Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #31 (N!ko, Ja Myung Agissi & RVD)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Attitude Mówi powraca, z wydaniem #31, w którym na celowniku znalazła się największa gala w roku. WrestleMania 27 zbiera bardzo rozbieżne recenzje, i po przesłuchaniu poniższego materiału, dowiecie się, co o niej myślą – dwójka stałych prowadzących, zwanych Charyzmatycznym Kwiatem Wiśni (N!KO i Ja Myung Agiss...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-31-nko-ja-myung-agissi.html
  • Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na wstepie dodam, ze Ci ktorzy dotrwaja do konca nagrania, dostana podpowiedz kto zagosci w wydaniu #32 o LockDown.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Noo w końcu :). Już pobieram i zrzucam na mp3. Będzie co posłuchać przed snem, wielkie dzięki : )
Opublikowano
No a jednak Charyzmatyczny Tokio Hotel znalazł czas na coś więcej, niż swoja królowa i praca :D Szkoda, że nie był tak konsekwentny w prowadzeniu epizodów "Decyzja Jednogłośna", które miały dotyczyć MMA i były w głównej mierze jego pomysłem :) Posłucham, jak znajdę czas. Pozdrawiam :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
Kolejna dobra robota. Miło się was słucha i czekam na kolejne wydania, które ukażą się mam nadzieję już niedługo.
Opublikowano
Znów świetnie się słuchało. Jin jak zawsze niszczył, a RVD jako gość moim zdaniem bardzo dobry i od razu zaciekawiło mnie jego zdanie na temat WMki, bo wiadomo, że jest on fanem federacji niezależnych.
Opublikowano
Któryś z panów prowadzących mówił ,że gogoplata jest zakazana w stanach (chodziło o mma) , skąd ten pomysł ?
Opublikowano

Panowie mówili o gołym naplaecie, a nie gogoplacie ;]

Przesłyszałeś sie

Opublikowano

Ktoś tutaj na początku mówił o głupim komentarzu kogoś nt. pojedynku Alberto-Edge na jakimś forum, poszperałem i znalazłem :)

"Świetna walka Edge pokazal ze jest swietny a rio.. no coz dla mnie to nie ten poziom .."

Autor: Fan Ceny

Co do Attitude Mówi, to nic jak powiedzieć Super! Miło się was słucha. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wreszcie znalazłem czas żeby przesłuchać, jak zwykle świetnie, gość się nagadał :)

Hmm, 16 letnia fanka wrestlingu to może być równie ciekawy guest.

Opublikowano
No cóż, zostałem "zmuszony" :twisted: do mówienia jako pierwszy, więc z racji tego postanowiłem gadać bez opamiętania. Chwilami wychodziło to dziwnie, bo nie mogłem zebrać myśli i były momenty zadyszki ale jakoś poszło. Pod koniec jednak już gardło po woli wysiadało, więc po części żałowałem, że nie byłem po jakimś piwie po którym włączył by mi się jeszcze większy monolog, a z drugiej strony bym nie odczuł tak problemów gardłowych:)
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"