Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a Więc tak ;)

http://wm27.wwe.com/main.html - Tutaj jest pokazany czas Atlanty do którego należy sobie doliczyć 6 godzin :)

a na wwe.com czas europejski

JAZDAAAAAAAAAAAAAAAA WM i tak obejrzę w wersj FULL HD bo inne wersje to kpina i żenada taką słabą jakość oglądać :) . To największa gala w roku wiec trzeba jakość porządną wybrać

13278434144c9884d9bd794.jpg

Wrestlemania już dziś więc czas się wypowiedzieć :)

Zacznę od tego iż sądzę że w całą galę wmiesza się The Rock który jest Hostem, myślę że będzie miał jakiś udział w walce The Miz vs John Cena.

1.World Heavyweight Championship

Alberto del Rio (z Brodusem Clayem) vs. Edge © (z Christianem)

Alberto del Rio wygrywając RR zagwarantował sobie Main Event o WHC na Wmce... To już jest wielkie osiągnięcie i nie wiem czy WWE da mu wygrać pas. Jednak stawiam na niego. Gdyby wygrał byłby to wielki przełom w tej federacji, RR wygrywa osoba która jest zaledwie rok w WWE do tego wygrana na wrestlemanii co nie zdarzyło się od bodajże 5 lat. Do tego arystokrata który zastępuje doświadczenie, przeznaczeniem.

2. WWE Championship

The Miz © vs. John Cena

Ostatnio polubiłem Jaśka ale jednak wolałbym żeby to starcie wygrał The Miz. Niestety znając WWE wygra pewnie Cena, który pragnie dorwać Miza i rozszarpać go na strzępy :D Chciałbym żeby w tej walce miał udział The Rock, byłby to taki rewanż za ostatnie RAW (Cena wykonał znienacka AA na Rocku) Słyszałem że Rock ma się pojawiać też po Wm'ce więc kto wie, może jakaś walka Rock vs Cena ? Myślę że gdyby Miz stracił pas nie byłby nic warty, dlatego wolę żeby potrzymał go trochę dłużej.

3. No Holds Barred Streak on the Line Match

The Undertaker vs. Triple H

Najważniejsza, najlepsza, największa walka wieczoru i w karierze Triple H. Czyżby to był koniec Streaku ? Wymyśliłem swoją wersję tego pojedynku: Triple H z młotem ma przewagę, już chce wykonać Pedigree, i wchodzi Shawn Michaels który podchodzi do Undertakera, niby chce wykonać Sweet Chin Music, ale obraca się i atakuje Triple H. Nie chce dopuścić do tego żeby ktoś inny mógł dokonać tego, czego on sam nie mógł. Undertaker pinuje trypla i po wszystkim. Możliwe jednak że Streak zostanie przełamany, bo jeśli już ma być to przez kogo ? Kto byłby w stanie pokonać Undertakera na WmCe jak nie Triple H. Ale tego się nie dowiemy tak prędko :) Co to tej Wmki stawiam na przegraną Huntera i kontynuację streaku.

4. Randy Orton vs. CM Punk

Ciekawy pojedynek, na początku nie byłem przekonany co do tego, ale teraz jest inaczej, chciałbym żeby CM Punk wygrał ze względu na dominacje Ortona, wyeliminowanie wszystkich członków New Nexusa. No i Punk ma przewagę pod względem kontuzji Ortona. Stawiam na wygraną CM Punka.

5. Sędzia specjalny: Stone Cold Steve Austin

Jerry "The King" Lawler vs. Michael Cole (z Jackiem Swaggerem)

Wszyscy moi znajomi bardzo podniecają się tą walką, ja czegoś specjalnego tu nie widzę (oprócz Stone Colda, gdyby nie on przewinąłbym tą walkę) Sądzę że SCSA wyeliminuje Swaggera Stunnerem, i pozwoli Lawlerowi rozprawić się ze swoją ofiarą. Bardzo się cieszę że zobaczymy Stone Colda, oby miał większy udział w tym wszystkim niż tylko sędzia, gdyby chociaż segment Stone Colda z The Rockiem już byłbym zadowolony.

Stawiam na zdecydowaną wygraną Lawlera.

6. Six Person Mixed Tag Team Match

John Morrison, Trish Stratus & Snookie vs. Layla, Michelle McCool & Dolph Ziggler

Kto to jest Snooki? Nigdy w życiu jej nie widziałem, robią z niej wielką gwiazdę, więc nie może być inaczej jak właśnie jej wygrana. Całkiem dobry pomysł żeby wziąć jakąś gwiazdkę MTV wrzucić na Wmkę niech sobie wygra, i to wszystko gówno zmieni, i tak nie będzie się pokazywać na RAW czy SD!, a oglądalność wzrośnie.

7. Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

Podoba mi się ten nowy Cody Rhodes, ale ta walka nie zrobi na mnie specjalnego wrażenia. a) Rey Mysterio zniszczy Rhodesa, powtórnie łamiąc nos. b) Zemsta Rhodesa, wywoła on kontuzję na Reyu, przegra przez DQ.

8. United States Championship

Sheamus © vs. Daniel Bryan

Jak Sheamus zdobył pas cieszyłem się jak głupi :twisted: oby teraz go zachował na dłuższy czas, Brouge Kick jest jednym z moich ulubionych finisherów, akcja którą Sheamus wygrał pas zdecydowanie zasługuje na Akcję Roku w Slammy Awards.

Zdecydowanie wygrana Sheamusa.

9. Eight Man Tag Team Match

Big Show, Kane, Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. The Corre (Wade Barrett, Ezekiel Jackson, Justin Gabriel, Heath Slater)

Wreszcie pożądny Tag Team. Kane & Big Show podniosą trochę ten poziom, oby niedługo wygrali pasy. W ogóle stoczyły się one ostatnio, Santino Kozlov, Gabriel Slater, Santino Kozlov, Gabriel Slater... Do tej walki nie widzę innego scenariusza jak wygrana Big Showa, Kane'a, Marelli i Kozlova.

10. Podobno przed galą ma się odbyć Battleroyal wszystkich wrestlerów którzy nie biorą udziału w Wm'ce, jeśli tak to stawiałbym na Masona Rayana, ma potencjał chciałbym żeby go trochę wybili, np. Rozpad nexusa, i Mason w tag teamie z Gabrielem, to byłoby coś :)

Żyj tak, aby po twojej śmierci twoi przyjaciele się nudzili.

11901054774d619474497eb.jpg

Kto to jest Snooki? Nigdy w życiu jej nie widziałem, robią z niej wielką gwiazdę, więc nie może być inaczej jak właśnie jej wygrana. Całkiem dobry pomysł żeby wziąć jakąś gwiazdkę MTV wrzucić na Wmkę niech sobie wygra, i to wszystko gówno zmieni, i tak nie będzie się pokazywać na RAW czy SD!, a oglądalność wzrośnie.

Szczerze to właśnie o to chodzi a to że jej nie znasz to już wina tego że nie oglądasz Jersey Shore...

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

JAZDAAAAAAAAAAAAAAAA WM i tak obejrzę w wersj FULL HD bo inne wersje to kpina i żenada taką słabą jakość oglądać :) . To największa gala w roku wiec trzeba jakość porządną wybrać

A można wiedzieć, skąd Full HD masz? ;)

Co roku przed WrestleManią jest taka sama wspaniała atmosfera... w tym roku też! Wszędzie głośno o wrestlingu, WM'ce, axxess, hall of fame (HBK!) i samej gali. Coś niesamowitego!

W newsie jest, że HHH wejdzie przy Nothing Else Matters. Pomysł z For Whom The Bell Tolls wydaje mi się lepszy, wiadomo - chodzi o treść. :twisted: Ale Metallica to Metallica, od nich wszystkiego mogę przesłuchać (a szczególnie w ME WrestleManii, jako enterance jednego z moich ulubieńców). :D

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

To dziś. Dziś nadszedł dzień WrestleManii!!! Dziś nadszedł również dzień w którym wreszcie wypowiem się na temat ww. gali...

US Championship: Sheamus© vs. Daniel Bryan

Walka która najprawdopodobniej będzie opener'em WM'ki... I bardzo dobrze. Czemu? Bo openery powinny być dobrymi walkami które tylko zachęcają do oglądania. A co do samej walki, to na pewno nie będzie źle. Sheamus jest dobrym brawlerem, a DB jednym z najlepszych technicznie wrestlerów na ziemi, więc jakiś dobry, 10 minutowy pojedynek jest niemal pewniakiem. Tylko nie wiem kto by miał wygrać - jeśli Sheamus, to nie będzie co zrobić z Danielem po pas US to dla niego złoto idealne,a sam Sheamus wtedy nadal byłby udupiony w mid cardzie. Jeśli wygra DB, to możemy spodziewać się rematchu na Extreme Rules, Sheamus przegra znowu, i najpewniej zasili roster SD! po drafcie, i wróci do swojej pozycji w upper midcardzie/ main eventach

Jerry Lawler vs. Michael Cole with special referee "Stone Cold" Steve Austin

No cóż, niestety żaden z panów NIE jest w formie do walki... Jerry powinien już tylko siedzieć przy stole, a Cole nigdy nie stoczył żadnej walki... Wynik jest pewien : Wygra Lawler, a potem razem z Stone Cold'em wypiją piwo i obleją Cole'a...

Rey Mysterio vs. Cody Rhodes

Walka, która na pewno będzie w top 3 walk WM 27. Rey mimo swoich lat i kontuzji nadal potrafi wykręcić dobrą walkę, a młody Rhodes też jest dobrym zawodnikiem. Podobno Mysterio sam chciał mieć feud z Cody'm, więc raczej to synalek Dusty'ego wygra tę walkę, i będzie to punkt zwrotny w jego karierze.

Big Show, Kane, Santino Marella and ??? vs. Ezekiel Jackson, Heath Slater, Justin Gabriel and Wade Barrett

Walka raczej nie będzie powalać, ale to kto będzie nowym członkiem drużyny Big Show'a będzie wyznacznikiem wygranej. Jeśli będzie to Kofi, to wtedy wygra The Corre. Chociaż tuż po Elimination Chamber mówiło się że Big Show'a i Kane'a wspomóc ma... Diesel!!! Jeśli stanie się tak - będę wtedy uradowany, chociaż wynik będzie do przewidzenia

John Morrison, Trish Stratus and Snooki vs. Dolph Ziggler and Lay-Cool

Jak już wiele osób to pisało - o wiele lepszy byłby pojedynek John Morrison vs. Dolph Ziggler, a nie 6 osobowy tag team match z jakąś kretynką z MTV. Nawet postać Trish Stratus tego nie ratuje. Najlepszym rozwiązaniem by było gdyby walkę prowadzili panowie, potem Trish i McCool, a na koniec tylko Szczurek wszedł i walnął finishera na Dolphie...

Randy Orton vs. CM Punk

Walka pewnie będzie dobra. Może być bardzo dobra. Oboje panów lubię (chociaż Orton jest

CHUJOWYM

face'm), a Punk jest aktualnie największym heel'em w WWE. Mam nadzieję że Orton nie użyje swej mocy aby wygrać pojedynek, i da Punkowi wygraną, bo Punk jest przyszłością tej federacji...

World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio

Chyba najbardziej interesujący pojedynek na karcie tegorocznej 'Manii. Czemu? Bo bardzo trudno jest wytypować zwycięzce. Z jednej strony Edge dostawał co tydzień

wpierdol

od Del Rio, i Christian mu pomagał, a z drugiej strony... Z drugiej strony mamy bardzo możliwy heel turn Christiana, na takiej samej zasadzie jak Kane w zeszłym roku z Undertaker'em. Jak dla mnie Edge powinien potrzymać pas przynajmniej do Over The Limit, a najlepiej do Capitol Punishment. Chociaż ostatnio Alberto zaczął do mnie przemawiać... Na tą walkę czekam chyba najbardziej ze wszystkich.

The Undertaker vs. Triple H (No Holds Barred Match)

Jakie to ciekawe że w ciągu jednego RAW ten pojedynek stał się z mało interesującego bardzo interesujący, a to wszystko dzięki HBK'owi. Sam HBK raczej w walce nie namiesza, bo mamy już The Rock'a który na 100% pojawi się w walce Cena vs. The Miz(ale o tym później). Moim największym problemem z tą walką jest to, że oboje panowie nie byli w ringu 11 miesięcy (Triple H) oraz 5 miesięcy (The Undertaker), oraz nigdy nie byli jakimiś bogami ringu. Oczywiście sytuacja No Holds Barred bardzo to ratuje, i mam przeczucie że doświadczymy krwi, niemniej i tak znamy zwycięzce oraz i tak walka będzie średnia.

WWE Champion The Miz vs. John Cena

Main Event tegorocznej WrestleManii. Czy to dobrze? Sam nie wiem. Na pewno jest to pewniejszy walka, bo jak już wspominałem, w walce Trypla ze zdechlakiem jest zbyt duże ryzyko, ale Cena i The Miz też nie są jakimiś bogami ringu. Najbardziej w tej walce czekam na The Rock'a, który pomoże jednej ze stron wygrać. Jeśli The Miz ma być twarzą federacji, to byłbym za potrzymaniem pasa jeszcze trochę, bo pokonanie Johna Ceny na największej gali WWE to nie lada wyczyn...

1822912563511427a3754ee.jpg

to ja się też wypowiem przed wrestlemanią na ktorą czekam

walka o pas WHC

walka jest na dobrym poziomie feudalnym dlatego że christian się pokazał po kontuzji i w pięknej chwili i dobrym momencie wrócił.Również żałuję że nie będzie w kwadratowym pierścieniu ale n pewno sie wmieszna(osobiście nie chcę aby on przechodził hell turn ;/)

ale wiadome kto wygra.Alberto del rio(za którym nie przepadam ale cenię go za to jakim jest człowiekiem i jak to robi)wygra z edgem.I myślę że tutaj christian nie pomoże mu a jeżeli pomoże to tylko po to aby na extreme rules zmierzyć się AdL(i może w tedy będzie triple threat bo edge będzie chciał odzyskać pas)

wynik:alberto górą

walka o pas WWE

feud był na pewno lepszy niz feud orton-miz i lawler-miz a na dodatek jeszcze do tego feudu dochodzi people champ coś niesamowitego(awesome!!!!)

trudno powiedzieć kto tu wygra ale myślę że kolejny raz cena będzie miał pas(i choć dobrze bo jeżeli cena wygra będziemy mieli na sto procent mecz na summerslam rock vs cena a to by było piekne)

mówi się też że rock zdobędze pas na wm ale w to nie wierzę

wynik:cena wygrywa

mecz demona z HHH

ten feud jest tajemniczy i na wm pokażą obaj panowie kto jest najlepszy

tutaj bez apelacyjnie undertaker wygrywa dlatego że phenomen musi dojść do 20-0

i zdaje mi się że na nastepnej wm zawalczy ostatni raz kto wiem może z mistrzem IC

jezeli hhh by wygral to by była najwieksza pomyłka dlatego że to co zrobił zmarły jest fenomenalne i nikt mu nie może tego zabrać

ale to będzie na pewno piękny mecz jeszcze nawet lepszy niż hbk vs undertaker z wm26 i wm25

wynik:bezapelacyjnie undertaker

mecz orton vs cm punk

ja tutaj na szybko powiem.orton zrobił wilki postęp i potrafi miec dwie twarze

swietni pokazywał się jako heel a po rozpadnięciu legacy przeszedł face turn powolny aż mi sie tak spodobał że zasługuje na wygraną.Pokazał że zasługuje na wm i vince dał mu nawet taki feud aby zmieścił się do WM

wynik:orton wygra

mecz cole vs lawler

mecz stylowo myslę że będzie jak z przed roku bret vs mcmahon

ale na pewno będzie ciekawszy dlatego że sędziom będzie pan stunner

znam myslę że scenariusz:cole ucieka king goni

znany wynik lawler wygrywa lecz boję się że nas tutaj mocno zdziwią :mad:

oby nie lecz wszystko możliwe

chciałbym bardzo aby stone cold włączył się lecz sądze że się włączy dlatego że on tak lubi

wynik:lawler wygrywa

mecz:John Morrison, Trish Stratus & Snookie vs. Layla, Michelle McCool & Dolph Ziggler

mecz nie jest słaby wręcz przeciwnie po nazwiskach widać że będzie wielkie show

diva dekady trish snookie(niezłe ma akcje) po drugiej stronie nie zawodny tag team laycool

mecz może być ciekawy i interesujący za duzo nie wymagam od tego meczy lecz chcę aby trwał powyżej 5min i aby snooki pokazała swój move set

wygrana:bezapelacyjnie snooki i jej ekipa

i ostatnie trzy walki naj mniej interesujące lecz na pewno będzie się coś działo

pierwszy:

kane big show marella oraz kingston vs corre

ciesze się ze nie ma kozlova ale niezbyt jestem zadowolony z tego ze jest kofi wolałbym diesela;/

wynik:druzyna kane i big showa

drugi:

mysterio vs cody

feud jest niezły jak na tak krótki czas chce aby był ten mecz mocno techniczny lecz krótki

wynik:tu jest bardzo trudno powiedzieć lecz wygrywa hmm?face mysterio

trzeci:

sheamus vs bryan mecz przeciętny wolałbym aby tutaj doszedł jeszcze bourne który na pewno będzie miał pas US dlatego ze miał juz miec wczesniej lecz kontuzja była

szkoda ze na wm juz nie będzie miał pasu

wynik:sheamus wygra i na extreme rules zmierzy sie z bournem

ogólne wyniki

wwe-cena na pewno z czasem zmierzy się z rockiem na summerslam 98%

whc-adr zasłuzył na ten pas będzie go miał długo 100%

us-sheamus wygra lecz na extreme rules straci na rzecz bourna 80%

orton vs cm punk wygrywa orton który zasłużył na wygraną 80%

hhh vs undertaker wygrywa phenomen 100%

big show team vs corre wygywa drużyna big showa lecz tutaj wszystko możliwe ze barrett zasłuzył na wygraną 60%

snooki i paczka vs laycool i ziggler wygrywa na pewno snooki dlatego ze nie wyobrazam sobie aby gwiazda przegrała 100%

mysterio vs cody mecz najtrudniejszy do oceny nie wiem kto wygra stawiam na mysterio 52%

ta wrestlemania i tak jest najlepsza wrestlemania w histori oby za rok było jeszcze lepiej lecz naprawde będzie trudno pobic ta wrestlemania

powodzenia i zapraszam jutro do oglądania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

mozee zorganizujmy jakis czat na czas Wrestlemanii jak myslicie ? :P

Kilka refleksji na godziny przed WM-ką.

No Holds Barred Streak on the Line Match - HHH vs Taker.

Zastanawiam się czy Sting specjalnie czekał z wypowiedzią odnośnie jego kontraktu z WWE i walki z Takerem na przeddzień WMXXVII. Zobaczcie jak to się ma do pojedynku Triple H vs Taker. Sting stwierdza, że namawiali go do tej walki ale odmówił. Na koniec stwierdza, że oglądać pojedynku HHH z Phenomem nie będzie a tylko wynik sprawdzi. Triple H wychodzi na takiego ratownika, zastępcę z konieczności (bo nie wyszło im ze Stingiem). Krótko mówiąc: Sting zagrał na nosie WWE i nieco osłabił prestiż dzisiejszego pojedynku...

Trochę martwi mnie, że tak kiepsko poprowadzono feud Taker-HHH. Obaj głównie przynudzali ale tylko na ostatnim Raw atmosferę podgrzano wejściem HBK. Te wejście Shawna powinno nastąpić z 2-3 tygodnie wcześniej a później powinni to rozwijać - elektryzować faktem, że z jednej strony HHH i HBK to kumple a z drugiej że Shawna denerwuje, że Tryplowi wydaje się, że może zrobić to "czego on nie mógł". No i byłyby zadatki na kolejny epicki main-event gdyby sędziował HBK.

Po powrocie do oglądania wrestlingu po latach przerwy myślałem, że najbardziej będą mnie interesować losy weteranów pamiętających czasy WWF jak Taker czy Triple H. A tutaj poprowadzili wszystko tak, że bardziej obchodzi mnie np. czy Alberto del Rio zabierze pas Edgeowi… Wierzę jednak, że gdy już Taker i HHH pojawią się na ringu to zacznę markować bez względu na to jak kiepsko był prowadzony ten feud. Będę zawiedziony jak nie pojawi się HBK. Może albo wykonać scm na HHH nie chcąc, żeby to on przełamał streak lub pomóc staremu przyjacielowi. W tym drugim przypadku widzę to tak, że emocje rosną bo HBK stara się pomóc HHH (oczywiście cały czas jest element niepewności czy aby HBK nie wbije HHH noża w plecy) i szansę na przerwanie streaku przez huntera rosną. Ostatecznie jednak ta walka (która w zasadzie przeradza się w pojedynek DX vs Taker) kończy się wygraną Phenoma, który niszczy i jednego i drugiego. HHH i HBK obici przez Takera przybijają sobie piątkę na koniec na zasadzie „przynajmniej próbowaliśmy” a publiczność cheeruje.

WWE Championship The Miz © vs. John Cena

Tutaj element niepewności wprowadza The Rock. No bo nikt nie kupił by zwycięstwa Mizianina (nawet z pomocą Rileya) nad Jaśkiem… A tutaj nie wiadomo czy Dwayne nie chwyci się za bary z Johnem i czy aby czasem na walce tych dwóch nie skorzysta ten niedobry Miz. Osobiście twierdzę, że John wygra a całe to zamieszanie ma wprowadzić wątpliwości wśród marków (podobnie jak plakat z mordą Miza na następne ppv sugerujący, że po tej WM-ce nadal będzie na topie). Ale oczywiście dopuszczam szansę, że jednak usprawiedliwieniem porażki Ceny będzie interwencja Rocka…

World Heavyweight Championship - Alberto del Rio (z Brodusem Clayem) vs. Edge © (z Christianem).

Tutaj emocje gwarantowane. Niby zwycięstwo Alberto pewne ale niepewność zawsze pozostaje. Obaj panowie na ringu są bardzo dobrzy więc nudy na pewno nie będzie.

---

Nie wiem czy będę oglądać live czy zassę później. Jeżeli to drugie to ze względu na pracę - obejrzę dopiero w poniedziałek wieczorem. Ech… Nie będę nawet na forum wchodził, żeby chociaż przez przypadek nie poznać wyników.

Na koniec dodam jeszcze, że żałuję, że karta na WM nie wygląda następująco: main event Undertaker vs Sting (sędzia specjalny HBK), triple threat match o pas WWE John Cena vs Randy Orton vs Miz (z sędzią specjalnym Stone Cold Steve Austin), Alberto del Rio vs Rey Mysterio o pas WHC, The Corre vs The Nexus, Edge vs Christian, MITB John Morrison, Daniel Bryan, Big Show, Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Kane oraz opner Triple H vs Shaemus (przy kontynuacji historii z wysłaniem Trypla na przymusowy urlop przez rudego). Taki tam mój fantasy booking bez zbędnych wyjaśnień - bo ten kto śledzi dyskusje powinien wiedzieć o co chodzi. Oczywiście The Rock jako guest host - jak najbardziej. Jeżeli chodzi o divy to wszystko mi jedno ale Natalya (przez mój sentyment do Hartów) mogłaby w tym pojedynku uczestniczyć. Z kolei Snooki bym nawet na widownię nie wpuścił.

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

WWE Championship Match

The Miz vs John Cena

Nie chciałbym aby Cena wygrał i kolejny raz zdobył mistrzostwo WWE. A więc liczę tutaj na jakąś interwencję Rock'a zakończoną zwycięstwem Miz'a. Niestety krzyżuje się to z moimi marzeniami po WrestleManii. Mianowicie chciałbym CM Punk'a w walce o pas WWE ale żeby do tego doszło potrzeba zwycięstwa Ceny. Mimo to chcę wygranej Miz'a w okolicznościach takich jak wyżej napisałem.

World Heavyweight Championship Match

Edge vs Alberto Del Rio

Zwycięstwo Del Rio jest bardziej prawdopodobne niż Edge'a. Jednak jakoś za nim nie przepadam i nie wiem jak będę go odbierał jako mistrza. To, że wygrał Royal Rumble bardzo mnie zdziwiło i również trochę zniesmaczyło. Wolałbym aby wygrał to ktoś inny. To tylko moje zdanie na temat Del Rio i nie chcę się narażać nikomu gdyż wiem, że Alberto ma tutaj sporą grupę fanów :D Pozdro.

Triple H vs The Undertaker

Pojedynek legend WWE i całego wrestlingu. Ciekawi mnie czy Shawn Michaels będzie miał jakiś udział w tej walce. Liczę na to gdyż może być ciekawie i wprowadzi to pewną niepewność kto wygra. Szanse niepokonanego na WrestleMani są większe niż Hunter'a i bez względu na to co się wydarzy stawiam na Takera i kontynuację streak'u.

Jerry Lawler vs Michael Cole /w.Jack Swagger SGR:Steve Austin

Gdyby nie to, że sędzią jest Stone Cold to można by było jeszcze widzieć szanse dla Cole'a. Widziałbym w tym pojedynku stypulacje, że przegrany opuszcza RAW. Nie było o czymś takim mowy a więc feud może jeszcze trwać po WM'ce. Ciekawi mnie jak to rozwiążą. Na WrestleMani górą będzie Jerry.

Morrison/Trish/Snooki vs Ziggler/Layla/McCool

Szkoda czasu na taką walkę. Morrison i Ziggler mogliby wziąć udział w Money in the Bank Match'u ale niestety takowego pojedynku nie będzie i jest to błąd chociaż PPV o takiej nazwie też nie jest złe. Wracając do pojedynku. Przewiduję zwycięstwo drużyny "FACE".

Randy Orton vs CM Punk

Jeszcze dobry miesiąc temu Randy Orton był moim ulubionym zawodnikiem. Ale gdy Creative Team zaczął robić z niego drugiego Cenę to od razu przestałem go lubić tak jak przedtem. Wiem, że on nie ma tutaj żadnej winy ale jestem zdania, że kibicowanie komuś kto będzie "niszczył" każdego kto stanie mu na drodze jest trochę głupie. Liczę w tym pojedynku na CM Punk'a, mam nadzieję również na coś większego dla niego w przyszłości.

The Corre vs Kane/Show/Santino/Kozlov(Kofi)

Nadal nie mamy pewnych informacji co do występu Kozlova. Jednak co by nie było to ciężko mi wskazać zwycięzców. Na tygodniówkach raz obrywali jedni, raz drugi. Nie ukrywam, że chciałbym wygranej drużyny Wade'a Barret'a.

United States Championship

Sheamus vs Daniel Bryan

Myślę, że nie po to dawali Sheamus'owi pas aby dwa/trzy tygodnie później go stracił na najważniejszej gali. Także stawiam na Irlandczyka i jakiś konkretny run i częściową odbudowę prestiżu tego pasa.

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Walka może być ciekawa. Zwycięzcę ciężko wskazać. Czy WWE ponownie da wygrać Mysterio, któremu to zwycięstwo nic nie da? Czy może jednak WWE nas zaskoczy i da wygrać Rhodes'owi, któremu ta wygrana na pewno otworzyłaby drzwi do osiągnięcia czegoś więcej. Pozostaje jeszcze pytanie: Czy Rhodes da sobie radę na wyższym "stanowisku"? Czy zasługuje?

Podsumowując gala zapowiada się ciekawie. Tak samo jak za każdym razem jest kilka faworytów, kilka niepewności i element zaskoczenia. Czekam ze zniecierpliwieniem na WrestleManię. Jest to najważniejsza gala w roku i tak ją właśnie traktuję.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Wie ktoś gdzie można pobierać tygodniówki i gale bezpośrednio na dysk? Ja regularnie oglądam tygodniówki i gale na sports2watch.com, jestem w chu*owej sytuacji bo mam teraz karę, i bardzo by mi się przydało ściągnąć WM'kę na dysk i zgrać na płytę żebym był w stanie obejrzeć na DVD, bo nie moge korzystać z komputera, bardzo proszę o pomoc ; )

Jeszczę raz życzę wszystkim przyjemnej i spokojnej WrestleManii XXVII ; )

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

RKO_Y2J, Można ściągnać tutaj z Atittude. Wbij sobie do działu Media Corner PPV, i tam jutro pojawi się wrestlemania wraz z linkami do ściągnięcia.

RKO_Y2J, Można ściągnać tutaj z Atittude. Wbij sobie do działu Media Corner PPV, i tam jutro pojawi się wrestlemania wraz z linkami do ściągnięcia.

Wielkie dzięki ; )

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

jak mozesz być fanem wrestlingu nie wiedząc skąd można go sciagnać?

aha dzieciak 14 letni to wszystko wyjaśnia... XTREME WRESTLING TORRENTS

13278434144c9884d9bd794.jpg

jak mozesz być fanem wrestlingu nie wiedząc skąd można go sciagnać?

aha dzieciak 14 letni to wszystko wyjaśnia... XTREME WRESTLING TORRENTS

Jezus Maria. Było już tyle rozmów na temat tego że wiek nie jest równy byciu idiotą,że powinieneś coś z tego wyciągnąć. Zresztą przez twój własny post udowodniłeś wszystkim że można mieć 21 lat i być głupszym od kogoś kto ma lat 14...

1822912563511427a3754ee.jpg