Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2011 - dyskusja, komentarze (spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Tak wierzę. I w to, że był naćpany również. W każdym razie coraz bardziej zalatuje końcem WCW...

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• radiomagnetofon

19

• Opportunist

8

• Vercyn

7

• Rei Ashikaga

7

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Myśle że te niedobitki które za ponad 30 baksów wciąż kupują te marne PPV od TNA po totalnie spieprzonym co-main evencie i żałosnym main evencie naprawde mogą się wkurwić. Co innego zabookować coś głupiego a co innego kpić sobie i robić idiote z płacącego klienta.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Myśle że te niedobitki które za ponad 30 baksów wciąż kupują te marne PPV od TNA po totalnie spieprzonym co-main evencie i żałosnym main evencie naprawde mogą się wkurwić. Co innego zabookować coś głupiego a co innego kpić sobie i robić idiote z płacącego klienta.

90% osób, które oglądają TNA nie płaci za PPV. Ściągają gale później albo oglądają za pomocą streamu. Na moimi streamie było wczoraj 2 tys. osób a to tylko jeden z wielu. Zresztą jak wiadomo TNA nie zależy na galach PPV, więc pewnie mogą poświęcić te 10% (a nie sądzę żeby wszyscy nagle przestali oglądać TNA) na rzecz większego zainteresowania. Nie zapominaj, że przed main eventem było prawie 2,5h całkiem porządnego wrestlingu.

Nie zmienia to faktu, że jest to plucie w morde swoim najwierniejszym fanom. Poza tym nie jest to jakieś osiągnięcie, że 90% ludzi jak piszesz nie jest na tyle zainteresowane produktem, żeby za niego zapłacić. Takimi akcjami zapewne wzbudzą zainteresowanie, tylko zainteresowanie wzbudzi też zaćpana babcia biegająca nago po parku, a czy to jest ten właściwy rodzaj zainteresowania - niekoniecznie.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Czytałem na forum wrestlezone że po walce Hardy... razem z fanami krzyczał "This is Bullshit". Nadal ktoś sądzi że to work?? Edytowane przez Opportunist

1822912563511427a3754ee.jpg

A czy to wina TNA, że ludzie kupują sensację? Zrobili jak zrobili. Można ich za to winić lub nie. Jak dla mnie sprytny ruch. A o klasie takiego worka świadczy ilość ludzi, którzy w to uwierzą, a tych jest bardzo wielu :smile:

Czytałem na forum wrestlezone że po walce Hardy... razem z fanami krzyczał "This is Bullshit". Nadal ktoś sądzi że to work

Skoro tak mu kazano zrobić to tak zrobił. To przebija każdy work, który Russo zrobił w WCW :smile:

Edytowane przez radiomagnetofon

A czy to wina TNA, że ludzie kupują sensację? Zrobili jak zrobili. Można ich za to winić lub nie. Jak dla mnie sprytny ruch. A o klasie takiego worka świadczy ilość ludzi, którzy w to uwierzą, a tych jest bardzo wielu

Przekonamy się jak ćpun naprawde poleci ;).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeżeli to work to TNA jest już na absolutnym dnie, a Jeff Hardy powinien dostać za rok Oscara. W każdym razie ten temat chyba idealnie pokazuje, że nawet gdyby TNA miało jakieś pedofilskie storyline'y to i tak znajdą się osoby które będą tego bronić. :roll:

15974308365193fac7b7921.jpg

Przekonamy się jak ćpun naprawde poleci ;).

I o to właśnie chodzi. Hardy świetnie zagrał. Gdyby naprawdę przyszedł w takim stanie na PPV to już dawno nie byłoby go w rosterze.

Jeżeli to work to TNA jest już na absolutnym dnie, a Jeff Hardy powinien dostać za rok Oscara. W każdym razie ten temat chyba idealnie pokazuje, że nawet gdyby TNA miało jakieś pedofilskie storyline'y to i tak znajdą się osoby które będą tego bronić. :roll:

Hej Bonkol, na tym polega piękno życia. Jedni lubią czekoladę a inni czosnek :smile:

Mimo wszystko, TNA zrobiło zajebisty ruch.

Jeśli to jest work, to i tak teraz wszyscy o tym gadają. Cały świat fanów pro wrestlingu ma teraz oczy na TNA, zwłaszcza też wielu fanów WWE bo chodzi o jeffa. Jeśli to nie był work, to i tak wszyscy o tym gadają więc większe zainteresowanie. No i ktoś napisał że to TNA aktualnie najlepiej pasuje określenie:

"Nie ważne co mówią, ważne że mówią o nas"

IMO jak TNA nie udało się niczym wybić poza WWE to próbują zrobić aferę żeby podnieść ratingi(jak to był work), a jeśli nie to TNA ma przesrane, a Jeff jeszcze bardziej.

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Ile razy można wciąż powtarzać to samo? Weź już odejdź od kompa, zażyj relanium, popij jackiem danielsem, zapal cygaro i w ciszy i spokoju poczekaj do wyników tapingów na czwartek, lub do oficjalnych komunikatów. Wciąż i wciąż bez ustanku twierdzisz, że to było ustawione, a wszyscy, którzy mają inne zdanie to idioci (tak można odebrać Twoje wpisy). Może było ustawione, może nie, ale ile do cholery można to powtarzać. Odpisujesz na każdego posta i próbujesz udowodnić, że to właśnie Ty masz rację i jesteś ponad wszystkimi innymi, jesteś swoistą Alfą i Omegą. Chillout...

Ależ jestem spokojny jak gołąbek w rynnie :smile: Zauważ, że to nie ja się zbulwersowałem. Moje posty możesz sobie odbierać jak chcesz co nie znaczy, że masz rację. Teraz przeczytaj swojego posta jeszcze raz i weź sobie do serca to co napisałeś. Pokój :wink:

Radiomagnetofon włącz sobie pauzę albo zmień kasetę.

Tak jest tato :grin:

http://knowyourmeme.com/i/30403/original/YouMad.jpg

Edytowane przez radiomagnetofon

1) Fani TNA na pewno sobie nie odpuszczą Lockdown nawet po taki kijowym zagraniu więc teorie o tym że stracą ludzie chęć oglądania PPV minie ot tak jest śmieszna, jednak jeżeli Lockdown nie będzie urywać jaj to sorry ale ech np moja cierpliwość się zmniejszy wybitnie

2) Zobaczyłem gale po raz drugi i powiem wam jest niezła da się to oglądać z przyjemnością i boli mnie to że naprawdę niezła gala została tak beznadziejnie zakończona.

3) Powinien Hardy zostać zawieszony/wylany, a jeśli to Work w co absolutnie nie wierze to osoba odpowiedzialna powinna ze stanów zrobić pielgrzymkę na kolanach ze stanów do Częstochowy

3) Powinien Hardy zostać zawieszony/wylany, a jeśli to Work w co absolutnie nie wierze to osoba odpowiedzialna powinna ze stanów zrobić pielgrzymkę na kolanach ze stanów do Częstochowy

Na kolanach po dnie oceanu :P

Zapomniałem o całej sprawie z Jeffem oglądałem sobie TV i nagle mi się to przypomniało i zdałem sobie sprawę jakie to śmieszne że TNA pozwala walczyć człowiekowi który ledwo co się na nogach trzyma (hmm... nie może trafić w stopnie na schodach a facepaint jakoś sobie umiał zrobić) jest zaćpany na amen i w ogóle nie kontaktuje ze światem. Wiem TNA słynie z głupich pomysłów, ale bez przesady. Pomyślcie o tym...

80% work

20% smutna prawda

Wiem TNA słynie z głupich pomysłów, ale bez przesady. Pomyślcie o tym...

Niektórych Fanatycznych Krytyków TNA najwyraźniej to przerasta :P

Myślicie że on sam się maluje ? tak samo pewnie sting i inni ? ja pierdole -_-

Na bank było tak że hardy przyjechał na ostatnia chwilę przez co nie mieli czasu żeby coś wymyślić , dlatego posłali go do ringu żeby się podłożył (pewnie i tak miał przegrać) .

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif