Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To ja też napisze w procentach.

John Cena 90% - The Miz 10%

Och nasz wielki bohater niestety znów wygra na WMce (Jezu jakie to się robi nudneee). Jakoś nie wyobrażam sobie wygranej Miza na WMce, chciałbym, żeby wygrał, ale to po prostu jest mało prawdopodobne. Walka zapowiada się na nudna min. dlatego, że wytypowanie zwycięzcy w tym przypadku jest łatwe.

Alberto Del Rio 72% - Edge 28%

I tu będzie ciekawie. Raczej zanosi się na wygraną ADR. Mam nadzieję, że WWE odważnie da mu wygrać, to by było dobre, jednak nie zapominajmy o Edge/u, bo tego pasa nie zdobył w cale tak dawno a jest też Facem i ulubieńcem większości na SmackDown dlatego wygrana Edga nie była by niczym dziwnym, jednak mimo wszystko stawiam na Del Rio.

CM Punk 38% - Randy Orton 62%

W tym wypadku super face/owy Orton pewnie wygra, no niestety. Wydaje mi się, że ma więcej fanów od Ceny, a to daje mu jeszcze większą szansę na zwycięstwo, zajebiście by było gdyby CM Punk wygrał (Należy mu się ta wygrana na WMce i chuj!) lecz pewnie tak się nie stanie, ale mam nadzieję, że wykręcą dobrą walkę.

Morisson team 90% - Ziggler team 10%

Tu nie ma co się rozpisywać, jestem wręcz pewny, że wygra Morisson z Trish i Snóki

Undertaker 100% - Triple H 0%

Jeśli streak zostałby przerwany to na pewno było by ciekawiej, ale tak się nie stanie. Meczu wcześniejszej WMki jakoś można było dać parę procent HBKowi, ale teraz z Triplem no nie ma szans.

Sheamus 70% - Daniel Bryan 30%

Nie sądze, żeby Sheamus przegrał z niemalże nową gwiazdą, bo był WWE Championem, należał do tych Main Eventów, ale jednak jakby Danielson wygrał to było by po prostu ''szmacenie'' tego Sheamusa...

Big Show z Kanem 80% - Corre 20%

Z tego wszystkiego najbardziej żal mi Barretta, bo na RAW był zajebistą gwiazdą walczył o Pas WWE z Ceną, Ortonem... A teraz? Bez komentarza, po chuj to wszystko skoro na smackdown ma być miażdżony przez Big Showa jeszcze z Kane/em podobna sytuacja była z Punkiem, pewnie ta walka zakończy się tak jak było z Punkiem...

Rey Mysterio 75% - Cody Rhodes 25%

Mina dzieci była by na pewno zajebista gdyby wygrał Cody, nie sądzę, żeby Mysterio miał przegrać na WMce, pewnie na Extreme Rules go Cody zmiażdży, w ogóle bez sens. Licze tylko na jakieś fajne akcje, bo na co jeszcze?

Lawler 80% - Michael Cole 20%

Należy się Cole/owi wygrać, ale wiadomo jak się to skończy, tym bardziej, że Austin sędzią. Tu też nie ma co dużo pisać. Jeśli wygrałby Michael to byłbym zdzi.. I tak tego nie wygra.

161487761053579569442c5.jpg

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Z góry przepraszam za OT, ale jestem niezmiernie ciekaw... jak Wy wyliczacie te procenty? Jest na to jakiś wzór? Rozumiem 50%-50%, bądź 100%-0%, choć to można inaczej ująć, ale np. 28%? Napisałbym na PW, ale już pare osób zdążyło opracować w ten sposób szanse wrestlerów, a ja jako osoba, która przyszłość wiąże z matematyką jestem ciekaw tych obliczeń.

Z góry przepraszam za OT, ale jestem niezmiernie ciekaw... jak Wy wyliczacie te procenty? Jest na to jakiś wzór? Rozumiem 50%-50%, bądź 100%-0%, choć to można inaczej ująć, ale np. 28%? Napisałbym na PW, ale już pare osób zdążyło opracować w ten sposób szanse wrestlerów, a ja jako osoba, która przyszłość wiąże z matematyką jestem ciekaw tych obliczeń.

A może poprostu ktoś uważa, że to ani 30, ani 20. Jezu wy tu już się wszystkiego czepiacie...

Mniemam, iż Userzy normalnie oszacowują według nich, jakie szanse będą mieli dani zawodnicy, że tak powiem, "na oko", bez jakiś wyliczeń. :)

Żeby nie było OT:

Dzisiaj na stronie wwe.com pojawiła się informacja dotycząca Main Eventu Wrestlemanii 27. Walką wieczoru będzie walka The Miz vs. John Cena o pas WWE Title, a nie jak pierwotnie zapowiadano pojedynek Undertakera z Triple H`em.

Według Was dobrze , czy źle ? Cóż, może to lepiej, że walka dwóch wrestlerów, z których jeden nie ma porywających ring-skillów, a drugi powraca po kontuzji, i walczy 'od święta', nie została Main Eventem? Przecież walka o WWE Title tez nie będzie prawdopodobnie na wysokim poziomie, głównie przez umiejętności The Miza. A może CT planuje włączyć do niej w jakiś sposób The Rocka - czego bardzo bym chciał. Jakie jest Wasze zdanie?

Dzisiaj na stronie wwe.com pojawiła się informacja dotycząca Main Eventu Wrestlemanii 27. Walką wieczoru będzie walka The Miz vs. John Cena o pas WWE Title, a nie jak pierwotnie zapowiadano pojedynek Undertakera z Triple H`em.

Według Was dobrze , czy źle ? Cóż, może to lepiej, że walka dwóch wrestlerów, z których jeden nie ma porywających ring-skillów, a drugi powraca po kontuzji, i walczy 'od święta', nie została Main Eventem? Przecież walka o WWE Title tez nie będzie prawdopodobnie na wysokim poziomie, głównie przez umiejętności The Miza. A może CT planuje włączyć do niej w jakiś sposób The Rocka - czego bardzo bym chciał. Jakie jest Wasze zdanie?

WTF? Jeśli tak będzie oczywista wygrana Takera już bez żadnych nie pewności. Ale Cena i Miz w walce wieczoru? O jezu... To już WHC będzie o wiele lepsze, tak jak napisał Marco sądzę, że będzie jakaś interwencja Rocka, mam nadzieję, że planują coś ciekawego na tę walkę skoro Taker z Triplem zostali ''odłożeni'' .

and Christian

No to kurwa pięknie. Co on ma z tym wspólnego? Kingstona też nie powinni dodawać, wystarczył Kane i Big Show... 4 na 2 to szanse by się jeszcze jakoś wyrównały no i lepiej by się ogólnie oglądało. Kofi ma tam jeszcze coś wspólnego z Barrettem jeśli chodzi o ten pas IC (chociaż cholernie dziwne, że na PPV posiadacz tytułu i pretendent nie będą o niego walczyli), ale Christian jest przecież całkowicie wmieszany w feud Edge'a z Del Rio. Ba, scenariusz jego heelturnu na WM'ce gdy stałby w narożniku Edge'a wydawał się jego prostą drogą do Main Eventu. I co? I znowu wszystko poszło się najprawdopodobniej j..ać.

Mam nadzieję, że to jednak nie jest potwierdzona informacja...

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

ale Christian jest przecież całkowicie wmieszany w feud Edge'a z Del Rio. Ba, scenariusz jego heelturnu na WM'ce gdy stałby w narożniku Edge'a wydawał się jego prostą drogą do Main Eventu. I co? I znowu wszystko poszło się najprawdopodobniej j..ać.

Dobrze, że Christian będzie miał jakąś walkę na WM, bo pewnie sam tego chciał i w żaden sposób nie eliminuje go to z udziału w main evencie. Powiem więcej, bardzo możliwe, że pomoże swojej ekipie wygrać i jako face opuści ring, a gdy powróci z Edgem marki nie będą się spodziewały jego heel turnu. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

and Christian

No to kurwa pięknie. Co on ma z tym wspólnego? Kingstona też nie powinni dodawać, wystarczył Kane i Big Show... 4 na 2 to szanse by się jeszcze jakoś wyrównały no i lepiej by się ogólnie oglądało. Kofi ma tam jeszcze coś wspólnego z Barrettem jeśli chodzi o ten pas IC (chociaż cholernie dziwne, że na PPV posiadacz tytułu i pretendent nie będą o niego walczyli), ale Christian jest przecież całkowicie wmieszany w feud Edge'a z Del Rio. Ba, scenariusz jego heelturnu na WM'ce gdy stałby w narożniku Edge'a wydawał się jego prostą drogą do Main Eventu. I co? I znowu wszystko poszło się najprawdopodobniej j..ać.

Mam nadzieję, że to jednak nie jest potwierdzona informacja...

Jak pamiętamy, Ezekiel podczas ostatniej gali ECW pokonał Christiana i odebrał mu pas mistrzowski ECW. Tak więc wydaje mi się, że Zeke na dniach może wyciągnąć ze strychu swój ECW Title (Od razu byłoby to plus dla Corre, gdyż wszyscy by u nich mieli pasy mistrzowskie), który Christian będzie chciał odzyskać oraz zrewanżować się na Jacksonie i w tym celu dołączy do teamu Big Showa. Albo Corre go po prostu pobije i w ramach zemsty dołączy do ekipy Showa (co jest bardziej możliwe) :).

Tak czy siak, nie jestem zwolennikiem dołączenia do tej walki Christiana. Kiedyś w Newsach pisali, że do drużyny Showa miałby dołączyć Kevin Nash i taka opcja bardzo by mi odpowiadała.

Spokojnie ludzie, nie będzie tam ani Kofiego Kingstona, ani Christiana tylko Santino z Kozlowem ;]

Kiedyś w Newsach pisali, że do drużyny Showa miałby dołączyć Kevin Nash i taka opcja bardzo by mi odpowiadała.

Jak dla mnie to by było najlepsze rozwiązanie ale ja zastanawiam się nad jeszcze jedną rzeczą co z Bookerem T. Gdy powracał była mowa o okazyjnych walkach tak jak robi to Jerry Lawler a teraz tylko gnije za tym stołem komentatorskim a dołączenie go do ekipy Big Showa razem z Dieselem(sory jak coś źle napisałem :razz: ) na pewno dało by dużą ilość widzów.Chociaż dołączenie Christiana z starym pasem ECW w tle też nie byłoby głupie no ale pozostaje nam czekać.Co do możliwości Kozlov i Santino to najgorsza propozycja no ale znając życie to tak będzie...

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Od samego początku budowania feudu pomiędzy Undertakerem i Hunterem ciśnie mi się na usta jedno pytanie. Tak czekam, czekam, czekam... i nic. Zatem: dlaczego nikt (a w szczególności Dead Man) nie nawiązał do tego, że obaj panowie już się na WrestleManii spotkali? Aż się prosi: "próbowałeś i poległeś. Teraz nie będzie inaczej". No chyba że coś ominąłem. Ja wiem, dekada to dla WWE zupełnie inna era (tzn. tamtego czasu "jakby" nie było), ale jakoś tak... no dziwnie.

Moim zdaniem dobrze, że o tym nie wspominają. Przynajmniej marki nie mają kompletnie popsutej zabawy i będą się emocjonować. Gdyby ktoś im powiedział, że Triple już raz przegrał to czemu miałby akurat teraz wygrać? Byłby z góry na straconej pozycji, a tak... 'jak się spotykają pierwszy raz to nie wiadomo co się stanie' :roll: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Ktoś, bodaj nawet w tym temacie to dość nieźle uargumentował - chodzi o gimmick grabarza, który wtedy jeździł na motocyklu jako American Bad Ass ;) Sam jednak też jestem zdziwiony, że jest to pomijane, ale przecież to wrestling.

Walka Undertaker vs HHH to raczej 100% wygrana Takera chociaż pojawiały się już takie newsy że wygra HHH a Undertaker odchodzi na emeryturę.Jak dla mnie są to tylko plotki które mają na celu wprowadzić "niepewność" kto wygra.Ale jak już wcześniej napisałem w całym WWE tylko w tej chwili Triple H zasługuje aby przerwać Streak ze względu na lata spędzone w WWE i doświadczenie.Kilka osób nominowało do tej roli Barreta.Trochę by to wyglądało dziwnie Shawn Michaels Już za kilka dni Hall of Famer legenda bardzo doświadczony i próbował 2 razy i się nie udało a taki debiutant co w WWE jest od roku i już przerywa Streak.... Ale to już pozostawię wam do skomentowania.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Ktoś, bodaj nawet w tym temacie to dość nieźle uargumentował - chodzi o gimmick grabarza, który wtedy jeździł na motocyklu jako American Bad Ass ;) Sam jednak też jestem zdziwiony, że jest to pomijane, ale przecież to wrestling.

Tak, tak, pamiętam o tym, dlatego też użyłem sformułowania "inna era", niemniej gryzie mnie to strasznie.