Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co do last man standing, to pewnie Punk (via Nexus?) znowu będzie osłabiac nogę Ortona, i ten będzie miał problemy ze wstaniem. Słaby scenariusz, ale według mnie jak najbardziej prawdopodobny :/
  • Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

A dla mnie bardziej tak:

(odrazu mowie ze moje fantazje są złe xd )

Podczas walki Viper ma heel turn (marzenia ;P) rozwala Punka nagle widzimy cos w style powrotu Y2J z 2007 r (?) i mówi ze "Save CM Punk from Orton" . CM Punk to wysokie kopniecie w głowę i GTS , Viper próbuje wstać przy 9 i punt kick od CM Punka :twisted:

A ja myślę inaczej że to właśnie Punk wygra.Jakbym miał się bawić w "fantasy booking" to stypulacja Last Man Standing nie jest tu bez powodu jak dla mnie to w walkę wtrąci się New Nexus z którymi Viper sobie jakoś poradzi i gdy już miałby się szykować do RKO na Punku powraca Y2J i wykonuje mu np.codebreaker który tym samym zemścił by się za kopnięcie w głowę.A potem cm punk GTS i sędzia wylicza do 10.i na taki scenariusz właśnie liczę...

Oczywiście wziąłem pod uwagę interwencję Nexusa ale z natury jestem pesymistą (a jak patrzę co się wyprawia w WWE to sam przyznasz, że mój pesymizm jest uzasadniony) i uważam, że Viper jakoś się wykaraska i jednak wygra. Nie wziąłem natomiast pod uwagę interwencji Y2J. Cóż... mam nadzieję, że to ty masz rację a nie ja. Zresztą jakiś tam procent szansy Punka widzę. Powiedzmy, że jest 30%-70% na korzyść Ortona.

No i nie wiem czy zapomniałeś czy amsz to w dupie ale jest jeszcze walka div na ER Michelle McCool vs Layla...

Zapomniałem i mam w dupie. :)

Do tej walki powinien sie wtracic Y2J a nie do Krystianka. Na SD brakuje heelowego main eventera wiec Chris atakuje Randalla. Podstawy feudy mamy i to bardzo mocne. Punk wygrywa i konczy feud z Ortonem i wszyscy sa zadowoleni. Powrocil Y2J, Punk wygral, a Orton przegral przez kant czyli wyszedl z twarza

Czyli to co napisał kolega wcześniej. Nie wziąłem pod uwagę Jericho w tym fantasy-bookingu co do tej akurat walki, bo nie pamiętam zbytnio co się działo z Y2J jak zaczynał robić sobie przerwę. Sam nie wiem, czy jest to starcza skleroza czy po prostu wynika to z tego, że dopiero wracałem do oglądania wrestlingu w okresie odejścia Jericho i na szybko zaczynałem orientować się o co chodzi. Jericho bardziej kojarzyłem z animozji z Edgem i pomyślałem sobie o feudzie między wrestlerami o kanadyjskich korzeniach.

Oczywiście - bez względu na to kto nie pojawi się w walce Randalla z Punkiem - to w czystą wygraną tego drugiego nie ma co wierzyć.

14453752125651e0a536c69.jpg

No ja miałem przerwę tak w ostatnie wakacje z przyczyn ze początkowo komp się zepsuł a później z nowym miałem virusy które blokowały neta i tak się zapuściłem z WWE ze nie wiedziałem o co chodzi a później dowiedziałem się ze Y2J robi sobie wolne to przesądziło o tym czy oglądam WWE. Później po prostu musiałem oglądać RR 2011 noi od tego czasu znów oglądam WWE i oczywiście dzięki CMPunk4ever który polecił mi stronę gdzie można oglądać WWE online.

Przed nami jedna z ciekawszych walk div ostatnich lat jaką będzie nam dane zobaczyć - takie jest moje zdanie. Ale chyba zostaliśmy wprowadzeni w błąd kilka dni temu, bo:

Wyniki tapingu mówiły wyraźnie "Loser Leaves SmackDown Match", tymczasem na gali jest jak drut edytowane (słychać to i widać) "Loser Leaves WWE". Bardzo ciekawe...

got,

Wpisz sobie na youtube trish vs lita to były ciekawe walki obie zawodniczki miały moveset wiekszy od Ceny czy Ortona teraz Lita robiła takie rzeczy w ringu jakich wiekszosc facetów nie robi aktualnie. Ta walka jest tylka ciekawa ze wzgledu na podbudowa i to że byly tak długo teamem.

Wpisz sobie na youtube trish vs lita to były ciekawe walki obie zawodniczki miały moveset wiekszy od Ceny czy Ortona

Ja teraz już nie wiem, czy spadać w takich sytuacjach z krzesła, śmiać się z takich tekstów, płakać, śmiać się i płakać, podać do tajniej komisji 'do sprawy niebylejakich', czy olewać takie osoby, których niestety od groma. Bynajmniej nie chodzi mi o to, że miały duży move-set (bo miały), a o porównywanie wszystkich do Johna i Randy'ego, w każdej sytuacji, o każdej porze i nie, nie jestem ich fanem :? .

Sorki za lekki off-topic, opisu walk spodziewajcie się jeszcze dzisiaj, jak nikt tu już nie napisze do tego czasu, to zedytuje posta.

Del Rio vs Christian- Najlepiej zapowiadająca się walka na gali, która ma potencjał by skraść show i zaczyna mnie zastanawiać czy nie pojawi się w trakcie pojedynku Edge aby pomóc Christianowi. Alberto miałby wymówkę, że nie zdobył pasa przez Edge'a, a pas zostałby na Smackdown. Natomiast jeśli wygra Alberto to uważam, że może dojść do unifikacji pasów WWE i WHC. Wtedy o ten jeden pas widywalibyśmy feudy między brandowe co ciekawie by wyglądało. Jednak większe szanse na zwycięstwo daje Christianowi, który chyba nie będzie do końca kariery pokutował za to, że był w TNA.

Cena vs Morrison vs Miz- Ta walka również powinna dobrze wypaść, a obecność Morrisona wyjdzie na plus. Zazwyczaj nie lubię oglądać Steel Cage Matchy, lecz tym razem jestem do niej pozytywnie nastawiony. Widzę tu 2 wyjścia: Pierwsze jest takie, że Morrison będąc na szcycie klatki zamiast wyjść skacze na Cenę co wykorzystuje Miz, który wychodzi z klatki. Drugie jest takie, że pojawia się R-Truth, który odwraca uwagę Jo-Mo, a Miz wykonuje Skull Crushing Finalle i broni pasa. To właśnie obecnemu mistrzowi daje największe szanse na zwycięstwo chociaż uważam, że w feud Ceny z Mizem zakończy się na Over The Limit gdzie Cena zdobędzie pas.

Cody Rhodes vs Rey Mysterio- Tu sytuacja wydaje się być oczywista i Rey na zakończenie feudu powinien się rozprawić z Rhodesem. Walka również dobrze się zapowiada dodatkowo mamy całkiem ciekawą stypulację i możemy się ponownie spodziewać walki na trybunach. Może Rey pokusi się o jakąś ładną akcię. Mimo porażki Rhodes na feudzie zyska wiele bo przecież zwyciężył na Wrestlemanii.

Randy Orton vs CM Punk- W tym przypadku starcie wygląda na ciekawe i myślę, że obejrzymy dobry Last Man Standing Match, w którym spodziewam się interwencji Nexusa. Na powrót Jericho jeszcze za wcześnie, Chris powinien sobie odpocząć kilka tygodni po tym Tańcu z gwiazdami. Na zwycięzce w tym meczu typuje CM Punka ponieważ uważam, że WWE będzie starało się go zatrzymać w federacji za wszelką cenę.

J.R. i Jerry Lawler vs Michael Cole i Jack Swagger- W tej potyczce wszystko jest jasne i Lawler i Ross odniosą zwycięstwo, które mam nadzieję zakończy feud, który powinien się skończyć na Wm'ce. Mam nadzieję, że Ross dalej będzie komentował Raw, ale ciężko będzie sobie wyobraźić tam Cole'a, więc pewnie Jimm wróci do domu.

Cena vs JoMo vs Miz

Gdyby nie obecnosc JoMo to walka by totalnie ssala ( 2 drewnianych wrestlerew i stypulacja ktora nie porywa)

Kto Wygra?

na 99% Procent mysle ze Miz pozostanie mistrzem a kluczowa role w tym pojedynku odegra... Or Truf:

JoMo na szczycie klatki juz wita sie z gaska (jakby to supron powiedzial) i przeszkadza mu heelowski Truf ( Miz dalej feuduje z Cena a Truf z JoMo zaczyna bardzo interesujacy program)

lub 2 opcja ktora bardziej mi sie podoba : R-Trouth przeszkadza Cenie i z nim zaczyna wyniszczajacy Feud a JoMo zaczyna program z Mizem :twisted:

Del Rioooo vs CC

Cos mi sie wydaje ze zobaczymy w tej walce Edga ktory ostatni raz postanowi wykonac Spear i tym samym podarowac pas WHC swojemu wieloletniemu przyjacielowi:D

Rhodes vs Mysterio

Marze o tym zeby byly Dashing rozniosl Ryjka cos w podobie tygodniowek przed WM

a niestety WWE nie podlozy Mysteria na Drugim PPV z rzedu;(

Orton vs Punk

Mam nadzieje ze po ostatnich plotkach o odejsciu Punka zarzad w koncu pojdzie po rozum do glowy i daja mu wkoncu wygrac...

Oczywiscie Interwencja Nexusa nie unikniona ale zastanawia mnie czy podczas tego pojedynku Nesux sie nie zlamie...

Tag Teamy

zal...

Layla vs McCool

Wygrana Layli po interwencji Awesome Kong. Face Turn pani takerowej i krotki (przegrany) Feud z Awesome

i Najlepszy Feud wsrod Div w ostatnich latach stoji Otworem bo Beth nic do roboty nie ma:D

Od walki, na którą czekam najmniej po tą, na którą czekam najbardziej. Będzie brakowało opisu pojedynku komentatorów, bo nie będę marnował czasu na takie gówno, mam tylko nadzieję, że Cole dostanie to na co zasłużył, czyli piękny, soczysty wpier*ol.

Michelle McCool vs Layla

Z tego co wiem, jest to walka ze stypulacją - przegrana odchodzi z WWE, więc może być niezwykle ciekawie. Przyznam, że to druga walka pań w WWE, którą obejrze bez przewijania (pierwsza, to ta z TLC), a wiem, że LayCool jest stać na ciekawy pojedynek. Boję się jednak, ze wpadną na tak genialny pomysł i wygra Maktejkerowa, po czym naprawdę pozbędą się Layli w związku z cięciami, jakie czekaja nas w ciągu najbliższych dni, pewnie zaraz po PPV. Interwencja Kharmy na korzyść jednej z pań nie miałaby najmniejszego sensu, nie po to w promach rozwala plastikowe laleczki by potem zostać ochroniarką którejś z nich (a pomoc Layli już całkowicie nie wchodzi w grę, gdyż ta jest już po części tą dobrą).

Szanse na zwycięstwo - Michelle 55%, Layla 45%

The Miz© vs John Cena vs John Morrison

Prawdę mówiąc, to na pozostałe cztery pojedynki czekam z niecierpliwością i trudno było wybrać taki, którym interesuje się najmniej - padło na steel cage match. Morrison dodany do tej walki z dwóch powodów . Pierwszy - by match był wiele lepszy, Morrison zawsze może zarzucić kilkoma efektownymi akcjami, jakimś skokiem z klatki czy coś w tym rodzaju. Drugi - żeby Miz drugi raz nie pojechał Ceny. Ten drugi powód wyklucza jednak zwycięstwo Ceny, które nie jest takie niemożliwe, patrząc na to, ile już nie posiadał głównego tytułu i jak długi title reign ma już Mizanin. Pisałem o możliwej unifikacji pasów, ale nie jest powiedziane, że John jeszcze swojej szansy nie dostanie, dlatego też uważam jednak, że Miz jeszcze pas potrzyma (i bardzo dobrze swoją drogą, wreszcie jest ciekawym mistrzem). Morrisonowi nie daje żadnych szans, R-Truth uniemożliwi mu zwycięstwo w tym pojedynku, nie pozwalając wyjść z klatki, jak Nexus Cenie na ostatnim Money in The Bank.

Szanse na zwycięstwo - The Miz 60%, John Cena 40%, John Morrison - 0%

Randy Orton vs Cm Punk

Mam wielkie nadzieje, że pozwolą Punkowi wygrać (i zupełnie nie obchodzi mnie czy będzie to czyste zwycięstwo, może pomóc mu nawet Papież), bo sobie na nie do jasnej cholery zasłużył jak nikt inny. Ortonowi ta wygrana tak naprawdę nic nie da, wygrał na tej ważniejszej gali, zmienił brand w którym może teraz szaleć, tak więc niech Cm Punk wyjdzie zwycięsko z jakiegoś feudu! Ostatnim przypadkiem była jego rywalizacja z Jeffem Hardym, czyli początki CM'a jako tego złego, połowa 2009 roku. Undertaker - wtopa, Mysterio - wtopa, Big Show - wtopa, teraz nie może przegrać. Lubię postacie Ortona i Ceny za to, że zawsze wprowadzają oni nutke niepewności i nawet jak niemal pewna jest ich przegrana, ich nigdy nie można skreślać i trzeba liczyć się z tym, że zwyciężą. Walka napewno będzie emocjonująca, Orton raczej dobrze spisuje się w gimmick matchach, a Punk jak to Punk - on zawsze się dobrze spisuje. Tak jak napisałem, Punk musi to wygrać, ale boję się, że coś im odbije i pozwolą Ortonowi zeszmacić Punka do całkowitości, a wtedy będzie mógł spodziewać się telefonów Dixie Carter.

Szanse na zwycięstwo - Cm Punk 65%, Randy Orton 35%.

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Zmierzyli się już na WM i była to druga najlepsza walka na gali, tak więc dodać do tego jedną z moich ulubionych stypulacji - falls count anywhere i jaram się tym pojedynkiem. Nie ma co martwić się o róznego rodzaju spoty na terenie całego budynku, Mysterio jest tego gwarancją, pozostaje modlić się o to, żeby otrzymali odpowiednią ilość czasu, by mogli się rozkręcić. Bardzo ciężko przewidzieć wynik tego matchu, rzadko zdarza się, że Mysterio przegrywa feud (zdarzyło się kiedyś?), więc to on powinien wygrać, ale...gdyby było zupełnie odwrotnie, gdyby to Rhodes wyszedł zwycięsko - ma main-event na SmackDown jak w banku (gdyby mi ktoś tak powiedział półtora roku temu, to nie wiedziałbym czy śmiać się czy płakać). Mam nadzieję, że pozwolą zwyciężyć mu drugi raz (tego to nie osiągnął chyba nikt), wtedy zapewni sobie naprawdę mocną pozycję w federacji.

Szanse na zwycięstwo - Rey Mysterio 51%, Cody Rhodes 49%

Alberto Del Rio vs Christian

Nie ukrywam, że oczekuje po nich przynajmniej najlepszej walki na gali, bo potencjal drzemie w tym starciu przeogromny. Druga moja ulubiona stypulacja (zaraz za TLC), plus czujący się w nich jak ryba w wodzie Christian, plus dobry w ringu Alberto Del Rio, musi równać się - kapitalne show. Może wyobrażam sobie zbyt wiele, ale wiem na co ich stać i wiem, że jeżeli tylko dostaną te 20-25 minut, to będziemy mogli obejrzeć jedną z najlepszych walk w WWE w tym roku. Wiele wskazuje na to, że to zapałka wyjdzie zwycięsko, ale nie byłbym taki pewny, chodzi oczywiście o tą cała unifikację pasów i o to, że to trzecie PPV na którym Alberto ma wygrać pas. Sam nie wiem, kogo chciałbym jako zwycięzce tego matchu, lubię Christiana, lubię Alberto i nie wiem, co byłoby lepsze. Typuję jednak, że zapałka wreszcie dostanie to na co od dawna zasługiwał i to, na co ciężko się napracował (ECW, mid-card RAW, to samo na SmackDown, a mimo to żadnego tytułu).

Szanse na zwycięstwo - Alberto Del Rio 45%, Christian 55%

Extreme Rules karta dobra z niesamowitymi stypulacjami

Alberto del Rio vs Christian ladder match

Mecz dobrze wypromowany chyba najlepiej dlatego że Edge odszedł a jeżeli by nie odszedł inaczej by ta walka wyglądała.Lecz wiadome kto wygra a ja nie chcę pasu WHC na raw razem z WWE na tym by smackdown ucierpiał.Pewne jest że Christian wygra

Alberto del rio 0% Christian 100% :D

The Miz vs Cena vs Morisson Steel Cage

Mecz dobry bo w trzema zawodnikami w ringu.Duzo się będzie działo i ja nie wiem!Czy Vince aż tak bardzo ufa mizowi(bo miz jako mistrz się świetnie czuje)czy może Vince jest zadowolony z Miza lecz da szasne Cenie a może Morissonowi co jest bardzo pewne.Ten mecz dla mnie będzie mocno interesujący i będę chciał ten mecz bez żadnych informacji obejrzeć.Dlatego że tutaj może się zdarzyć wszystko a AdR czeka na Summerslam

Miz 33,5% Cena 33,5% Morisson 33%

Layla vs McCool

Również obejrze z ciekawością tą walkę tylko niech pokażą jakąś klasę :P

lecz ja wiem kto tu wygra.Zdecydowanie Layla przegra.Nie mają na nią pomysłu

Layla 0% McCool 100%

Rey mysterio vs Cody Rhodes

Musi wygrac Cody aby go już maksymalnie wypromować i aby miał już otwarte drzwi do main eventu

Mysterio 0% Cody 100%

Orton vs CM PUNK

Na bank to będzie ich ostatni mecz na PPV zakończający feud i dobrze.Czy dadzą szanse Punkowi bo go szmacą tak naprawdę to jest ważne pytanie.Ja bym mu dał szanse bo jest to świetny zawodnik z charyzmą.A VIPER będzie i tak robił show na SD

CM PUNK 60% Orton 20% a reszte zgarnia Jericho który bym chciał aby zaatakował Ortona za ich ostatnią walkę

Podsumuwując PPV jest dobre po WM i zakończy sie kolejny rok WWE w pieknym stylu oby teraz ten okres do drogi do WM28 był emocjonujący oraz zaskakujący bo to jest piękne a nie powiem ale okres który już minął był bardzo zaskakujący i widzieliśmy duzo powrotów :o

*a co do walki tag teamowej to ja się nie będę wypowiadał bo to jest skandal i tyle po co ciągnąć to jak już sie nic nie da wyciągnąć?

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

1. Jerry Lawler and Jim Ross vs. Michael Cole and Jack Swagger

ciekawa stypulacja, ale chyba nic poza tym. dziwne trochę że Ross rzadko komentuje ponieważ ma słabe zdrowie ale w ringu sobie występuje :D gdzieś czytałem że własnie JR ma zniknąć z TV po ER więc raczej ta para wygra. poza tym sądze że dadzą wygraną Kingowi po przegranej na WM'ce.

STAWIAM NA: Jerry Lawler and Jim Ross

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Jerry Lawler and Jim Ross

PROCENTOWO: King & JR 90 % - Cole & Swagger 10%

2. The Miz © vs. John Cena vs. John Morrison

jedna z ciekawszych walk w karcie, ciekawi mnie jak skończy się ten cały feud między Jaśkiem a Panem Niesamowitym ale raczej ze strony scenariusza niż walki. sądzę że Miz już zbyt długo trzyma pas dla CT więc oddadzą go pewnie Cenie, bo przecież jest mu bardzo potrzebny :-x największe zaskoczenie oczywiście pojawiłoby się gdyby JoMo zdobył tytuł, no powiem szczerze że naprawdę by było ciekawie. ale chyba zgodne jest to że Miz prezentuje się wyśmienicie jako mistrz

STAWIAM NA: John Cena

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: The Miz

PROCENTOWO: Miz 40% - Cena 50% - JoMo 10%

3. Christian vs. Alberto Del Rio

moim zdaniem to powinien być ME jutrzejszej gali. najlepsze jest to że ciężko się nawet domyśla kto może wygrać, bo nikt nie broni tytułu. licze na jakąś interwencję Edge'a. chciałbym wygranej Christiana, należy mu się to i nie dlatego że Edge to jego najlepszy przyjaciel który właśnie zakończył karierę, ale dlatego że po prostu Christianowi się to należy. myślę iż gdyby CT mieli dla niego scenariusze takie jak dla oportunisty to CC pewnie by ich nie spierdolił. Del Rio także mógłby zdobyć pas z tym że Alberto pewnie jeszcze będzie miał milion title shot'ów a Cage raczej nie. pikanterii dodaje fakt iż jest to walka z drabinami

STAWIAM NA: Christian

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Christian

PROCENTOWO: CC 51% - Del Rio 49%

4. Randy Orton vs. CM Punk

walka pewnie będzie nudna, mam nadzieję że się pomylę. licze na jakąś interwencję Nexusa oraz wygraną Punka. po ostatnich doniesieniach o niezadowoleniu żołnierza SES to on powinien wygrać

STAWIAM NA: CM Punk

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: CM Punk

PROCENTOWO: Punk 60% - Orton 40%

5. Cody Rhodes vs. Rey Mysterio

najlepsze z tego wszystkiego to chyba są stypulację. na Wrestlemanii wygrał Rhodes, ciągle upokarza Reya więc jestem prawie pewny ze tym razem wygra Mysterio.

STAWIAM NA: Rey Mysterio

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Cody Rhodes

PROCENTOWO: Rey 70% - Rhodes 30%

6. Layla vs. Michelle McCool

w sumie nie wiadomo kto wygra, ale pewnie ustawią walkę pod to żeby McCool mogła być bliżej Tejkera więc do jakiego rosteru trafi tam pewnie będzie walczył Deadman. liczę na jakieś interwencje, może wreszcie Kharma .. ?

STAWIAM NA: Layla

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: obecnie bardziej jaram się blondynką, więc niech będzie :D

PROCENTOWO: Layla 50% - McCool 50%

chętnie obejrze te PPV, licze na mało nudne dobre show, no i mój faworyt to Christian Vs Del Rio, powtórzę ze tu musi być ME !!!

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Gala Extreme Rules zapowiada się całkiem ciekawie. Poza starciem z komentatorami nie widzę tu potencjalnie beznadziejnych walk.

Del Rio vs Christian czyli walka o pas whc w stypulacji ladder match. To może być na prawdę dobre widowisko. Panowie robią ze sobą fajne walki a gdy dojdzie do tego stypulacja taka jak ledder match może być ciekawie. Na zwycięzcę walki obstawiam Christiana i liczę na to. Gość zasługuje na ten pas jak nikt inny i to może być jego szansa ,a Del Rio i z pewnością i tak zdobędzie world title w następnych miesiącach.

Typ : CC

The Miz vs Cena vs Morrison w steel Cage matchu. Ta walka też może być ciekawa , a i zwycięzca nie jest pewny , jak zwykle zresztą gdy w pojedynku bierze udział Cena. Morrison z pewnością podniesie poziom walki , ale raczej nic w niej nie ugra. Jest beznadziejnie wypromowany jako pretendent. Mizowi i Cenie daję podobne szanse na zwycięstwo , ale ostatecznie obstawiam Johna bo nie wydaję mi się by podłożyli go dwukrotnie w walce o pas.

Typ : John Cena

Layla vs Michelle . Walka jakoś specjalnie mnie nie interesuje , ale nie powinno być tragedii. Na zwycięzcę typuję McCool, a w wyniku odejście Layli na jakiś czas i powrót na Raw jako pełnokrwisty face.

Typ : Michelle McCool

Rey vs Cody. Walka mogła by być dobra , ale boję się że wrażenie może popsuć gówniana stypulacja. Falls count anywhere matche w wwe są często beznadziejnie bookowane , a zawodnicy chodzą przez większość czasu między publicznością i wymieniają się ciosami. Jako że Cody wygrał na wmce co było sporym zaskoczeniem to teraz obstawiam Mysterio. Myślę że Przegrana nie powinna przeszkodzić Rhodesowi w dalszym wspinaniu się po szczeblach kariery i nie będę płakał w razie triumfu luchadora.

Typ : Rey

CM Punk vs Orton . Stypulacja dość ciekawa , walka powinna dać radę. Jako że Randy jak na razie zdominował ten feud to mam nadzieję i obstawiam że wygra Punk. Prawdopodobnie dojdzie do jakiejś interwencji z zewnątrz( może powracający Y2J , ale wątpię)

Typ : CM Punk

Walka TT. No to bez wątpienia będzie chujowe widowisko. Ten feud ciągnie się zbyt długo i już się dawno przejadł , tak samo jak i Cole który z początku był super heelem , a teraz jest irytujący i nudny. O samej walce nie ma się co rozpisywać . Liczę na wygraną Rossa i Lawlera. W walce może dojść również do feceturnu Swaggiego.

Typ : Jim Ross i Jerry Lawler

21141536044eac5162deaab.gif

6. Layla vs. Michelle McCool

w sumie nie wiadomo kto wygra, ale pewnie ustawią walkę pod to żeby McCool mogła być bliżej Tejkera więc do jakiego rosteru trafi tam pewnie będzie walczył Deadman. liczę na jakieś interwencje, może wreszcie Kharma .. ?

przegrana opuszcza WWE a nie roster(wcześniej tak było mówione ale zmiana planu)

Tylko oby tak nie zrobili jak z Ceną na SurViVor Series :)

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg