Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kevin Nash pisał, że bierze ze sobą strój do walki, czym mocno sugeruje, że pojawi się na gali.

Fajnie by było jakby zastąpił Santino u boku Big Showa, Kane'a i Kofiego. No właśnie za tego Kofiego też jakiś gigant mógłby się pojawić np. Mark Henry, wtedy byśmy mieli ciekawe wytłumaczenie, że grupa "wielkich" zjednoczyła się przeciwko The Corre.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

Ja przed oczami mam dwa scenariusze, odnośnie walk Taker i Ceny.

W pierwszej, klimat, 2 ikony w ringu, niesamowita dramaturgia. Triple H wykonuje Pedigree. Sędzia odlicza, jednak Taker podnosi się w ostatniej chwili. Hunter, niezadowolony z tego faktu, wyładowuje złość na arbitrze.

Idzie po młot. Taker wstaje i nadziewa się na cios Sledgehammerem. HHH przypina, nie ma kto odliczyć. Jednak biegnie kolejny sędzia. Liczy, ale Taker znów się podnosi.

Kontruje, Tombstone, 1...2...Triple wstaje. Wkurzony Taker podchodzi do sędziego, chwyta za szyję, wykonuje Chokeslam. Odwraca się i nadziewa na Sweet Chin Music! Shawn Michaels zainterweniował i przeciąga rękę swojego przyjaciela na ciało DeadMana. PO czym zdejmuję koszulkę, pod którą ma strój...sędziego. Ogłuszający krzyk publiczności, HBK klepię w matę...1...Emocje wzrastają w ekstremalnym tempie...2...3...Nie! Taker znów się wybija...Co dalej? nieważne, bo emocje i tak sięgnęłyby zenitu już w tym momencie:)

Koniec walki Cena vs Rock. Cena wyrzuca z ringu MIza, który wygrał kantem i staje oko w oko z Rockiem. Konfrontacja, patrzenie w oczy. Każdy z 50 tysięcy ludzi stoi, każdy wyczekuje kto zrobi pierwszy ruch i jak się to potoczy...Widok z kamery na cały stadion oraz dwóch wrestlerów na środku. Wreszcie zaczynają, wymiana ciosów, cios za cios, niesamowita dynamika, chwila akcji, po czym Miz godzi dwóch, uderzając walizką każdego z nich i wykonując swój finisher. Unosi ręce w geście dominacji nad dwoma leżącymi zawodnikami i z miejsca staję się KIMŚ:)

Trochę fantazja mnie poniosła, ale udzielił mi się nastrój i zamarkowałem trochę:)

Oczywiście nie wierzę w druga opcję, choć jeśli dzisiaj ma być jakiś punkt zaczepienia do kolejnych występów Rocka, to chciałbym, aby tak właśnie się skończyła walka Ceny z Mizem.

Nie miałbym nic przeciwko, żeby do pojedynku wtrąciło się The Kliq i nieco poprzeszkadzało Undertakerowi w zwycięstwie :twisted: .

Wtedy to mnie włączyłby się mark mode ;) Również chciałbym zobaczyć moment, kiedy to obaj leżą i wpada Waltman, Nash czy w końcu Michaels. W końcu mamy do czynienia z No Holds Barred, zatem nie wiem, czy WWE nie planuje jakiejś inwazji. Na pewno byłby to dodatkowy smaczek, gdyby Taker musiał stanąć jeden na czterech, a i tak dałby sobie radę (w co wierzę, bo przerywanie streaku to głupota, a na korzyść wypromowanego do granic możliwości HHH to podwójna głupota). Więc również byłbym za, gdyby doszło do takiej sytuacji, chociaż ciężko z drugiej strony w to uwierzyć, bo Waltman niedawno pisał coś na Twitterze na temat WWE (były to wypowiedzi negatywne) i byłbym zdumiony, gdyby przez to pozwolono mu odegrać jakąś rolę w tej walce.

Co do sytuacji Rock - Cena - Miz, to osobiście jestem dziwnie spokojny o triumf Johna. Ale też chciałbym, by wmieszał się do tego Johnson. I już mam taki scenariusz, że Rocky w pewnym momencie zmienia "martwego" sędziego i - jako host WM chyba może "dać" sobie takie prawo - pełni rolę arbitra, aż w końcu dochodzi do starcia Cena vs. Rock, twarzą w twarz mamy coś takiego, jak Hogan vs. Rock na WM X8. Obaj stoją przed sobą, publika głośno krzyczy, mamy wielkie wydarzenie :)

To ja też dodam coś od siebie, szablon od Fifka ;d

World Heavyweight Championship Match

99.9% wygrana Rio ale tak chciałbym aby to Edge wygrał ;/ Czytam te wasze wypowiedzi i złudne nadzieje na to że Christian dostanie jakis Title Shot i się śmieje. To midcard, ostatnio na raw pokazał ile ma fanów to pewnie Vince Śmiał się razem ze mną. Jedyne co to może otrzyma Cross Armbreakera i pare strzałów od grubego. Nie zrobią z niego WHC od tak, a to że powrócił to też mozolnie się pokazało. W ogóle tego nie poczułem. Mógł konkretniej zadziałać, a te pare winów z Del Rio to chyba tylko po to żeby nie porównano go do jakiegoś DrewNiaka. Jak wygra Edge to będzie fajnie bo co mam powiedzieć? Ale i tak w to nie wierze...

Wynik: Nowy WHC Alberto Del Rio, Submission.

WWE Championship Match

To już o wiele ciekawszy pojedynek i szczerze mówiąc nie wiem kto wygra, chociaż mój scenariusz wygląda tak. Walka -> Miz dostaje po dupsku -> Prawie wygrana jaśka -> Interwencja Rocka -> Miz wygrywa -> Angle Rock vs Cena i Miz vs ???... No właśnie, kto? Wszyscy z raw są zajęci, może JoMo bo miał jakieś tam title shooty, kto wie. Licze na wygraną miza, bo po odejściu Shawna Michaels'a to on jest moim naber łan. EjRaj to tam chyba za narożnik będzie robił koło Rocka, nie wiem po co on tam...

Wynik: Wygrana Miza, Pinfall

No Holds Barred Streak on the Line Match

To będzie fajny mecz jednakże taki taker vs HBK to było coś, jeden mocny drugi mocnylatacz, a tu 2 mocnych, mam nadzieje że nie będzie drewno. No holds barred to muszą coś zniszczyć i mam nadzieje że nie będą to krzesła bo będzie nuda. WE WANT TABLES! Oby sie HBK wtrącił :D Poracha trypela murowana ale mam nadzieje na ciekawe widowisko.

Wynik: 19:0 niestety, Pinfall

Randy Orton vs. CM Punk

Liczyłem na obecność Ryana w narożniku, ale kombinacja filmików jak Randall puntuje newXów fajnie wygląda :> Jestem całym sercem za punkiem i tu nie jest tak jak u Del Rio i Takera, tu na serio mogą dać wygrać Punkowi... Wtedy pociągnął by się ich angle bo nie wierze że Randy odpuści... Może ktoś się do walki dołączy? Kto wie... Serce podpowiada CM Punk ale myśli ciągle jednak wskazują na Ortona, że jednak to jemu się uda...

Wynik: Orton wygywa, Pinfall

Jerry "The King" Lawler vs. Michael Cole

Oczywiście że wygra Jerry. Tyle go szmacą że nie może tu przegrać, do tego SCSA więc 2 stunnery na Cole'a i Swaggera murowane. Nie będzie to ciekawe lawler VS cole, oglądać to będe tylko dla SCSA.

Wynik: Wygrywa King, Pinfall

Six Person Mixed Tag Team Match

Jakby to powiedział mój ukochany wrestler - Suck It!

Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

Powiem tak. Wielu z was uważa że to super feud, że świetnie Cody odgrywa role, bla bla... Mnie to gówno obchodzi bo Cody to zawsze był dla mnie słabiutki chudzina z niedojebanym finisherem a rey to taki mały szczurek do bicia (batista + kabel + misterio = <3) więc licze tu tylko na 1 sytuacje która raczej się nie zdarzy bo rey to "Kid's Champion". Otóż Rey tak bije Codyego że krew mu leci z gęby i po chudzinie. Wiem że tak nie będzie bo to nie TNA ale no cóż...

Wynik: Rey wygrywa, Pinfall

United States Championship Match

Szmacony majonez vs latający łoch... Dobrze że lubie Szejmusa bo chyba bym przewinął. Tylko jedna walka łocha mi się podobała. SummerSlam jak wszedł do ringu w 7tag maczu vs Nexus. Szalał jak torpeda. A teraz sobie odpuścił. Miał ten pas bo nie miał kto go trzymać, nikt inny nie zasługuje albo go nie chce... Niech ma ten majonez cokolwiek bo te 7 porach pod rzach bodajże... Szkoda gadać... Jak mówił pan wyżej - Szejmus wygra, za krótko ma pas żeby go tracić.

Wynik: Majonez winner, Pinfall

Eight Man Tag Team Match

Barret - Jedyny coś ogarnia, Ezakiel - albo jest mocny albo obrywa specjalnie i to widać jak w np RR, Justin - fajny i nawet spoko sie bije, Slater - cipencjusz pospolity, Kane - wgl nikt nie zauważył że kilka tyg temu był super zły i wszystkich niszczył a teraz tańczy sobie z santino..., Big Show - Nie lubie go, jedynie JeriShow mi sie podobało, Santino - cobra i wszystko jasne, Kozlow (teraz już kofi) - Kofi frajer nie zasługuje wg mnie by być w WWE bo każda jego walka tak samo wygląda Vladek może być bo jest zabawny :)

Wynik: Santino team, Pinfall

Gala nie będzie superowa ale dobrze że mój Miz walczy o ten pas a nie ktoś inny np orton, fajnie że jest SCSA i niesamowiciemegahipersuperekstra że wrócił PIPOLS CZAMP DE ROK!!! Oby nie okazało się prawdą to co mówił miz na ostatnim raw... Ide spać a jutro WM w HD z downloadu. Ciau :)

5542686014f03292532907.jpg

Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Edge wiedzialem ze zatrzyma tytul nie wiem skad ta wasza pewnosc byla :D

:D

Łooooo i Cody wygrał

Normalnie gwiazdka i WMka marzeń jak dotąd

Edytowane przez hi haters

Ale miłe zaskoczenie z Rhodesem.

Czuję, że sprawy z WHC tak nie zostawią. WWE nas zaskoczyło, ale negatywnie. Powinni dać im 20 minut, a nie 12.

Edytowane przez Alvathen

terminatorek ssący orton musiał wygrać oczywiście, pokazał 5 akcji, cole lepiej od niego sie zaprezentuje. btw. to cole wyglada jak pedal

HBK!!

Orton wiadomo że musał wygrać ech skrycie liczyłem na Punka ale jednak bejbi face gorą był. A walka Corre vs kane show+reszta była niezle z tylca za szybkie i po co wygrana giganto??

Ej no bez jaj, jakas tam Snooki bedzie walczyla pozniej niz Taker z HHH ? :/

Hehe, w tej chwili najgorsza WM'ka jaką widziałem (ale zaznaczam, że z lat 2003-2008 nie oglądałem). Cóż, Taker/HHH dobrze się zaczęło więc jest nadzieja! :smile:

Wygrana takera Swietnaa walkaa : D

Powiem tak, gala lepiej się zaczęła niż skończyła. Zaczęliśmy od dwóch najlepszych walk gali, a potem było coraz gorzej, choć po drodze bardzo dobra walka Takera.

Uważam, że WMka udana, choć nie perfekcyjna, ale o tym postaram się napisać jutro, bo teraz czas spać ;)

Jak dla mnie gala nie byla zla, ale chyba spodziewalem sie jakis kosmicznych rzeczy i sie nieco zawiodlem. W sumie wynik najlepszej walki ktora byl pojedynek Takera z HHH byl do przewidzenia wiec nawet tutaj nie bylo idealnie. Brakowalo jakis zajebistych smaczkow i ogolnie writerzy nie wykazali sie jakas wielka wyobraznia. Mogli zrobic normalne MITB a nie dwa krotkie zapychacze gdzie wpakowali pol rosteru... Cieszy wygrana Rhodesa, ciekawi co z pasem US ;) Pod koniec mialem nadzieje, ze sie dowiemy kto jest tajemniczym GM ale nic z tego. ZOobaczymy jak sie rozwinie feud Ceny z Rockiem. Ide spac, pozdro :)