Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie zgadzam się. Miz przed zdobyciem walizki posiadał pas US i Tag team jednocześnie, nie był szarym midcarderem w gaciach. Był jedną z wyróżniających się postaci na RAW. Zdobył walizkę MITB oraz dał świetne promo na Summerslam w którym podsumował swoją drogę do miejsca w którym aktualnie się znajdował (motyw od zera do bohatera). Zdobycie mistrzostwa przez Miza odbyło się po prostu w złym czasie. Ponieważ jak wszyscy pamiętamy Mike dzierżył pas US i przed zdobyciem głównego tytułu musiał się go pozbyć. Padło na Daniela Bryana. Miz przejebał cały feud co spowodowało, że stracił bardzo dużo na promocji. Miz powinien wykorzystać walizkę później, aby nie pojawiały się głosy, że odbyło się to z dupy i bez promocji. Zresztą porównując promocje Miza do dwóch poprzednich nowych mistrzów czyli Rudego i Swaggera wyglądała ona świetnie.

Ja nie mówię , że był szarym mid carderem ,ba jako jego fan był dla mnie najważniejszą osobą na raw i nadal jest ,ale jak sam to zauważyłeś przejebał cały feud z Bryanem i taka osoba która przegrywa walkę o pas mid cardowy nie może w ekspresowym tempie zdobyć najważniejszego pasa federacji.+ Broniąc go z Ortonem.Ta sytuacja stawiała Danielsona wyżej od Ortona O_o ?Jak by Mizanin miał taki sam feud jak Cody z Reyem wygrywając go przez kant stanął by się już wiarygodnym przeciwnikiem dla Ortona i każdy by kupił jego wygraną nad Ortonem , a tak czy inaczej ja tego nie kupiłem

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

Przecież już nie raz było to wałkowane. Cody nie nosi maski dlatego, że ma uszkodzoną facjatę, ale (gimmickowo, of course) dlatego, że ma na tym punkcie schizę i uważa (pomimo, że nic z jego twarzą nie jest), że jest oszpecony na twarzy (+ po to aby oczywiście chronić swoją najcenniejszą część ciała). Swoją drogą pomysł bardzo dobry i idealnie pasujący do postaci Dashing'a.

A jak kiedyś w jakimś temacie to opisałem bo ktoś zapytał o "długą rekonstrukcję nosa" to stwierdziłeś, że to na pewno była ironia i że wszyscy o tym wiedzą :D 1:0 dla mnie :twisted:

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

-Raven- napisał/a:

Przecież już nie raz było to wałkowane. Cody nie nosi maski dlatego, że ma uszkodzoną facjatę, ale (gimmickowo, of course) dlatego, że ma na tym punkcie schizę i uważa (pomimo, że nic z jego twarzą nie jest), że jest oszpecony na twarzy (+ po to aby oczywiście chronić swoją najcenniejszą część ciała). Swoją drogą pomysł bardzo dobry i idealnie pasujący do postaci Dashing'a.

A jak kiedyś w jakimś temacie to opisałem bo ktoś zapytał o "długą rekonstrukcję nosa" to stwierdziłeś, że to na pewno była ironia i że wszyscy o tym wiedzą :D 1:0 dla mnie :twisted:

Oj, koledze chyba Zajączek w tym roku lecytynki nie przyniósł w prezencie, bo widoczne są kłopoty z pamięcią.

Wujaszek Raven chociaż stary, to jeszcze pamięć ma niezgorszą (no, chyba że do tytułów filmowych, nie Bonkol? :twisted: ), tak więc przypomni Ci z kim dyskutowałeś na ten temat (a z pewnością nie byłem to ja):

Psychol napisał/a:

TheBeast, Ty tak na poważnie? Czy na prawdę, nie zauważyłeś ironii? :P

Nie odebrałem tego jako ironie, wiem że Menez wie, że Cody nie ma złamanego nosa, ale nie koniecznie musi wiedzieć, że maska jest tylko przez psychikę, a nie przez złamany nos. A nawet jak wie, to zawsze się znajdzie jakiś 10 latek, któremu będzie trzeba tłumaczyć :D

Szach i mat. Przeprosiny w sprawach pomówień przyjmuję standardowo w dni robocze w godzinach między 8-16 a w dni świąteczne - 24H :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mea Culpa, wybacz jakoś tak zapadł mi w pamięci Twój avatar i coś mi się pokiełbasiło. No to 1:0 z Psycholem ;P Jako, że mamy dzień świąteczny to przeprosiny musisz przyjąć :D

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mea Culpa, wybacz jakoś tak zapadł mi w pamięci Twój avatar i coś mi się pokiełbasiło. No to 1:0 z Psycholem ;P Jako, że mamy dzień świąteczny to przeprosiny musisz przyjąć :D

Z Psycholem nie masz 1:0 bo to nie on posłużył się Twoim argumentem (który wcześniej skrytykował) tylko ja (a ja uważałem od początku, że jest on bardzo słuszny) :twisted:

W związku z duchem Świąt wybaczam pomówienia i przyjmuje przeprosiny. Znaj moje dobre serce :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Moim zdaniem to wyniki PPV Extreme Rules będą bardzo zależne od dzisiejszego Draftu. Ten kto zostanie "przedraftowany" to najprawdobodobniej jego feud zakończy sie na ER . Myśle ze Rhodes vs 619 i Punk vs Orton beda kontynuowane , a konflikt Cena - Miz lub Del Rio - Christian moze zostac zakonczony. Walka komentatorów mnie nie ineresuje , i mam nadzieje ze do tej karty dojdą jeszcze jakies pojedynki bo jest nieźle ale naprawde mogli by jeszcze ze 2 walki dorzucic i było by zdecydowanie lepiej.
CM Punk is the best wrestler in the world

No zgadza się że walk jest mało no ale to nie Wrestlemania dlatego nie wymagajmy od nich za dużo...Co do zakończeń feudów to myślę zupełnie inaczej niż ty...Według mnie feud Mysterio-Rhodes zostanie zakończony na korzyść Rey'a.Bo ile razy można wałkować jedno i to samo że Rey złamał nos Rhodesowi i już nie jest "Dashing".Niech to pociągną do Extreme Rules a potem niech to zakończą i tak będzie najlepiej.Co do starcia Orton-Punk to jest to prawie pewne że wygra Punk ze względu na powrót New Nexus'a i fakt że przegrał na WM.Ciekawi mnie wynik walki Christian-Del Rio bo chodzą pogłoski że Del rio ma być przeniesiony na Raw i to on mógłby zdobyć pas a z drugiej strony Christian który może wygrać ze względu na odejście Edge'a i tym samym stał by się on jego "następcą".Co jak co ale Extreme Rules jest według mnie o 100 razy lepsze niż w zeszłym roku i zapowiada się ciekawie....

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Oczywiscie jestem jak najbardziej za co do wygranej Punka z Ortonem (mam nadzieje ze nawet wkoncu wygra jakis feud) , zgadzam sie z toba takze zeby skonczyli juz feud Mysterio-Rhodes bo robi sie to nudne w poprzednim poscie napisalem ze "mysle" ze beda kontynuowac a nie koniecznie to co myslimy to jest to czego chcemy. Bardzo ciekawi mnie to jakby Christian prezentowal sie jako mistrz i z tego wzgledu chcialbym wygranej Christiana , ale nie zgodze sie w tym ze to Extreme Rules bedzie lepsze niz w poprzednie ER 2010 ,wszystko zależy jeszcze od poziomu walk jakie beda w tym roku.
CM Punk is the best wrestler in the world

nie zgodze sie w tym ze to Extreme Rules bedzie lepsze niz w poprzednie ER 2010 ,wszystko zależy jeszcze od poziomu walk jakie beda w tym roku.

Głównie chodziło mi o kartę bo tak naprawdę z ER 2010 to pamiętam tylko jedna walkę Sheamus vs Triple H a np z ER 2009 pamiętam większość.Ale to gusta są różne.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

• Reputacja:   1

Gratulacje dla Christiana za zdobycie WHC Title :-)

Jakie zdobycie pasa , skoro walka jeszcze się odbyła :wink: Gala dopiero 1 Maja jest

Jakie zdobycie pasa , skoro walka jeszcze się odbyła :wink: Gala dopiero 1 Maja jest

WWE nie da obu pasow na RAW. Dam sobie reke uciac, ze WWE wygra Miz a WHC Christian.

WWE nie da obu pasow na RAW. Dam sobie reke uciac, ze WWE wygra Miz a WHC Christian.

Nie wiadomo to jest WWE , gdzie takie niespodzianki są czasami robione a to by prowadziło do unifikacji pasów , o ktrórych było kiedyś mówione . Jeszcze jest Draft uzupełniający w którym to Sheamus może zmienić brand z pasem i to potwierdza wszystko .

Skoro DelRio może zdobyć pas WHC i przeszedł na Raw

To Sheamus tym bardziej może na drafcie uzupełanijącym .

Czyli United States Championship ma zastąpić WHC? :D (według twej teorii) Trochę realizmu, WWE nie jest takie głupie, by zastąpić drugi najważniejszy pas tytułem, który nie jest nic warty.

Nie napisałem zastąpić :P Wiem jak to odebrałeś to co napisałem więc ok i napisze dokładnie to co miałem na myśli (może skomplikowane to jest ):

To w przypadku jak było z TT pasami ''złaczyli'' dwa w jeden pas .

To więc tutaj może też tak być z tych 4 pasów moga zrobić dwa WHC z WWE a US z IC .

I więc tak jeden brand może mieć mniej wartościowy pas , a drugi bardziej .

A nie jak ty FifekPL to odebrałeś zastąpić US'em pas WHC .

I tutaj znowu się pojawia kłopot bo nie wiem czy ktoś to dobrze odbierze to co ja napisałem i to co mam na myśli a więc tak jak było do tej pory były posiadacz pasa np.US ma shota na WWE lub IC na WHC . I to co napisałem powyżej o to samo mi chodzi . A pasy mogą być między brandowe jak teraźniejsze TT .

Jeżeli ktoś uzna że to głupota bo źle przeczyta lub nie zrozumie tego to ja się nie prosze o Ostrzeżenie bo wyjaśniam tylko własne zdanie .