Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Flair, Bischoff/ODB, Angle, Rating rośnie, Carter, iMPACT! z

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ArthurWF dalej nie mogę pojąć twego "fanboizmu" względem Erica.

Co do, że się tak wyrażę pamiętnego przemówienia Icona, które i tak jako tako w TV jeszcze nie miało miejsca, to cały czas jest Wrestling, więc równie dobrze, to może być znów geniusz twego "guru" który po prostu dał takie wytyczne Stingowi.

Nie będę ukrywał, że ostateczny bieg wydarzeń mnie ucieszył, jak i nie będę ukrywał, że jestem największym Markiem Icona na świecie ( a że mam 198 cm to może nie tylko w przenośni :P ).

Dobrze, że ktoś się odniósł do pamiętnego proma z '97 bo naprawdę wk*wiająca jest nagonka dzieci ESC na to, że TNA zerżnęło promo.

btw. Tak sądziłem Ceglak, że % było w użyciu. Znam dobrze, te stany ( i to bynajmniej nie USA ).

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

5

• Arthur Credible

3

• thepolishkiller

2

• enzu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jednak większość z nich jak łatwo zauważyć nie może być zbyt ogarnięta skoro nazywają to ściąganiem materiału z WWE, jakby myśleli, że powrót Stinga miał być wzorowany na powrocie Undertakera.

Nie, to promo nie było w ogóle ściągnięte. Te liczby, kroki. Podobno to nawet McMahon ukradł pomyśł Bischoffowi :twisted:

Tak z ciekawości, Enzu, gdzie tu jest ironia? Jeżeli masz na myśli to dziecinne przedrzeźnianie, to, tak, wszyscy to wychwyciliśmy. Z tego co widzę, ostateczny statement twojego posta jest taki, że to było ściągnięte i właśnie tutaj co po niektórzy zarzucają ci nieogarnianie. Bo jest różnica między plagiatem a świadomym nawiązaniem, czy też satyrą.