Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Flair, Bischoff/ODB, Angle, Rating rośnie, Carter, iMPACT! z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ArthurWF dalej nie mogę pojąć twego "fanboizmu" względem Erica.

Co do, że się tak wyrażę pamiętnego przemówienia Icona, które i tak jako tako w TV jeszcze nie miało miejsca, to cały czas jest Wrestling, więc równie dobrze, to może być znów geniusz twego "guru" który po prostu dał takie wytyczne Stingowi.

Nie będę ukrywał, że ostateczny bieg wydarzeń mnie ucieszył, jak i nie będę ukrywał, że jestem największym Markiem Icona na świecie ( a że mam 198 cm to może nie tylko w przenośni :P ).

Dobrze, że ktoś się odniósł do pamiętnego proma z '97 bo naprawdę wk*wiająca jest nagonka dzieci ESC na to, że TNA zerżnęło promo.

btw. Tak sądziłem Ceglak, że % było w użyciu. Znam dobrze, te stany ( i to bynajmniej nie USA ).

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jednak większość z nich jak łatwo zauważyć nie może być zbyt ogarnięta skoro nazywają to ściąganiem materiału z WWE, jakby myśleli, że powrót Stinga miał być wzorowany na powrocie Undertakera.

Nie, to promo nie było w ogóle ściągnięte. Te liczby, kroki. Podobno to nawet McMahon ukradł pomyśł Bischoffowi :twisted:

Tak z ciekawości, Enzu, gdzie tu jest ironia? Jeżeli masz na myśli to dziecinne przedrzeźnianie, to, tak, wszyscy to wychwyciliśmy. Z tego co widzę, ostateczny statement twojego posta jest taki, że to było ściągnięte i właśnie tutaj co po niektórzy zarzucają ci nieogarnianie. Bo jest różnica między plagiatem a świadomym nawiązaniem, czy też satyrą.