i ją atakuje tym samym kontuzjując ją na "kilka tygodni".Przez co Michelle zrobiła by sobie wolne.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Na twoim miejscu nie byłbym taki pewien wyniku jeżeli to co napisałeś jest prawdą to może tak się stać ale nie musi bo równie dobrze może być opcja taka że wygrywa Michelle a po walce debiutuje Kharma i ją atakuje tym samym kontuzjując ją na "kilka tygodni".Przez co Michelle zrobiła by sobie wolne.

Jeśli by stało się tak jak mówisz czyli layla przegrywa i "odchodzi z WWE" a po walce atakuję ją Kharma i "kontuzjuje" McCool to Layla już nie stoilerowo zostanie zwolniona.

BTW.Jeśli wpadną na tak "genialny" pomysł jak ty, jutro możemy ostatni raz zobaczyć Layle w ringu WWE ;]

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Równie dobrze Kharma może pomóc Layli PODCZAS walki, i wtedy Tejkerówna przegrywa, robi sobie pauzę, a po powrocie feud z Kong(która podczas jej nieobecności zajmuje się Beth). Rozsądek podpowiada, iż wygra Layla, tak więc w typerze głos poleciał na nią ;)

Od czego zacząć...

Jerry Lawler & Jim Ross vs. Michael Cole & Jack Swagger - ta walka mnie wogóle nie obchodzi i wali mnie kto wygra, choć myślę, że Lawler i Ross. Ten feud powinien wogóle się nie zacząć, ale się zaczął i miałem nadzieję, że po WM-ce wszystko się skończy, ale dali jeszcze walka na ER.

WWE Champion The Miz vs. John Cena vs. John Morrison - Choć nie jestem fanem Miz'a stawiam, że wygra. Morrison myślałem, że przejdzie na SD i pokręci się wokół WHC, lecz ma walkę o pas WWE, jendnak wydaje mi się, że nie wygra. Cena jako mistrz to widok, który za często jest na moich oczach.

Christian vs. Alberto Del Rio - wydawało się, że Alberto jest murowanym faworytem do zwycięstwa, jednak przenosiny na Raw i teraz będzie ciekawie. Najgorszym rozwiązaniem byłoby zwycięstwo Alberto i powrót na SD. Jeżeli już jest na Raw to niech tam zostanie. Stawiam na Christiana i jeżeli to nie będzie ME to się grubo wkurwie.

Randy Orton vs. CM Punk - myślę, że WWE nie postawi na powtórkę z poprzedniego roku (czyt. Porażka Punk'a na WM-ce i zwycięstwo na ER) Błędem także byłoby zeszmacenie Punk'a bo gość jest zajebisty tylko jego gimmick jest nie odpowiedni. Nie mam faworyta walki, ale ta walka może stać na b.dobrym poziomie.

Cody Rhodes vs. Rey Mysterio - Kolejny rewanż za WM. Mam nadzieję na kolejne zwycięstwo Rhodes'a tym razem może czyste co wzmocni jego pozycje na SD i może w ciągu miesiąca może dwóch walka o pas World Heavyweight.

Layla vs. Michelle McCool - Nie przepadam za walkami Div, ale bardzie mnie interesują niż walki Lawler vs. Cole. Uważam, że wygra Layla z pomocą Kharmy, która rozpocznie feud z McCool na Raw.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

McCool przegra i odejdzie, a za jakiś czas wjedzie na motorze na RAW z Undertakerem w gimmicku American Bad Ass :grin:

Co do zmiany gimmicku Grabarza, to zonk, ale sądzę, że Michalina może chcieć wziąć sobie trochę wolnego, aby pobyć z kurującym kontuzje mężem, tak więc na ER wygrywa Layla (pewnie z pomocą Kharmy, albo innym wielkim kantem), McTaker znika na jakiś czas ze sceny (umila Markowi czas powrotu do formy :D ) a następnie oboje (choć nie gimmickowo) pojawiają się na RAW (Michelle będzie pewnie chciała być na tej samej gali co mąż, a WWE nie robi zwykle z tym problemów). Ja to widzę w ten sposób.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jeśli by stało się tak jak mówisz czyli layla przegrywa i "odchodzi z WWE" a po walce atakuję ją Kharma i "kontuzjuje" McCool to Layla już nie stoilerowo zostanie zwolniona.

BTW.Jeśli wpadną na tak "genialny" pomysł jak ty, jutro możemy ostatni raz zobaczyć Layle w ringu WWE ;]

No ale jest też taka opcja jak z było z Ceną i jego "zwolnieniem" a więc nigdy nic nie wiadomo.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

No ale jest też taka opcja jak z było z Ceną i jego "zwolnieniem" a więc nigdy nic nie wiadomo.

Jakoś mi się nie widzi żeby Layla jak nasz kochany terminator atakowała z zaskoczenia McCool :P , ale znając nasz kochany CT to wszytko jest możliwe

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Jakoś mi się nie widzi żeby Layla jak nasz kochany terminator atakowała z zaskoczenia McCool :P , ale znając nasz kochany CT to wszytko jest możliwe

Nie ma być dokładnie tak jak z Ceną. Przecież chodzi o samo zwolnienie i powrót niecały miesiąc później już jako zawodnik, a więc jest bardzo możliwa taka sytuacja z Laylą.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Nie ma sensu powtarzać czegoś w tak krótkim odstępie czasu, niektórzy do teraz nie mogą uwierzyc w to, jak ta historia ze zwolnieniem Johna została zwalona. Moim zdaniem, jak któraś odejdzie, to naprawdę, by wrócić za jakieś kilka miesięcy