Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A i Bryan technicznie rozpierdala Miza, nawet jakby miał związane ręce i nogi, erekcję, hemoroidy i Vickie Guerrero na plecach.

Zapamiętam to do końca życia :D :D :D

Walki o pasy są strasznie przewidywalne i jeżeli Edge albo Miz stracą pas mogę wtedy powiedzieć, że WWE mnie w 100% zaskoczyło.Zbanowanie Speara jest jak mały spoiler.Bo chyba nikt nie sądzi, że Edge przegra przez to, że Vickie zbanowała mu finishera.Było podobnie z Takarem kiedyś jak Vickie mu zblokowała finishera.Co do Miza to raczej bym obstawiał stracenie pasu na EC, albo na WM w walce z Ceną który wygrał by RR.Ale o RR matchu potem.W walce o pas Divas może zadebiutować Awesome Kong.Na pewno Natalka wygra po czym Kong ją zaatakuje i rozpoczną program.Mam nadzieję, że tak będzie.

Royal Rumble Match.

Tutaj mam dwóch faworytów: Cena i CM Punk.Cena wygra RR po czym na WM zmierzy się z Miz'em (przypuszczam, że obroni pas na RR i na EC).Co do Punka może to wyglądać nieco inaczej.Punk wygrywa RR a Cena na EC 1# condendera do pasa WWE i mamy powtórkę z Roku 2008.Chyba, że na EC będzie walka o pas WWE to wtedy (jeżeli Punk wygra oczywiście RR), ten EC wygra Cena który zmierzy się z Punkiem na WM.Równie dobrze może wygrać mistrz WWE albo WHC (ze wskazaniem na Miz'a) który doprowadzi do unifikacji pasów na WM.Oczywiście na RR musiało by się wyjaśnić to kto jest anonimowym GM i możliwe, że to będzie Cole, albo ktoś od Miz'a.Mało prawdopodobne, ale jakiś procent szans jest.W Newsie było pisane o tym wiec też warto tutaj o tym wspomnieć.Feud na linii Rey-Cody ma być kontynuowany.Skoro Rey zrobić coś Cody'emu z nosem więc można się spodziewać na RR Cody'ego albo w jakimś ręczniku na głowie (może worek ? :twisted: ) albo w Masce.Został wywalony z RR matchu ale pojawi się na pewno żeby pomóc wywalić Rey'a.Jak pojawi się w masce,to resztę ich feud'u chyba już każdy zna.Co do wielkich powrotów to liczę na Nasha i Bookera no i Tryplaka.Szanse na wygraną z tej trójki nikt nie ma.Jest jeszcze Christian który też ma słabe szanse, ale na pewno większe od pozostałej trójki.Mam jeszcze jedną osobę która może być na RR a jest nim Sting.Jest to mało prawdopodobne, ale jednak cały czas mam nadzieję, że się pojawi, jak nie na rr to przed WM :)

Mam nadzieję, że ta gala mnie zaskoczy i nie będzie przewidywalna jak gala z przed roku.

http://www.wrestlenewz.com/wrestling/wwe-news/video-kevin-nash-in-boston-with-dark-hair-talks-rumble-booker-t-more/

Nash się ostro broni :twisted: :twisted:

Edytowane przez Salas
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

Bryan ma pas US czyli to 100% mid card...reszty szkoda komentowac bo to bylo zalosne

A no bo faktycznie przez większość 2010 R. Miz nie paradował z pasem US? :) Weź skończ już tak bronić tego Miz'a bo zaczynasz mnie irytować jak Cole..

A no bo faktycznie przez większość 2010 R. Miz nie paradował z pasem US? :) Weź skończ już tak bronić tego Miz'a bo zaczynasz mnie irytować jak Cole..

Czytaj posty a nie tylko ostatnie --' mowilem ze przez to ze miz walczy do samego konca(do zostania wwe chempem) walczyl z mid cardem i przez to nie zostal wypromowany na to by te walizke wykorzystac...

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ghostwriter - serio by Cię to ucieszyło? :shock: Pomijając względy sentymentalne, sprowadzanie dziadków do WWE, które i tak ma przepełnione rostery po prostu mija się z celem. Wspomniany w spoilerze wrestler i tak niczego już u Vince'a nie osiągnie a oglądanie go obecnie w ringu, to taka sama "przyjemność" jak podziwianie ring skills'ów Miz'a. Ja tego Pana widziałbym wyłącznie (jeżeli już się na niego uparli w WWE) w roli niewalczącej (coś a'la Flair w TNA), bo na micu nadal potrafi nieźle zakręcić.

-Raven- napisał/a:

Skoro już udzielamy sobie rad, to moja jest taka abyś poskromił trochę swoje ego (i nie chodzi tylko o ten temat, ale np. także ten odnośnie Smacka), bo mieliśmy już tu na Forum kilku takich cwaniaków i długo miejsca nie zagrzali.

Jeden(na) żyje i ma się dobrze ;)

Tylko dlatego, że ewoluowała i z rozcieńczonego, mlecznego koktajlu stała się pełnowartościowym Budyniem (nawet jeśli pisanym "japońszczyzną") :wink: Niereformowalne twarogi i inne sery nie mają szans aby przetrwać "okres próbny" :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nooo! Po takim niusie, ze pojawi się

Christian

to już mi się mark mode włączył. Aż się cieszę, że oglądam live ;)

Mam nadzieję, że po takim szmaceniu, jakie Vince mu zapewnił przez ostatnie lata, nareszcie zgarnie pas pierwszorzędny, który już dawno mu się należał. Oby wygrał RR. On, Del Rio albo HHH ;)

Walka div średnio ciekawi, pewnie znowu LayCool wygrają i feud z Beth Phoenix...

Szkoda, ja bym chciała kogoś nowego - jak ostatnio na Raw zobaczyłam Gail, to już mi w głowie chodziły pomysły, jak rozwiązać booking, żeby ona przejęła pas mimo prawdopodobnego feudu z heelowymi Bellami (jakoś nie chcę, żeby feudowały o pas div, musiałyby go wtedy potem dostać, a pewnie trzymałyby go razem i broniły go wymieniając się jak sędzia nie widzi, po czym zaczęłyby się kłócić i feud Bella vs Bella o jedyny już pasek pań w WWE. Błe.). Na chwilę obecną to ona trzyma naprawde dobry (mimu kilku botchy, ktore zdarzają się wielu panią, zwłaszcza w WWE) poziom, pamiętam ją w TNA, byłaby świetną mistrzynią. Druga kandydatka to Maxine z ramienia Nexus - tu bym szalała z radości, bo kocham nowe Nexus i kocham Maxine, a mają być plany wprowadzenia pani do Nexus.

Zostając przy temacie pań, to ciekawi mnie, czy Kong pojawi się już na RR... byłoby śmiesznie jakby była w Royal Rumble matchu jako 3 kobieta w historii ;)

WWE title też średnio mnie interesuje, grunt, żeby Mizerny stracił pas. Nawet dla Ceny.

Za to pozostałe dwie obejrzę z ciekawością.

IMO dzięki temu, że Dolph ma Vickie, może spokojnie wygrać pas. Jest to dobry wrestler, w miarę solidny heel, chyba odpowiednio wypromowany. Jednak ostatnimi czasy jakimś cudem zaczełam lubić również Edga. Tak więc jakimkolwiek wynikiem będę usatysfakcjonowana.

A RR match na pewno będzie ciekawy, ciężko zwalić walkę z tylowa wrestlerami. Mimo, iż słabo podpromowany, to chyba jednak dirt sheety zrobiły mu taki hype, że żadne promowanie nie było tu potrzebne.

Gala ogółem zapowiada się bardzo ciekawie, nie mogę się doczekać, na szczęście jeszcze tylko 5 godzin i 20 minut ;P

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Czytaj posty a nie tylko ostatnie --' mowilem ze przez to ze miz walczy do samego konca(do zostania wwe chempem) walczyl z mid cardem i przez to nie zostal wypromowany na to by te walizke wykorzystac...

Jak widać nie jest warty może wielkiego promowania?

Co do samej gali RR a raczej do głównej walki do mam nadzieje na Christiana, co prawda przez to, że przeczytałem kiedyś niusa, że Christian wróci zawalczy z Edge'm itp. ale po prostu mogło by to wyjść na prawdę dobrze, jeżeli nie Christian to mam nadzieje na Cene i walke z Ortonem o to kto jest lepszy (Orton wygrał by pas na EC) a jak nie to CM Punk za to, że zasługuje. Jeżeli wróci Hunter to jego wygrana nie miałaby sensu ponieważ Sheamus nie ma pasa więc jakby ten feud ciągneli? Chyba, że oznaczałoby to, że Sheamus sięgnie po pas na EC.

Kevin Nash has landed in Boston, MA, and is sporting brown hair. A fan who saw him at the airport posted photos online which has confirmed this.

Raven, powiem ci, że ja myślałem o stołku komentatorskim na Smacku dla niego :)

1195284124b4f75e5f366c.jpg

eh...po pierwsze czy ja pisalem to do ciebie ? nie ? to sie zastanow dziewczynko :)

Bryan technicznie kladzie Miza tak jak to napisalas ale to nie ma nic zwiazanego z promowanie Miza do ME , Bryan ma pas US czyli to 100% mid card...reszty szkoda komentowac bo to bylo zalosne :)

Tak, było to kierowane do mnie inteligencie. Nie zapominaj, ze cytowałeś mojego posta. Sam sobie teraz dupę obrabiasz. Żałosne, to są te twoje przeterminowane jak ruski jogurcik wypociny ;)
Troche kultury albo szkole podstawowa zakoncz :)

a tak nawiasem Miz przy micu...miazdy kazdego owczesnego wrestlera z wyjatkiem Cm Punka

I wicewersa. Co ty palisz, że twierdzisz że Miz jest po Punku najlepszym Mic Workerem obecnie?! Anderson, Cena, a nawet Hardy na backstage'u obecnie wciągają go nosem... ten ostatni zapewne nawet dosłownie. A znajdzie się wielu, wielu więcej, którzy też są od niego lepsi.
kolego uwazaj lepiej na slowka dobrze bo widac jestes dobry tylko przez neta jak jest taki awesome to powiedz mi to prosto w twarz ty glupia kupo spierdolonego pedala z klocem na twarzy.

Uważaj na słowa, mościpanie. My tu dresów nie chcemy, z takim arsenałem to zakaz pisania zdobędziesz tu błyskawicznie.

Edytowane przez Rei Ashikaga

eh...po pierwsze czy ja pisalem to do ciebie ? nie ? to sie zastanow dziewczynko :)

Uuuuu... będzie buba :twisted:

Rei Ashikaga napisał/a:

Jeden(na) żyje i ma się dobrze ;)

Obrona krzyża widzę przeniosła się z iMPACTu na Royal Rumble ;P

Ja się podpisuję wszelkimi kończynami pod postem Ghostwritera, dorzucę wręcz, że to, ze tak słabo wypromowany wrestler jak Miz wygrał ten WWE belt tak wcześnie, to gwałt analny na tym pasie. Nigdy nie przypuszczałabym, że pas US będzie mi się wydawał ważniejszy od WWE. Jeżeli Miz wygrałby pas teraz, na RR przy takim promowaniu jak wcześniej, raczej byłabym zadowolona. Ale to jest tak, jakby teraz dać Kelly Kelly pas div, bo się kreatywnym jej cy... zęby podobają.

Go ahead Miz, zjedź mnie, już się w temacie o TNA zahartowałam ;) BTW, przypominasz mi mnie z samego początku, jak jeszcze "pałałam obiektywizmem" i się z Księżniczką za dobrze nie znałam.

Chłopaki, szukamy mu mentora!!!

Ja pisalem juz ze zdobycie pasa przez miza bylo glupota bys czytal posty z raw chyba bys wiedzial :)

To raczej męska forma, a więc albo nie wiesz co piszesz, albo nie wiesz do kogo. Jedno czy drugie jest równie żałosne (zwłaszcza w kontekście tego, że później pyszczysz jej jeszcze od "dziewczynek")

a tak nawiasem Miz przy micu...miazdy kazdego owczesnego wrestlera z wyjatkiem Cm Punka

Jeżeli mówisz o WWE (bo mam nadzieję, że nie o wrestlingu w ogóle) to dla mnie na micu od Miza o wiele ciekawszy jest choćby Edge a i Cena ma porównywalny luz (choć wielu osobom się mocno przejadł - stąd też jest mocno niedoceniany. Z Mizem będzie to samo za kilka lat) w speechach.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Uuuuu... będzie buba :twisted:
Będzie czołg, nie buba ;D

A i co Do Diesla - też go widzę tylko i wyłącznie za miciem. W sumie to zaleta tej sprawy, bo jakby do TNA wrócił, na bank by walczył, a MEM ze Steinerem i Stingiem sobie poradzi bez tych dwóch ;)

A propo:

Me advanced from Jobber to Lower Midcarder.

Ole!

Edytowane przez Rei Ashikaga

Rei Ashikaga, taki gowniarz jak miz nie bedzie mi podskakiwac moze byc awesome i wogole a poza tym to chyba jest forum dyskusje na temat gali rr wiec nie rozumiem czemu wogole moderatorzy tego forum dopuscili do takich typow rozmow skoro nie dotycza one danego tematu. peace

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

I wicewersa. Co ty palisz, że twierdzisz że Miz jest po Punku najlepszym Mic Workerem obecnie?! Anderson, Cena, a nawet Hardy na backstage'u obecnie wciągają go nosem... ten ostatni zapewne nawet dosłownie. A znajdzie się wielu, wielu więcej, którzy też są od niego lepsi.

Miz może nie jest jakiś genialny(dobrze sprzedaje swoją osobę, ale często cierpi na tym ogólnie pojęta całość), ale bez jaj Hardy jest od niego lepszy ? :twisted: Mogę wymienić bez zająknięcia z 30 wrestlerów WWE/TNA lepszych od niego pod tym względem. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Miz może nie jest jakiś genialny(dobrze sprzedaje swoją osobę, ale często cierpi na tym ogólnie pojęta całość), ale bez jaj Hardy jest od niego lepszy ? :twisted: Mogę wymienić bez zająknięcia z 30 wrestlerów WWE/TNA lepszych od niego pod tym względem. ;)

Jak jest na backu to jest w stanie wycisnąć lepsze promo niż Miz. Ale tu mówi mój mark mode i to, że Miz mnie wnerwia samym sobą. Nie twierdzę, iż jest najlepszy pod tym względem, ale od turnu poczynił masakryczne postępy no i jest w stanie wycisnąć z siebie bardzo solidne promo, podczas gdy Mizerny potrafi wywołać u mnie co najwyżej odruch "przewijam". Też jestem w stanie tylu wymeinić, ale zdolności Miza oceniam bardzo nisko, a zazwyczaj heeli lubie. To o czymś świadczy chyba.

Czekaj, wiem. Chyba po prostu nie powinnam wrzucać ich do jednego wora. Hardy ma typowy mroczny gimmick i klimatyczne, "intelektualne" proma a la Raven z dawien dawna, z lekką domieszką Jokera. Taki pan ma powodować całą paletę uczuć, od obrzydzenia, przez lekki strach, po wkurwienie. A Miz to heel cipa z założenia, ma stać i się chwalić. I jego główną domeną jest wkurwianie ludzi. Jakoś wolę ciemną stronę mocy ;)

Rei Ashikaga, taki gowniarz jak miz nie bedzie mi podskakiwac moze byc awesome i wogole a poza tym to chyba jest forum dyskusje na temat gali rr wiec nie rozumiem czemu wogole moderatorzy tego forum dopuscili do takich typow rozmow skoro nie dotycza one danego tematu. peace
Dyskusja hurtowo rzucanej łacinie podwórkowej nierówna. Już dzisiaj warna za swoje elaboraty dostał, a pseudokiboli na tym forum nie potrzebujemy. Od trzymania porządku tutam mamy grono poderatorskie i adminowe. Amen. Edytowane przez Rei Ashikaga

Raven, powiem ci, że ja myślałem o stołku komentatorskim na Smacku dla niego :)

Całkiem niezły pomysł. Myślę, że sprawdził by się świetnie a i od ringu trzymałoby to go z daleka :wink:

taki gowniarz jak miz nie bedzie mi podskakiwac moze byc awesome i wogole

Sęk w tym, że nawet takich indywiduów nie bluzgamy (inteligentny człowiek potrafi zripostować bez potrzeby używania bluzgów), bo grozi za to warn, tak więc nie dawaj się prowokować, bo wyłapiesz ostrzeżenia podobnie jak TheMiz.

Będzie czołg, nie buba ;D

A co, dostałaś w końcu dotację z UE? :D

Mowie o WWE a nie o TNA jak bys zauwazyla jestesmy w temacie o wwe :)

Jeżeli mówisz o WWE (bo mam nadzieję, że nie o wrestlingu w ogóle) to dla mnie na micu od Miza o wiele ciekawszy jest choćby Edge a i Cena ma porównywalny luz (choć wielu osobom się mocno przejadł - stąd też jest mocno niedoceniany. Z Mizem będzie to samo za kilka lat) w speechach.

Dla mnie Miza przy micu bije tylko Punk.Edge i Cena sa od niego gorsi...

Jak jest na backu to jest w stanie wycisnąć lepsze promo niż Miz. Ale tu mówi mój mark mode i to, że Miz mnie wnerwia samym sobą. Nie twierdzę, iż jest najlepszy pod tym względem, ale od turnu poczynił masakryczne postępy no i jest w stanie wycisnąć z siebie bardzo solidne promo, podczas gdy Mizerny potrafi wywołać u mnie co najwyżej odruch "przewijam". Też jestem w stanie tylu wymeinić, ale zdolności Miza oceniam bardzo nisko, a zazwyczaj heeli lubie. To o czymś świadczy chyba.

Widzialas proma Miza np z SummerSlam ? Jesli to jest slabe promo to dla ciebie dobre to tylko The Rock robil --'

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg