Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2011 - dyskusja, komentarze (spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

@edit

Zobaczyłam to drugi raz. To, że nie wyjął topora i nie zaczął napierdalać Bordena to nie znaczy, ze nie kontaktował - machał przecież, że ma go przestać nawalać. Entracne miał taki jak zwykle. Zabawa z koszulką - tuż po heel turnie cały czas to robił.

Mógł to być work.

Mógł to być jakiś środek odurzający w organizmie Antychrysta.

A teraz zbiorę heat:

Z całym szacunkiem dla Steva, ale pisały jakieś serwisy, iż Borden z racji tego, że dalej ma jeszcze efekty po kontuzji, nie może za bardzo rozrabiać w ringu (co było widać 3/3, jak Sting zakładał locka, którego bym po 20 piwach nie kupiła jako bolesny) - stąd też skrócono walkę, żeby się Sting nie przemęczał. Pas i tak przecież dano mu spontanicznie, jako wyraz wdzięczności za lojalność.

Krzyczano Bullshit, bo zamiast walki dostali squash trwający w rzeczywistości jakieś 20 sec (3 punche i death lock).

Jak na bycie niecośtam do walki, Jeffro dziwnie dobrze sellał te 2 punche.

A Borden był wkurzony, bo chciał być pro i nie skracać tej walki aż tak.

IMO nie jest to zbyt prawdopodobne, bo wiemy, ile Jeff ma na sumieniu, ale jednak ma sens.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• radiomagnetofon

19

• Opportunist

8

• Vercyn

7

• Rei Ashikaga

7

Dla mnie tu są 2 opcje...

Jeff faktycznie był zaćpany i musieli to jakoś rozwiązać. Ośmieszyli Antychrysta przy okazji robiąc jednak w bałwana fanów, którzy byli cholernie zawiedzeni. W tym przypadku liczę tylko i wyłącznie na zwolnienie, innej opcji nie widzę.

Druga to work (chociaż krzyżowane ręce sędziego powinny wskazywać, że to nie work, ale w TNA i takie kanty bywały) i wykorzystanie faktu, że Jeff ćpa i może pójść siedzieć. Hardy decyduje się na tą małą odsiadkę i jakoś muszą to rozwiązać. To, że facet ćpa nie jest tajemnicą i po prostu "stiffowe" rozwiązanie nie stworzy problemów fanom z kupieniom tego. "Fejkowo" zaćpany Jaff na VR, squash i zdenerwowanie ze strony Stinga, na Impacie dostajemy zwolnienie i po odsiadce Hardy wraca.

Osobiście wolałbym tą drugą wersję, bo mimo, że jest debilna to nie musiałbym ponownie wyzywać Hardego od narkusów... ale bądźmy szczerzy, nie wygląda to najlepiej.

:???:

W sieci pojawiły się takie wpisy i tyle. Też nie wierzę w wersję z kajdankami. W ogóle dla mnie jest to co najmniej dziwne. W zeszłym roku urodziło mu się dziecko, tydzień temu brał ślub, za tydzień ma rozprawę w sądzie i tak pomiędzy postanowił zaćpać się na main event PPV? Śmierdzi mi to Bischoffowo-Russowym workiem na kilometr. Nie zdziwię się jak w czwartek na Impact będziemy mieli oficjalne zwolnienie Jeffa z TNA podczas tygodniówki. Prawdopodobnie i tak za tydzień zniknie na trochę. Nie wiem, nie wiem. Ale cytując Bischoffa "Controversy creates cash" :wink:

Attytudański Antychryst zatwierdza ;)

Forgot. Na bank będzie zwolnienie (storylinowe minimum) - coś tam Beth na twitterze pisała, ze jadą do Vegas na miodowy.

Jeżeli to Work to czuje się obrażony takie cos to sobie niech na impact robią tam jest na to miejsce...

A mnie się wydaje, że to raczej nie jest work. Zapewne wiecęj w tym nie prawdy niż prawdy ale ktoś kiedyś mowił, że TNA wie, że Jeff podczas gal jest na używkach ale przymykają na to oko, jeżeli to by się okazało prawdą i to nie byłby work to mam nadzieje, że pożegnamy się z Panem Hardym i zobaczymy go (jeżeli go jeszcze zobaczymy) w TNA to dopiero po odwyku..

Moim zdaniem w tym przypadku "Kontrowersje kreują kase" raczej pozytywnie nie wpłyną na obraz TNA. Wręcz przeciwnie. Niewiem czy TNA sprawdza ile jeszcze fani zniosą tego gówna zanim przestaną kupować PPV ale Obecnie balansują na granicy upadku. Smutnym jest fakt, ze np Joe kisi w midcardzie w bezsensownym feudzie z papiezem a w ME siedzi kolo, który ma wszystko w dupie. IMO Jeff na 99% był nawalony. Pewnie gdzies z RVD balował bo i ten jakiś taki niemrawy był podczas swojej walki. Juz pojawiają sie newsy ze Jeffa odesłano do domu i na nagraniach Impactu sie nie pojawi.

@ Budyniowa

Death Drop a Death Lock to 2 różne akcje ;) tutaj akurat byl Death Drop ;)

Mi też się wydaje, że to nie jest work. To co niektórzy zauważyli - Hardy co prawda zawsze wchodzi dziwnie do ringu, ale teraz chyba trochę zbyt się chwiał. No i ledwo się nie potknął przy wchodzeniu do ringu. Wejście Bischoffa, reakcja Stinga, zabawy z koszulką. Jedno co jeszcze zauważyłem - jak Sting przypinał Jeffa to Hardy dwa razy próbował odkopać, jednak ten go przytrzymał by sędzia doliczył do trzech. No i oczywiście końcowa reakcja na "bullshit" - "I agree".

Wydaje mi się, że Hardy powoli może pakować walizki. Jakby nie było to druga najbardziej znana federacja na świecie i robienie na PPV w Main Evencie takich teatrzyków to skandal. Sytuacja bardzo interesująca i jestem ciekawy jak to się rozwinie.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

No i jeszcze sytuacja kiedy Easy E wita się z Hardym i coś mu tam nawija :D

-Jeff are you stoned? (tu taki żarcik, żeby nie było)

-Yeah... (z tym że odpowiedź Yeah była pokazana) :D

Teraz każdy będzie się zastanwiał... Work czy nie work?

Jeśli był to work (w co wątpię) to, tak jak ktoś tu już zauważył, byłby to najgłupszy ruch ze strony TNA od lat..

To jest jawna obraza dla fana, a tego TNA raczej nie chce, prawda?

Wydaję mi się że po prostu musieli to jakoś rozwiązać i dlatego dostaliśmy co dostaliśmy.

Po takim pakiecie informacji to każdy ruch wydaję się podejrzany :D

"Oooo a tam Jeff pociągnął nosem!".. nawet mina Borasha jakaś taka nie tegez :D

Dlatego trzeba czekać bo znowu się zaczną jakieś dziwne stypulację (jak słusznie Budyniowa zauważyła, że Jeff'a wyniesiono na jednorożcu, a z dupy strzelał tęczą).

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

• Urządzenie:  Linux

TNA officials were meeting about Jeff Hardy this morning and the decision was made to send the former World Heavyweight Champion home from this week’s iMPACT tapings. Despite the quick finish at Victory Road last night, Sting was still scheduled to retain the TNA World Heavyweight Title but in a normal match. The incident last night led to Hardy trending on Twitter and to online rumors that he was arrested after the show, which were not true at all.

----------------------------------------------------------------------

In an update on Jeff Hardy from last night’s Victory Road pay-per-view, sources continue to report that he was in no condition to wrestle. Sting was said to be a complete professional and had nothing to do with why the match was cut short. People within TNA are upset that Hardy was even sent out to the ring at all as it was clear to anyone who saw him that he should not have been out there. The feeling is that TNA should have re-shuffled the card, they didn’t, and now this looks bad on them and reflects some of the greater problems they have.

-----------------------------------------------------------------------

We’ve heard nothing out of Hardy on Twitter overnight except the following Tweet: “Things are op.” Presumably Hardy meant “things are ok” but we don’t know that. No word yet if Hardy will work tonight’s TNA iMPACT tapings.

We’ve heard nothing out of Hardy on Twitter overnight except the following Tweet: “Things are op.” Presumably Hardy meant “things are ok” but we don’t know that. No word yet if Hardy will work tonight’s TNA iMPACT tapings.

Bez urazy, ale jeśli hardy był tak naćpany że nie mógł napisać ok na klawiaturze, to moja teoria ze zwolnieniem byłaby jak najbardziej możliwa.

1822912563511427a3754ee.jpg

Death Drop a Death Lock to 2 różne akcje ;) tutaj akurat byl Death Drop ;)

Death drop jest subem? LOL

3/3

Sting założył scorpion death locka na Jeffie, który nie wyglądał w ogóle na bolesny

Czytać!

Zresztą, tekst o balowaniem z RVD powinieneś sobie odpuścić. To jest poważna sytuacja - TNA naprawdę nie zdaje sobie sprawy, że kładzie zdrowie rosteru na szali swoją polityką "antydopingową".

There is no truth to rumors that Jeff Hardy was arrested last night.

Czyli kajdanki można skreślić.

Dwa doniesienia z lordsofpain:

- TNA officials were meeting about Jeff Hardy this morning and the decision was made to send the former World Heavyweight Champion home from this week's iMPACT tapings.

Despite the quick finish at Victory Road last night, Sting was still scheduled to retain the TNA World Heavyweight Title but in a normal match.

The incident last night led to Hardy trending on Twitter and to online rumors that he was arrested after the show, which were not true at all.

As reported earlier, TNA Wrestling officials made the decision to send Jeff Hardy home from this week's iMPACT! television tapings. Reports from last night's show were that Hardy was in no condition to perform and management decided to cut his match with Sting short.

Unlike the last time there was a question about Hardy's condition (prior to the Final Resolution pay-per-view in December, company officials were going to strip Hardy of the World Heavyweight Championship due to his condition backstage at the event, but then changed their minds) no one within the company has attempted to defend him. Many company employees are very upset about the situation, especially with the decision to allow Hardy to go out in front of the audience considering he stumbled on the ramp and nearly tripping over the ring steps. Others were surprised that an audible wasn't called to "make it up" to the audience.

While Hardy has been sent home from this week's iMPACT! tapings, no further decision has been made regarding his future in the organization.

Hardy tweeted last night that "things are op." His next court date in Moore County, North Carolina is scheduled for Wednesday.

[/code]
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

1.Mówicie, że Jeff wchodził jak naćpany. Właśnie w ten sposób wchodzi od pół roku.

2.Nigdy nie potknęliście się na schodach nie będąc naćpanym czy upitym ? Ja się potknąłem

3. Jeff ma małe dziecko

4. Jego obrączka jeszcze jest ciepła

5. Mówił, że jest abstynentem

6. Mówił ,że już nie ćpa

7. Shanoon czy Matt byli tam z nim i myślę, że nie pozwolili by swojemu bratu się zaćpać

8. Media kłamią !!!!!!

Nie odrzucam wersji jakże uwielbianej przez internautów lecz wierzę w to ,że Jeff jest czysty.

Jeśli jednak był naćpany(ciągle wierze ,że nie) powinni go dać na odwyk jak najszybciej , wywalenie z TNA i kara pieniężna

Prócz ME walki naprawdę na wysokim poziomie, nawet te które spisałem na straty

3. Jeff ma małe dziecko

I co z tego? Mam wrażenie że akurat Pan Hardy wogóle o to nie dba.

Zwłaszcza oglądając filmik z ubiegłego sylwestra gdzie był narąbany i jeździł po CM Punku.

6. Mówił ,że już nie ćpa

Mówić można dużo

7. Shanoon czy Matt byli tam z nim i myślę, że nie pozwolili by swojemu bratu się zaćpać

Jakoś wcześniej mu na to pozwalali, więc sam nie wiem.

Nic do Ciebie nie mam, tylko argumentacja trochę z dupy ; )

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

1.Mówicie, że Jeff wchodził jak naćpany. Właśnie w ten sposób wchodzi od pół roku.

2.Nigdy nie potknęliście się na schodach nie będąc naćpanym czy upitym ? Ja się potknąłem

3. Jeff ma małe dziecko

6. Mówił ,że już nie ćpa

8. Media kłamią !!!!!!

1.O ile nie zauważyłeś, kilka osób (w tym moja skromna osobistość) zauważyła ten fakt.

Jednak to o niczym nie świadczy.

2.Kurde, jakoś niespecjalnie (może dlatego że ze mnie taki fajny abstynent).

A teraz na serio.

Podpunkty od 1 do 6 można łatwo wytłumaczyć.

Jeśli Jeffro faktycznie dał dupy na VR z dragami to ani dziecko, ani ślub, ani nawet żadna najbliższa na świecie mu osoba nie była dla niego ważna w tym ani żadnym innym momencie.

Wiesz dlaczego? Bo (podkreślam, jeśli Jeffy faktycznie przyćpakał na VR) jest narkomanem.

A dla takiej osoby nie ma żadnej świętości.

I wmawianie ludziom że jest czysty to normalka, wtedy ma święty spokój.

Media kłamią?

Czasem tak, czasem niestety trzeba się pogodzić z brzydką prawdą.

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg