Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W sieci pojawiły sie pogłoski dot. Kurta Angle'a.

Podobno często przebywa w Stamford (siedziba WWE), oraz nie podoba mu sie droga, w którą podąża federacja TNA.Niektóre źródła podają, iż Kurt prowadzi rozmowy z WWE, a iż TNA nie posiada 90-dniowej klauzuli, i jeżeli plotki bedą prawdziwe być może zobaczymy go już na WM'ce ^^

Chętnie zobaczyłbym Kurt'a w WWE,może jakiś feud z Ceną,to byłoby interesujące.

Co do main Event'u WM'ki,mam nadzieję,ze wygra Cena,bo jest lepszy technicznie...

...Prima Aprilis!

Tak na serio,może i ten plakat tegorocznego OtL coś zwiastuje,mam nadzieję na przegraną Janusza.Rzeczywiście,tak jak napisał MJz,przydałby sie jakiś powrót.Sam The Rock (mi) nie wystarcza. :???:

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

W sieci pojawiły sie pogłoski dot. Kurta Angle'a.

Podobno często przebywa w Stamford (siedziba WWE), oraz nie podoba mu sie droga, w którą podąża federacja TNA.Niektóre źródła podają, iż Kurt prowadzi rozmowy z WWE, a iż TNA nie posiada 90-dniowej klauzuli, i jeżeli plotki bedą prawdziwe być może zobaczymy go już na WM'ce ^^

E tam , ja słyszałem ,że THE ROCK bedzie na WM!!

...

nie to nie to , a tak juz wiem..krąża plotki ,że Dixie Carter zostawi TNA(przecież Hogan ma cała władze) i zadebiutuje na WM-ce wyknując na Snooki Piledrivera na stole..

..

;) :twisted:

I'm the best in the world at what I do.

17380756574ba4bc495e7d8.jpg

Karta jak dla mnie trochę lepsza od poprzedniej chociaż takiej walki jak Taker vs HBK nie zobaczymy w tym roku.

WWE Championship John Cena vs The Miz(c.)

Dużo osób obawia się, że będzie to słaba walka, ale ja jestem w zdanie, że są oni w stanie wykręcić dobrą walke i na dodatek jest Rock, który napewno się w to wmiesza. Cena i Miz całkiem nieźle współpracowali ze sobą w swoich wcześniejszych walkach i na Wrestlemanię powinni się dodatkowo zmobilizować. Cały feud między nimi jest świetnie prowadzony i jest jeszcze Dwayne o czym wspominałem. Jeszcze 2 tygodnie temu byłem pewien, że Cena wyjdzie zwycięsko i teraz dalej stawiam na niego choć tak pewny już nie jestem

World Championship Alberto Del Rio vs Edge(c.)

W swoim narożniku obydwoje będą mieli kogoś do pomocy w przypadku Edge'a będzie to Christian, a w przypadku Del Rio Brodus Clay. Christian w tym feudzie jest bardzo ważny i powinien odegrać ważną rolę na Wrestlemanii. Feud jest całkiem wyrównany i powinniśmy spodziewać się całkiem dobrej walki, jeśli obaj dadzą z siebie maksimum to może to być najlepsza walka tego wieczoru.

Undertaker vs Triple H

Tutaj już feud nie jest tak dobrze prowadzony choć segment z ostatniego Raw trochę go podciągnął na wyższy poziom. Sam nie wiem czy HBK będzie miał jakiś udział w tej walce, a co do samej walki to dzięki stypulacji możemy dostać całkiem niezłą walkę. Nochal streaku nie przerwie, ale zastanawia mnie czy po Wrestlemanii on i Taker znów zrobią sobie przerwe od wrestlingu.

Jerry Lawler vs Michael Cole(w.Jack Swagger) Special Guest Refree Stone Cold Steve Austin

Walka, która została odrazu uznana za totalne nieporozumienie, ale teraz wielu ma inne zdanie na jej temat. Feud był znakomicie prowadzony dostaliśmy w jego trakcie wiele powrotów np.JBL czy Jim Ross. Dodatkowym plusem jest Austin

jako sędzia specjalny. Na tygodniówkach dominował cały czas Cole i teraz przyszedł czas na rewanż Lawlera.

Randy Orton vs CM Punk

Teoretycznie na Raw to Randy dominował eliminując wszystkich członków Nexusa tydzień po tygodniu, ale w ostatnich 2 tygodniach to Punk miał przewagę. Feud nie jest, więc kompletnie jednostronny jednak wydaje mi się, że CT nie podłoży Ortona Punkowi na Wrestlemanii, ale w kontekście rewanżu na Extreme Rules Punk ma większe szanse na wygraną.

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Tutaj z Rhodesem jest podobna sytuacja jak z Punkiem, nie ma on dużych szans na zwycięstwo na WM'ce, ale na Extreme Rules według mnie już większe. Co do ich feudu to jest on całkiem nieźle prowadzony jak na upper midcardowy feud. Mieliśmy kilka niezłych segmentów, a jeśli sama walka będzie trwała z 10 min to może wyjść z tego całkiem niezła walka.

U.S Championship Daniel Bryan vs Sheamus(c.)

Ta walka jest dla mnie niewiadomą bo jeśli dostaną oni 5 min to nawet Daniel niezrobi dobrej walki. O feudzie niewiele można powiedzieć bo trwa on 3 tygodnie. W ciągu tych 3 tygodni to Sheamus dominował, więc może to oznaczać, że Bryan odzyska pas.

John Morrison, Trish Stratus and Snooki vs Dolp Ziggler and Laycool(w.Vickie Guerrero)

Jednym z niewielu plusów tej walki jest to, że Morrison i Ziggler wystąpia na największej ze scen i trzeba mieć nadzieje, że oni (no może jeszcze Trish) dostaną najwięcej czasu w ringu. Snookie jest tam, żeby przyciągnąć fanów Jersey Shore i zapewna ona wykona tylko pin.

The Corre vs Kane, Big Show, Vladimir Kozlov and Santino Marella

Feud Corre z Big Showem ciągnie się dość długo, a z czasem dołączył do niego Kane. Marella i Kozlov stracili pasy na rzecz Corre, więc jakiś powód do walki też mają. Ja mimo wszystko stawiam w tej walce na Corre bo to oni trochę mocniej na tygodniówkach. Mam nadzieję, że sama walka trochę wypromuje Wade'a, który mógłby dać Corre zwycięstwo bo ostanio stanął w miejscu z rozwojem.

Nie chce mi się opisywać pojedynków, bo w większości zgadzam się z poprzednikami. Ale oto co Metallica wrzuciła na facebooka:

Triple H will be using one of your favorite 'Tallica songs during his match against The Undertaker this weekend during WrestleMania XXVII.

Dla mnie miodzio - Meta + Triple H... tylko teraz, jaki utwór? Seek'n'Destroy, Enter Sandman, Master...? Stawiam na Sandmana. :twisted: EXIT LIGHT, ENTER NIGHT, TAKER!

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie chce mi się opisywać pojedynków, bo w większości zgadzam się z poprzednikami. Ale oto co Metallica wrzuciła na facebooka:

Triple H will be using one of your favorite 'Tallica songs during his match against The Undertaker this weekend during WrestleMania XXVII.

Dla mnie miodzio - Meta + Triple H... tylko teraz, jaki utwór? Seek'n'Destroy, Enter Sandman, Master...? Stawiam na Sandmana. :twisted: EXIT LIGHT, ENTER NIGHT, TAKER!

dzisiaj 1 kwietnia, mimo wszystko jeśli to prawda, ucieszę się :)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kursy na WM ze strony 5dimes.com . Najciekawiej wygląda kurs na Reya.

http://i56.tinypic.com/2132ge9.jpg

1575893877482df76acc17a.jpg

Dla mnie taki okres od Elimination Chamber do WM to zawsze jedna z najpiękniejszych chwil w kalendarzu nie tylko WWE, ale chyba całego wrestlingu. Bo właśnie wtedy tyle się dzieje. A to dostajemy wspaniałe powroty, choćby na jeden raz, a to dostajemy interesujące storyline'y, które chciałoby się widzieć przez cały rok. Co było magicznego w tym roku? Ano to, że wielu zdrowo jechało po "feudzie" Takera z HHH, a wystarczyło, że zupełnie niespodziewanie pojawił się Shawn Michaels i konflikt ten naprawdę postrzegany jest teraz zdecydowanie inaczej, oczywiście na plus, bo teraz wielu z nas zastanawia się, jaką rolę odegra HBK i czy, przypadkiem, te jego "olanie" Huntera nie spowoduje, że wmiesza się jakoś do tej walki, niekoniecznie żeby pomóc swojemu kumplowi.

Idąc dalej w temacie powrotów - w koszulce sędziego pojawi się SCSA, w ringu ujrzymy divę dekady - Trish Stratus, natomiast samym gospodarzem show będzie Great One. Z pewnością trzy nazwiska te dodają dodatkowego smaczku i sprawiają, że czeka się na tę galę jeszcze bardziej. Osobiście żałuję, że Trish na dłużej nie wróci do ringu, bo z pewnością dodałaby trochę kolorów kobiecej dywizji, która na dzień dzisiejszy jest wyjątkowo słaba.

No i jest jeszcze Rocky. Jestem ciekaw, co wydarzy się po WM, ale nie sądzę, by spakował klocki i zwinął się na kolejne siedem lat (tym bardziej, że już za rok WrestleMania w Miami i nie wyobrażam sobie, by mogło go na niej zabraknąć). Osobiście przeczuwam, że po WM nam trochę się usunie w cień, może od czasu do czasu wspomni coś na Twitterze/Facebooku na temat WWE, by pojawić się w okresie "Road to SummerSlam", by odegrać tam jakąś rolę. W końcu na SSlam praktycznie co rok dostajemy jakąś mniejszą czy większą niespodziankę (w zeszłym roku mieliśmy come back Takera, dwa lata temu powrót D-X, więc nic nie stoi na przeszkodzie, by w 2011 dostać znowu Rocka).

Maxi4, a nie wiesz moze czy czesto tam sa zaklady na wrestling ? Czy tylko okazjonalnie na Wrestlemanie zrobili ? Bo jak cos to bym wplacil co nieco. Chyba jedyny bukmacher z kursami na WWE, przynajmniej ja sie nie spotkalem nigzie indziej ;)

The Atlanta Journal-Constitution is listing the following as the match order for WrestleMania 27:

* United States Champion Sheamus vs. Daniel Bryan

* Jerry Lawler vs. Michael Cole with special referee "Stone Cold" Steve Austin

* Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

* Big Show, Kane, Santino Marella and Vladimir Kozlov vs. Ezekiel Jackson, Heath Slater, Justin Gabriel and Wade Barrett

* John Morrison, Trish Stratus and Snooki vs. Dolph Ziggler and Lay-Cool

* Randy Orton vs. CM Punk

* World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio

* The Undertaker vs. Triple H (No Holds Barred Match)

* WWE Champion The Miz vs. John Cena

Nie wiem czy to prawda, bo Cole vs Lawler miało być wysoko w karcie, ale reszta dosyć prawdopodobna...

1822912563511427a3754ee.jpg

już po ostatnim smacku, mamy pełną kartę, pora coś tu napisać.

1. Edge © (with Christian) vs. Alberto Del Rio (with Brodus Clay)

chyba najdłużej prowadzony feud ze wszystkich kończący się walką na WM'ce w tym roku, swoją drogą bardzo dobry, być może okażę się najciekawszym pojedynkiem. dla hecy Christiana by tam nie wsadzili u boku Edge'a, słyszy sie od dawna o jego heel turnie, może być ciekawie. bardzo lubię oportunistę ale w tym roku stawiam na bardzo dobrze promowanego meksykanina.

STAWIAM NA: Alberto Del Rio

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Alberto Del Rio

PROCENTOWO: Edge 30% - Del Rio 70%

2. The Miz © vs. John Cena

really ? pisałem już kiedyś o tym, ja lubię Johna, lubię jego gimnick, przeżyję walki, ale nienawidzę jednego, mianowicie tego że on CIĄGLE wygrywa. CIĄGLE. od dłuższego czasu co Wrestlemanie widzę to samo, pas w ręku Jaśka. naprawdę chciałbym wygranej Miza, takie zwycięstwo na największej gali roku byłoby dla niego podporą na naprawdę długie lata. niby po co kolejna wygrana Ceny na WM'ce ? to mu w niczym nie pomoże i nie zaszkodzi. jak wiemy walka o mistrzostwo WWE będzie ME więc pewnie wygra Cena, choćby dlatego że jest największym baby face'em federacji, no i ludzie naprawdę mogą być niezadowoleni gdy Cena będzie schodzil z ringu jako ten przegrany. tylko ile w tej walce będzie Rocka ? tego naprawdę nie wiem. w głowie pojawiła mi się sytuacja ze starszych Wrestlemanii gdy Hogan i Warrior bądź też Hogan i Savage razem świętowali po zakończeniu ME, lecz czy np. Cena i Rock .. nie, nie chce tego widzieć. tak czy inaczej, po tym co stało się na ostatnim RAW czekam chyba na te walke najbardziej ze wszystkich.

STAWIAM NA: John Cena

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: The Miz

PROCENTOWO: Cena 85% - Miz 15%

3. Triple H vs. The Undertaker

trochę znudziłem sie juz postacią zmarłego i gdyby nie był to pojedynek bez zasad, wtedy już chyba w ogóle bym sie nie interesował nim. na ostatnim RAW pojawił się HBK więc moze on cos tam namiesza, przypominając iż jest to walka bez zasad. jedno jest pewne, streak nie będzie przerwany, na pewno nie przez feud prowadzony w ten sposób. jestem zdania że jeżeli ktoś juz by miał go przerwać, to tylko HBK rok temu. poza tym Deadman nie żegnałby się z wrestlingiem walką o takiej stypulacji. średnio czekam, obejrzę z pewnością

STAWIAM NA: The Undertaker

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Triple H

PROCENTOWO: Undertaker 99 % - HHH 1%

4. Jerry Lawler vs. Michael Cole (with Jack Swagger)

to chyba walka z najlepszą podporą ze wszystkich, walka dwóch dawnych przyjaciół, walka komentatora i komentatora-wrestlera. jak to się zakończy nie trzeba się nawet zbyt zastanawiać, pamiętając także o tym że sędzią specjalnym jest niezniszczalny Stone Cold. myślę że Szwagier nie będzie miał tutaj dużo do powiedzenia, niech lepiej się zastanowi czy bardzo boleć będzie go otrzymany Stunner. za tyle lat pracy naprawdę taka wygrana należy się Lawlerowi.

STAWIAM NA: Jerry The King Lawler

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Jerry The King Lawler

PROCENTOWO: King 95 % - Cole 5%

5. Randy Orton vs. CM Punk

tak, ta walka może naprawdę skraść show, choć też nie musi. żaden z panów w/w nie jest drewnem w ringu, naprawdę lubię finisher Ortona, choć sam zawodnik jest mi raczej obojętny. liczę na wygraną Punka. po takim zwycięstwie może juz pozostać w ME, oby tak też się stało. Wrestlemania to święto Face'ów, pamiętajmy o tym. szkoda tylko że muszę znów dodać że wygrana Ortona nic mu nie da zaś Punka wręcz przeciwnie. szkoda tylko że Nexusa nie będzie przy narożniku.

STAWIAM NA: Randy Orton

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: CM Punk

PROCENTOWO: Orton 65 % - Punk 35 %

6. Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

bardzo dobrze wypromowana walka, a ta cała historia z nosem Cody'iego była świetna. tutaj liczę na dobrą walkę, bo jak wiadomo Mysterio ma swoje lata ale wciąż potrafi wykonywać świetne rzeczy w ringu, szkoda tylko że w kółko te same. Rhodes czyli świeża krew, być może przyszłość federacji. przytaczając już klasyka, wygrana Reya nie da nic więcej niż radość dzieci, a wygrana Codiego może go dobrze wypromować.

STAWIAM NA: Rey Mysterio

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Cody Rhodes

PROCENTOWO: Rey 60 % - Dashing 40 %

7. Nicole "Snooki" Polizzi, Trish Stratus and John Morrison vs. Dolph Ziggler and LayCool (Layla and Michelle McCool) (with Vickie Guerrero)

naprawdę wolałbym walkę dwóch wyjadaczy czyli Zigglera i Morrisona, no ale już trudno. wynik meczu jest raczej przesądzony z góry. mam nadzieję ze chociaz raz ktoś przydupi tej całej Snooki. fajnie ze zobaczymy Stratus znów w ringu, dobrze że wkurwiające LayCool przegrają tylko szkoda mi Pana Perfekcyjnego, jest bardzo dobry heelem ale jako face też by się spradził, mam nadzieję że w najbliższym czasie trafi do ME. Jestem pewien że wygra drużyna fejsów, ze względu na 'gwiazdę' Snooki.

STAWIAM NA: Snooki, Trish i Morrison

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Zigglera, bez LayCool :grin:

PROCENTOWO: Face Team 99 % - Heel Team 1 %

8. Sheamus © vs. Daniel Bryan

jeden z moich ulubieńców obecnie czyli Bryan vs. Sheamus do którego wreszcie się przekonałem = zajebiście ciekawa walka. liczyłem że zobaczę w tym roku Daniela na WM'ce no i jest tak jak chciałem. oczekuje pojedynku na wysokim poziomie bo drewna tu nie ma. chciałbym wygranej bylego mistrza ale dziwne będzie trochę gdy Sheamusowi zabiorą tak szybko pas

STAWIAM NA: Daniel Bryan

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: Daniel Bryan

PROCENTOWO: Bryan 55 % - Sheamus 45 %

9. Kane, Big Show, Santino Marella, and Vladimir Kozlov (with Tamina) vs. The Corre (Wade Barrett, Ezekiel Jackson, Justin Gabriel, and Heath Slater)

cholera, nie wiem po co na WRESTLEMANII mamy walkę Marelli i Kozlova to przecież jakiś fejspalm. ta drużyna jest taka z dupy jak chyba nigdy dotąd na WM'ce :grin: . bardzo lubię Corre, szkoda tylko że to już Corre a nie wciąż Nexus. liczyłem na Diesla oraz kogoś jeszcze w miarę dużego, może być nawet Booker, ale oni ? :o no trudno trudno. nie przekreślajmy pojedynku póki go nie zobaczyliśmy.

STAWIAM NA: Kane, Big Show, Santino i Kozlov

CHCIAŁBYM WYGRANEJ: The Corre

PROCENTOWO: K, BS, SM i WK 55 % - Corre 45 %

podsumowując: może i karta jest nieco lepsza niz rok temu, może porównywalna, mogła być lepsza ale i tak nie jest zła. brakuje mi Money in The Bank, naprawdę szkoda, bo można było upchać kilku midcarderów takich jak np. McIntyre czy Henry albo chociaż moim zdaniem mega niedocenianego Goldust'a z naprawdę fajnym finisherem. tak wiem, była kontuzja ale przecież już dawno jest wyleczona. dziwne jest także brak Kingstona na WM'ce może zainterweniuje w walce Barretta, może nie, tak czy inaczej dziwnie. ten cały Curtis wygrał NXT4, mogli mu chociaz dać jakąś szanse, to byłoby cos gdyby zawalczył z Truthem o pasy tag teamowe na największej gali roku, choć nawet rozumiem posunięcie kreatywnych z odczekaniem na jego debiut, bo zawodnik jest mocno średni, troche namieszałem nm :grin: brak R-Trutha na Wrestlemanii także dziwi, patrząc na to iż jakiś miesiąc temu na Elimination Chamber walczył o możliwość walki o pas WWE a teraz nawet go nie ma w karcie, dziwne. tak czy inaczej, juz nie moge doczekać się poniedziałku, obym tylko się nie zawiódł, bo Wrestlemania to święto każdego fana tego sportu/rozrywki sportowej. także cytując klasyka:

WRESTLEMANIA BABY !

Edytowane przez fifka
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Mam pytanko, na oficjalnej stronie WM jest napisane, że zaczyna się ona obecnie za 1 dzień 5 godzin 37 minut. Wychodzi, że jutro o 20 naszego czasu. To możliwe, że tak wcześnie?
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Urządzenie:  Linux

1 dzień 5 godzin 37 minut

1 dzień 10 godzin

http://wm27.wwe.com/main.html

Jest napisane. No chyba, że liczą coś inaczej...

Edytowane przez adrhbk
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

na wwe.com jest co innego i na oficjalnej stronie WM też jest co innego :D

ale WM zaczyna się o godzinie 19 czasu jaki tam panuje w Atlancie. U nas to będzie 1:00 w nocy

13278434144c9884d9bd794.jpg

• Urządzenie:  Linux