Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zwycięzca, którego się nie wytypowałbym do samego końca gdyby nie spoiler :/ W każdym razie WWE kreuję następcę Rey'a Mysterio. Ciekawa sprawa, że już zapowiedziano pojedynek na WM. Ale wracając do gali. Ciekawa interwencja Nexus. Szkoda, że nie doszło w RR match'u do starcia Corre i Nexus gdy byli sami ale niestety Cena był szybszy. Cieszę się, że CM Punk był najdłużej i najwięcej eliminacji miał na swoim koncie co prawda ex z Ceną ale i tak dobrze. Edge poradził sobie "bez" Spear'a i obronił pas czego się nie spodziewałem po przeczytaniu newsa o powrocie Rated RKO. Pewnie jeszcze nie teraz. Czekałem na powrót Triple H'a ale się znowu niedoczekałem i tak już od 6 miesięcy kiedy pojawiły się pierwsze plotki o powrocie Game'a jako lidera [N].

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 264
  • Wyświetleń 102,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oglądałem każda walke po troszku ale czekałem na RR i co do RR nie mam zastrzerzen były fajne momenty takie jak Hornswogle w ringu ,Morison niczym Spiderman chodził po bandach,Mina Santino na koncu RR :mad: ,Husky Majta tyłkiem przed Punkiem itp

Ogólnie zawiodłem sie :cry: pod względem Powrotu HHH ale pod względem fajna gala

chociaz mogli wpuścić 10 do tego ringu no ale coz.... :cry:

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Opublikowano
były fajne momenty takie jak Hornswogle w ringu
Boze widzisz i nie grzmisz jak to male zielone gowno weszlo na ring to myslalem ze wyjde z siebie a poza tym odegral wieksza role ( i dluzsza) niz boker t i kevin nash lacznie (tak juz ktos tu pisal za niedlugo hornii bedzie grozil underowi...)

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Opublikowano
Ja oglądałem jedynie Royal Rumble Match, więc co do wcześniejszych walk się nie wypowiadam. A więc tak: podobał mi się ten skok Morrisona. To przejdzie do historii. W miare dobre było panowanie Nexusa, ale mam jedno zastrzeżenie: za długo to trwało! A potem Cena i rozwala wszystkich. Szczerze to wolałbym żeby Booker T ich wyeliminował (dla niewiedzących: wszedł numer wcześniej od Ceny). Najgorsze było błyskawiczne wyeliminowanie Bookera i Diesla, pewnie wielu się ze mną zgodzi. I jescze jedna rzecz która mi się nie podobała: zbyt szybkie wyeliminowanie olbrzymów tj. Khaliego, WSM, Kane'a i Big Showa!

Edytowane przez master71

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

Opublikowano
były fajne momenty takie jak Hornswogle w ringu
Boze widzisz i nie grzmisz jak to male zielone gowno weszlo na ring to myslalem ze wyjde z siebie a poza tym odegral wieksza role ( i dluzsza) niz boker t i kevin nash lacznie (tak juz ktos tu pisal za niedlugo hornii bedzie grozil underowi...)

Nie mój Problem masz inny gust mi się to podobało bo mogłem pośmiać 8)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Opublikowano

Więc teraz ja się wypowiem po rr(sorry że tak późno).

Miz vs Orton: Naprawde kiepska walka jak dla mnie podobały mi się dwie rzeczy: lot Rileya i CM Punk.Miz obronił pas(na szczęście),chociaż byłem przerażony gdy Orton zaczął walić łapami w ring :wink: Ale na szczęście Punk GTS i obrona pasa!

Moja ocena -3/6

Edge vs Ziggler: Na początku walka nie zachwycała jednak na szczęście później się rozkręciła.Od początku wiedziałem że Edge wykona speara.Zdziwiła mnie interwencja Kelly.No ale mecz był niezły.

Moja ocena:+4/6

Walki div nie oceniam ani nie komentuje.

Royal Rumble match:Niestety muszę przyznać ,że ten mecz mnie rozczrował.Cieszy to ,że Punk był w ringu najdłużej ,no ale to zasługa Nexus.Najgorszy możliwy moment: Dominacja karła i Johna.Po prostu to był jakiś żart.Po walce naprawde mi było szkoda Kidda mimo ,że niezbyt go lubię.Ciekawiło mnie co będzie gdy do super "tag teamu" dołączy w ringu jakiś face.I o dziwo doczekałem się.Kofi!Myślałem ,że dołączy do super teamu i rozwalą każdego ale , dziwna sprawa John go zaatakował!Rozśmieszył mnie Sheamus jak powalił karła,Punk krzyczący What's Up rozwalając Trutha , no i przede wszystkim ucieszył mnie zwycięzca. Naprawde się bałem ,że wygra Santino a to było by już jakimś żartem.Aha zapomniałem napisać o JoMo.Jak na mój gust jego akcja to po prostu fenomen! Dobrze ,że mu to wyszło bo gdyby się na bandzie nie utrzymał byłoby kiepsko.Alberto w walce o pas WHC! Hurra!

Moja ocena:+3/6

[

1161423919541b3db89050d.jpg

Opublikowano

Jestem zadowolony, że wygrał Alberto del Rio, co ja gadam - bardzo zadowolony! :D

Cóż, postanowiłem, że obejrzę RR live, tak też zrobiłem. No i tej decyzji nie żałuję. Gala mi się nawet podobała. Owszem, były minusy, ale jak dla mnie więcej było plusów.

Walki ogólnie niezłe. W dwóch wynik był raczej przesądzony, na maxa byłem zaskoczony wynikiem walki div. No cóż, wolałbym kogoś innego, niż Eve, a i liczyłem, że może Awesome Kong się pojawi. Co do walki Royal Rumble Match - sama walka nie stała na bardzo wysokim poziomie. Podobała mi się dominacja New Nexus, fajne 'ruchy' Morrissona :D Cieszą powroty Bookera T, i Diesel'a. Szkoda, że krótko byli w ringu, ale trudno. Bardzo mnie cieszy zwycięzca, kolejny raz to piszę. :D

Opublikowano
Powiem na samym poczatku ze nie cierpie WWE od czasu ery PG, ale dwie gale w roku RR i Wrestrlemania ogladam. Ogolnie skupilem sie tylko na rr matchu i powiem szczerze ze calkiem niezly byl. CM Punk rewelacja, markowałem mu jak cholera, koles ma charyzme szkoda ze go nie ma w tna;/ Bez sensu wejscie Bookera T, ktory po 2 minutach jest out, ale cheer niesamowiy gdy wchodzil rewelka (impact zone to jakis kurnik niesttey), Diesel hmmm tez poprawnie czemu w TNA tak sie nie staral? Z tym Hornswoogle tez mi sie podobalo, humorek byl. Tylko znowu Cena czysci ring, gezzzus to jest jeden z powodow dla ktorych nie ogladam w ogole WWE. Morrison i jego jump na bande kapitalne posuniecie! Niespodziewany final i albert del rio jako zwyciezca zaskoczyl mnie, kurcze z bolem musZe powiedziec, ale brawo WWE! :)
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

Opublikowano

Kolejne informacje.Vince McMahon musiał chyba popaść w jakiś konflikt z Hartami, bo popatrzcie na statystyki Royal Rumble:

-DH Smith wywalony z RRM

-Tyson poniżany przez Hornswoggla

-Natalya traci tytuł na rzecz innego face'a (założę się, że było to na szybko wymyślone)

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Opublikowano
Dokładnie to jest sprawa Marthy Hart, żony Owena, procesuje się ona z WWE od jakiegoś czasu, chyba o wykorzystywanie wizerunku zmarłego męża. Do tej pory nie widziałem związku, ale teraz rzeczywiście coś mi śmierdzi :D