Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules PPV (spoilery, zapowiedzi, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak przechodząc bokiem trochę obok tej całej dyskusji, które tutaj się odbywa chciałem powiedzieć, że mam tylko jedną nadzieje co do Extreme Rules. Liczę głęboko na to, że nie znajdzie się wśród kreatywnych jakiś bystrzak, który zdecyduje się odebrać teraz Mizowi tytuł WWE. Chłopak po wygranej na Wrestlemanii ma olbrzymie momentum i warto go jeszcze w tym podbudować. W przeciwnym wypadku będziemy mieli powtórkę z 2008 roku gdzie Orton, ku zaskoczeniu wszystkich, obronił tytuł na WMce tylko po to by potem go stracić i tak na rzecz Tripla.
  • Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

18

• -Raven-

16

• TheRock17

16

• Sebu

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Randy vs Punk - mam nadzieje, że CM Punk wygra na zakończenie feudu choćby z pomocą Nexusa, bo kurde należy mu się wygrana nad Ortonem jak nikomu innemu, żmija nie ma nic do stracenia, więc jak przegra to się nic nie stanie, a jeśli przegra lider Nexusa to czarno to widzę...On powinien być mistrzem WWE zamiast Miza! Samo starcie zapewne będzie stało na dobrym poziomie i kto wie - może będzie najlepsza na gali? Nie, chyba nie.

Cody vs Rey - myślę, że WWE da wygrać jednemu heelowi z meczów właśnie Dashing vs Mysterio i RKO vs Punk i mam nadzieje, że teraz nie będzie to Rhodes tylko Straight Edge Savior...Co do walki to większe szanse daje zamaskowanemu. W moich oczach były członek Legacy jest już wypromowany dosyć dobrze dzięki temu feudowi i nawet jak przegra to nic się nie stanie.

Randy vs Punk - mam nadzieje, że CM Punk wygra na zakończenie feudu choćby z pomocą Nexusa, bo kurde należy mu się wygrana nad Ortonem jak nikomu innemu, żmija nie ma nic do stracenia, więc jak przegra to się nic nie stanie, a jeśli przegra lider Nexusa to czarno to widzę...On powinien być mistrzem WWE zamiast Miza! Samo starcie zapewne będzie stało na dobrym poziomie i kto wie - może będzie najlepsza na gali? Nie, chyba nie.

Zgadzam się ze wszystkim....

Co do walki Rey vs Rhodes to oby wreszcie wygrał Mysterio bo Rhodesa z tą maską to po prostu nie trawie.Sam gimmnick fajny ale maska odrzuca.Na pewno będzie dobrze ringowo

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Co do walki Rey vs Rhodes to oby wreszcie wygrał Mysterio bo Rhodesa z tą maską to po prostu nie trawie.Sam gimmnick fajny ale maska odrzuca.Na pewno będzie dobrze ringowo

Zgadzam się. Powinni mu dać maskę typu luchador lub mankind żeby nie pokazywał swojej "brzydoty". Wtedy takiego człowieka bym przełknął. Do tego po feudzie z Mysteriem chciałbym żeby "szukał" sojuszników w rosterze SD (lub przekonywał Reya do heel turnu) i zdobył pasy Tag Team biorąc pod uwagę, że o główny pas nie ma szans.

48798430952f294e69c1e4.jpg

maskę typu luchador lub mankind

Wystarczyłoby, żeby nie byłą przezroczysta i żeby nie bylo widać, że z Codym wszystko wporzadku, bo kicha straszna.

18064125974da1994d7a3f9.jpg

A czy przypadkiem Cody nie nosi maski po to żeby "ochraniać" swój nos po operacji. Takie maski noszą np: sportowcy ,aby kości ,które zostały złamane mogły (bez żadnego ryzyka związanego z wykonywaną pracą fizyczną) dobrze się zrosnąć. Tą "Medyczną maskę" nosił również np: John Terry po złamaniu kości policzkowej aby móc normalnie uczestniczyć w meczach .

A Rhodes dla zakrywania "brzydoty" nosi kaptur.

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

chciałbym żeby "szukał" sojuszników w rosterze SD (lub przekonywał Reya do heel turnu) i zdobył pasy Tag Team

Rey Mysterio na pewno nie przejdzie Hell Turnu za dużo zysku przynosi federacji i jego nie rusza.Co do pomysły z TT to ciekawym rozwiązaniem było by zakończenie feudu z Rey'em na ER draft DiBiase'iego na SD i może reaktywacja Legacy oczywiście bez Ortona.Na pewno było by to dobrym rozwiązaniem ze względu na to że Dibiase nie radzi sobie jako zawodnik solowy i nawet Maryse mu nie pomogła a w TT z Rhodesem na pewno by go było stać na dużo lepsze walki i feudy może nawet na pasy TT.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

O nie! Cody nie zasługuję na tak duża kulę u nogi jaką jest Ted Dibiase. Syn Million Dollar Mana raczej nadaje się na zwolnienie. Chyba, że dadzą mu jeszcze jedną szanse, ale wtedy musiało by się dużo zmienić w jego postaci. Zmiana gimmicku czy coś bo w obecnym jest fatalny. Może w innym by się odnalazł choć w to wątpie. Tak czy inaczej żadne Legacy. To by była zbyt duża kara dla Rhodesa który świetnie się odnalazł w solowej karierze

Reaktywacja Tag Team’u (Cody i Ted) to chyba najgorsza rzecz jaką mogli by zrobić Rhodesowi. Przy obecnym Gimmicku „American Nightmare” ma wielką szanse na zrobienie kariery solowej . W obecnej chwili najciekawszymi osobami na SD dla mnie jest Del Rio i właśnie młody Rhodes. „Załamał bym się” gdybym stracił tak dobre segmenty na gali oraz tak dobrą osobowość dla „powtórki z rozrywki” aby DiBiase mógł trochę powygrywać albo nawet zdobyć nic nie ważne pasy TT.

Poza tym ,jedynym dobrym wyjściem abym mógł kupić tą „reaktywacje” to chyba gdyby Ted w zamian za pomoc w zdobyciu pasów opłacił by kolejną operacje i prywatną klinikę dla Rhodes’a aby ten mógł być znów Dashing .

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

Ja w Tag Team partnerze dla Rhodesa upatrywałbym jakiegoś silnego człowieka, który by go choronił itp. Ale nie Ezekiela. To musi byc hell turn. Coś co sobie sam załatwi Rhodes, przez namowę. Wtedy publika będzie bardziej nienawidzić.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   1

Popieram Rafikova również uwarzam że to byłby ogromny krok w tył dla Rhodesa , który miał piękne zwycięstwo na Wrestlemani i to nie byle z kim lecz z Reyem , a każdy wie o co mi w tym chodzi . DiBiase jak Rafikov napisał może być zwolniony , wątpie w to aby był dobry w innym gimmicku , może pod zmianą attirtle . Tak jak Dolph w białych długich włosach miał zaje*bisty wygląd na heela teraz jest bezbarwny podobnie własnie do Teda . Ja bym ich nie widział razem w TT .

Również popieram. Nie po to Cody tyle pokazuje, zeby ewentualnie mieć pasy TT, które obecnie nic nie znaczą. Moim zdaniem powinno się go stopniowo, powoli pchać do main eventu, tak jak to było z Mizem.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Moim zdaniem powinno się go stopniowo, powoli pchać do main eventu, tak jak to było z Mizem.

Jak z Mizem ? Mizanin nie miał wcale promocji na mian event , pas zdobył że tak powiem z dupy.Po prostu wbił sobie z walizka jak Szwagier , Cody już ma lepsza promocje od Miza.

BTF widziałem komentarz na forum , ktoś w nim pisał że przewidział wbicie Mizanina z walizka.Jestem pełen szacunku dla takiego kogoś ponieważ dla mnie był to totalny szok , że z takim promowaniem zdobywa pas.

Co do maski Rhodes'a mi tam ta maska nie pasuje , przecież "problem" tkwi w samy Codym który uważa się za brzydkiego to powinien mieć maskę zakrywającą jego "złamany" nos.

Może to dziwne ale gimick Dashing bardziej podobał mi się od owego i mam nadzieje , że teraz przegra z reyem i wróci na Money in the bank ppv jako pan piękny i wygra walizkę.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wystarczyłoby, żeby nie byłą przezroczysta i żeby nie bylo widać, że z Codym wszystko wporzadku, bo kicha straszna.

Przecież już nie raz było to wałkowane. Cody nie nosi maski dlatego, że ma uszkodzoną facjatę, ale (gimmickowo, of course) dlatego, że ma na tym punkcie schizę i uważa (pomimo, że nic z jego twarzą nie jest), że jest oszpecony na twarzy (+ po to aby oczywiście chronić swoją najcenniejszą część ciała). Swoją drogą pomysł bardzo dobry i idealnie pasujący do postaci Dashing'a.

Jak czytam o pomysłach żeby dać Rhodes'owi maskę luchadora albo Mankind'a, to nie wiem czy śmiać się czy płakać :roll: Jeszcze większą głupotą są chyba tylko pomysły aby Rhodes'a (który idealnie sprawdza się jako single wrestler i powinien być cały czas powoli ale regularnie promowany w kierunku main eventów z przystankiem na pas US lub IC) ujebać ponownie w jakimś nic nie znaczącym (bo każdy tag u Vince'a gówno znaczy) Tag Teamie.

Tak przechodząc bokiem trochę obok tej całej dyskusji, które tutaj się odbywa chciałem powiedzieć, że mam tylko jedną nadzieje co do Extreme Rules. Liczę głęboko na to, że nie znajdzie się wśród kreatywnych jakiś bystrzak, który zdecyduje się odebrać teraz Mizowi tytuł WWE. Chłopak po wygranej na Wrestlemanii ma olbrzymie momentum i warto go jeszcze w tym podbudować. W przeciwnym wypadku będziemy mieli powtórkę z 2008 roku gdzie Orton, ku zaskoczeniu wszystkich, obronił tytuł na WMce tylko po to by potem go stracić i tak na rzecz Tripla.

Spoko Xero, sądzę że po to właśnie robią triple threat, aby Miz wyszedł z tego z pasem, nie musząc pinować Jaśka. W prawdzie sama myśl o Mizernym targającym nadal tytuł normalnie łamie mi serce, ale masz rację, że skoro dali mu już wygrać na WM'ce to powinni konsekwentnie pushować go dalej i dać mu potrzymać pas jeszcze z miesiąc lub dwa.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak z Mizem ? Mizanin nie miał wcale promocji na mian event , pas zdobył że tak powiem z dupy.Po prostu wbił sobie z walizka jak Szwagier , Cody już ma lepsza promocje od Miza.

Nie zgadzam się. Miz przed zdobyciem walizki posiadał pas US i Tag team jednocześnie, nie był szarym midcarderem w gaciach. Był jedną z wyróżniających się postaci na RAW. Zdobył walizkę MITB oraz dał świetne promo na Summerslam w którym podsumował swoją drogę do miejsca w którym aktualnie się znajdował (motyw od zera do bohatera). Zdobycie mistrzostwa przez Miza odbyło się po prostu w złym czasie. Ponieważ jak wszyscy pamiętamy Mike dzierżył pas US i przed zdobyciem głównego tytułu musiał się go pozbyć. Padło na Daniela Bryana. Miz przejebał cały feud co spowodowało, że stracił bardzo dużo na promocji. Miz powinien wykorzystać walizkę później, aby nie pojawiały się głosy, że odbyło się to z dupy i bez promocji. Zresztą porównując promocje Miza do dwóch poprzednich nowych mistrzów czyli Rudego i Swaggera wyglądała ona świetnie.

Nie zgadzam się z tym, że Cody już ma lepszą promocję od Mike niż ten w momencie zdobycia tytułu. Muszę jednak zaznaczyć, że nie obraził bym się jakby w niedługim czasie Cody został pretendentem do jednego z dwóch głównych tytułów w WWE

Spoko Xero, sądzę że po to właśnie robią triple threat, aby Miz wyszedł z tego z pasem, nie musząc pinować Jaśka. W prawdzie sama myśl o Mizernym targającym nadal tytuł normalnie łamie mi serce, ale masz rację, że skoro dali mu już wygrać na WM'ce to powinni konsekwentnie pushować go dalej i dać mu potrzymać pas jeszcze z miesiąc lub dwa.

Tak jest bardzo prawdopodobne, że Miz wyjdzie zwycięsko z pojedynku na ER. Zaznaczyłem fragment wypowiedzi Ravena ponieważ chcę podkreślić, że mi nie łamie się serce jak oglądam poczynania Mr. Awesoma. Po zwycięstwie na WrestleManii nabrałem wielkiego apetytu na oglądanie Mike'a jako mistrza WWE. Sam się sobie dziwię, ale jestem bardzo ciekaw jak to się dalej potoczy. Jak już zdecydowali się podłożyć największą gwiazdę federacji w main evencie największej gali w roku Mizowi to musi być w tym cel. Głupio by było tak szybko zniszczyć momentum Miza. który w moim odczuciu może potrzymać pas do Summerslam a nawet dłużej