Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moje przeczucia dotyczące RR :

Walka o pas WHC

wszystkich nas zaskoczy i wygra Ziggler (możliwe że za pomocą interwencji Vickie ) ale to jakby on wygrał to jakimś cudem . Ale jak wszyscy piszecie WWE lubi robić zaskakujące niespodzianki .

Walka o WWE Champions

Tutaj widać jak bardzo WWE boi się dać Morrisonowi wielki push i zrobili ich walke na normalnej tygodniówce . Tam powinien być Morrison a nie Orton !! Ale zwycięstwo w tym meczu widze oczywiscie ze wygra Orton .

Royal Rumble :

Mam nadzieje że tego meczu NIE wygra powracający w tym czasie HHH bo to bybyło bardzo zjeb***e . WWE też lubi robić takie o niespodzianki dla wrestlerów którzy przez długi czas leczyli swoją kontuzje (przykład RR z ubiegłego roku , ale co do tego to nie mam nic Edga lubie , ale HHH nie bardzo mały MoveSet ma i akcje w nim może z 6 wiec nie ciekawie mi sie go oglada) .

Myśle że wygranym będzie : DelRio lub Morrison (innej opcji raczej już nie widze prócz tej trójki (wliczając HHH w to).

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android

"Almost three decades ago, the dream of modern-day WWE Chairman Mr. McMahon was made manifest with the birth of the squared circle’s most celebrated spectacle, WrestleMania. More than a quarter of a century later, an unprecedented 40 Superstars will have the ultimate opportunity to realize their dream of performing in the World Championship main event match on this now aggrandized stage for the most brilliant competitors.

They can dance on The Grandest Stage of Them All at WrestleMania XXVII. But first, one man will need to surpass the efforts of 39 opposing competitors with the same aspiration in the 2011 Royal Rumble Match." Źródło

Powiększenie liczby uczestników do 40? RUMBLE ma jakoś bardziej zyskać na znaczeniu ? Czy poprostu jobberzy też chcą miec swoje 2 minuty na jakimś PPV :>

Edytowane przez Thomassi

20502835285345d49c46e75.jpg

Tradycja zlamana :( 30 to jest super liczba,ktora reprezetuje RR od zawsze.Nagla zmiana na 40 to zly pomysl.Ostatni przyjdzie Hunter lub Jericho.Zdaje mi sie jednak ze wygra Alberto,poniewaz Jericho takiego kopa nie dostanie a HHH bedzie feudowal z rudym.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Czyli teraz osiągnięcie HBK i Reja jako pierwsi wchodzący i ostatni wychodzący straci na znaczeniu, bo to wkońcu będzie 40, a nie 30.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

A ja bym chcial zeby Ziggler dostal pas. Kilka tygodni temu mial mini program z Cena i zrobil z Janem dwie bardzo fajne walki. Widac, ze chlop ma potencjal. Medialnie tez sie prezentuje dobrze. Az sie prosi, zeby zagoscil na stale w main evencie. Wezmy dla porownania Miza. Mic skillsy dobre, ale walczy bardzo przecietnie. A i tak pewnie walke z Ortonem wygra. No chyba, ze WWE zdolalo zauwazyc, ze facet jest cienki. Zreszta w ostatnich tygodniach byl malo przekonujaco zabookowany w swoich walkach (co jak co, ale mistrzowi nie przystoi meczyc sie z Lawlerem. Mam takze nadzieje, ze na WM nie zobaczymy pojedynku Cena vs. Miz, bo to bylby dramat. Z drugiej strony, na razie mamy tylko kilka walk na RR, takze WWE ciagle ma kilka furtek co do WM. Mam nadzieje, ze nie zawala sprawy i bedziemy mieli kilka ciekawych pojedynkow. Mysle tez, ze na WM nie zobaczymy pojedynku Cena - Orton (oby). A na samo RR czekam z niecierpliwoscia i cicha nadzie, ze Ziggler moze jednak zdobedzie pas.

WWE Championship Match

Jako fan Ortona i zwolennik Miz'a temu matchowi poświęcam najwięcej uwagi.Z jednej strony mamy Randy'ego - 30 latka z niezłym przebiegiem kariery. Z drugiej mamy Mike'a który ma wsparcie Alex'a. Na mój gust WWE pozwoli Miz'owi utrzymac pas do EC. Na Title Run do WM nie ma co liczyc.

WHC Match

Tutaj postawiłbym pieniądze na Edge'a. Wstawienie Dolph'a do ME tak odrazu po stracie intercontinental'a troche dziwnym jest posunieciem. Dolph ma materiał na Main Eventera, ale najpierw powinien powalczyc z Rey'em itp. aby wypromowac byłego członka Spirit Squad, Choc obecnosc Vicky może nie byc bez znaczenia.

Royal Rumble

Wytypowac 1 osobę z pośród 40 jest ciężko. Mam kilka typów.

Triple H - powraca po kontuzji. Na EC Sheamus zdobywa WWE Championship i na WM mamy kolejną walkę Rudego 102 z Królem.

Jo-Mo - dostał juz title shota, więc czemu miałby nie wygrac Royal Rumble, i wtedy jednak Miz trzyma pas WWE do WM i po Greatest Stage of Them All mamy nowego WWE Championa

Barrett albo CM Punk - oboje mają za sobą ludzi którzy odwalą czarną robotę, jednak bardziej bym obstawiał Barrett'a bo w jego grupie jest Big Zeke.

JAK BĘDĄ NOWE WALKI TO EDYTUJE POSTA

Chciałbym aby John Morrison wygrał RR. Walczy dobrze, a jego feudy są tylko o pietruszkę. Ciekawe czy Nexusi będą się trzymać razem na RR, bo nie wierzę, że żaden z nich nie będzie brać udziału w tej pięknej potyczce.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

40 osób w Królewskim Rozpierdolu? Początkowa reakcja ''Zajebiście'', ale potem... Jak dla mnie to po prostu znak, że szansę dostanie kilku zapaśników powracających po kontuzjach (np. ex-Nexus typu Tarver), czy goście którzy już gościli w TV, ale zostali odesłani gdzieś tam (uczestnicy NXT). Do tego dostaniemy za pewne jakąś niespodziankę (chciałoby się czegoś niespodziewanego, a dostaniemy pewnie Huntera). Jak dla mnie zmiana nic nie wnosząca, pojawi się kilka frajerów do szybkiego wyrzucenia, obchodzi, bo nie wiem?

Wracając do HHH... Powrócić pewnie powróci właśnie na RR, ale wygrać nie wygra. Ma ''niedokończony'' feud z Rudym, który po prostu pasa nie ma i na 99% go do WM nie dostanie. Zapomnienie o historii i ''zakończeniu kariery'' Trypla przez Sheamusa byłoby głupotą, więc raczej obaj są na siebie skazani i na WM dostaniemy jakiś hardcorowy (by PG ofc) mecz.

;)

Co do 40 osób to jak dla mnie zrobili to tylko dlatego, żeby stajnie typu Nexus 1, Nexus 2 i inne pseudo tag team'y mogły znaleźć się w tej "walce". Wydarzeniem będą pewnie powracający zawodnicy wydaje mi się, że powrócą własnie tacy jak Evan Bourne, Triple H, tak jak E_9 napisał Tarver.. Chociaż coś myślę, że Tarver będzie już w Nexus tzn. jeszcze przed RR znajdzie się w grupie którą dowodzi Punk. Punk wygra Title Shot, Orton ponownie wygra pas na EC i dojdzie do walki Punk vs Orton lub Cena zdobędzie pas na EC i dojdzie do walki Cena vs Punk. Post zeedytuje później by coś jeszcze dopisać o pozostałych walkach.

Jak dla mnie 40 osób w RR to czysta głupota. Po pierwsza walka będzie trwać za długo, już normalnie jest to ponad godzina to tym razem dobijemy do półtorej? Poza tym WWE nie robi tego by dać szanse pokazać się większej ilości zawodników tylko by nie musieć promować dodatkowych meczy. Zostały 3 gale do RR (Smack, Raw, Smack) a my dalej mamy tylko 2 walki o pas i wcale się nie zdziwię jak tak zostanie (albo jak dorzucą coś na szybko już na samej gali, ostatnio uwielbiają to robić).

Cóż, co do RR, to jak znamy kreatywność i pomysły Vince'a, to obstawiam, że wygra Triple H. Powraca po kontuzji, zwiastun filmu już jest, więc HHH jest gotowy, by stanąć w ringu. Ale najbardziej chciałbym, aby wygrała jedna z dwóch osób: ...Christian lub...Undertaker. Tak, Undertaker był ostatnio na tapingu SD, więc to byłaby mega niespodzianka. A co do Christiana, to po prostu ucieszyłbym się, gdyby chociaż wystąpił na RR.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Zaciekawiło mnie kogo WWE wrzuci do tego meczu

- Roster wwe liczy 54 osob (SD i Raw razem) licze oczywiscie tylko mężczyzn.

- 4 nam odpada ze wzgledu na mecze o pasy.

- Zostaje nam 50 osob w tym 9 jest na Kontuzjach o ile mam Dobre info.

Liczyłem ze sa to (Evan ,HHH Christian Undertaker do nich mozna tez zaliczyc Khaliego Skipa Finley Goldust i Tarvera chociaż ten ostatni ostatnio pojawia sie w FCW)

- Zostaje nam 41 czynnych wrestlerow którzy sie pojawiaja w tv częsciej czy rzadziej.

Wiec na pewno dorzucą nam jakis mecz TT bo Ani Uso nie ma w liscie 21 podanych juz wrestlerow Ani Komediowego Taqu wiec jesli tak bedzie zostanie nam 37 wrestlerow ;D

wiec jakies powroty zobaczymy na tegorocznym RR :)

Ps Jak cos to sorry moj 1 Post na tym Forum ;]

Dashing...:D

11371090084d3585f2421cd.png

Ale najbardziej chciałbym, aby wygrała jedna z dwóch osób: ...Christian lub...Undertaker. Tak, Undertaker

Występ Undertakera jest zagrożony, zagrożony walką na Wrestlemani, wiec na Royal Rumble na pewno nie stoczy żadnej walki. Można go brac pod uwagę do storline'ów.

Powiem krótko, nowy filmik JoMo daje nam bardzo dużo do myślenia... :)

Imo on i Del Rio będą ostatnimi w ringu, choć nadal wierzę w Christiana, choć jego powrót wydał mi się w tym tygodniu mniej prawdopodobny.

Na dzień dzisiejszy - Morrison.

Imo dorzucą walkę o pasy drużynowe oraz Melinę z Natalyą.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Muszę przyznać, że zaskoczyła mnie decyzja z WWE, z wprowadzeniem 40 wrestlerów do walki Royal Rumble, lecz mi się to całkiem podoba. Walka będzie dłuższa i będzie można zobaczyć więcej wrestlerów, którzy zawalczą gościnnie(The Rock?). Może jeszcze jakiegoś gwiazdora NBA wezmą do walki, czy też znanego boksera. Jeżeli chodzi o zwycięzce to wydaje mi się, że wygra Triple H, Alberto Del Rio albo jakiś Cody Rhodes czy coś w tym stylu. Napisałbym, że Chris Jericho, ale nawet jeśli by wrócił to pewnie i tak nie wygrałby tej walki.

Prócz walki Royal Rubmle, zostają nam jeszcze dwie, które mnie interesują, bo div i tak nie będę oglądał, a są to Edge © vs Dolph Ziggler oraz The Miz © vs. Randy Orton. Co do tej pierwszej to jestem prawie przekonany, że wygra Edge, w końcu bez sensu byłoby mu dawać pas i za chwilę go odbierać, a feud Ziggler'a z Edge'em z całą pewnością będzie jeszcze przez jakiś czas trwał i już prędzej na Elimination Chamber dadzą wygrać Dolph'owi. Walka The Miza z Ortonem będzie ciekawa, a na dodatek w niej wszystko jest możliwe... Pooglądam RAW to napiszę coś więcej o tej walce, bo nie wiem nawet co się tam dzieje ;-)