Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Bound for Glory 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img8.imageshack.us/img8/4753/boundglorylogocutedbydr.png

Dayton Beach, Florida

Taz: Witamy państwa na TNA Bound for Glory. Galę będą komentować Taz oraz…

Mike Tenay: … Mike Tenay! Dzisiejszy wieczór będzie pełen niespodzianek i ekscytujących pojedynków.

Taz: Skąd wiesz?

MT: Tak myślę. Aha… Jeszcze przypomnijmy, że Dixie Carter wprowadziła nową rozrywkę w TNA.

Taz: Tak. Na każdej gali TNA w systemie Pay-Per-View będzie brał udział znana postać z MMA lub Boksu.

MT: Za chwilę na ringu powinien się pojawić pierwszy gość specjalny.

Słyszymy nieznany theme song

Na rampie pokazuje się tajemnicza osoba w czerwonej koszulce i czarnych spodniach. Jest to Fedor Emelianenko.

Jeremy Borash: Ladies and Gentelman! W drodze na ring WAMMA World Heavyweight Championship… Fedor Emelianenko!

Wchodzi do ringu i bierze mikrofon.

Fedor Emelianenko: Добро пожаловать! Jestem tu, ponieważ zaproszono mnie na tą galę. Dziękuje Dixie, że mogę tu być. Zawsze chciałem zobaczyć jak to jest, kiedy stoisz na ringu i patrzysz w oczy wszystkim ludziom na widowni. Powiem wam, że jest to wspaniałe uczucie. Wielu liczy, że dzisiaj zobaczą mnie w akcji, ale ja tu jestem gościem. Hmmm… Co jeszcze. Aha… Może ktoś mnie nie zna. Jestem Fedor Emelianenko. Zawodnik MMA. Dzisiejsze show będzie niezapomniane. Jestem tylko gościem co prawda, ale mam zamiar coś wnieść do TNA Bound for Glory. Musicie coś wiedzieć. To nie ja będę dzisiaj gwiazdą showa, ale ci którzy staną do pojedynku w tym ringu. Mam nadzieję…

Nagle słyszymy theme AJ Stylesa

Wchodzi spokojnym krokiem na ring w ręku z mikrofonem.

AJ Styles: Słuchaj! Nie podoba mi się ten pomysł z gośćmi na TNA PPV. Kiedy oglądałem twoją walkę z Sylvią brała mnie cholera. Nie lubię ciebie. Za to ogromnie byłem uradowany jak przegrałeś z Fabricio Werdumem. Wkurza mnie to, że ty jesteś taki ważny, a mnie nikt nie zna. Dzisiaj się to zmieni. Mam nasrane na to czy publiczność mnie czy nienawidzi. Jednego czego chcę to walki z tobą.

FE: Hmmm… Stary i głupi… Ja nigdy nie będę walczył w ringu wrestlerskim. Ja nie jestem wrestlerem. Ja jestem zawodnikiem MMA. Wiesz co to w ogóle?

AS: Wiem. Kto powiedział, że to ma być walka wrestlingowa?

FE: A jaka niby?

AS: Wyzywam cię na pojedynek. Dzisiejszego wieczoru. AJ Styles vs. Fedor Emelianenko – MMA Match. Co ty na to?

Obydwoje podchodzą do siebie i patrzą prosto w twarz. AJ jest trochę wyższy. Emelianenko podkłada mikrofon do twarz.

FE: Zgoda!

Barry odwraca się i wychodzi, ale postanowił zostać w ringu oraz zaatakować Fedora. Powalił go Clotheslinem. Barry chciał wynieść przeciwnika pod Powerbomb, ale Fedor sprytnie zdołał założyć Kimura. Styles odklepał i zaraz potem Rosjanin puścił go, odszedł na Backstage.

Taz: Wow… To się szykuje bardzo dobra walka.

MT: Walka w TNA idą na nowy poziom. MMA może na dłużej będzie w naszej federacji.

Taz: Wątpię, ale może… Poczekamy zobaczymy.

[bACKSTAGE]

Widzimy ogromny korek na parkingu. Podjeżdża 14 limuzyn. Na każdej z nich jest znak nWo.

Jako pierwszy podjeżdża i wysiada Hulk Hogan. Grzecznie czeka na kolegów. Następna limuzyna i Randy Savage. Dalej po kolei Ric Flair, Jeff Jarrett, Eric Young, Sting, Kevin Nash, Masahiro Chono, Chavo Guerrero, Matt Morgan, Sheamus, Magnus, Balls Mahoney, Rob Terry i Amazing Red.

Cała 14 zebrała się i wchodzą na halę. Zatrzymuje ich Dixie Carter.

Dixie Carter: Co jest? Przecież nie macie tu wstępu?

Hulk Hogan: Od kiedy?

DC: Na ostatnim Impacie was nie było i myślałam, że dostaliście listy.

HH: Dostaliśmy i zaraz ci go przeczytam.

Hulk wyjmuje list i zaczyna czytać:

… uprzejmie ostrzegam, że jeżeli do dnia 31 czerwca 2012 roku zbliży się ktokolwiek do iMPACT! Zone to zostanie zawieszony w prawach wrestlera i otrzyma grzywnę w wysokości 9.000.000 $. Natomiast próba wtargnięcia do iMPACT! Zone będzie kosztowała 10.000.000 $ i zawieszenie do 31 czerwca 2012 roku. Z pozdrowieniami Dixie Carter.

DC: No…

HH: No… Chyba zapomniałaś, że to nie jest iMPACT! Zone.

DC: . . .

HH: Teraz przepraszam, bo moi koledzy chcą wejść.

Dixie oniemiała i wyraźnie ma zdziwioną twarz. Chwilę później nerwowym krokiem gdzieś poszła.

[bACKSTAGE]

Taz: No to nWo jest na hali.

MT: To świadczy tylko o tym, że będą emocje.

Taz: Zaczynamy pierwszą walkę.

JB: W pojedynku Tag Teamowym o TNA Tag Team Championship wezmą udział, TNA Tag Team Championi… Alex Shelley & Chris Sabin… Motor City Machine Guns!

JB: … i ich przeciwnicy… James Storm & Robert Roode… Beer Money, Inc.!

http://img52.imageshack.us/img52/7919/bfg20101.jpg

Końcówka: James okłada przeciwnika w narożniku, ale sprytnie się uwalnia Alex i wykonuje Clothesline. Shelley wchodzi na narożnik, Storm wstaje i otrzymuje Diving Hurricanrana. Pin: 1… 2… Nie ma! Storm robi zmianę z Robertem. Wchodzi i zaraz przeciwnik otrzymuje Clothesline. Seria kopnięć. Kiedy już Alex wstaje to otrzymuje bardzo wiele uderzeń pięściami w twarz i plecy. Chwilę później wynosi przeciwnika i mamy Powerbomb. Zmiana ze Stormem i mamy akcję drużynową, a dokładnie Double Suplex. James nie owija w bawełnę i zaraz zakłada Sharpshooter. Alex był odpowiednio blisko swojego narożnika i zdołał się zmienić. Członek Beer Money nie zauważył zmiany i otrzymał Low Dropkick w plecy. Sabin wychodzi za liny i gdy tylko oponent wstaje to wykonuje Springboard Dropkick. Pin: 1… 2… Nie ma! Łapie się za głowę wstaje, po czym podnosi Storma, ale ten kontruje na Last Call. Pin: 1… 2… Nie ma! James wkurzył się niesamowicie. Zaczął bardzo głośno krzyczeć i kopać z całych sił do przeciwnika. Chyba Sabin otrzymuje Powerbomb. Jednak nie, gdyż Chris skontrował to na Hurricanranę. Jeden z MCMG wdrapuje się na narożnik i mamy Diving Leg Drop. Zmiana z Alexem, który również wchodzi na narożnik, po czym wykonuje Diving Double Foot Stomp. Pin: 1… 2… Nie ma! Stormowi udało się zrobić zmianę ze swoim partnerem. Ten wchodzi i zaczyna Double Arm Clotheslinem. Oponent wstaje, ale chwilę potem znajduje się na macie po Superkicku. Roode wchodzi na narożnik, gdzie przygotowuje się do skoku i Frog Splash! Pin: 1… 2… Nie ma! Robert jest zdenerwowany na maksa. Wynosi przeciwnika i wykonujePay Off. Nie zdołał zauważyć, że zrobił zmianę z Chrisem, który wchodzi na narożnik. W tym czasie przypina rywala, ale to nic nie daje. Wstaje i natychmiast otrzymuje Diving Cross Body. Alex unieszkodliwia Storma, a Sabin czeka aż wstanie jego oponent. Gdy już wstał to Chris zabrał się do zakończenia walki poprzez Double Chickenwing Piledriver. Krew się polała. Pin: 1… 2… 3… Koniec!

[GONG]

JB: Zwycięzcami pojedynku oraz dalej TNA Tag Team Championami zostają… Chris Sabin & Alex Shelley… Motor City Machine Guns!

Taz: Udało im się obronić pasy.

MT: No… Już długo trzymają. Są najbardziej dominującym Teamem w TNA.

[bACKSTAGE]

Christy Hemme stoi z Hulkiem Hoganem.

Christy Hemme: Udało wam się wejść dzisiaj na TNA Bound for Glory. Co chcesz nam dzisiaj zakomunikować.

Hulk Hogan: Chciałbym poinformować Dixie, że dzisiejszy pojedynek nWo z EV 2.0 ma kilka obliczy. Pierwsze to jest najważniejsze. Jak pokonamy EV 2.0 to możemy z nimi zrobić co chcemy. Zwolnić albo zatrudnić. Drugi aspekt. Jak pokonamy EV 2.0 to zakaz wstępu do IMPACT Zone zostaje unieważniony. Proste? Nasz team dzisiaj na pewno się nie podda i zrobi wszystko, aby wypierd… stąd wpierd… się wszędzie członków starego ECW. Na HardCORE Justice to oni byli pasożytami. Nie znoszę ich tak bardzo jak… Nieważne. Wysyłam wam oświadczenie. Jeżeli nie stchórzycie to na ringu czeka was piekło. Balls Mahoney odwrócił się od was. Zabrakło Rhino i Simona Diamonda. I co chcecie osiągnąć? Chyba gówno. Dziękuje.

CH: Cała przyjemność po mojej stronie.

[bACKSTAGE]

Taz: No to już wiem co się stanie z EV 2.0 jeżeli przegrają.

MT: Ja też się domyślam.

Taz: OK. Nieważne czy się domyślamy czy nie, ale czas na walkę.

JB: W pojedynku 1-on-1 TNA Knockouts Championship Extreme Makeover Match wezmą udział, pochodząca z The Big Apple… TNA Knockouts Championka… Velvet Sky!

JB: … i jej przeciwniczka pochodząca z Richmond, Virginia… Mickie L. James!

http://img230.imageshack.us/img230/6223/bfg20105.jpg

Końcówka: Obydwie są bardzo umalowane od różnych szminek i nie szminek. Mickie odbija się od lina, ale nadziewa się na Clothesline. Chwilę później Velvet schodzi z ringu i bierze mop. Wchodzi do ringu i przejeżdża nim po twarzy przeciwniczki. Jednak także swoje zastosowanie ma kij. Pin: 1… 2… Nie ma! Sky nie rezygnuje. Ponownie wychodzi z ringu, ale tym razem bierze ze sobą perfum oraz krzesło. Jest już w ringu. Zakłada Mickie Camel Clutch jedną ręką, a drugą psiknęła jej w oczy perfumom. James nie poddaje się. Velvet straciła cierpliwość i wstała. Wzięła krzesło, czeka na James. Po chwili wstaje i otrzymuje potężne uderzenie w głowę krzesłem. Pin: 1… 2… Nie ma! Widać, że Mickie jeszcze nie widzi dobrze. Jednak udaje jej się wstać. W ringu porusza się trochę nieporadnie. Sky nie owija w bawełnę, łapie za włosy ją i wykonuje Hair-Pull. Tym razem obecna mistrzyni bierze deskę do prasowania. Kładzie na niej swoja oponentkę i wykonuje na niej Elbow Drop. Chwilę później znowu w rękach deskę ma. Potężne uderzenie w twarz. Krew poleciała. Następnie rozkłada tą deskę i kładzie na niej James. Sky wchodzi na narożnik i mamy Diving Splash. Pin: 1… 2… Nie ma! Bardzo zdziwiona jest Velvet. Po kilkunastu sekundach obie wstają. Wymiana uderzeń w twarz i to Sky leży. Mickie wchodzi na narożnik, ale jej przeciwniczka się to zauważyła i podeszła do niej. James bardzo sprytnie wykonała Mick-A-Rana. Chwilę potem schodzi z ringu i bierze wiadro wody. Po kilku momentach znajduje się w ringu. Czycha na Sky. Jak tylko wstała wylała na nią wodę. Oszołomiona mistrzyni nie zauważyła jak James jest na narożniku i wykonuje Diving Lou Thesz Press. Pin: 1… 2… Nie ma! Niespodziewanie szybko wstała Velvet. Uderza kilka razy swoją przeciwniczkę. Zdołała na ring wnieść krzesło. Ułożyła je na macie, podniosła Mickie i wykonała na niej Spike DDT. Jednak nie przypina, ale podnosi ją i mamy Skyliner. Pin: 1… 2… 3… Koniec!

[GONG]

JB: Zwyciężczynią pojedynku oraz dalej TNA Knockouts Championką zostaje… Velvet Sky!

Velvet bardzo się cieszy, ale w pewnym momencie wchodzi o kulach Angelina Love.

Taz: Przypomnijmy, że Angelina Love została bardzo mocno pobita podczas IMPACTU 12 sierpnia. Właśnie przez to ma złamaną nogę.

Angelina wzięła ze sobą mikrofon.

Angelina Love: Jeszcze nie mogę walczyć. Za kilka dni zdejmują mi gips. Potem jeszcze długa rehabilitacja. Pewnie zastanawiacie się dlaczego tu jestem. Przyszłam uzgodnić kilka rzeczy. Jak będę w 100% zdrowa to mam prawo do pojedynku o pas, który straciłem przez kontuzję. Jeżeli go Velvet utrzymasz to możesz być pewna, że poznasz smak porażki. Chce także zakomunikować Mystery Women oraz Madison Rayne, że one są moim celem numer 1. To one spowodowały moją kontuzję. Gdyby nie to, to teraz miałabym ten pas. Zemszczę się. Na pewno. Możecie być tego pewne…

Nagle z tyłu za nią pojawiają się Mystery Women oraz Madison Rayne.

Madison Rayne: Coś takiego… Biedna, mała Angelina się skarży. I kto cię niby ochroni przed nami.

Nagle wchodzą Hamada, Talyor Wilde, Torrie Wilson i Jill. Madison ogromnie się wystraszyła i razem z koleżanką uciekły na widownię. Cała piątka się śmieje. Angelina odchodzi na Backstage, a Hamada, Taylor Wilde, Jill i Torrie Wilson idą na ring.

Taz: No to Myst i Madison się wystraszyły.

MT: Na to wygląda, ale teraz czas na następną walkę.

JB: W pojedynku Tag Teamowym o TNA Knockouts Tag Team Championship wezmą udział… TNA Knockouts Tag Team Championki… Taylor Wilde & Hamada!

JB: … i ich przeciwniczki… Jill & Torrie Wilson!

http://img409.imageshack.us/img409/5974/bfg20107.jpg

Końcówka: Wymiana uderzeń w twarz między Hamadą a Jill. Lepsza okazuje się Jill, która powala bardzo mocnym uderzeniem swoją przeciwniczkę. Chwilę później wchodzi na narożnik i mamy Diving Splash. Pin: 1… 2… Nie ma! Obydwie po chwili wstają. Jill robi zmianę z Torrie Wilson, która ma bardzo mocny początek. Seria uderzeń w twarz, odbicie od lin i Handspring Back Elbow. Po chwili widzimy jak Torrie zakłada Headscissoric. Japonce jednak szybko udało się uwolnić poprzez złapanie lin. Wstają, ale Hamada szybko znajduje się na macie Wilson wchodzi na narożnik. Potem jej oponentka wstaje, podchodzi do niej i wykonuje Iconclasm. Pin: 1… 2… Nie ma! Nie poddaje się i wchodzi na narożnik, po czym mamy Moonsault. Wilson była bardzo bliska swojego narożnika i zdołała zrobić zmianę. Jill wkracza do akcji. Seria kopniaków. Jeden zablokowany i zostaje położona Clotheslinem. Bardzo szybko wstaje i przejmuje inicjatywę Jill. Kładzie przeciwniczkę i wchodzi na narożnik. Hamada nie dała się zaskoczyć i wykonała HamaChan Cutter z narożnika. Pin: 1… 2… Nie ma! Zmiana wchodzi Taylor Wilde i na wejście wykonuje Bridging German Suplex. Pin: 1… 2… 3… Koniec!

[GONG]

JB: Zwyciężczyniami pojedynku oraz dalej TNA Knockouts Tag Team Championkami zostają… Taylor Wilde & Hamada!

Taz: Bardzo szybkie zwycięstwo Hamady i Taylor.

MT: Tak masz zupełną rację.

Jill i Torrie Wilson gratulują Hamadzie i Taylor, po czym razem schodzą na Backstage.

[bACKSTAGE]

Christy Hemme:Witam ze mną jest Dixie Carter.

Dixie Carter: Dzisiaj w walce wieczoru zmierzą się dwie drużyny. nWo vs. ECW. Ten kto wygra podejmie decyzję czy zwalnia przeciwników. Również na dzisiejszy dzień przygotowałam niespodziankę, a mianowicie ogłoszenie nowego zarządcę TNA. To on przejmie stery w TNA, bo ja pójdę trochę na trzeci plan. To on będzie tutaj rządził. Także dostałam wiadomość od Amazing Reda, że niestety nie weźmie udziału w walce o pas TNA X-Division. Dziękuję!

CH: Dziękuję!

[bACKSTAGE]

Taz: Jestem bardzo ciekawy kto będzie nowym zarządcą TNA.

MT: Nie tylko ty. Jednak czas przejść do następnej walki na dzisiejszej super gali.

Taz: Heh… Nie chwal dnia przed zachodem słońca.

MT: OK. To może przejdźmy już do tej walki.

JB: W pojedynku 1-on-1 TNA X-Division Championship Cage Match wezmą udział, pochodzący z Anglii… TNA X-Division Champion… Douglas Williams!

JB: … i jego przeciwnik również pochodzący z Anglii… PAC!

http://img269.imageshack.us/img269/1082/bfg20109.jpg

Końcówka: Bardzo wiele kopnięć w nogi Douga. PAC odbija się od lin i mamy Handspring Tornado DDT. Wskakuje na narożnik i wykonuje Shooting Stardust, ale nie trafia. Williams zaraz to wykorzystuje i wykonuje Gut-Wrench Suplex, na dodatek odbicie do lin, po czym Elbow Drop. Douglas wspina się po klatce, ale PAC nie pozwala mu wyjść. Wchodzi na ścianę klatki i podcina rywala, ale ten łatwo nie spada. Utrzymują się na klatce, trwa wymiana uderzeń, ale dalej pozostają na klatce. Chwilę później jednak Douglas spada na ring, a PAC szybko wykonuje Moonsault. Następnie wspina się po stalowej konstrukcji, ale przy ringu pojawia się Eric Young, który krzesłem uderza w miejsce gdzie znajduje się PAC. Ten spada na matę, a przez klatkę do ringu wchodzi Young i zaczyna okładać ich dwójkę krzesłem. Rzuca o metalową siatkę. Krew się leje. Sędziowie wkraczają do ringu. Próbują zabrać mu krzesło, ale sami otrzymują uderzenia. Hulk Hogan wbiega i zaczyna uspokajać Erica. Po chwili razem schodzą na Backstage. Do ringu wbiegają lekarze, ale PAC i Doug chcieli kontynuować pojedynek. Wstali i zaczęli się okładać. Widać, że są bardzo zmęczeni. Pac naciera, ale nadziewa się na Exploder Suplex. Williams wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Knee Drop. Próbuje wyjść górą, ale otrzymuje Powerbomb od przeciwnika, który w międzyczasie wstał. PAC wchodzi na szczyt klatki i mamy 630 Splash. Publiczność zdumiona. Następnie PAC decyduje już ostatecznie wyjść, ale robi to powolnie, że Douglas zdołał wstać i są na tym samym poziomie na ścianie klatki. Wymiana uderzeń. Wchodzą na sam szczyt klatki, gdzie się okładają po twarzach i spadają za klatkę. Równo spadli!

[GONG]

Sędziowie mają problem z tym kto wygrał. Widzimy powtórkę, z której nie możemy być niczego pewni. Sędziowie naradzają się.

Taz: No… Bardzo dziwnie zakończyła się walka.

MT: Mi się wydaje, że wygrał Douglas Williams.

PAC i Williams leżą za ringiem. Klatka podnosi się do góry. Do ringu wchodzi Jeremy Borash.

JB: Zwycięzcą pojedynku zostaje… P…

Na ring wbiega sędzia i coś szepcze na ucho Jeremy’emu.

JB: Zwycięzcą pojedynku oraz dalej TNA X-Division Championem zostaje… Douglas Williams!

Zawodnicy dalej leżą, ale PAC się po chwili podnosi i idzie na Backstage.

Taz: No to Doug dalej trzyma pas.

MT: Zgadza się. Długo już go trzyma. Ciekawe kto będzie miał tyle szczęścia go pokonać.

Taz: Szczęścia i siły.

MT: Przekonamy się w najbliższym czasie.

[bACKSTAGE]

Do walki w swojej szatni przygotowuje się Fedor Emelianenko. Widzimy jak z trenerem rozmyśla nad taktyką. Po chwili wstaje i zaczyna tłuc w worek treningowy, a trener wygania kamerę z szatni.

Przenosimy się do szatni AJ Stylesa.

AJ siedzi na ławce w swojej szatni i właściwie nic nie robi. Tylko popija napój.

[bACKSTAGE]

Taz: AJ chyba jest wystarczająco przygotowany.

MT: Albo wierzy w swoje możliwości.

Taz: Oby się nie przeliczył.

JB: W pojedynku 1-on-1 Mask Match wezmą udział… C.C.!

JB: … i jego przeciwnik… Suicide!

http://img413.imageshack.us/img413/4664/bfg20104.jpg

Końcówka: Szybka wymiana uderzeń i Suicide leży na macie. Wstaje, ale zaraz otrzymuje na stojąco Hurricanranę. Suicide znowu wstaje, ale tym razem dostaje Dropkick. C.C. wskakuje na narożnik i bez problemu wykonuje Moonsault. Pin: 1… 2… Nie ma! Wstają i Suicide nokautuje Clothesline. Teraz to Samobójca przejął inicjatywę i zaczął bardzo mocno uderzać przeciwnika w twarz. Odbicie od lin i Running Russian Legsweep. Wskakuje na narożnik i Frog Splash. Pin: 1… 2… Nie ma! Pierwszy Suicide wstaje, ale otrzymuje uderzenie w brzuch i zostaje założony Sleeper Hold. Prób uwolnienia, ale na razie nic z tego. Próba wstania , ale nie udało się. C.C. coraz bardziej zaciska swój uścisk. Widać, że samobójca opada z sił. Jednak udało mu się dotknąć lin nogami. C.C. puścił, ale zaraz kilka Soccer Kicków sprzedał oponentowi. To nie koniec, gdyż wychodzi za liny i wykonuje Springboard Clothesline. Pin: 1… 2… Nie ma! Obydwoje leżą i ciężko oddychają. C.C. wstaje i Springboard Moonsault. Szybkie spojrzenie na narożnik. Wchodzi na niego i mamy Diving Elbow Drop, ale Suicide się odsunął, po czym bardzo szybko przeszedł do ofensywy poprzez Springboard Elbow Drop. Następnie go podnosi trzyma za głowę i wykonuje Runnign Cutter w narożnik. Bardzo C.C. zabolało głowa, za którą teraz się złapał. Suicide nie przerywa huraganowych ataków. Podnosi rywala i robi Dropkick w narożnik. Na tym się nie skończyło, bo teraz mamy Inverted Lungblower. Gdyby były widoczne usta samobójcy to pewnie byłby tam uśmiech. Teraz wskakuje na narożnik i wykonuje 180 Splash. Pin: 1… 2… Nie ma! Po kilkunastu sekundach wstają. C.C. mocno uderza przeciwnika w twarz, odbija się od lin, ale nadziewa się na Gorilla Press Powerbomb. Suicide zamierza skończyć pojedynek. I ostatecznie wykonuje D.O.A. Pin: 1… 2… 3… Koniec!

[GONG]

JB: Zwycięzcą pojedynku zostaje… Suicide!

Suicide podchodzi do rywala i przytrzymuje jego ręce nogami. Następnie łapie za maskę C.C. Nie chce łatwo zejść. Nie udaje się jej zdjąć. Schodzi z ringu, szuka czegoś pod ringiem i wyjmuje nożyczki. Jeszcze raz podchodzi do C.C. Przytrzymuje jego ręce i rozcina maskę. Pod maską widnieje twarz Carlosa Colona!!!

Taz: CARLOS COLON!!!

MT: Nie którzy mogli się domyśleć, bo jego inicjały to C.C.

Suicide podnosi Carlosa Colona i wykonuje na nim Suicide Solution. Po tej akcji schodzi na Backstage.

Taz: To było niepotrzebne.

MT: Tak jak zachowanie Carlosa przed tą walką. Na poprzednich galach.

Taz: No, tak. Tutaj masz rację.

Carlos Colon się podnosi.

Carlos Colon: [ciężko oddycha]… Suicide mnie pokonał, ale nie przyjmuję tej porażki. On mnie pokonał poprzez jeden uśmiech losu. Następnym razem cię pokonam i przekonasz się co to znaczy stracić twarz, którą tak długo ukrywałeś. Może masz jakiś krzywy ryj? Nie wiem. Ja miałem maskę tylko dlatego, aby móc zawalczyć w tej stypulacji. I jeszcze coś. Na następnej gali. Ja kontra ty.

Carlos rzuca mikrofon i odchodzi na Backstage.

Taz: No to Carlos już ma plan.

MT: Pewnie się mocno wkurzył zdjęciem maski.

Taz: Pewnie tak, a ja nie mogę się doczekać mojej walki.

MT: Powrót do ringu, co? Po ilu latach?

Taz:Po chyba dwóch, a wydaje się, że znacznie dłużej. Jednak czas na „emeryturze” płynie znacznie wolniej.

MT: Mówisz…

[bACKSTAGE]

Widzimy jak Yoshi Tatsu przygotowuje się do walki w swojej szatni, ale nagle siada na krześle i trzyma się za plecy. Podchodzi do niego Hamada i zaczyna coś mówić Japońskim językiem. Nic nie można zrozumieć. W pewnym momencie wchodzą Noamichi Marufuji i Naruki Doi. Też coś mówią w obcym języku, ale da się usłyszeć, że zawołali lekarzy, którzy chwilę później zaczęli badać Mistrza TNA.

[bACKSTAGE]

Taz: Yoshi nie jest w dobrej kondycji.

MT: Ciekawe czy zdoła dzisiaj obronić pas.

Taz: Już niedługo się przekonamy, ale teraz czas na kolejną walkę.

JB: W pojedynku 1-on-1 Table Match wezmą udział, pochodzący z Kanady… Lance Storm!

JB: … i jego przeciwnik pochodzący z Pittsburgh, Pennsylvania… Kurt Angle!

http://img178.imageshack.us/img178/9408/bfg20108.jpg

Końcówka: Jeden stół jest rozstawiony na środku ringu, a dwaj panowie biją się niemiłosiernie. Kilka bardzo mocnych uderzeń Kurta, ale Lance odpowiada tym samym i tak przez kilka minut. Walka bardzo równa dwa uderzenia Kurta, dwa Lance’a. Pięć Kurta, pięć Lance’a. Teraz Angle się zdenerwował i rozpętał prawdziwą burzę. To nie wygląda jak walka, ale jak bitwa na podwórku. Ostatecznie Kurt wyrzuca swojego przeciwnika z ringu poprzez Clothesline. Teraz postanawia na ringu trochę odpocząć. Jednak po chwili schodzi z ringu. Podnosi rywala i rzuca nim o barierki, po czym wykonuje Snake Eyes na barierki. Nie dosyć, że Kanadyjczyk został znokautowany to jeszcze krew pojawiła się na jego czole. Olimpijczyk rozkłada następny stół i kładzie na nim Storma. Następnie wchodzi na narożnik, ale nic z tego, bo Lance się podniósł i w dodatku popchnął Kurta, że ten spadł mocno na ring. Wchodzi na ring i zaczyna przeciwnika kopać. Podnosi Kurta i wykonuje DDT. Następnie Storm wchodzi na narożnik i mamy Diving Crossbody jak tylko wstał jego oponent. Obydwoje leżą trochę dłużej na ringu. Wstaje Lance, ale zaraz podnosi rywala. Próbuje wykonać Suplex na stół, ale nic z tego. Kurt Angle zaparł się bardzo mocno i to on wykonuje Suplex. Tyle, że nie na stół. Bardzo szybko Kanadyjczyk wstaje, ale zaraz spada na niego lawina uderzeń w twarz i nie tylko. Znowu się podnosi Lance, potem odbija się od lin, ale nadziewa się na Back Body Drop. Bardzo niewiele zabrakło, a wylądowałby na stole. Kurt wskakuje na narożnik i wykonuje Moonsault. Już są bardzo zmęczeni. Nie mają sił wstać. Pierwszy podnosi się medalista Olimpijski, który chwilę potem podnosi przeciwnika i mamy Rolling German Suplexes. To kosztowało bardzo dużo sił Kurta i bardzo dużo zdrowia Storma. Angle chce skończyć walkę poprzez wyniesienia Lance’a pod Angle Slam, ale jego oponent się uwalnia i wykonuje Deep Impact. Dłuższa chwila odpoczynku i Lance Storm wchodzi na narożnik, ale Angle się podniósł , po czym też wszedł na narożnik. Szybka wymian uderzeń na górze i Kurt wykonuje Avalanche Belly to Belly Suplex na stół.

[GONG]

JB: Zwycięzcą pojedynku zostaje… Kurt Angle!

Ta dwójka leży na ringu i ich klatki piersiowe bardzo szybko się ruszają. Wstaje Kurt i bardzo mocno się cieszy z wygranej. Kilka chwil celebruje swoje zwycięstwo, po czym udaje się na Backstage.

Taz: Bardzo ładna walka w wykonaniu, bądź co bądź, ale starszych jak na wrestlerów zawodników.

MT: To prawda nie są najmłodsi, ale potrafią wykręcić świetną walkę.

[bACKSTAGE]

Na parking podjeżdża limuzyna ze znakiem Strikeforce. Jak już podjeżdża wychodzi z niej Scott Coker i Herb Dean. Wita ich Dixie Carter, po czym razem maszerują przez korytarz.

[bACKSTAGE]

Taz: Podejrzewam, że za chwil…

Nagle wchodzą na halę. Są już na ringu.

Dixie Carter: Już za chwilę ujrzymy tutaj walkę MMA. Nie wychodźcie, bo będzie równie ciekawa jak pozostałe walki. Fedor Emelianenko – światowa gwiazda MMA kontra AJ Styles – największa gwiazda TNA. To osoba po mojej lewej stronie załatwiła ten pojedynek.

Scott Coker: Bardzo się cieszę, że mogę dzisiaj uczestniczyć w tym wspaniałym show. Już za kilka minut ujrzycie być może najlepszą walkę MMA w historii. Fedor prezentuje wielką klasę. Jak wypadnie AJ Styles przy nim. Na pewno będą wielkie emocje. Kiedy jechał to myślałem, że nie dacie mi dojść do słowa. Sprawiliście mi niespodziankę. Nie zamierzam bardziej przedłużać, więc zapraszam na walkę. Sędzią będzie wspaniały – Herb Dean. Zapraszam.

Dixie i Scott schodzą z ringu, po czym ustawiają sobie krzesła, na których siadają.

JB: W pojedynku MMA wezmą udział, pochodzący z Rosji… WAMMA Worl Heavyweight Champion… Fedor Emelianenko!

JB: … i jego przeciwnik pochodzący z Gainesville, Georgia… TNA Global Champion… AJ Styles!

http://img580.imageshack.us/img580/6393/bfg20102.jpg

[GONG]

1. Runda

Przez chwilę patrzą na siebie i szybki atak AJ Stylesa. Wyprowadzona seria kopnięć w nogi rywala, ale Fedor sprytnie się odsunął i nici z ataku. Chwilę później trochę się uspokoiło. Cały czas mają gardę, podchodzą do siebie. Styles znowu próbuje kopniaka, ale nic z tego. Już około minuty stoją na nogach z podniesioną gardą i mierzą się wzrokiem. Publiczność skanduje imię Rosjanina. Koncentracja po stronie Fedora, a lekki uśmieszek na twarzy AJ. I zaczęła się bijatyka. Emelianenko wypuścił kilka mocnych uderzeń swoją prawą i lewą ręką. Po tej akcji AJ jest już na plecach. Fedor zaczął bić, ale Styles zacisnął głowę przeciwnika między nogi. Rosjanin się uwalnia. Próbuje podebrać rękę, ale mu się to nie udaje. Fedor przechodzi między nogi wrestlera i dzięki temu zyskał dostęp do twarzy. Seria uderzeń w twarz, ale Stylesowi udało się wybronić. AJ założył Bodyscissoric, a „Car” wykonał coś podobnego do Powerbomb. Obydwoje nawzajem zablokowali sobie ręce. Chwila uspokojenia i już Fedor atakuje wyrywa ręce i ataki na twarz, ale znowu nic z tego. Bardzo długa chwila spokoju, aż w końcu sędzia przerywa walkę i wznawia w stójce. AJ od razu się rzucił z pięściami, czym powalił Rosjanina. Od razu przeszedł do parteru, ale został złapany i Fedor bez problemu założył dźwignię na staw łokciowy, czyli Kimura. AJ szybko się poddał.

[GONG]

JB: Zwycięzcą pojedynku przez poddanie zostaje… Fedor Emelianenko!

Fedor wznosi ręce w geście zwycięstwa. Po czym podchodzi do niego Christy Hemme.

Christy Hemme: Gratuluję zwycięstwa.

Fedor Emelianenko: Dziękuje.

CH: Jak ci się walczyło z zawodnikiem wrestlingu, a nie MMA.

FE: Nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobrze wyszkolony. Bardzo ciężki przeciwnik, ale mnie nie pokonał. Nie udało mu się. Miał swoją szansę, ale nie wykorzystał jej.

CH: Czy jeszcze w TNA dojdzie do rewanżu?

FE: Wątpię. Najwyżej w Strikeforce. Pokonałem go i nic tego nie zmieni. Okazał się słabszy, a ja mam dosyć wrestlerów. Dlatego, że nie walczysz w wrestlingu to oni cię zaczepiają i namawiają do walki. W wrestlingu ja nigdy bym nie spróbował. To dla mnie za ciężkie i musiał bym się dużo uczyć, a z wiekiem coraz ciężej i uczyć się, i walczyć.

CH: Dziękuje.

Taz: Fedor wygrał. Należą mu się gratulacje.

MT: Podobała mi się ta walka. Może odejdę gale MMA komentować.

Taz: Nie opuszczaj mnie. Żartuję. Ja zaraz będę musiał cię opuścić. Muszę się przygotować do dzisiejszej mojej walki. Jednak nie zostawię cię sam. Na ten czas zastąpi mnie Don West, który zaraz przyjdzie.

Taz wstaje od stołu komentatorskiego, a Fedor dalej świętuje zwycięstwo. Jednak po kilku minutach razem z wszystkimi współpracownikami udaje się na Backstage.

[bACKSTAGE]

Do szatni EV 2.0 wchodzi Taz. Po drugiej stronie korytarza jest szatnia nWo, z której wychodzą wszyscy członkowie tej grupy. Grupie przewodniczą: Hulk Hogan, Randy Savage, Sting, Kevin Nash i Ric Flair. Przechadzają się po korytarzu i zaczepiają wszystkich mówiąc: „Teraz to my przejmiemy władzę na TNA i te wasze uśmieszki znikną.”

[bACKSTAGE]

MT: No to nWo są pewni siebie. Oby nie za pewni. Ze mną jest natomiast Don West. Witaj po przerwie.

Don West: Witaj. Powróciłem do loży komentatorskiej, ale nie na długo. Tylko dwie walki.

MT: No właśnie dwie walki nam zostały.

DW: I to jakie… Nie ma czasu. Przejdźmy do walk.

JB: W pojedynku TNA World Heavyweight Championship No Rules Match wezmą udział, pochodzący z Japonii… TNA World Heavyweight Champion… Yoshi Tatsu!

JB: … i jego przeciwnik pochodzący z Wysp Samoa… Samoa Joe!

http://img819.imageshack.us/img819/2023/bfg201000.jpg

Końcówka: Od samego początku pojedynku Yoshi utyka. Na ringu są już takie przedmioty jak krzesło, kij, deska do prasowania oraz kajdanki. Yoshi podnosi kij i zaczyna nim tłuc Samoa. Po chwili na ciele Joe pojawiają się ślady po kiju. Tatsu odbija się od lin i wykonuje Flying Crossbody. Jednak Joe złapał go i wykonał Powerslam. Pin: 1… 2… Nie ma! Nagle wchodzi AJ Styles, który woła do siebie Samoa i coś do niego mówi na ucho. Sędzia odlicza: 1… 2… 3… 4… 5… Wchodzi, ale od razu otrzymuje Japanese Armdrag na krzesło. Wyraźnie Samoańczyka to zabolało. Teraz trzyma się za plecy, a Japończyk wskakuje na narożnik, po czym skacze wykonując Diving Splash. Jednak Joe się odsunął, zszedł ringu, wziął pas i wszedł znowu na ring. Postanowił nie użyć pasa, a jedynie wykonać Island Driver. Pin: 1… 2… Nie ma! Zadziwiony jest trochę Joe, ale zaraz woła do ringu AJ Stylesa, który przytrzymuje Yoshiego, a Samoa uderza pięściami w brzuch. Po chwili do ringu wbiega Naomichi Marufuji, Naruki Doi i Hamada. Samoa Joe i AJ Styles zaczęli się bić z Japończykami, a Hamada „opatrywała” Tatsu. Samoa Joe został powalony w ringu, a AJ Stylesa Azjaci wygonili na Backstage. Yoshi wstał z pomocą Hamady i zauważył leżącego rywala. Nie zastanawiał się ani chwili i Pin: 1… 2… Nie ma! Japończyk uderzył pięścią w matę, po czym wskoczył na narożnik z pomocą Hamadą, która chwilę później zeszła z ringu. Yoshi poczekał aż Samoa wstanie i wykonuje Diving Spinning Wheel Kick, ale Joe się odsunął. Następnie podnosi Tatsu, ale otrzymuje Kick Combination. Japończyk odbija się od lin, ale nadziewa się na Back Body Drop. Wyraźnie Samoa jest podbudowany i zakłada The Choke. Yoshiemu udaje się uwolnić poprzez złapanie lin. Wstają. Samoa już bardzo zmęczony otrzymuje Roundhouse Kick, ale się nie przewraca. Jednak jest oszołomiony, Japończyk wskakuje na narożnik, ale zaraz Samończyk podchodzi do niego, uderza pięścią w twarz i wykonuje Muscle Buster. Pin: 1… 2… 3… Koniec!

[GONG]

JB: Zwycięzcą pojedynku oraz nowym TNA World Heavyweight Championem… Samoa Joe!

Samoa otrzymuje pas i po chwili celebracji zwycięstwa schodzi na Backstage. Natomiast Hamada wchodzi na ring i pomaga wstać Yoshiemu. Chwilę się przytulają i razem schodzą na Backstage.

Taz: Mamy nowego mistrza.

DW: Co prawda Yoshi nie potrzymał długo pasa.

Taz: No to Fortune ma TNA Global i World Heavyweight pasy. Jednak lider ma Global.

DW: Został nam jedynie Maint Event.

Taz: Bardzo ciekawy Maint Event.

MT: To jednak przed nami.

Słyszymy theme song Hulka Hogana.

Wchodzi Hulk Hogan z mikrofonem do ringu.

Hulk Hogan: Już za chwilę czeka was jedna z najlepszych walk w historii wrestlingu. nWo kontra jakieś EV 2.0 Moi koledzy z nWo zrobią wszystko, aby wyrzucić ich z TNA. Zaszli nam za skórę. Ani trochę nam się to nie podoba. Jednak już za kilkadziesiąt minut udowodnimy wam, że zasługujemy bardziej od nich na miejsce w TNA. Może wam się to nie podobać, ale oni nie zagrzeją tutaj miejsca.

JB: W pojedynku 14-on-14 Eliminationa Tag Team Match wezmą udział… Randy Savage, Eric Young, Jeff Jarrett, Sting, Kevin Nash, Sheamus, Chavo Guerrero, Rob Terry, Balls Mahoney, Matt Morgan, Masahiro Chono, Amazing Red, Magnus & Ric Flair… nWo

JB: … i ich przeciwnicy… Sabu, Tommy Dreamer, 2 Cold Scorpion, Taz, Tony Luke, James Maritato, Brother Ray, Brother Devon, Stevie Richards, Raven, Rob Van Dam, Al Snow, Mick Foley, The Sandman… EV 2.0

http://img651.imageshack.us/img651/5274/bfg20103.jpg

Kolejność eliminacji:

- Sabu wyeliminował Masahiro Chono

- Sabu wyeliminował Magnusa

- Sting wyeliminował 2 Cold Scorpiona

- Sandman wyeliminował Matta Morgana

- Mick Foley wyeliminował Jeffa Jarretta

- Randy Savage wyeliminował Taza

- Randy Savage wyeliminował Al Snowa

- Ric Flair wyeliminował Tony’ego Luke’a

- James Maritato wyeliminował Roba Terry’ego

- Amazing Red wyeliminował Jamesa Maritato

- Amazing Red wyeliminował Brothera Devona

- Brother Ray wyeliminował Amazinga Reda

- Kevin Nash wyeliminował Brothera Raya

- Rob Van Dam wyeliminował Sheamusa

- Rob Van Dam wyeliminował Chavo Guerrero

- Rob Van Dam wyeliminował Erica Younga

- Sting wyeliminował Steviego Richardsa

- Ric Flair wyeliminował Micka Foleya

- The Sandman wyeliminował Rica Flaira

Końcówka: Do ringu wchodzi Balls Mahoney i zaraz otrzymuje Clothesline. Mahoney się podnosi, po czym dostaje kilka uderzeń po twarz i Piledriver. Pojawiła się krew. Pin: 1… 2… Nie ma! Trochę dłużej leżą na ringu. Niemalże równo wstają, Balls bardzo mocno uderza rywala, po czym Mahoney wchodzi na narożnik. To jednak nie przeszkodziło, aby Sandman również wszedł na narożnik i wykonał Heineken-Rana. Pin: 1… 2… 3… Balls Mahoney został wyeliminowany Teraz zmęczony Sandman kontra Randy Savage. Kilka uderzeń ze strony Sandmana i kilka ze strony Randy’ego. Następnie Savage udało się wykonać Atomic Drop, po czym Scoop Slam. Odbicie od lin i Leg Drop. Randy robi zmianę z Kevinem Nashen, który zaraz atakuje Big Bootem oraz Leg Dropem. Na dodatek Snake Eyes i pin: 1… 2… 3… The Sandman został wyeliminowany Do ringu wchodzi Tommy Dreamer, ale zaraz nadziewa się na Back Body Drop. Tommy się podnosi i naciera z kontrą, dzięki której oszałamia Kev’a. Następnie dobrze wykonane DDT. Tommy przypina: 1… 2… Nie ma! Po kilkunastu sekundach wstają, Dreamer próbuje zaatakować, ale się nie udaje, gdyż Nash robi Walking Sidewalk Slam. Tommy po kilku chwilach wstaje i inkasuje Chokeslam. Pin: 1… 2… 3… Tommy Dreamer zostaje wyeliminowany Raven wchodzi do ringu, odbija się od lin i mamy Tornado DDT. Pin: 1… 2… 3… Kevin Nash zostaje wyeliminowany W ringu widzimy już Stinga i Ravena. Wymiana uderzeń, ale Raven ląduje na macie, ale zaraz wstaje. Jednak znowu ląduje na macie, ale tym razem po Clothesline. Jeszcze raz… I jeszcze… Po raz kolejny wstaje, ale otrzymuje Military Press Slam oraz zostaje założony Scorpion Death Lock. Raven odklepał. Raven zostaje wyeliminowany Sting robi zmianę z Savagem, a w ringu jest Rob Van Dam. Wymiana uderzeń i to Randy znajduje się na macie, po czym otrzymuje Rolling Thunder. Rob nie traci czasu i wchodzi na narożnik, potem mamy Five Star Frog Splash. Pin: 1… 2… 3… Randy Savage zostaje wyeliminowany Randy Savage po odpadnięciu zagadał sędziego, a Sting użył swojego kija baseballowego na Robie i Sabu. Savage dalej zagaduje, a Sting nie przestaje uderzeniem kijem w Van Dama. Randy już odszedł, a Sting wykonał na „Mr. TNA” Scorpion Death Drop. Pin: 1… 2… 3… Rob Van Dam zostaje wyeliminowany Zostaje na ringu tylko Sting i Sabu. To Sabu wydaje się bardziej wypoczęty. To on przejął inicjatywę, wiele uderzeń w twarz. Sting stoi zamroczony, a Sabu biegnie w stronę lin i wykonuje Springboard Leg Lariat, po czym zakłada Camel Clutch. Sting ma daleko do lin, ale udało mu się ich złapać. Obydwoje podnoszą się, ale Sting szybko upadł po bardzo mocnym kopnięciu. Natomiast Arab to wykorzystał i zrobił Moonsaulta. Pin: 1… 2… Jest trochę zaskoczony, ale się podnosi i podnosi rywala, który nieoczekiwanie wykonał Dropkick. Wszedł na narożnik i wykonał Diving Splash. Nie przypina, ale podnosi przeciwnika, po czym mamy Inverted Atomic Drop przez co Sabu się przewraca, a Sting zakłada Scorpion Death Lock. Sabu próbuje złapać się lin, lecz nic z tego. Ostatecznie udało mu się zrobić Enzuigiri. Znajdują się na nogach i Sting wykonuje Scorpion Death Drop. Pin: 1… 2… 3… Koniec!

[GONG]

JB: Zwycięzcami pojedynku zostają… nWo!

Do ringu wchodzi całe nWo i Hulk Hogan świętują zwycięstwo, po czym wyrzucają Sabu z ringu. Nagle wchodzi Dixie Carter.

Dixie Carter: Brawo. Wygraliście. Jednak już za chwili wszyscy poznają nowego zarządcę TNA, który będzie tym wszystkim rządzić. Wybrałam Tommy’ego Dreamer, ale skoro przegrał dzisiejszego wieczoru to ktoś inny zostanie zarządcą TNA. Zostaje nim… „Macho Man” Randy Savage. Gratuluje.

Mikrofon przejmuje Hulk Hogan

Hulk Hogan: Postanowiliśmy co zrobimy z wszystkimi członkami EV 2.0 Dwóch z nich Taz oraz Sabu zostaną w TNA. Reszta: Go Out! Dziękuje.

DW: Tym akcentem kończymy TNA Bound for Glory.

MT: Z tego wieczoru pełnego wrażeń żegnają się z państwem Mike Tenay, Taz oraz…

DW: Don West! Dobranoc!

TNA Bound for Glory schodzi z anteny

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wojtekb96

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...