Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zwycięzca, którego się nie wytypowałbym do samego końca gdyby nie spoiler :/ W każdym razie WWE kreuję następcę Rey'a Mysterio. Ciekawa sprawa, że już zapowiedziano pojedynek na WM. Ale wracając do gali. Ciekawa interwencja Nexus. Szkoda, że nie doszło w RR match'u do starcia Corre i Nexus gdy byli sami ale niestety Cena był szybszy. Cieszę się, że CM Punk był najdłużej i najwięcej eliminacji miał na swoim koncie co prawda ex z Ceną ale i tak dobrze. Edge poradził sobie "bez" Spear'a i obronił pas czego się nie spodziewałem po przeczytaniu newsa o powrocie Rated RKO. Pewnie jeszcze nie teraz. Czekałem na powrót Triple H'a ale się znowu niedoczekałem i tak już od 6 miesięcy kiedy pojawiły się pierwsze plotki o powrocie Game'a jako lidera [N].

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

Oglądałem każda walke po troszku ale czekałem na RR i co do RR nie mam zastrzerzen były fajne momenty takie jak Hornswogle w ringu ,Morison niczym Spiderman chodził po bandach,Mina Santino na koncu RR :mad: ,Husky Majta tyłkiem przed Punkiem itp

Ogólnie zawiodłem sie :cry: pod względem Powrotu HHH ale pod względem fajna gala

chociaz mogli wpuścić 10 do tego ringu no ale coz.... :cry:

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

były fajne momenty takie jak Hornswogle w ringu
Boze widzisz i nie grzmisz jak to male zielone gowno weszlo na ring to myslalem ze wyjde z siebie a poza tym odegral wieksza role ( i dluzsza) niz boker t i kevin nash lacznie (tak juz ktos tu pisal za niedlugo hornii bedzie grozil underowi...)

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja oglądałem jedynie Royal Rumble Match, więc co do wcześniejszych walk się nie wypowiadam. A więc tak: podobał mi się ten skok Morrisona. To przejdzie do historii. W miare dobre było panowanie Nexusa, ale mam jedno zastrzeżenie: za długo to trwało! A potem Cena i rozwala wszystkich. Szczerze to wolałbym żeby Booker T ich wyeliminował (dla niewiedzących: wszedł numer wcześniej od Ceny). Najgorsze było błyskawiczne wyeliminowanie Bookera i Diesla, pewnie wielu się ze mną zgodzi. I jescze jedna rzecz która mi się nie podobała: zbyt szybkie wyeliminowanie olbrzymów tj. Khaliego, WSM, Kane'a i Big Showa! Edytowane przez master71

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

były fajne momenty takie jak Hornswogle w ringu
Boze widzisz i nie grzmisz jak to male zielone gowno weszlo na ring to myslalem ze wyjde z siebie a poza tym odegral wieksza role ( i dluzsza) niz boker t i kevin nash lacznie (tak juz ktos tu pisal za niedlugo hornii bedzie grozil underowi...)

Nie mój Problem masz inny gust mi się to podobało bo mogłem pośmiać 8)

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Więc teraz ja się wypowiem po rr(sorry że tak późno).

Miz vs Orton: Naprawde kiepska walka jak dla mnie podobały mi się dwie rzeczy: lot Rileya i CM Punk.Miz obronił pas(na szczęście),chociaż byłem przerażony gdy Orton zaczął walić łapami w ring :wink: Ale na szczęście Punk GTS i obrona pasa!

Moja ocena -3/6

Edge vs Ziggler: Na początku walka nie zachwycała jednak na szczęście później się rozkręciła.Od początku wiedziałem że Edge wykona speara.Zdziwiła mnie interwencja Kelly.No ale mecz był niezły.

Moja ocena:+4/6

Walki div nie oceniam ani nie komentuje.

Royal Rumble match:Niestety muszę przyznać ,że ten mecz mnie rozczrował.Cieszy to ,że Punk był w ringu najdłużej ,no ale to zasługa Nexus.Najgorszy możliwy moment: Dominacja karła i Johna.Po prostu to był jakiś żart.Po walce naprawde mi było szkoda Kidda mimo ,że niezbyt go lubię.Ciekawiło mnie co będzie gdy do super "tag teamu" dołączy w ringu jakiś face.I o dziwo doczekałem się.Kofi!Myślałem ,że dołączy do super teamu i rozwalą każdego ale , dziwna sprawa John go zaatakował!Rozśmieszył mnie Sheamus jak powalił karła,Punk krzyczący What's Up rozwalając Trutha , no i przede wszystkim ucieszył mnie zwycięzca. Naprawde się bałem ,że wygra Santino a to było by już jakimś żartem.Aha zapomniałem napisać o JoMo.Jak na mój gust jego akcja to po prostu fenomen! Dobrze ,że mu to wyszło bo gdyby się na bandzie nie utrzymał byłoby kiepsko.Alberto w walce o pas WHC! Hurra!

Moja ocena:+3/6

[

1161423919541b3db89050d.jpg

Jestem zadowolony, że wygrał Alberto del Rio, co ja gadam - bardzo zadowolony! :D

Cóż, postanowiłem, że obejrzę RR live, tak też zrobiłem. No i tej decyzji nie żałuję. Gala mi się nawet podobała. Owszem, były minusy, ale jak dla mnie więcej było plusów.

Walki ogólnie niezłe. W dwóch wynik był raczej przesądzony, na maxa byłem zaskoczony wynikiem walki div. No cóż, wolałbym kogoś innego, niż Eve, a i liczyłem, że może Awesome Kong się pojawi. Co do walki Royal Rumble Match - sama walka nie stała na bardzo wysokim poziomie. Podobała mi się dominacja New Nexus, fajne 'ruchy' Morrissona :D Cieszą powroty Bookera T, i Diesel'a. Szkoda, że krótko byli w ringu, ale trudno. Bardzo mnie cieszy zwycięzca, kolejny raz to piszę. :D

Powiem na samym poczatku ze nie cierpie WWE od czasu ery PG, ale dwie gale w roku RR i Wrestrlemania ogladam. Ogolnie skupilem sie tylko na rr matchu i powiem szczerze ze calkiem niezly byl. CM Punk rewelacja, markowałem mu jak cholera, koles ma charyzme szkoda ze go nie ma w tna;/ Bez sensu wejscie Bookera T, ktory po 2 minutach jest out, ale cheer niesamowiy gdy wchodzil rewelka (impact zone to jakis kurnik niesttey), Diesel hmmm tez poprawnie czemu w TNA tak sie nie staral? Z tym Hornswoogle tez mi sie podobalo, humorek byl. Tylko znowu Cena czysci ring, gezzzus to jest jeden z powodow dla ktorych nie ogladam w ogole WWE. Morrison i jego jump na bande kapitalne posuniecie! Niespodziewany final i albert del rio jako zwyciezca zaskoczyl mnie, kurcze z bolem musZe powiedziec, ale brawo WWE! :)
www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

Kolejne informacje.Vince McMahon musiał chyba popaść w jakiś konflikt z Hartami, bo popatrzcie na statystyki Royal Rumble:

-DH Smith wywalony z RRM

-Tyson poniżany przez Hornswoggla

-Natalya traci tytuł na rzecz innego face'a (założę się, że było to na szybko wymyślone)

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dokładnie to jest sprawa Marthy Hart, żony Owena, procesuje się ona z WWE od jakiegoś czasu, chyba o wykorzystywanie wizerunku zmarłego męża. Do tej pory nie widziałem związku, ale teraz rzeczywiście coś mi śmierdzi :D