Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   396
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do pasu WWE to szanse rozkładają się po 50%. Mimo wszystko postawię na Ortona. Miz nie jest gotowy i nie zasługuje(wg mnie) na to żeby walczyć o pas WWE na WMce.

Spoko, spoko - nawet jak Miz wygra z Ortonem na Royal Rumble (na co stawiam), to nie powiedziane jest, że dotarga pas do WM'ki, bo po drodze jest jeszcze PPV Elimination Chamber, skąd zapewne nie ujdzie z mistrzostwem (nie sądzę aby Vince poszedł na żywioł i wystawił Miza w main evencie lub co-main evencie WrestleManii, bo jeszcze Mike jest na to za krótki w uszach).

Nie wiem czy Miz zasługuję czy nie

ale wolę walkę MIZ-ORTON, lub MIZ -CENA

Niż walkę ORTON-CENA kolejny raz...

A ja nie, bo walka z Mizem to niemal gwarancja sleepera a jeżeli zmontowaliby pojedynek face'owego Ortona z face'owym Ceną i zabookowali go tak jak np. słynną walkę Austina z Rockiem z Wrestlemanii (gdzie Stone Cold przeszedł heel turn), to nie dość, że samo starcie mogłoby być naprawdę ciekawe (dobry booking - a w przypadku starcia "face vs. face" jest jego duże prawdopodobieństwo - może zdziałać cuda, a poza tym - moglibyśmy się znowu połudzić tym, że Jasiek może w końcu przejdzie na ciemną stronę mocy :D)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Royal Rumble match to moja ulubiona stypulacja wiec na gale czekam z niecierpliwoscia:)

Czy 40 wrestlerow to dobry pomysl? nie wiem, okaze sie;p

Nie wiem skad pomysl, ze moglby wygrac Christian, odkad wrocil z TNA nigdy nie byl pushowany a tu nagle zwyciestwo w RR? nie ma opcji.

Wroci pewnie HHH, ale tu obstawiam, ze sam sie wyeliminuje przy okazji eliminujac Sheamusa;]

Bardzo chcialbym, zeby wygral del Rio, JoMo lub Barret i mysle ze szczegolnie meksykanin ma duze szanse.

Glowne pasy raczej nie zmienia wlascicieli:>

Czekam na debiut Kong, moze juz teraz?:>

Elimination Challenge

Elimination Chamber chyba o to ci chodziło.

3949266784cc729f97bb26.jpg

wiecie może czy w necie bedzie transmisja RR na żywo?

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Czas się wypowiedzieć!

Royal Rumble zapowiada się ciekawie, RR to moja ulubiona gala wrestlingu EVER. Zscznę jednak od single matchy:

Randy Orton vs The Miz - Tutaj powinien wygrać Miz. Pewnie za sprawą Rileya, bo nie liczę, żeby Orton znowu zgarnął pas WWE. Mimo, że Miz zaczyna mnie nudzić i w segmentach i w walkach, to ciągle jestem za nim.

Dolph Ziggler vs Edge - Tutaj stawiam na Rated R Superstara, tym bardziej że zbanowali mu speara. Poza tym liczę na bardzo dobrą walkę ( chociaż i tak pewnie się rozczaruję ).

LayCool vs Natalya - Divy mnie nie obchodzą, ale liczę że wygrają LayCool. I chciałbym, aby zadebiutowała Awesome Kong, może wtedy wszyscy przestaną narzekać na słaby poziom div w WWE.

Royal Rumble Match - Tutaj mam największe oczekiwania. Chciałby, żeby wygrał CM Punk, lub Alberto Del Rio, bo byłoby potem ciekawie. Jednak pewnie powróci Triple H i zdominuje całe RR niczym Cena 3 lata temu. Na powrót Christiana nie liczę, tym bardziej na jego zwycięstwo. Już bardziej prawdopodobne jest to, że on jest GM'em RAW. Liczę na jednorazowy powrót kilku legend jak 'Hacksaw'' Jim Duggan o którym ostatnio jest głośno. Liczę na jakieś ciekawe, fajne, kreatywne eliminację i nie chcę aby wszyscy Lowcarderzy typu Regal, Primo, Ryder, Young wypadili po parunastu sekunach ( ktoś może, ale bez przesady ). Niby lepiej, że RR match będzie trwał dłużej ( za sprawą dodatkowych 10 wrestlerów ), ale jakoś tak dziwnie się czuję: wchodzi 30, a potem 31, 32, 33....no nic zobaczę za kilka dni jak wypadł w praniu ten pomysł. Jeszcze jedno: chciałbym, aby przez większość walki było kilkunastu wrestlerów na ringu jak na RR 2009, a nie, że połowa nie wytrzymuje 4 minut jak na RR 2010. Biorę pod uwagę jeszcze jeden scenariusz: powrót Undertakera! Moi faworyci:

1. Triple H

2. Alberto Del Rio

2. John Cena ( oby nie )

A to kogo bym chciał widzieć, jako zwycięzcę Royal Rumble matchu:

1. Alberto Del Rio

2. CM Punk

3. hmmmm.....chyba Wade Barrett

Edytowane przez Sir Vade Ancelot

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

W WWE ostatnio najbardziej ciekawi mnie rozwój sytuacji między Nexus a The Corre. Wiadomo, że obie drużyny wystąpią w Royal Rumble Match'u. Chciałbym zobaczyć wkrótce ich starcie w pełnym składzie(czyli z Punk'iem i Barret'em). Jako zwycięzcę RR Match'u typuję kogoś z dwójki Triple H/Christian chociaż chciałbym aby był to CM Punk ale to jednocześnie przekreśla marzenia o starciu wspomnianym wyżej. Wątpliwe aby Miz stracił pas. Patrząc zwłaszcza na to, że prawdopodobnie po Royal Rumble dojdzie do powrotu Rated RKO a więc Edge straci swój pas. Jeśli po tym PPV mistrzami będą Miz i Ziggler to będzie prawie pewne, że dojdzie do reaktywacji tagu Edge'a i Orton'a.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Booker T and Kevin Nash are both booked for tomorrow's Royal Rumble as surprise entrants. Booker T had been rumored to appear since canceling his scheduled appearance at the New Orleans Comic Con this weekend.

As far as Kevin Nash goes, he had been negotiating with TNA as late as yesterday about a return, but is scheduled to fly into Boston later today. Nash admitted last week that he was in talks with TNA again and TNA sources confirmed those statements. TNA sources had also confirmed that they ended their discussions with Nash recently and Nash had finally been removed from the TNA website. The deal with WWE was finalized within the last 24-48 hours.

As we just noted moments ago here on the website, Booker T and Kevin Nash are scheduled to appear as surprise entrants for tomorrow night's 40-Man Royal Rumble Match.

As noted earlier, Booker T was expected earlier based on recent talks with organization officials and his scheduled appearance at the New Orleans Comic Con this weekend being canceled. Company sources confirmed this morning that he is set for the 40-Man Royal Rumble Match. He's en-route to Boston, MA as of this writing.

WWE sources have also confirmed that Nash is booked for the Rumble match and is scheduled to fly into Boston later today. He'll arrive at some point this evening. He was in discussions with TNA Wrestling officials as late as yesterday to finalize a contract with the organization, but instead opted to return to World Wrestling Entertainment.

Meanwhile, TNA Wrestling sources have confirmed that discussions with Nash fell through. Both sides had been negotiating on and off with sources indicating at one point that a deal was finalized. An infuriated Nash then accused TNA personnel of leaking the information, which led to new rounds of negotiations which did not go over so well. He admitted last week to a Puerto Rican newspaper that he was in talks with TNA regarding a return to the organization. The aforementioned discussions ended within the past 24 to 48 hours and he wound up agreeing to a deal with WWE. No word on how long the deal is for or if this has to do with the Hall of Fame as of this writing.

+ http://www.tnawrestlingnews.com/images/galleries/nashrumble/slideshow.pl - zdjęcia Kevina Nasha z Bostonu.

Osobiście plotki zwykle uważam za mało prawdopodobne, ale akurat ta wstrząsnęła moimi emocjami. Jak myślicie? Może okazać się to prawdą? Nash i Booker na RR + Hall of Fame? Ciekawe... :-) Tym bardziej, że obaj prawdopodobnie wyruchali federację jaką jest Total Nonstop Action. Ci, którzy plany znają - wiedzą jaka jest sytuacja, Ci którzy nie znają, dowiedzą się w przez przyszłe tygodnie.

Liczę w tym roku na nie małą rozwałkę,mam nadzieje że nie powtórzy się sytuacja z poprzedniego roku że będziemy mieli max 6-7 na ringu i to przez krótki okres czasu w RR meczu obstawiam Christiana.Mecz o pas WWE jest mi obojętny ponieważ ten feud jest tak nudny że nie zrobi mi różnicy odzyskanie pasa przez Ortona,choć wątpliwe że Miz straci pas no chyba że Vince poszedł po olej do głowy w co wątpię .Pas WHC powinien raczej obronić Edge pomimo zbanowania speara może użyje na Dolphie Zig Zag :D

Off

A i tak btw to o której naszego czasu będzie RR :?:

@kubusa10

Około 2-3 nad ranem

Z Royal Rumble matchu usunięty został Cody Rhodes. Skoro ma to związek z jego programem z Reyem to wydaję mi się że to właśnie Dashing przyczyni się jakoś do wywalenia Mysterio z ringu.

Co do zwycięscy całej walki to obstawiam i liczę na Christiana , ale akurat tu w przeciwieństwie do zeszłego roku tu jest zdecydowanie więcej możliwości.

21141536044eac5162deaab.gif

Przeczytaliście jednego newsa o Christianie w main evencie wrestlemanii i teraz wszyscy typujecie go na zwycięzce Royal Rumble - podziwiam wasz optymizm.

Czy to się komuś podoba czy nie - najbardziej prawdopodobnym zwycięzcą jest Cena. Już na ostatnim RAW mieliśmy małą konfrontacje z Mizem co może powoli prowadzić do ich programu na WMke.

Dla mnie jednak osobiście zwycięstwo kogoś z starej gwardii byłoby zawodem. Nie chce oglądać po raz kolejny triumfującego Jasia czy Tripla w mojej ulubionej walce roku. Obecnie przeżywamy zmianę pokoleniową w WWE i może czas by postawić na kogoś nowego (od 2006 nie było żadnej niespodzianki). Nikt mi nie powie, że nie kupiłby np takiego Del Rio w starciu z Edgem na najważniejszej gali roku.

Liczę, że federacja mnie nie zawiedzie, chociaż po raz kolejny sama walka jest strasznie marnie wypromowana (gdzie tam jej do na przykład 2009 roku gdy praktycznie wszystkie wydarzenia kręciły się w okół RR i hype był rewelacyjny).

Na RR match zobaczymy dużo szokujących momentów itp, ale myślę że zwycięzcą zostanie CM Punk... Hunter z Szajbusem wyeliminują się jednocześnie, a Johna Cene pożegna Punk.

Co do Christiana nie byłbym taki pewien... Zresztą niech wygra kto chce, tylko nie Cena, bo wtedy to byłaby totalna "kicha".

Awesome Miz vs Randy Orton - Sądze że wygra Miz po nieczystym zagraniu i spowodowaniu kontuzji u Randyego, Miziasty potrzyma pas do EC.

Dolph Ziggler vs Edge - Dolph wygra dzięki Vickie, która zapewne będzie chciała zemścić się na Edge'u...

Natalya vs LayCoool - Wygra Natalya i tyle...

Żyj tak, aby po twojej śmierci twoi przyjaciele się nudzili.

11901054774d619474497eb.jpg

Przeczytaliście jednego newsa o Christianie w main evencie wrestlemanii i teraz wszyscy typujecie go na zwycięzce Royal Rumble - podziwiam wasz optymizm.

Czy to się komuś podoba czy nie - najbardziej prawdopodobnym zwycięzcą jest Cena. Już na ostatnim RAW mieliśmy małą konfrontacje z Mizem co może powoli prowadzić do ich programu na WMke.

Dla mnie jednak osobiście zwycięstwo kogoś z starej gwardii byłoby zawodem. Nie chce oglądać po raz kolejny triumfującego Jasia czy Tripla w mojej ulubionej walce roku. Obecnie przeżywamy zmianę pokoleniową w WWE i może czas by postawić na kogoś nowego (od 2006 nie było żadnej niespodzianki). Nikt mi nie powie, że nie kupiłby np takiego Del Rio w starciu z Edgem na najważniejszej gali roku.

Liczę, że federacja mnie nie zawiedzie, chociaż po raz kolejny sama walka jest strasznie marnie wypromowana (gdzie tam jej do na przykład 2009 roku gdy praktycznie wszystkie wydarzenia kręciły się w okół RR i hype był rewelacyjny).

Zgadzam się z każdym słowem, kropką, przecinkiem, nawiasem

Już straciłem dwa punkty w typerze typując Christiana na zwycięzce MITB odpowiednio na Wrestlemanii i na PPV MITB. RR match cieszy się większym prestiżem, więc wygrana Capitana Charyzmy jest jeszcze bardziej wątpliwa. Powiedzmy sobie szczerze, że przed kontuzją Christian był mid carderem. Za dużo razy się zawiodłem za brak chęci do pushu dla tego zawodnika. Jeśli wygra Christian to się ucieszę jak cholera i będzie to kolejny mark out moment w mojej przygodzie z WWE przy jednoczesnym nie dowierzaniu i przecieraniu oczu ze ździwienia

Jeszcze tradycyjnie reklama. Na moim kanale youtube przewidywania dotyczące RR Matchu. Filmik z przed tygodnia, więc nie poruszyłem możliwości prawdopodobnych powrotów weteranów

Edytowane przez Rafikov

Te RR jest chyba najbardziej nie przewidywalnie od baardzo dawna. Dawno nie było tylu ważnych powrotów. Też nie rozumiem typów na Christiana, gdyż nie wiadomo czy wogóle Vince pozwoli mu wystąpić, a samo to, że wahają się wskazuje na to, że Cpt. Charisma nie wygra, bo jakby mieli zabookowane zwycięstwo Christiana to bez wahania wstawili go by gdzieś pomiędzy nr 35-40 i owy zawodnik by załatwił sprawę tak jak rok temu Edge (prawie wogóle nie przyjmował ciosów). Dodam, że wygrana kogokolwiek z powracających nie ma najmniejszego sensu, bo WWE stosowało ten manewr 2 razy w ciagu ostatnich 3 lat. RR to chyba nie oznacza = Wygrywa największy return.

Co do wygranej to Del Rio za bardzo się promuje na wygranego, więc odpada. Cena jest jako takim faworytem. To samo z Punkiem. Gdyby nie było storyline'u z Barrettem walczącym z Takerem to on by był moim faworytem nr 1. JoMo ostatnio przycichł, więc może on? Bardzo chciałbym, żeby przejął pałeczke po HBK'u.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie ma oczywistego zwyciezcy w tym Royal Rumble. Przynajmniej ja mam maly problem ze wskazaniem jednego. To pozwala mi myslec, ze zatriumfuje ktos z niezapowiedzianych, a tu jedyna opcja jest HHH. Mam jednak nadzieje, ze jesli wroci, to RR posluzy jedynie jako wznowienie programu z Sheamusem - tzn. Triple wpadnie, wyrzuci rudego, a ten wroci i sie odwdzieczy tym samym - gotowa walka na WM.

Alberto Del Rio przesadzal z licznymi promami i ja juz nie wierze, ze WWE tak szybko chce go wybic wyzej w hierarchii. Prawdopodobnie zostanie wyrzucony przez Kane'a i rozpoczna mini program na Smacku, ktory arystokrata wygra. Niestety nie dostana walki na WM, a ich feud zostanie "przeniesiony" na ewentualne Money in the Bank

Corre i Nexus tez rozpoczna na dobre swoja rywalizacje. Stawiam, ze Punk zostanie wyrzucony przez cale Corre, ktore bedzie na ringu.

John Cena... niestety jeden z faworytow, bo Main Event Cena vs Orton jest w planach i juz cos przebakiwal nasz Jaś na ten temat.... Szkoda by bylo

Drugim moim faworytem jest John Morrison, choc to prawdziwie optymistyczna wersja. W zasadzie to chcialbym, zeby wygral, ale wieksze szanse ma na zdobycie walizki w tym roku.

50608915156a3743c1fa34.jpg