Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Karta na Elimination Chamber i WrestleManię 27, Spoilery RAW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Podczas Royal Rumble na zapleczu przebywała między innymi Jennifeh Hudson, żona Davida Otungi, oraz Awesome Kong, które nie została wykorzystana podczas PPV. Kong była na zapleczu również podczas RAW, ale także nie pojawiła się na wizji.

Przed RAW odbył się dark match, w którym William Regal pokonał Johnny'ego Curt...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-karta-na-elimination-chamber-i-wrestlemanie-27.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23771-karta-na-elimination-chamber-i-wrestlemani%C4%99-27-spoilery-raw/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Janko Muzykant

1

• Ghostwriter

1

• Zwierzak

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Mam pytanie bo czegoś nie kumam skoro Del Rio wybrał Edga na przeciwnika na W27 która jest w marcu a Edge będzie bronił pasa na

Elimination Chamber który jest w lutym to więc wypada na to że Edge i tak obroni tytuł na EC żeby walczyć z Del Rio na W27 nie uważacie że to trochę dziwne...

Nie chcę się czepiać ale "Na RAW Vickie Guerrero ogłosił" ?

no troszkę tak ale nie wiadomo jeszcze czy edge obroni pas Alberto Powiedział że wybiera tylko pas WHC na WM27 a nie że edga.Ale jak pisze ze na Wm27 Alberto vs edge o pas WHC to to jednak juz wiadomo kto wygra -.-

To już wiem też że John Cena wygra Elimination Chamber match o pas na WM27.Żenada sie robi powoli ...

Powroty Chrisa Jericho i Christiana przewidziane w najbliższym czasie ? super wiadomość.

Co do pushu dla zielonego i to że stoi za tym prezes wwe to się ździebko zdziwiłem. Nie myślałem że Vince wpada na tak kretyńskie pomysły.

Podczas wywiadu dla Fanhouse.com Chris Jericho zapowiedział, że być może niedługo powróci do ringu. Dodał, że umowa jest już w 90% gotowa i zostało tylko kilka kwestii do dogadania.

JES JES JES!!

A i pisze sie Bieber a nie Biber, pozdr;p

Push dla karła mnie dobija. Vince why? To oczywiście pytanie retoryczne. Ale i tak protestuję! Cieszy mnie powrót Chrisa. Z kolei po tych niusach i rozpoczętym już feudzie z Alberto wydaje się, że zwycięstwo Edgea na EC to formalność. Bez sensu trochę. Gdzie tu emocje?

Push dla karła mnie dobija. Vince why?

For money :)

Nauczcie się czytać ze zrozumieniem:

Będąca obecnie w planach karta na WM 27 wygląda następująco:

1. WWE Title Match: The Miz vs John Cena

2. WH Title Match: Edge vs Alberto del Rio

3. Undertaker vs Wade Barrett

4. Randy Orton vs CM Punk

5. 6-Man Tag Team Match: The Corre vs New Nexus

6. Triple H vs Sheamus

piszę jak byk w PLANACH! nie tak dawno w planach była chociażby np. walka Cena vs Orton czy też Edge vs Christian. Jakby iść waszym tokiem rozumowania to Raw Rumble powinien wygrać Cena. Na razie wiadomo teoretycznie że Del Rio wybrał pas WHC a jego decyzja może być jeszcze wiele razy zmieniana. Na pewno dopiero po EC dojdzie do podpisania umowy. Po za tym piszę że: Zwycięzcy walk EC otrzymają title shot o właściwy pas podczas WM27 więc walka o jeden pas będzie raczej w stypulacji triple threat match.

• Urządzenie:  Android

Po za tym piszę że: Zwycięzcy walk EC otrzymają title shot o właściwy pas podczas WM27 więc walka o jeden pas będzie raczej w stypulacji triple threat match.

Zwycięzca RAW EC dostanie title shota o pas WWE

Zwycięzca SD! EC dostanie title shota o pas WH

eee jak to title shota?przecież w EC się pas wygrywa a nie shota(mistrz jest jednym z walczących) chyba,że coś zmienili w tym roku.

No jak widać zmienili. Coś czuję, że Christian wróci do Elimination Chamber, zgarnie TS i będzie ładny triple threat na wrestlemanii. Tylko proszę, bez heel turnu dla Captaina Charismy.

Bardzo się cieszę, że również ma wrócić Chris Jericho. Szkoda tylko, że te powroty nie nastąpiły na RR, no ale lepszy rydz, niż nic. :)

eee jak to title shota?przecież w EC się pas wygrywa a nie shota(mistrz jest jednym z walczących) chyba,że coś zmienili w tym roku.

Różnie z tym bywało, na No Way Out w 2008 EC były o title shoty.