Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam takie pytanie, moze cos przeoczylem, bo nie jestem pewnien, ale czy Del Rio vs. Edge to Main Event WM XXVII, bo przed chwila z nudow czytalem na wikipedii o WM i tam jest tak wlasnie napisane. Z gory przepraszam jezeli sie wyglupilem ;P

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

Będą 3 Main Eventy 8-)

The Miz vs. John Cena

Triple H vs. Undertaker

Edge vs Alberto Del Rio

7827538684d468b7066d0a.jpg

Wg Cola Największym main Evente będzie Cole - Lawler, generalnie to cała wrestlemania to jeden wielki Main Event :D

Hmmm ja nie do końca jestem jest za tym aby HBK wpieprzał sie do walki Phenom'a z HHH. Przecież po walce na WM 26 na końcu sie uściskali potem na RAW w czasie pożegnania Shawn'a złożył mu hołd a teraz Michaels miałby robić Undertaker'a w konia? troche bez sensu moim zdaniem.

Osobiście wolę żeby Miz zachował pas w walce Ceną. Dlaczego? dlatego że Jasiu na każdej Wm-ce walczy o pas i chyba na każdej do tej pory wygrał. I nie ma najmniejszej ochoty żeby znowu oglądać go z pasem.

Dla mnie osobiście smaczkiem będzie walka Cole-Lawrer. Napewno nie będzie to techniczna wspaniała walka ,ale WWE musi wymyślić coś specjalnego na taką okazję. Apropos Cole'a coraz bardziej swoją postawą przypomina Vickie. Ma już swoje powiedzonko, na które publiczność reaguje dużym heat'em. I potrafi nieźle zdenrwować. Chociaż mnie to on bardzo bawi. Te wszystkie wiązanki doMiz'a a teraz Swagger'a i tańce z tym drugim po wygraniu walki z JTG. Ciekawe jaki Cole bedzie miał finisher? :D Na SD! krzyczał że Swagger nauczy go Ankle Lock, Swagger Bomb i wszystkiego cp mu będzie potrzebne. Ale może będzie miał jakiś własny indywidualny Signuture Move :D

Planowany jest także Mixed tag-team match DZ,LayCool vs JoMo,KK,Trish. Noi tutaj jestem rozczarowany. Tacy świetni zawodnicy jak Dolph i Morrison będą w walce z divami :roll: Przecież są na tyle wypromowani żeby dać im jakiś fajny program i mogli by mieć walke 1vs1. Chociaż jeszcze są chyba 4 RAW do WM-ki i może jakoś to sie ciekawie rozwinie.

Reasumując Wrestlemania 27 jest świetnie promowana.Powroty gwiazd i pare zachowań pozwalających zapomnieć na chwilę o erze PG. Tak na nawiasie czy Vince w końcu pójdzie po rozum do głowy i przywróci TV14? Widać że ludzie po bitch'ach i candy ass'ach oraz piwku i fuck'ach SCSA są wniebowzięci. Ogólnie w moich marzeniach (nierealnych oczywiście) już Wrestlemania 27 jest oznaczona TV14 a później każda tygodniówka... W końcu jak skończyć 4kids to na Wrestlemanii jakimś hardcorowym pojedynkiem Taker'a i Hunter'a w Main Evencie... Pomarzyć zawsze można :)

Wg Cola Największym main Evente będzie Cole - Lawler, generalnie to cała wrestlemania to jeden wielki Main Event :D

I tu Kolega bardzo ładnie to powiedział Wrestle Mania jest taz w roku :-)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Hmmm ja nie do końca jestem jest za tym aby HBK wpieprzał sie do walki Phenom'a z HHH. Przecież po walce na WM 26 na końcu sie uściskali potem na RAW w czasie pożegnania Shawn'a złożył mu hołd a teraz Michaels miałby robić Undertaker'a w konia? troche bez sensu moim zdaniem.

To nie jest bez sensu. I nie chodzi o to, aby Shawn "wpieprzał się w tą walkę", ale żeby tam był sędzią i wprowadzał ten element niepewności (zemści się na Grabarzu, czy nie?), który potrzyma smartów trochę w niepewności odnośnie tego, czy streak zostanie przerwany. Jeżeli dojdzie do "zwykłej" (bez HBK-a) walki Takera z Hunterem, to już teraz można stawiać kasę na to, że DeadMan podbije sobie WM-kową statystykę zwycięstw.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Tak się właśnie zastanawiałem nad kwestią legendarnego już streaku Grabarza i doszedłem do wniosku że nie ma innej możliwości- Taker musi zostać pokonany... No bo zauważcie, jeśli streak nie zostanie przerwany to nie będzie drogi do spokojnego zakończenia przez Deadmana kariery... Będzie co rok pokonywał przeciwnika, znikał i powracał przed kolejną WMką... Gdyby po prostu znikł po WMce 28 gdy dobije do 20-0 to będzie to dla mnie trochę dziwne że Phenom zniknie bez wyjaśnienia... To po prostu droga donikąd i streak według mnie musi zostać przerwany... Przez kogo? Ja już tak sobie myślę że na przyszłorocznej WrestleManii zapewne dwudziestą ofiarą zostanie Jasiek a przerwać streak mógłby Del Rio którego niesamowicie mocno promują. Alberto wydaje mi się całkiem dobrym wyborem, podpromowali by go troszeczkę, pochodziłby z pasem WHC, w końcu by rzucił wyzwanie Takerowi i go pokonał na WrestleManii 29... To byłoby piękne przekazanie pałeczki przyszłości WWE przez ostatnią żywą legendę Ery Attitude (oczywiście obowiązkowo Del Rio musiałby wygrać czysto) Jak myślicie czy według Was Del Rio jest dobrym wyborem jeśli streak miałby zostać przerwany?

Ja w przerwanie streaku nie wierze i napewno nie przez Alberto.Zobacz , że takie legendy jak flair hbk i hhh nie przerwały streaku,a miałby zrobić to alberto,który co prawda jest dobrze promowany,ale on nie może Reya czysto pokonać a co dopiero Takera i to jeszcze na wrestlemanii?Ja jestem zdecydowanie na nie i trzymam się swojej opcji z 20:0 i zakończeniem kariery.Dałoby się to wytłumaczyć np. tym,że Undertaker jest już w WWE ponad 20 lat i pokonał już wszystkich,a w jego miejsce mógłby się pojawić ktoś z podobnym mrocznym gimmickiem.

• Reputacja:   1

Kolejne Walki

HHH vs Undertaker

Myśle że tutaj streak w żadnym wypadku nie zostanie przerwany . HHH miał już swoją szanse (ale własnie Taker miał gimmick ABA) ale to nic . Na przerwanie Streak'u zasłoguje ktoś kogo chcą bardzo wypromować na przyszłość (tutaj jak najbardziej się to przyda , bo młodych ME'venterów jest mało , WWE jak na razie stara się wypromować Del Riooo & Miz'a , noi Ziggler'a i troche młodego Rhodes'a czyli tych którzy jak najbardziej na to zasłogują czyli na wielką przyszłość w tej federacji ).

Orton vs Punk

O by to nie była szybka , krótka walka , tylko lecz przeciwnie była troche długa ponieważ Punk potrafi dużo w ringu ciekawy ma Moveset , Orton od kąd przeszedł Faceturn moveset mu ograniczyli do słabizny jedynie to RKO w każdej chwili ptrafi wykonać i to jest najlepsze . Więc ich walka była by bardzo ciekawa .

Lawler vs Cole(with Swagger)

Walka może być ciekawa ale to tylko ze strony Cole'a bo jak ktoś wcześniej napisał ze wzgledu w jakim stroju się pokaże bo jest chudy i jaki moveset nam pokaże .

Dobrze że Swagger został wtrącony do tej walki .

Są 2 możliwości:Albo nie przerwą streaku w ogóle,albo dadzą go przerwać nikomu innemu jak super Jasiowi lol

Tylko powiedz mi na co Cenie przerwanie streaku ? Tak samo jak jest to nie potrzebne HHH i każdej innej "starej" gwieździe. Wątpię że ktokolwiek tego dokona , a jeżeli już ktoś to aktualnie stawiał bym na Del Rio. Z tym że musiała by to być osoba wierna federacji.

a w jego miejsce mógłby się pojawić ktoś z podobnym mrocznym gimmickiem.

Uważasz że w dzisiejszych czasach w wwe potrzebna jest taka osoba ? Mi osobiście wydaję się że nie i po odejściu Takera nie chciał bym wrestlera z nadprzyrodzonymi mocami itd.

21141536044eac5162deaab.gif

Rio jest w wieku Ceny.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Rio jest w wieku Ceny.

Ale jest kimś nowym, kimś, komu taka promocja jeszcze by dużo dała.

Hmm.. Postanowiłem się włączyć do dyskusji na temat streaku Taker'a. Ja myślę, że nie zostanie on przerwany i dobiją do 20:0 i potem PO WrestleManii np, na Hell In A Cell walka z karierą Taker'a na szali. A jeżeli miałby już przegrać Taker to na pewno nie z Tryplakiem, skoro nie pokonał Taker'a HBK to dlaczego miałby zrobić to The Game? Zreszta nie rozumiem troche mowy HBK'a który mówił w tych promach, że The Game może wygrać z Taker'em na WM a Shawn przed walką z Grabarzem mówił, że jeżeli on nie pokona Taker'a na WM to nikt tego nie zrobi. No ale myśląc logicznie jeżeli miałby ktoś pokonać Taker'a to na pewno nie będzie to ani Wade Barrett ani Alberto Del Rio, oni są już odpowiednio wypromowani i oni i bez tego będą zdobywali nie raz pas WWE czy WHC, jak dla mnie osoba która mogła by pokonać Taker'a byłaby osobą nową w WWE a raczej w którymś rosterze albo osoba która jest młoda, mało wypromowana i chce się z niej zrobić kolejną Legendą WWE, osobę która dała rade przerwać Legendarny Streak..

Po co komplikować. Moim zdaniem Taker dobije do 20-0 i na następnym RAW ogłosi zakończenie kariery spowodowane kontuzjami, będzie huczne pożegnanie i nie będzie żadnego znikania i pojawiania się.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif