Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A jest może gdzieś do ściągnięcia Hall Of Fame z wczoraj? Bo szukam szukam, ale nigdzie nie ma.
  • Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

KOFI KINGSTON oficjalnie dodany do walki ;)

info z wwe.com

13278434144c9884d9bd794.jpg

jak mozesz być fanem wrestlingu nie wiedząc skąd można go sciagnać?

aha dzieciak 14 letni to wszystko wyjaśnia... XTREME WRESTLING TORRENTS

Chętnie bym poprzeklinał, ale się powstrzymam. Prosiłem o jakieś inne źródła, bo miałem problemy ostatnio ze ściąganem z XWT, siedzę w wrestlingu prawie 4 lata i chyba wiem o takich rzeczach, chodziło mi o jakieś sprawdzone źródła, poza Xtreme Wrestling Torrent, więc się ogarnij człowieku i nie skacz do mnie z mordą. Tyle w tym temacie.

@edit

Cwaniak je*any myślisz, że jak masz 21 lat to jesteś kozak? Wiesz co, denerwują mnie tacy ludzie, a prawda jest taka, że nikt nawet nie ma pewności czy masz te 21 lat, więc zanim coś robisz to najpierw pomyśl.

@edit2

Ludzie, ja pier*ole :D Przecież ja oglądam wrestling normalnie online na DesiRulez albo na Sports2Watch, tylko akurat na jutro jest mi potrzebne pobranie WrestleManii na dysk, bo mam kare na kompa i muszę obejrzeć na DVD, dlatego się pytam.

Edytowane przez RKO_Y2J

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Możesz też oglądać już jutro online. Na np. Desirulez.net

wydaje mi sie ze jest szansa na debiut Sina Cary ; ))

Co myslicie o wplątaniu go do walki WWe i wygranie pasa przez niego ; D

• Styl:  Jasny

@UP

Jest to niemożliwe. WWE dało informację że Sin Cara, zadebiutuje dzień po WM. Czyli na jutrzejszym Raw. Oczywiście ja liczę na jego debiut podczas WM. Może wplątanie do walki Rey/Cody. Dosyc ciekawe by to wyglądało, Rey oraz Sin Cara. Ale z jednej strony niemożliwe. Rey jest na Smackdow, a Sin Cara ma zadebiutowac na RAW. Ale jedno jest pewne, liczę na jego interwencję podczas jakiejś walki na WM.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Postanowiłem, że wypowiem się na temat gali, także jedziemy. :P

World Heavyweight Championship Match

Zapewne wygra Alberto Del Rio, choć w głębi serca mam nadzieję, że Edge zatrzyma swój tytuł. Ciekawe, co będzie się działo z Brodusem i Christianem, bo wątpię, by sobie spokojnie stali obok ringu. Również wątpię w to, że Captain Charisma nagle pomoże Albertowi, po tym, co mu zrobił. Możliwe, że coś większego się wydarzy na SD, ale nie na WM (tak myślę). :)

WWE Championship Match

Stawiam na The Miza, mógłby potrzymać pas dłużej - ostatnio bardzo mi się podoba. Do tej walki musi wkraść się The Rock, nie ma opcji, by nie miał w niej większego udziału. Nie chcę, by Cena wygrał - może wygrać na Extreme Rules, ale nie na Wrestlemanii. Chcę zobaczyć Miza stojącego nad nieprzytomnym Ceną z pasem wwe w ręku.

No Holds Barred Streak on the Line Match

Liczę, że w tej walce zostanie rozwalony chociaż jeden stół komentatorski. Oczywiste jest to, że Triple H nie zakończy streaku. Liczę na dobrą walkę oraz wiele ciekawych akcji poza ringiem.

Randy Orton vs. CM Punk

Randall Keith Orton ( :twisted: ) wyeliminował ostatnio cały nexus, więc CM Punk musi się zrewanżować i pokonać Randy'ego. W typerze postawiłem na Punka, i mam nadzieję, że to on wygra. Walka zapowiada się dosyć ciekawie, zastanawiam się, czy zobaczymy interwencję kogoś z zewnątrz.

Jerry "The King" Lawler vs. Michael Cole

Feud był dosyć ciekawie prowadzony, według mnie. Liczę na zwycięstwo Jerry'ego, ostatnio dostawał cały czas po dupie. Na pewno SCSA będzie miał udział w walce, może stunner na Cole'u? Kto wie :D

Six Person Mixed Tag Team Match

Stawiam na wygraną Morrisona i spółki, zbytnio ta walka mnie nie interesuje.

Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

Jeden z najlepiej prowadzonych feudów przed WM, oczywiście musi wygrać Rey Mysterio, ponieważ dzieciaczki tego nie przeżyją. Sam mam nadzieję, że WWE da szanse Cody'emu, bo ostatnio bardzo dobrze odgrywa swoją postać.

United States Championship Match

Myślę, że walka będzie udana pod względem technicznym. Bryan i Sheamus, może być ciekawie. Oby ta walka nie była dark matchem. Na 86,45% wygra Irlandczyk, dopiero co dostał pas.

Eight Man Tag Team Match

Zeszmacili The Corre, mogli znaleźć dla nich coś lepszego. Santino? Z całym szacunkiem, ale nie. Oby wygrało The Corre, niech pokażą swoją siłę i dominację nad przeciwnikami.

• Urządzenie:  Android

jak mozesz być fanem wrestlingu nie wiedząc skąd można go sciagnać?

aha dzieciak 14 letni to wszystko wyjaśnia... XTREME WRESTLING TORRENTS

Chętnie bym poprzeklinał, ale się powstrzymam. Prosiłem o jakieś inne źródła, bo miałem problemy ostatnio ze ściąganem z XWT, siedzę w wrestlingu prawie 4 lata i chyba wiem o takich rzeczach, chodziło mi o jakieś sprawdzone źródła, poza Xtreme Wrestling Torrent, więc się ogarnij człowieku i nie skacz do mnie z mordą. Tyle w tym temacie.

@edit

Cwaniak je*any myślisz, że jak masz 21 lat to jesteś kozak? Wiesz co, denerwują mnie tacy ludzie, a prawda jest taka, że nikt nawet nie ma pewności czy masz te 21 lat, więc zanim coś robisz to najpierw pomyśl.

@edit2

Ludzie, ja pier*ole :D Przecież ja oglądam wrestling normalnie online na DesiRulez albo na Sports2Watch, tylko akurat na jutro jest mi potrzebne pobranie WrestleManii na dysk, bo mam kare na kompa i muszę obejrzeć na DVD, dlatego się pytam.

Co do torrentowych stronek polecam ci overtopropetorrents.com - rzadkie bany za ratio, na pewno rzadsze niż na xwt, choć ze względu na małą liczbę userów czasem jest za mało seedów. Często też na gale WWE można trafić na najwzyklejszym publiicznym trackerze, thepiratebay.org ;)

WM rozpoczyna się o 1:00, wiadomo o której się skończy? Bo nie wiem czy zdołam wysiedzieć np. do 4:00.

Reklamowane jest jako 4 godzinne Show na którym nie da się usnać 8)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

• Reputacja:   1

WM rozpoczyna się o 1:00, wiadomo o której się skończy? Bo nie wiem czy zdołam wysiedzieć np. do 4:00.

Reklamowane jest jako 4 godzinne Show na którym nie da się usnać 8)

Jak to? Przecież to WWE, na sen lepsze od szklanki mleka. ;)

• Urządzenie:  Windows

Do rozpoczęcia WM pozostały niespełna 3 godziny. Postanowiłem spisać swoje przemyślenia odnośnie zbiżającej się gali i podzielić się tym z Wami:

John Morrison, Trish Stratus & Snooki -vs- Dolph Ziggler & Lay-Cool

Walka z "little meat-ball" w roli głównej. Hmmm. Nie jestem zwolennikiem (a raczej bym powiedział że jestem ZAPALONYM PRZECIWNIKIEM) Snooki i chyba dlatego ta walka mnie zupełnie nie interesuje.

Gdyby tak zamiast tego zrobili walkę Morrisona z Zigglerem to byłoby coś.

Chłopaki pewnie coś ciekawego pokaża, będzie jakiś śmieszny motyw ale walka raczej przejdzie do historii jako średnia.

Big Show, Kane, Santino Marella & Kofi Kinston -vs- The Corre

Trochę dziwny scenariusz gdyż "Korki" mają pas tag-team a Wade ostatnio zdobył IC. Można było spokojnie poczekać ze zwycięstwem Wada do WM i wrzucić go do walki o pas z Kofim. Robiąc taką kontrę na WM jaką zdobył pas na SD napewno mówiłoby się i pokazywało to częściej. Na mnie osobiście akcja ta zrobiła ogromne wrażenie.

Z koleji Gabriela i Slatera mogli wrzucić do walki o pasy TT przeciwko Showowi i Kanowi. Ten sam skład (poza Marellą i Jacksonem) ale byłyby to walki "o coś" a tak mamy wciśnięty na siłe 8-man tag-team match.

Jerry Lawler -vs- Michael Cole with special referee "Stone Cold" Steve Austin

Tutaj fajnie budowany feud od samego początku. Mimo obsady tej walki jestem ciekaw rezultatu i przede wszystkim tego co pokaże Cole w ringu. Obawiam się jednak że może się skończyć tak jak w zeszłym roku "walka" Bret Harta z McMahonem.

Sheamus -vs- Daniel Bryan

Na przeciwko siebie staną zawodnicy, którzy prezentują całkowicie odmienne style walki.

Siłowy i brutalny Sheamus kontra szybki i techniczny Daniel Bryan.

Jeśli CT nie olał tej walki, panowie dostali jakiś solidny scenariusz i dostaną więcej jak 5 minut czasu to może być całkiem ciekawie.

Sheamus przy odpowiednim przeciwniku może wykręcić niezła walkę a przecież Bryan właśnie takim zawodnikiem jest.

Spodziewam się ciekawej walki.

Randy Orton -vs- CM Punk

Walki Randy'ego od dłuższego czasu są nudne jak flaki z olejem. Nie ważne z kim, nie ważne jak, Orton zawsze chce prowadzić mecz i "hamuje' swoich przeciwników.

Nie wiem jaki scenariusz napisali dla Punka ale powinien, w końcu zrobić ten krok który pozwoli mu zyskać pełnoprawny statut main-evetera i dołączyć do kolejki pretendentów do pasa WWE.

Z pewnościa stałoby się tak jeśli pokonałby Ortona.

Rey Mysterio -vs- Cody Rhodes

Walka na którą czekam z niecierpliwością. Rey, niezależnie od zdrowia, zawsze kiedy pojawia się w ringu daje z siebie 100%.

Cody po rozpadzie Legacy zrobił olbrzymie postępy i dziś jest czołową postacią Smackdown. Moim zdaniem jak najbardziej zasłużenie.

Oboje mają olbrzymie możliwości i biorąc pod uwagę fakt że to Mysterio sam wybrał sobie Codyego jako przeciwnika do feudu (a zarazem na WM) może świadczyć o tym że jest między nimi to "coś" co pozwoli im stworzyć niezapomniane show.

Edge © -vs- Alberto Del Rio

Alberto jest przymierzany do tytułu już od dłuższego czasu i wszystko wskazuje na to że właśnie nadszedł "ten" czas.

Patrząc na tą sytuacje bez zastanowienia Del Rio jest murowanym kandydatem do zdobycia pasa.

Jeśli jednak chwilkę się nad tym zastanowimy to już takie oczywiste nie jest.

Edge jest bardzo szanowaną postacią w światku WWE. Przez ostatnie 4 lata na WM nie wygrał walki z czego przegral aż 3 mecze mistrzowskie (z czego w dwóch stracił tytuł).

Edge jest zawodnikiem, którego nie oszczędzają kontuzję więc nie jest wykluczone że może to być jego ostatnia WM. Jego porażka z Del Rio jak dla mnie byłaby niemoralna. Zbyt dużo zdrowia poświęcił on federacji żeby stracił pas na WM przegrywając z żółtodziobem Del Rio.

Z drugiej strony jeśli WWE chciałoby ustabilizować Del Rio jako wiarygodnego mistrza może dojść do tego że to on opuści Georgia Dome jako WHC.

Walka sama w sobie może być ciekawa a to ze względu na obecność Christina w narożniku Edga oraz Brodusa w narożniku Del Rio.

Nie spodziewam się rewelacji ale jakieś tam emocje napewno będą.

The Undertaker -vs- Triple H

Ja osobiście jestem załamany ze sposobu w jaki zostaje nam zaserwowany ten "pseudo-feud" na lini Taker - HHH.

Dwie legendy, ikony WWE, niesamowity streak Takera, Wrestlemania... i miesiąc "paplaniny" o tym jak bardzo siebie cenią.

W zeszłym roku feud na WM między Shawnem i Takerem był budowany znakomicie.

W tym roku dostajemy "zupę z niezłych składników" rzuconą jak miskę psu pod ryj.

Czy WWE wychodzi z założenia że wystarczy wstawić 2 legendy do walki a fani i tak to kupią i będą się cieszyć jak małe dzieci z lizaczka?

Zresztą obserwując komentarze "większości" w rzeczywistości tak jest.

Otóż ja tego nie kupuję! Ja chcę widzieć między nimi rywalizację, słowną i fizyczną. Chcę żeby przeszkadzali sobie zdobywać tytuły po drodze do WM. Chcę żeby to się ciągnęło i żeby COŚ się działo!!!

Tymaczasem oni pojawiają się miesiąc przed WM, pogadają sobie jak dwaj koledzy w barze mlecznym przy śniadaniu i wielkie mi emocje ze streaku.

Dodatkowo stypulacja walki w spośob bezapelacyjny wskazuje zwycięzcę tego pojedynku. HHH nie mógł położyć na szali swojej kariery (tak jak Shawn w zeszłym roku) dlatego że nie jest gotowy do odejścia. Gdyby był, odszedłby właśnie teraz. Pewnie "przełożą" tą stypulację na kolejny rok, no bo jeśli Taker będzie zdrowy i gotowy stoczyć walkę na 20-0 to innego superstar oprócz HHH, który jest godnym przeciwnikiem nie widzę.

The Miz © -vs- John Cena

Walka pod względem technicznym nie będzie napewno dobra ale emocji po prostu nie może zabraknąć.

The Miz - John Cena - The Rock = to się musi udać.

Liczę że końcówka walki zmiażdży i zostanie zapamiętana na długo.

W walce tej postawiłbym na Miza, który w chwili obecnej jest wizytówką firmy i którego WWE wciska do każdego tv-show, do którego tylko może.

Jego pozycja jako mistrza zostanie ugruntowana i heat, który zbierze Miz na RAW po WM będzie OGROMNY Smile

Cena i Rocky pewnie coś będą chcieli sobie wyjaśnić co może prowadzić do całkiem możliwej walki między nimi dwoma na SummerSlam.

WRESTLEMANIA 27

Gala ma raczej przeciętną kartę. Wydaje się że niektóre walki można było zabukować lepiej (zwłaszcza Undertaker - Triple H!) niemniej czekam na nią z niecierpliwością.

Od Wrestlemanii dzielą nas godziny więc i ja się wypowiem na temat walk.

UnitedStates Championship Match Sheamus© vs Daniel Bryan

Średnia podbudowa do walki. Cóż tu można dużo mówić zwykła walka o pas US, który do najważniejszych nie należy. Jednak mamy Danielsona na WMce, a to zwiastuje nam wspaniałe widowisko. Mam nadzieję że walka potrwa jakieś 15min i zobaczymy w niej kawał dobrego wrestlingu.

Szanse na zwycięstwo: Sheamus 60%-40% Daniel Bryan

The Corre vs Kane, Big Show, Santino Marella, Kofi Kingston

Bardzo trudno przewidzieć wynik tej walki. Ja byłem zwolennikiem walki 4vs2 handicap match, ponieważ Big Show i Kane logicznie rzecz biorąc dali by sobie rade. Kofi dodany na szybko ale to dobrze bo powinien wykonać kilka ładnych akcji.

Szanse na zwycięstwo: The Corre 47%-53% Drużyna gigantów

Snooki, Trish Stratus & John Morrison vs Dolph Ziggler & Laycool

Boli tutaj jedna rzecz. Oczywiście chodzi Nicole Polizzi bardziej znaną jako "Snooki". Dobrze wewalili ją tam. Dobrze tłucze Layle po łbie, ale nie róbmy z niej kurwa gwiazdy wieczoru. Popatrzcie na to jak ten pojedynek był promowany. Pomijając to że Dolph i John są tutaj piątymi kołami u wozu, to jeszcze nie ma wcale zmianek o Trish! O jednej z najlepszych div na świecie, która powraca do WWE. Jednak ona jest tylko dodatkiem. Dodatkiem do Snooki. Wokól której wszystko się kreci. Nie wierze w wygraną heel'owej drużyny. Najwięcej starci na tym Dolph. Bo Morrison chociaż będzie miał w wygraną na Wrestlemanii.

Szanse na zwycięstwo: FaceTeam 99,5%-0,5% HeelTeam

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Tutaj stawiam na Cody'ego. Chociaż to może bardziej moje własne życzenia, a nie do końca typ walki. Co da zwycięstwo Ryjkowi? Nic! Po prostu nic a Cody mógłby zostać wypromowany jak cholera. Rhodes odwalił kawał dobrej roboty na SD! W swoich promach pokazał że może być świetnym MainEventer'em. Ale to Wrestlemania i dzieciaki muszą zobaczyć swojego idola pokonującego zło.

Szanse na zwycięstwo: Rey Mysterio 55%-45% Cody Rhodes

Randy Orton vs Cm Punk

Naprawde wierzę w to że to CM Punk wygra te starcie. Randy rozwalił cały Nexus( Cena tego nie zrobił) I raczej dominował w feudzie. Punk naprawde zasługuje na to zwycięstwo ponieważ jest świetnym heel'em genialnie gra swoją role. Jednak Randall to czołowy face federacji, ludzie go kochają i "ma kontuzję" Niektórzy twierdzą że to plus dla Punk'a a ja mówie że to raczej zwiastun wygranej Ortona. WWE lubi pokazywać jak face ma kontuzję i mimo niej dzielnie wygrywa. Ostatnio bardzo często były nam pokazywane takie walki. Reasumując raczej wygra Randy.

Szanse na zwycięstwo: Orton 58%-42% CM Punk

Special Guest Referre Match Michael Cole vs Jerry "The King" Lawrer

Dzięki Cole'owi widzieliśmy genialny feud jednak teraz pora na wpierdol od Kinga.

Szanse na zwycięstwo: Cole 0,3%-99,7%

World Heavyweight Championship Match Alberto Del Rio vs Egde©

Wiele wskazuje tutaj na Alberto. Edge długo trzyma pas, a Alberto zasługuje na mistrzostwo. Jednak prowadzenie feudu przysparza wielu wątpliwości. Wiele zależy od tego co zrobi Christian. Na pewno WWE zafunduje nam jakieś ciekawe zakończenie. Sam bardziej jestem za Rated R Superstar'em bo bardzo go lubię.

Szanse na zwycięstwo: Del Rio 58%-42% Edge

Undertaker vs HHH

Steak raczej zostanie utrzymany. Liczę że ważną rolę odegra w tej walce HBK. Może nawet przeszkodzi Hunter'owi.

Szanse na zwycięstwo: Taker 90%-10% Triple HHH

WWE Championship The Miz© vs John Cena

Najciekawsza walka gali. Głownie przez obecność Great One'a. Początkowo Miz obijał Cene jednak później wrócił do spierdalania przed rywalem co wrózy daje mu więcej szans w samym starciu. Możliwych scenariuszy jest mnóstwo. Ja liczę na zwycięstwo The Miz'a bo nie chce znów Ceny jako champa.

Szanse na zwycięstwo: Miz 50%-50% Cena

John Cena i Y2J (zasługują żeby walczyć z Takerem) chętnie by mogli walczyć z Takerem albo mecz Rock vs Undertaker jeśli Rock wygra wraca na stałe do WWE jako wrestler albo Stone Colda :P Marzenia ale to z Rockiem mogło by wypalić.

• Reputacja:   1

Całej WrestleManii na pewno nie obejrzę, ale interesuje mnie walka Triple H vs Undertaker. Kevin Nash pisał, że bierze ze sobą strój do walki, czym mocno sugeruje, że pojawi się na gali. Nie miałbym nic przeciwko, żeby do pojedynku wtrąciło się The Kliq i nieco poprzeszkadzało Undertakerowi w zwycięstwie :twisted: .
Człowiek przede wszystkim.