Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The Rock - Nie żaden Ćmoczek to po pierwsze, jeżeli chcesz kogoś krytykować zajrzyj głębiej w swoją głowę i zastanów się czy Cena naprawdę jest taki idealny jak go malujesz. Rock niestety wyszedł nieco z wprawy, lecz i tak uratował to jakże denne przedstawienie, obaj panowie nie wykręcili by nic lepszego wiec nie pierdol o innym bookowaniu walki. Rock wszedł zrobił co do niego należało, bardzo fajnie że tak to wyszło, szkoda Miz'a bo jak już ktoś wyżej wspomniał debiutu na Wrestlemani w ME nie przechodzi się dwa razy.
  • Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

A Ja widzę że TheRockFan już zaliczył łazienkę gdy zobaczył Ćmoczka i teraz spamuje forum. Dobrze wiesz ze jak by Rock nie był na Wm'ce to Cena rozgromił by Miz-gaja. To jeszcze jest za niska liga jak dla Jaśka. I nie tu nie chodzi tylko o to że przegrał ale o to że jakiś pajac ustala stypulacje NDQ i potem atakuje od tyłu. Śmiech na sali łahahahah

908338894e6b71b552bb7.jpg

• Urządzenie:  Linux

The originally scheduled United States Championship Match between Sheamus and Daniel Bryan was nixed from the WrestleMania XXVII pay-per-view broadcast. It was moved to the dark match position, and turned into a Battle Royal. It was won by The Great Khali, who last eliminated Sheamus.

The match did begin as a US Title match with Sheamus and Daniel Bryan with Lumberjacks at ringside. They wrestled for a few minutes with some nice moves until all the Lumberjacks started fighting at ringside and the bell rang. Teddy Long then came out and turned it into a battle royal. Khali eliminated Sheamus with a big chop.

The following twenty-two WWE Superstars participated in the match: Chavo Guerrero, Chris Masters, Curt Hawkins, Daniel Bryan, David Hart Smith, Drew McIntyre, Evan Bourne, Jey Uso, Jimmy Uso, Johnny Curtis, JTG, Mark Henry, Primo, R-Truth, Sheamus, Ted DiBiase, The Great Khali, Trent Barreta, Tyler Reks, William Regal, Yoshi Tatsu and Zack Ryder.

A Ja widzę że TheRockFan już zaliczył łazienkę gdy zobaczył Ćmoczka i teraz spamuje forum. Dobrze wiesz ze jak by Rock nie był na Wm'ce to Cena rozgromił by Miz-gaja. To jeszcze jest za niska liga jak dla Jaśka. I nie tu nie chodzi tylko o to że przegrał ale o to że jakiś pajac ustala stypulacje NDQ i potem atakuje od tyłu. Śmiech na sali łahahahah

Po pierwsze dzieciaku,to troszeczkę szacunku wymagam,bo jesteś dla mnie dzieciakiem,który histeryzuje ,bo jego super Cena przegrał.ADHD dostałeś,gdy zobaczyłeś,że przegrał?

Zacznijmy od tego ,że CT wymyśla danemu zawodnikowi role,kumasz?

A co Cena zrobił na Raw? Pomyśl chłopcze co Ty piszesz,bo przeczysz sam swojemu zdaniu.

Kolego co do wieku to ogarnij się troszeczkę. Po 1 co się przypierdalasz do mnie skoro mam swoje zdanie i mogę lubić lub nie lubić kogo chce. Skoro Wy na forum możecie używać różnych nazwa na zawodników to dla czego Ja nie mogę?

Roczek - Ćmoczek i ...... Ci do tego jak kogo nazywam.

Po 2 moja ocena walki jest taka a nie inna tak wiec jak się nie podoba to zabieraj zabawki i ........ do innej piaskownicy. Koniec tematu. Dobranoc

Edytowane przez grzes100

Większym śmiechem na sali wydają się być twoje komentarze. Bo piszesz jakbyś wiedział że to reżyserowane, ale po chwili piszesz też że The Rock to ćmoczek(a tak przy okazji skąd w ogóle takie słowo jak ćmoczek...?) bo się wbił do walki...

1822912563511427a3754ee.jpg

Ale to swoim zachowaniem pokazuje ile masz lat...Typowe,10 letni fan się wkurzył,bo ktoś zrobił tak,że Cena przegrał...Pewnie ,niech tłucze wszystkich ,trzyma cały rok pas i będzie super ciekawie ,a na pewno nikomu się to nie znudzi...gościu pomyśl naprawdę. Edytowane przez TheRockFans

Tak samo jak na forum większość pisze że Cena ssie bo już ...... tyle razy pasy bla bla bla wygrane z dupy. Ale jak ktoś ponarzeka na kogoś innego to jest Halllllllllllo kurcze poruszone jest całe forum. Widzisz dostał AA od Jaśka to kurcze jak on mógł tak mojemu guru.Mam swoje zdanie już to powiedziałem tak oceniam ten ME jak oceniam i wtrącenie się Rock'a Edytowane przez grzes100

Jest na forum jeden taki gość,który strasznie markuje Cenie(soory,nicku nie pamiętam) i Ja jestem w stanie wysłuchać jego poglądów,opinii itd...ale jak ktoś potrafi tylko wyzywać i zrzędzić...sam sobie resztę dopowiedz.

Wiesz co widzę że bardzo Cie zabolało iż nazwałem twojego Mistrza Ćmoczek. I tu tylko o to chodzi. A jak przeglądniesz moje posty bo nie ma ich dużo to zobaczysz że nie narzekam jakoś strasznie, no chyba że coś wybitnie mi się nie spodoba.

Oho, aż się zalogowałem. Grzesiu, dziecko, tam są drzwi. Wyjdź z tąd i nie wracaj, bo chyba się zatrzymałeś w Wrestlingowym dojrzewaniu. The Rock to legenda ery Attitude, a ty go wyzywasz, chociaż Cena może mu buty lizać. Bardzo dobrze, że mój ulubiony zawodnik wygrał, bo mi się rzygać chce na tego kolesia, który ciągle wygrywa i nosi się z tym swoim pasem, KTÓREGO NA SZCZĘŚCIE TERAZ NIE MA, uśmiechając się do głupich dzieci. Zmieniają mu ubrania, żeby zarobić. Niezły interes. Jesteś jak dziecko z którym pisałem na innym forum. Mówił, że gala do dupy, bo wygrał tylko Edge... Skończ waść, wstydu oszczędź! Czy jakoś tak.

grzes100, mi sie wydaje, że jakby twoje wypowiedzi były na trochę wyższym poziom (hmm... poziomie 19 latka :? ) to nikt by się nie przyczepił do tego. A język twojej wypowiedzi jest jak wyciągnięty z "oficjalnej polskiej strony WWE", gdzie rzeczywiście 10-12 letnie dzieciaki piszą w ten sposób.

Nie mogłeś po prostu skrobnąć, że dla Ciebie "cała ta szopka z The Rockiem ssała na całej linii, bo ( i tutaj jakiś poważny argument ??)" , a tak to robisz z siebie wielce uciemiężonego, bo ktoś cię nazwał kilkuletnim markiem... Szczerze ?? ja się nie dziwię.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Żeby zakończyć temat WM, przynajmniej z mojej strony, posłuże sie metaforą.

Wrestlemania, jak wszyscy wiemy, to święto, to najważniejszy dzień w roku, jak wigilia.

Powiedzmy sobie, czekasz na wigilię cały rok, jestes przekonany, że będzie fajnie, bo to święta, czekasz na tą magię, spotkanie z najbliższymi i powiedzmy sobie taki moment kulminacyjny, np. pierogi babci. Przychodzisz, siadasz, patrzysz: ok, fajnie, jest nawet ulubiony wujek, którego 7 lat nie widziałem. Na pewno będzie super. I faktycznie, na początku jest.

Ale później ktoś wymiotuje na stół, przewraca zastawę. Po chwili stan zażenowania przechodzi, myślisz sobie "co tam, są święta i tak bedzie fajnie, kwestia czasu, chwili". Czekasz, dostajesz w końcu te pierogi, niby dobre, ładnie wyglądają,ale...to nie to, smakują jak zwykły dobry obiad, ale nie ten jeden w roku. Później ktoś sie upija. Konczy się niby miło, ale zarty wujka nie tak smieszne, jak sie spodziewałeś, atmosfera nie ta...

Święta, było fajnie, było...nieźle. Ale nie tego się spodziewałeś. Spodziewałeś się magii, atmosfery jedynego dnia w roku, czegoś wyjątkowego. A tego nie dostałeś.

I tak odbieram WM. Mam świadomość, że byłoby spoko, gdyby to było zwykłe PPV. Ale nawet w porównaniu z EC było słabo, co dopiero porównując z WM26, czy WMXXV. W skali zwykłej gali, było spoko. W skali Wrestlemanii-zawiodłem się głęboko. (taki rym na koniec)

[ Dodano: 2011-04-04, 20:28 ]

Żeby zakończyć temat WM, przynajmniej z mojej strony, posłuże sie metaforą.

Wrestlemania, jak wszyscy wiemy, to święto, to najważniejszy dzień w roku, jak wigilia.

Powiedzmy sobie, czekasz na wigilię cały rok, jestes przekonany, że będzie fajnie, bo to święta, czekasz na tą magię, spotkanie z najbliższymi i powiedzmy sobie taki moment kulminacyjny, np. pierogi babci. Przychodzisz, siadasz, patrzysz: ok, fajnie, jest nawet ulubiony wujek, którego 7 lat nie widziałem. Na pewno będzie super. I faktycznie, na początku jest.

Ale później ktoś wymiotuje na stół, przewraca zastawę. Po chwili stan zażenowania przechodzi, myślisz sobie "co tam, są święta i tak bedzie fajnie, kwestia czasu, chwili". Czekasz, dostajesz w końcu te pierogi, niby dobre, ładnie wyglądają,ale...to nie to, smakują jak zwykły dobry obiad, ale nie ten jeden w roku. Później ktoś sie upija. Konczy się niby miło, ale zarty wujka nie tak smieszne, jak sie spodziewałeś, atmosfera nie ta...

Święta, było fajnie, było...nieźle. Ale nie tego się spodziewałeś. Spodziewałeś się magii, atmosfery jedynego dnia w roku, czegoś wyjątkowego. A tego nie dostałeś.

I tak odbieram WM. Mam świadomość, że byłoby spoko, gdyby to było zwykłe PPV. Ale nawet w porównaniu z EC było słabo, co dopiero porównując z WM26, czy WMXXV. W skali zwykłej gali, było spoko. W skali Wrestlemanii-zawiodłem się głęboko. (taki rym na koniec)

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Błędy ortograficze, przekleństwa oraz napinka, masz duże szansę na Bana :twisted:

Nie wiem człowieku o co Ci chodzi, już wcześniej ktoś zwracał Ci uwagę, nie umiesz po prostu napisać The Rock i będzie po sprawie, nie wiem dlaczego prowokujesz sytuacje a jak znam życie prowadzić to będzie do kolejnej kłótni i polecą ostrzeżenia. W moim przypadku było by to trzecie wiec nie będę się z tobą wdawał w zupełnie niepotrzebną dyskusję.

ps. Jak Tobie się coś nie podoba to sobie możesz wypierdalać i nie tylko zmienić piaskownice ale i zabawki bo widocznie były zbyt ciężkie.