Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Undertaker/Triple H, Testy narkotykowe, Mistico, Hall of Fam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno program Undertakera i Triple H`a jest tworzony w głównej mierze przez samych zawodników, z minimalnym udziałem Creative Teamu. Jest to możliwe, biorąc pod uwage, ze naprzeciw siebie stają dwaj najbardziej wpływowi zawodnicy federacji.

Według pierwotnych planów Undertaker na Wrestlemanii 27 miał walczyć z Wad...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-undertakertriple-h-testy-narkotykowe.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam sprzedaje na allegro koszulke rey mysterio ktos zainteresowany???

allegro.pl/wwe-rey-mysterio-koszulka-t-shirt-xl-nowa-i1476975639.html

Opublikowano

"WWE chce, aby Mistico zadebiutował jak najszybciej w federacji WWE w głównym rosterze, spędzając w FCW tak krótki okres czasu, jak to jest tylko możliwe. Federacja widzi w zawodniku dużą gwiazde, która będzie jej przynosić spore dochody"

Pewnie zrobią z niego największego face'a w federacji, klona Reya Mysterio...

Opublikowano
skoro, chcą jak najszybciej zarobić na nim mega kasę to musi być facem !!!!!!!
Opublikowano

Na początku mógłby trochę pofeudować z Reyem :)

Ale znając życie dostanie tag team z Ryjkiem i może jeszcze 619 jako finisher... :(

Opublikowano
Oj dzieci,przecież w poprzedniej federacji Mistico używał 619 :)
Opublikowano
Gwoli ścisłości w meksyku połowa zawodników ma w repertuarze tiger feint kick aka 619;p to bardzo popularna akcja. Niemal tak, jak headlock w wwe. Chociaż nie - nic w żadnej innej federacji nie cieszy się takim powodzeniem;p
Opublikowano

Wow! Ale ty jesteś fajny!

Problem w tym, że 619 w federacjach Lucha Libre to najzwyklejsza w świecie akcja (tak jak Clothesline czy Big Boot) a nie dewastujący finisher, którym można załatwiać olbrzymów typu Big Show...

619 jako finisher jest równie dobry, jak kobra Santiny...

Opublikowano
Mistico wspinający się na drabinie po walizeczkę, latający po elimination chamber czy też chwytający się lin, by nie wylecieć z Royal Rumble? Może być ciekawie.A ten pan to coś po angielsku? Can we smell, what Mistoco is cooking? coś? Czy niemy? I z kim on ma walki stworzyć w WWE? Taki Miz nie potrafiłby sprzedać z 70% akcji Meksykanina:)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano

Z kim?

Z Jericho, Edgem, Reyem, Del Rio, Kingstonem, Christianem, Barrettem, Gabrielem, Morrisonem, Bryanem, Bournem, Swaggerem, Zigglerem, Kiddem, Blackiem, Creedem...

Mało?

Opublikowano
Mistico zostal wlasnie zaprezentowany jako nowa twarz w WWE, bedzie wystepowal pod nickiem Sin Cara.
Opublikowano
Już ma oficjalny profil na Facebooku. WWE nie próżnuje, nazwało Sin Care "Meksykańską legendą ringu" no no no mogę powiedzieć, że era PG przeżywa swój złoty okres. Jestem ciekaw jak taka zapowiedź przełoży się na push dla tego zawodnika. Mam nadzieję, że na ewentualny MITB match sie załapie a jest na to duża szansa skoro WWE pyta fanów do którego brandu powinien dołączyć. Niech polata chłop :)
Opublikowano

Mistico na SmackDown!

Jesteście za?!