Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najgłupszy storyline EVER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co się orientuje, dawno takiego tematu nie było [jeśli wogule], a jest on dość... interesujący. Panie [?] i Panowie, sprawa jest prosta: jaki jest ,według Was, najgłupszy storyline w historii Sports Entertainment?

Nie jestem może zbyt doświadczony jeśli chodzi ośledzenie storyline'ów, ale według mnie najgłupszy storyline to ten z Valem Venisem, który [w dużym skrócie] zadarł z japońskimi wrestlerami, którzy w odpowiedzi skrócili go o o specificzną część ciała [kto oglądał, ten wie o co chodzi xD]. Już sam pomysł na taki storyline był conajmniej dziwny i został prawdopodobnie stworzony po kilku przechyleniach kufla.

A jakie są wedug Was najgłupsze Storyline'y w historii?

72206429447c1f28e68cff.gif

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:) Fajny temat jeszcze takiego tu niebyło

A teraz pytanie za 100 punktów ile Lita miała "wrestlingowych"mężów?

Żenada.

458954520447d6ce7641a4.jpg

Opublikowano

1) Katie Vick - co podobno Kane zabił (motyw HHH ze zwłokami)

2) Mark Henry i Mae Young

3) Kurt Angle Invitational

Opublikowano

mam nadzieje, ze nie jest to odp na pytanie Strong Fana :)

dla mnie najglupszym pomyslem jest Eugene. kane, sznicki i dziecko to rowniez kretynstwo na maxa. daleko nie ustepuje mu pomysl w ktortym Lilian Garcia prosila o reke viscera'e....

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
  • Autor
A teraz pytanie za 100 punktów ile Lita miała "wrestlingowych"mężów?

Dokładnie. Poligamia się szerzy, jeszcze tak troche i przedstawiciele Watykanu wyjdą na ring RAW z ekskomuniką - wszyscy fani na arenie zostaną przeklęci i umrą straszną śmiercią xP.

Opublikowano
Pomijając to o czym mówili moi przedmówcy, mnie najbardziej odpychały śluby i wszelkie angle z udziałem gejów. Nikt nie wspomniał także o ostatnim feudzie Reya Mysterio z Eddim Guerrero, któego podłoże było niezwykle idiotyczne. Więcej na ten temat napisze kiedy do głowy przyjdą mi jakieś angle z przeszłości.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

Storyline z Henrym i Young był przynajmniej zabawny, a Kurt Angle Invitational to w porównaniu z innymi pomysłami writerów nie było nic tragicznego. Głupich rzeczy w WWE było całe mnóstwo, ale niewątpliwa czołówka to wspomniana już Katie Vick, ciąża Lity, Kiss My Ass Club, wszystkie śluby - od Macho Mana i Elizabeth po Litę i Edge'a :) itd.

Itchy - praktycznie cały ten storyline Kaientai/Venis/Yamaguchisan (rok 1998) od początku do końca był naciągany :)

Opublikowano
Storyline z Henrym i Young był przynajmniej zabawny

A moze i byl, ale przyznasz ze motyw z reka byl conajmniej debilny ;)

4302049614329261d90190.jpg

Opublikowano
Itchy: Chapi Chapi the pippi :):) to tekst kultowy jest :P
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Opublikowano

Vince Russo jako boss WCW i niektore aspekty New Blood:

* Russo jezdzacy papa mobile (w strachu przed Goldbergiem) - obraza naszego papieza!!

* blood bath czyli prysznic krwi na rywali New Blood - sam pomysl nie byl az taki zly ale wykonanie ssalo ze hej

* Jarrett wiecznym mistrzem

- Perry Saturn zakochany w mopie

- DDP jako stalker(sp?) Sary

- David Flair jako psychopata chodzacy z lomem i scigajacy Kimberly

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Opublikowano
  • Autor

SPoP - kultowy to mało powiedziane - to już klasyka :P. Chapi Chapi ya, pippi, mwahwahaha xD

Po przeczytaniu o Saturnie zakochanym w mopie przypomniał mi się storyline z Markiem Henrym zakochanym w Chynie. Dawaj jej kwiaty, uganiał się za nią do baru, robił wszystko a ona miała go w dupie. Może nie jakiś specjalnie oryginalny, ale jeden z fragmentów, a dokładniej pocałunek Marka z tranwestytą. To było tak obrzydzająco-śmieszne, że spadłem z fotela. Serio - niezłe zaskoczenie i świetna reakcja Henrego. xP