Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na Elimination Chamber i WrestleManię 27, Spoilery RAW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas Royal Rumble na zapleczu przebywała między innymi Jennifeh Hudson, żona Davida Otungi, oraz Awesome Kong, które nie została wykorzystana podczas PPV. Kong była na zapleczu również podczas RAW, ale także nie pojawiła się na wizji.

Przed RAW odbył się dark match, w którym William Regal pokonał Johnny'ego Curt...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-karta-na-elimination-chamber-i-wrestlemanie-27.html
  • Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie bo czegoś nie kumam skoro Del Rio wybrał Edga na przeciwnika na W27 która jest w marcu a Edge będzie bronił pasa na

Elimination Chamber który jest w lutym to więc wypada na to że Edge i tak obroni tytuł na EC żeby walczyć z Del Rio na W27 nie uważacie że to trochę dziwne...

Opublikowano
Nie chcę się czepiać ale "Na RAW Vickie Guerrero ogłosił" ?
Opublikowano

no troszkę tak ale nie wiadomo jeszcze czy edge obroni pas Alberto Powiedział że wybiera tylko pas WHC na WM27 a nie że edga.Ale jak pisze ze na Wm27 Alberto vs edge o pas WHC to to jednak juz wiadomo kto wygra -.-

To już wiem też że John Cena wygra Elimination Chamber match o pas na WM27.Żenada sie robi powoli ...

Opublikowano

Powroty Chrisa Jericho i Christiana przewidziane w najbliższym czasie ? super wiadomość.

Co do pushu dla zielonego i to że stoi za tym prezes wwe to się ździebko zdziwiłem. Nie myślałem że Vince wpada na tak kretyńskie pomysły.

21141536044eac5162deaab.gif

Opublikowano

Podczas wywiadu dla Fanhouse.com Chris Jericho zapowiedział, że być może niedługo powróci do ringu. Dodał, że umowa jest już w 90% gotowa i zostało tylko kilka kwestii do dogadania.

JES JES JES!!

A i pisze sie Bieber a nie Biber, pozdr;p

Opublikowano
Bieber na WM'cę?! Powariowali? nie no, naprawdę. TO już przeginka żeby to coś było na gali wrestlingu...
Opublikowano
Push dla karła mnie dobija. Vince why? To oczywiście pytanie retoryczne. Ale i tak protestuję! Cieszy mnie powrót Chrisa. Z kolei po tych niusach i rozpoczętym już feudzie z Alberto wydaje się, że zwycięstwo Edgea na EC to formalność. Bez sensu trochę. Gdzie tu emocje?

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Push dla karła mnie dobija. Vince why?

For money :)

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Opublikowano

Nauczcie się czytać ze zrozumieniem:

Będąca obecnie w planach karta na WM 27 wygląda następująco:

1. WWE Title Match: The Miz vs John Cena

2. WH Title Match: Edge vs Alberto del Rio

3. Undertaker vs Wade Barrett

4. Randy Orton vs CM Punk

5. 6-Man Tag Team Match: The Corre vs New Nexus

6. Triple H vs Sheamus

piszę jak byk w PLANACH! nie tak dawno w planach była chociażby np. walka Cena vs Orton czy też Edge vs Christian. Jakby iść waszym tokiem rozumowania to Raw Rumble powinien wygrać Cena. Na razie wiadomo teoretycznie że Del Rio wybrał pas WHC a jego decyzja może być jeszcze wiele razy zmieniana. Na pewno dopiero po EC dojdzie do podpisania umowy. Po za tym piszę że: Zwycięzcy walk EC otrzymają title shot o właściwy pas podczas WM27 więc walka o jeden pas będzie raczej w stypulacji triple threat match.

Opublikowano
  • Autor
Po za tym piszę że: Zwycięzcy walk EC otrzymają title shot o właściwy pas podczas WM27 więc walka o jeden pas będzie raczej w stypulacji triple threat match.

Zwycięzca RAW EC dostanie title shota o pas WWE

Zwycięzca SD! EC dostanie title shota o pas WH

Opublikowano
eee jak to title shota?przecież w EC się pas wygrywa a nie shota(mistrz jest jednym z walczących) chyba,że coś zmienili w tym roku.
Opublikowano
eee jak to title shota?przecież w EC się pas wygrywa a nie shota(mistrz jest jednym z walczących) chyba,że coś zmienili w tym roku.

No jak widać zmienili. Coś czuję, że Christian wróci do Elimination Chamber, zgarnie TS i będzie ładny triple threat na wrestlemanii. Tylko proszę, bez heel turnu dla Captaina Charismy.

Bardzo się cieszę, że również ma wrócić Chris Jericho. Szkoda tylko, że te powroty nie nastąpiły na RR, no ale lepszy rydz, niż nic. :)

Opublikowano

Różnie z tym bywało, na No Way Out w 2008 EC były o title shoty.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Opublikowano
Alberto nie wybrał sobie na przeciwnika Edge'a,tylko powiedział,że będzie walczył o pas WHC. A to duża różnica...