Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Odnosisz się do mnie, a ja przecież pisałem praktycznie to samo :) .

Jeden feud z Nexuem podczas którego wypromował jednego zawodnika (Barretta - co w chwili obecnej na niewiele się zdało, bo teraz go Show na SD! niszczy) odkupuje wszystkie grzechy Jaśka.

Chodziło mi o powyższe zdanie, bo zabrzmiało strasznie ironicznie a tak jak wspomniałem - nigdy nie było żadnych przecieków, że Cena robi fochy odnośnie jobowania, a to że go kreowali na Terminatora, to raczej wina bookerów niż Janusza, bo raczej to nie on sobie to sam wypłakał u Vince'a (a przynajmniej nic o tym nie było słychać a takie rzeczy bardzo często "wychodzą" od innych wrestlerów).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bo miało zabrzmieć ironicznie. Pisząc "grzechy" miałem na myśli to 'terminatorowanie' i to nie od pół roku, a gdzieś od 5 lat. I pisałem, że być może to nie jego wina (zmuszasz mnie do powtarzania się ;) ), a właśnie bookerów. Niczego Jaśkowi nie zarzucam, piszę po raz trzeci albo więcej - szanuję go jako osobę, ba - jako wrestlera. Ale nie lubię jego postaci. Kropka :) .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Chris Jericho napisał na swoim twitterze "Happy to say that I'll be making my triumphant return to the WWE tomorrow night..." Oczywiście, biorąc pod uwagę fakt że

a) Chris uwielbia tak przekomarzać się z fanami i

b) zaraz będzie miał "Taniec z Gwiazdami'

jest to mało możliwe, pomijając już fakt że SmackDown! zostało już nagrane, ale...

Zakładając że wróci, wszyscy pamiętamy co się stało. Punt Kick od Randy'ego Ortona. Pare dni temu był nius że Mason Ryan będzie miał stać w narożniku Punka na WrestleManii, lecz ostatecznie został pokonany. I tu wpadła mi myśl... Co jeśli Jericho wróci na

a) Dogranym segmencie na SD!, który zapowie jego powrót na RAW. pokona Ortona i będzie stał w narożniku Punka

b) Na WM. Rendall będzie szykował się do kolejnego Punta/RKO, a tu wbiega Jericho, Codebreaker, po chwili GTS od Punka, i mamy Punka pokonującego Ortona, Ortona wyglądającego silnie, i Jericho wracającego do WWE i feudującego z Ortonem.

Na Extreme Rules może być rewanż, np. w klatce, Punk znowu położy Ortona, a sam Orton przejdzie do feudowania z Jericho, gdzie ich program mógłby skończyć się na SummerSlam, a Punk poszedł by wreszcie zdobyć jakiś World Title. :P

Są to tylko spekulacje, ale sam wpis Chrisa bardzo mnie ucieszył :)

1822912563511427a3754ee.jpg

Ja tam w duchu liczę na przerwanie streaku przez Huntera z kilku powodów. Po pierwsze od czasu powrotu polepszył się- świetny w ringu i przy micu. Co do innych walk- Punk raczej nie wygra z Viperem, ale może wwe chce nas zaskoczyć, na co bardzo liczę. Lawler pewnie wygra z Colem, no chyba, że zainterweniuje Szwagier. Na pewno będzie dobra Wmka. Jedyna rzecz, która mi nie pasuje to walka o pas Wwe, bo prawie na pewno wygra Cena :???:, no chyba, że rock odwróci jego uwagę.
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Urządzenie:  Linux

Po pierwsze od czasu powrotu polepszył się- świetny w ringu

Świetny w ringu?? Chyba we wchodzeniu na ringu i staniu w nim, bo od powrotu w żadnej walce na gali nie uczestniczył (chyba, że policzymy oklepanie Rudego). Można było zobaczyć tylko urywek dark matchu main eventu RAW z jego udziałem, a czy to wystarcza, aby go ocenić, że się poprawił...nie sądzę.

Hunter nie przerwie streaku andrzeja, bo raczej CT nie dopuści do przegranej takera na wrestlemani. Co do walki Lawler vs Cole wygra Lawler. Cm Punk vs Viper będzie ciekawą walką, myślę, że Orton wygra;(. W walce o pas wwe wiadomo kto wygra, oczywiscie jasiek z kilku powodów:

-The Miz ma już długo pas

-John Dawno go nie miał

-Cena ogólnie dostaje wiekszy push

przyznam że ta WM'ka może być niezła. Ale głównie ze względu na Del Rio vs Edge i Undertaker vs Triple HHH, bo Cena vs Miz to będzie niezły fail, dwóch nie potrafiących nic w ringu ale jednak nieźle promowanych cieci ; ) Pożyjemy zobaczymy.

-Cena ogólnie dostaje wiekszy push

No z tym się bym nie zgodził, co prawda również wydaje mi się, że Cena wygra na Wrestlemanii, ale na chwilę obecną The Miz jest pushowany najbardziej jak tylko może. Przecież Cena cały czas zbiera od niego lanie.

Cena vs Miz to będzie niezły fail, dwóch nie potrafiących nic w ringu ale jednak nieźle promowanych cieci ; )

Zarówno John Cena, jak i The Miz robią bardzo dużo dla WWE, to że nie potrafią nic w ringu, nie znaczy, że nie mają być promowani. Dzięki Cenie federacja zarabia bardzo dużo kasy. Nie zapominaj również, że w tej walce jakiś tam udział będzie miał też The Rock, który pewnie wiele namiesza. Osobiście nie mówiłbym, iż ta walka będzie niezłym failem.

[...] w tej walce jakiś tam udział będzie miał też The Rock, który pewnie wiele namiesza[...]

Żebyśmy się wszyscy nie rozczarowali, że skończy się na jakimś "Mysterious Backstage Attack" :D

Nie rozumiem narzekań na walkę Johna z Mizem. Jan na WrestleMani zawsze bardziej się stara, przykładem jest ubiegłoroczna walka z Batistą, która w moim przekonaniu była DRUGĄ najlepszą walką na gali. Feud prowadzony jest w bardzo fajny sposób i nie wiem jak inni, ale ja czekam na tę walkę z niecierpliwością, nie ważne czy są dobrzy w ringu czy nie.

Czas na moją ocenę walk na Wrestlemanii 27

Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

W jakimś wywiadzie czytałem, że ta walka może skraść show, ale czy na pewno ? Ta walka mogła by być na prawdę fajna, gdyby dodali do niej jakąś stypulację, chociaż by Falls Count Anywhere. Do tego mogli zrobić ten pojedynek o pas IC. Myślę, że zdecydowanie lepiej wyglądali by z tym pasem niż Kofi czy też Jack Swagger. Ogólnie pojedynek może być całkiem dobry.

Six Person Mixed Tag Team Match

John Morrison, Trish Stratus & Snookie vs. Layla, Michelle McCool & Dolph Ziggler

Mogli z tego zrobić dwa pojedynki:

JoMo vs Ziggler i Trish Stratus & Snookie vs. Layla & Michelle McCool

Pojedynek byłby fajny, gdyby w trakcie walki Divy gdzieś sobie poszły :twisted:.

Sędzia specjalny: Stone Cold Steve Austin

Jerry "The King" Lawler vs. Michael Cole (z Jackiem Swaggerem)

Jedyne co mnie będzie ciekawić w tym starciu to zachowanie SCSA i Move Set Michaela Cole'a :lol:

Randy Orton vs. CM Punk

Błagam niech wygra CM Punk ! Może być nawet nie czysto, ale niech wygra !

Jeżeli Orton miałby wygrać to niech Nexus w ogóle się nie pojawia w tej walce.

No Holds Barred Streak on the Line Match

Undertaker vs. Triple H

Starcie dwóch legend. Bardzo markuje Triple H'owi, jednak wolę by seria Undertakera przetrwała do 20. WWE nic nie robi, aby Triple H był wiarogodny w tej walce. Zostały dwa tygodnie do Wrestlemani, a ani jednego ani drugiego dawno nie widzieliśmy w walce transmitowanej w TV . Dobrze, że jest stypulacja No Holds Barred.

WWE Championship

The Miz © vs. John Cena

To nie tak to miało wyglądać, a co do walki to http://img70.imageshack.us/img70/8991/tripgj9.swf

World Heavyweight Championship

Edge © vs. Alberto del Rio

Najlepsza walka jak dla mnie, obaj ringowo są dosyć dobrzy. Nie umiem przewidzieć tej walki, obaj jako World Heavyweight Championi byli by bardzo dobrzy. No i pozostaję jeszcze jedna sprawa, a jest to Christian.

Teraz z innej beczki, poszukuję człowieka, który pisał by raporty z WWE na moim blogu http://wrestle-center.blogspot.com/

Edytowane przez 98ziomek

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Ależ będe się śmiał, jak ta dwójka zrobi lepsze show od trajpla i tejkera :P

Ależ będe się śmiał, jak ta dwójka zrobi lepsze show od trajpla i tejkera :P

Niewykluczone, że tak będzie. Taker wrócił po kontuzji i nikt jak dotąd nie widział go w walce. Triple H też wrócił po kontuzji ale podobno jest w dobrej formie - ale nawet gdyby była to prawda i HHH miał życiową formę to nie odwróci to uwagi od ewentualnych braków Takera. A skoro będzie to walka "No Holds Barred" to można spodziewać się, że właśnie chodzi o zamaskowanie ewentualnych braków jednego z wrestlerów. Obawiam się, że możemy dostać coś w rodzaju walki Takera z Kanem z ostatniego Night Of Champions... Nie wspomnę już o nędznej promocji tego starcia. Oczywiście mam nadzieję, że się mylę i obaj panowie zrobią walkę roku.

14453752125651e0a536c69.jpg

Przepraszam, ale muszę to gdzieś napisać, a najlepiej tu pasuje, bo nowego tematu się nie opłaca zakładać - Trish Stratus jest po prostu piękna! :)

Naturalna, tryskająca wręcz urodą. Nigdy jeszcze tak dobrze nie wyglądała i nie wiem, czy w WWE jest ładniejsza diva.

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jako Fan Calaway'ego, nie wyobrażam sobie aby Taker nie mial formy(Taker zawsze potrafił zrobić dobrą walke na WM, bez względu na przeciwnika). Ja natomiast nie byłbym spokojny o pana Koksa, który nigdy ringowo nie błyszczał.