Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania XXVII (spoilery, komentarze, opinie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Edge vs Alberto

Chcialbym wygranej del Rio i jest to wielce prawdopodobne.

Nie wiem skad te pomysly ze Christian dolaczy i bedzie triple threat match czy cos takiego, imo Christiana w ogole moze nie byc, a jak juz musi to niech przejdzie hell turn i feuduje z Edgem po WMce.

Cena vs Miz

Oby to nie byl ME...

Chce zeby wygral Cena, bo z Miza robia taka pierdole ze nie moge na niego patrzec z glownym pasem federacji. Walka moze ostro zamulac;/

Moje przewidywania:

Taker vs HHH

Bede niepocieszony jesli taka walka w ogole sie odbedzie, duzo bardziej wolalbym walke Taker vs Barret. Jak juz musza walczyc to koniecznie musi wygrac Taker i nie spodziewam sie fajerwerkow.

Bigshow vs Ezekiel

Moze byc ostry zamulacz, Bigshowowi nic to zwyciestwo nie da, ale czy podloza go czysto dla Zeka? to by swiadczylo o duzym pushu dla Jacksona, ale watpie zeby tak sie stalo...

Rey vs Cody

Imo zapowiada sie swietny feud, Cody ma super gimmick, w ringu tez daje rade, szkoda tylko ze zwyciezca jest z gory znany;/

MITB

Dolph Ziggler vs John Morisson vs Kofi Kingston vs Jack Swagger vs Drew McIntyre vs Kane vs R Truth vs Evan Bourne

Z tym skladem to nie wiadomo oczywiscie, ale mysle ze przynajmniej polowa to pewniaki;p

Chcialbym zwyciestwa JoMo i jest to bardzo prawdopodobne

Daniel Bryan vs Sheamus o pas US

A tu gdzies wyczytylem, ze sa plany na taka walke, nie mam nic przeciwko jesli ma wygrac Bryan;]

i pewnie jeszcze jakas walka div ale nie mam pojecia kto bedzie walczyl;p

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Opportunist

15

• Danielss

13

• Thrawn4

12

• adrhbk

11

Top użytkownicy w tym temacie

O 2.00 w nocy polskiego czasu dodano oficjalnie do karty Wrestlemanii 27 walkę Undertaker vs Triple H:

http://www.wwe.com/shows/wrestlemania/matches/17056556/preview/

Pytanie tylko po co ją teraz dodali, skoro za bardzo się feud nie rozwinął, a wyżej wymienieni spotkali się tylko przez 5 minut. Trochę to takie z dupy, bo albo mogli dać to po następnym RAW gdzie coś się więcej rozwinie, albo po ostatnim RAW, co miałoby większy sens. W każdym bądź razie teraz tylko czekać na stypulację i dodanie do walki HBK w jakieś sensownej roli.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

WWE ma tendencje do zjebania rozkrecajacrgo sie feudu, przeciez mogli to pociagnac jak wontek z HBK. Swoja droga mam nadzieje ze nie bedzie to walka na tych samych zasadach co z przed roku (jak wiekszosc uzytkownikow tutaj sugeruje). Czemu tak twierdze? Uwazam ze HHH nie powinien jeszcze konczyc kariery ( z reszta nie bylo go pol roku jak nie dluzej po czym pobedzie jeden miesiac w WWE i Over)

Jestem tez ciekawy czy Mistico zaliczy debiut przed WM jak tak to moze dopuscic go do walki MITB? ktorej raczej by nie wygrał watpie zeby tak szybko sie wdrapal do ME. Chociaz kto wie WWE lubi zaskakiwac.

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Strasznie to żałośnie wyszło, nawet słowa ze sobą nie zamienili. Walka dodana po złowrogim popatrzeniu sobie w oczy 4 dni temu. Śmieszne wrecz dla mnie ;)

Widzę,że tegoroczna WrestleMania będzie dla większości forum ciekawa.Nie mówię,że WM'ka w tym roku jest zła,lecz wkradł się tutaj jeden "ciul"-John Cena,chociaż mam nadzieje,że przegra z The Miz'em,to wiem,że jest to niemożliwe.Mogę mieć tyko nadzieję,że The Rock nie będzie sędzią specjalnym tej walki,bo jak przystało na jednego z największych gwiazd (face'ów) WWE "podniesie rękę Ceny" w geście zwycięztwa,a to doprowadziłoby mnie do wymiotów :???: .

Alberto Del Rio vs Edge-World Heavyweight Championship

Liczę całym sercem na Alberto,ale mam cichąnadzieję,że Christian jeszcze na WrestleMani zwycięzy walizkę MitB (jeżeli federacja w ogóle da mu szansę) i zainkasuje walizkę na Alberto.Potem jedynie na Extreme Rules mogłaby odbyć sie walka rewanżowa.

Triple H vs The Undertaker-Carrer vs Streak Match

Zawiodłem sie na WWE,HHH wraca do federacji na parę tygodni i potem odchodzi (bo na 99% procent przegra,chociaż tego nie chcę :???: ).Może tutaj pasowałaby jakaś interwencja/specjalne sędziostwo The Rock'a.

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Mogę mieć tyko nadzieję,że The Rock nie będzie sędzią specjalnym tej walki,bo jak przystało na jednego z największych gwiazd (face'ów) WWE "podniesie rękę Ceny" w geście zwycięztwa,a to doprowadziłoby mnie do wymiotów .

Chyba z tym w 100% sie zgodze. Moze byc tez tak ze przecena wygrywa Rock podnosi jego reke w gescie zwyciestwa cena tam swietuje az nagle Rock wykonuje Rock-Bottom.

Z wiadomych przyczyn Dwayne nie przepada za cena...

Chociaz zamiast tego wolabym bym chyba pomoc rocka w zwyciestwu Miza ( po prostu nie zniose widoku ceny triumfujacego kolejny juz raz. Nie pamietam WM na ktorej cena nie walczyl o pas! a troche juz w tym siedze)

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Nie pamietam WM na ktorej cena nie walczyl o pas! a troche juz w tym siedze)

Otóż o to chodzi że nie było WM na której Cena NIE walczył o pas - 20 o pas US, 21 o pas WWE, 22 bronił pasa WWE,23 bronił pasa WWE, 24 walczył o pas WWE, 25 walczył o pas WHC, 26 walczył o pas WWE, 27 WALCZY O PAS WWE!! Chcę jedną jedną JEDNĄ J E D N Ą WM na której Cena NIE walczy o ŻADEN pas a już na pewno nie o pas WWE!!!!

1822912563511427a3754ee.jpg

Menez na twoim zdjęciu miz ma pas z napisem Randy Orton taka ciekawostka . Miał jakąś sesje zaraz po zdobyciu tytułu chyba

Otóż o to chodzi że nie było WM na której Cena NIE walczył o pas - 20 o pas US, 21 o pas WWE, 22 bronił pasa WWE,23 bronił pasa WWE, 24 walczył o pas WWE, 25 walczył o pas WHC, 26 walczył o pas WWE, 27 WALCZY O PAS WWE!! Chcę jedną jedną JEDNĄ J E D N Ą WM na której Cena NIE walczy o ŻADEN pas a już na pewno nie o pas WWE!!!!

A to ciekawa informacja,wygląda to tak jakby w praktycznie największej federacji wrestling'owej nie było takiego zawodnika,który mógłby zastąpić PrzeCene na najważniejszej gali w roku.

Moze byc tez tak ze przecena wygrywa Rock podnosi jego reke w gescie zwyciestwa cena tam swietuje az nagle Rock wykonuje Rock-Bottom.

Chociaz zamiast tego wolabym bym chyba pomoc rocka w zwyciestwu Miza

Taki scenariusz również by mi odpowiadał. :-)

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Menez na twoim zdjęciu miz ma pas z napisem Randy Orton taka ciekawostka . Miał jakąś sesje zaraz po zdobyciu tytułu chyba

To oficjalne zdjęcie z WWE.com a nie Meneza :D

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ja też nie przepadam za Ceną, ale nie jestem przekonany czy trzeba tak na niego "cisnąć".

Począwszy od WM 22, na każdej z tych gal wypadał naprawdę nieźle, a gdyby nie było walk Shawna z Takerem na ostatnich dwóch WMkach, to pojedynki z udziałem Ceny byłyby prawdopodobnie najlepsze na tych galach.

Jednak w tym roku mam zdanie takie, jak większość. Miz vs Cena o pas na największej gali w roku brzmi jak żart. Zwłaszcza, że Miz nie pokonał czysto nikogo znaczącego, a bez pomocy wygrał tylko z Jerry'm Lawlerem i Morrisonem.

Rock zdecydował się powrócić i WWE narobiło wszystkim wielkiego apetytu na walkę z Ceną po ich wojnie na słowa, a tymczasem będziemy musieli obejść się smakiem i być zdani na marnie zapowiadajcy się pojedynek o WWE Title. I nie wierzę, że Rock zgodziłby się na Triple Threat, bo w mojej ocenie, wzięcie udziału w walce, w której występuje nic nie znaczący (obecnie) Miz, byłoby dla Dwayne'a jak spadek z Premier League do Championship.

Aż do gali EC miałem nadzieję, że WWE przygotuje nam starcie Rocka z Ceną, a pretendentem do pasa mogłby spokojnie zostać Morrison. Ewentualnie dorzucić jeszcze Sheamusa i zrobić Triple Threat. Patrząc na poziom wypromowania tych zawodników, walka wydawałaby się dużo bardziej wyrównana niż, gdy będzie w niej Cena. A tak mamy dwóch pupilków Vince'a w jednym z najbardziej promowanych starć:/.

Co do walki Taker vs HHH, jakoś szczególnie nie elektryzuje mnie ten pojedynek, natomiast wiele mogłoby zmienić pojawienie się HBKa w postaci sędziego. Oczekiwanie na to, co mógłby zrobić Shawn naprawdę dałoby dramaturgię, jakiej do tej pory w walce Takera na WrestleManii nie mieliśmy.

Hunter jest jaki jest, ale nie wydaje mi się, by zabookował sobie zwycięstwo, a już na pewno nie, bez pomocy swego przyjaciela. W ostatnich latach trochę się zmienił, miałwiele okazji, by zdobywać kolejny raz tytuły, jednak tego nie czynił. I co ciekawe, wygląda na to, że wbrew głosom mu nieprzyjaznych, nie prześcignie Rica Flaira w ilości zdobywanych tytułów mistrza wagi ciężkiej.

Bardzo ciekawi mnie natomiast feud Michaela Cole'a i Jerry'ego Lawlera i, o ile, jestem przeciwko oklepanym schematom, by face ostatecznie pokonał heela, po doznanych upokorzeniach, to tak teraz chciałbym właśnie zobaczyć jak Cole zostaje w ostateczności poniżony. Moim zdaniem, Vince McMahon trafił w "10" z Cole'm jako heelem, bo ten potrafi wkurzyć mnie chyba bardziej, niż robiła to Vickie Guerrero w swoim czasie.

Dzisiaj pisałem z kolegą, który jest ogromnym markiem HHH i pisalem z nim o walce na WM pomiedzy Trypelem a Takerem, do czasu tej rozmowy bylem pewny ze wygra Taker... I lekko sie z niego nasmiewalem, bo on uwazal ze wygra HHH i podesłał mi spoiler:

Witam na kolejnej odsłonie mojej stronki :) tym razem będzie temat walki na Wrestlemani XXVII a dokładnie walka Undertaker vs Triple H walka seria vs kariera w 100% jest pewne to że Triple H bedzie kontynuował swoją karierę lecz co do Undertakera niestety jego kariera już wygasa na Wrestlemani XXVII Hunter go pokona a zaraz po Wrestlemani pożegnamy Undertakera ! Powód odejścia umarlaka jest nam dobrze znany aczkolwiek odchodzi na emeryturę jesgo ostateczny wynik to 18-1 szczerze mówiąc jest to niesamowita seria :) Hunter prawdopodobnie pokona Johna Cene na Gali PPV i zdobędzie pas wwe ale to dopiero będzie za jakiś czas nie wiadomo jeszcze kiedy.[Ponoć ma być to Summerslam]

Na początku pomyślałem, że to jakieś z dupy wyjęte, ale potem powiedzial mi ze juz sie na ten spoiler juz z 3 czy 4 raz wiec, moze to mozliwe..? Ale osobiscie uwazam ze typ to wyjal z dupy xd Chociaż.. ?

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Dzisiaj pisałem z kolegą, który jest ogromnym markiem HHH i pisalem z nim o walce na WM pomiedzy Trypelem a Takerem, do czasu tej rozmowy bylem pewny ze wygra Taker... I lekko sie z niego nasmiewalem, bo on uwazal ze wygra HHH i podesłał mi spoiler:

Witam na kolejnej odsłonie mojej stronki :) tym razem będzie temat walki na Wrestlemani XXVII a dokładnie walka Undertaker vs Triple H walka seria vs kariera w 100% jest pewne to że Triple H bedzie kontynuował swoją karierę lecz co do Undertakera niestety jego kariera już wygasa na Wrestlemani XXVII Hunter go pokona a zaraz po Wrestlemani pożegnamy Undertakera ! Powód odejścia umarlaka jest nam dobrze znany aczkolwiek odchodzi na emeryturę jesgo ostateczny wynik to 18-1 szczerze mówiąc jest to niesamowita seria :) Hunter prawdopodobnie pokona Johna Cene na Gali PPV i zdobędzie pas wwe ale to dopiero będzie za jakiś czas nie wiadomo jeszcze kiedy.[Ponoć ma być to Summerslam]

Na początku pomyślałem, że to jakieś z dupy wyjęte, ale potem powiedzial mi ze juz sie na ten spoiler juz z 3 czy 4 raz wiec, moze to mozliwe..? Ale osobiscie uwazam ze typ to wyjal z dupy xd Chociaż.. ?

A mnie zastanawia na ile takie niusy mają po prostu podkręcić emocje przed walką, której wynik na dzień dobry wydawał się z góry przesądzony - tj. Taker dopisze sobie kolejne zwycięstwo. Muszę przyznać, że na mnie to działa i zaczynam się niepokoić o wynik starcia HHH-Phenom. HBK nie przerwał streaku pomimo dwóch podejść z rzędu a teraz ma zrobić to Trypel? Nie zgadzam się! :)

No ale pojawiają się też takie niusy jak ten

Prawdopodobnie w tym roku streak Undertakera nie zostanie przerwany. Oficjele chcą go dociągnąć do 20-0, czyli do przyszłorocznej WM28. Na to wygląda, że seria nie zostanie nigdy przerwana.

i człowiek spokojniejszy. :]

14453752125651e0a536c69.jpg

A mnie zastanawia na ile takie niusy mają po prostu podkręcić emocje przed walką, której wynik na dzień dobry wydawał się z góry przesądzony - tj. Taker dopisze sobie kolejne zwycięstwo. Muszę przyznać, że na mnie to działa i zaczynam się niepokoić o wynik starcia HHH-Phenom. HBK nie przerwał streaku pomimo dwóch podejść z rzędu a teraz ma zrobić to Trypel? Nie zgadzam się! :)

No ale pojawiają się też takie niusy jak ten

Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

Prawdopodobnie w tym roku streak Undertakera nie zostanie przerwany. Oficjele chcą go dociągnąć do 20-0, czyli do przyszłorocznej WM28. Na to wygląda, że seria nie zostanie nigdy przerwana.

i człowiek spokojniejszy. :]

Ja osobiście chciałbym aby HHH wygrał no ale wątpię aby WWE chciało przerywać streak.Pewnie będzie tak jak rok temu wygra Undertaker a Triple H odejdzie. no ale pozostaje nam tylko czekać.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Albo będzie powtórka jak z Shawnem Michaelsem. Że teraz wygra będzie 19-0 za rok znowu obaj będą mieli feud i mecz Streak vs Carrer. Jednocześnie Undertaker kończy karierę mając streak 20-0 i HHH który przegrał walkę.

14195629615519c4906401d.gif