Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie. Na bieżąco.

przepraszam za ort kazdemu sie moze zdarzyc :)

Nie musisz, ale powinieneś, skoro się tak strasznie podkreślasz, że przepisałem po Tobie, tylko w zmienionej formie. Mam Ci może jeszcze jakieś prawa autorskie zabulić, odnośnie tej wypowiedzi? :roll: Faktycznie, nie mam co robić tylko przepisywać Twoje wypowiedzi. Schlebiasz sobie, kolego :roll:

"Na bieżąco" oznacza "podczas czytania", a jak zapewne się domyślisz, czytanie w danym temacie zaczynam od najstarszych, nieczytanych przeze mnie wypowiedzi. Żeby to skumać nie trzeba być Sherolckiem Holmesem, tylko potrafić czytać ze zrozumieniem cudze wypowiedzi.

O co ci chodzi ja tylko napisalem ze gratuluje sobie wypowiedzi takiej jak ME :) ale jesli tobie zalezy by sie klocic to ja nie mam nic przeciwko....taka rada na przyszlosc od nawet nie jobera za nim zaczniesz kometowac przeczytaj caly temat(posty ktorych nie czytales) , poniewaz moga zaistniec nie przyjemnosci takie jak teraz gdyz ja nienawidze plagiatu :)

Edytowane przez Anapolon

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

I to nie jest tak, że walka RKO i Jaśka bez pasa nie miałaby sensu. Zawsze można coś tam wymyślić i rozpocząć feud. Ale z pasem (w świetle ostatnich wypowiedzi obydwu panów i tej ciężkiej drogi jaką RKO miał i ma do pokonania do upragnionego pasa) będzie ciekawiej. Mamy po prostu ładnie układającą się w całość historię i świadomość tego, że ci zawodnicy mówiąc o pasie WWE mówili poważnie a nie gadali ot tak sobie.

Walka bez pasa nie miala by sensu...gdyby obydwaj byli face'ami jeden musial by przejsc heel turn przed WM'ka a tak mozemy zobaczyc jak (oby) jasio przechodzi heel turn na WM27

Dodam jeszcze, że uważam, że Miz (mimo, że cenię jego mic) powinien pas stracić przed WM. To źle gdy pas promuje zawodnika a nie na odwrót. A tak jest w tym przypadku. Chociaż daleki jestem od popularnego ostatnio stwierdzenia, że Miz jest nudny

Miz musi stracic pas na EC gdyby go utrzymal to by byla glupota...Miz nudny nic dziwnego jak praktycznie on tylko gada w calej federacji...W jego title runie nie bylo raw by nie mial segmentu lub proma...nawet jasiek czasem nic nie mowil...a ten promo na smackdown jeszcze daje...Mamy oczwiscie segmety punka i jasia...ale ich feud sie ciekawie toczy a taki Miz co on moze powiedziec w tak fatalnym feud'zie ?Nie mowie ze to wina ortona , po prostu to wina kreatywnych

Panowie, radzę użyć opcji/przycisku Ignoruj, bo tych mądrości The Awesoma Miza nie można już zdzierżyć. :twisted:

Nie podoba sie to nacisnij Ignoruj i sie im podlizuj ja mowie co mysle dla tego jest to forum by dyskutowac...a nie opisywac tygodniowki i to wszystko :)

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

.taka rada na przyszlosc od nawet nie jobera za nim zaczniesz kometowac przeczytaj caly temat(posty ktorych nie czytales) , poniewaz moga zaistniec nie przyjemnosci takie jak teraz gdyz ja nie nawidze plagiatu :)

Wiesz, szczerze mówiąc mało mnie interesuje co "nawidzisz" lub nienawidzisz a posty będę komentował w sposób jaki mi się podoba (nawet jeżeli mają wywoływać szeroko pojęte przez Ciebie "nieprzyjemności"). A jeżeli nawet powtórzę coś po kimś, to nie dlatego że przepisałem jego przemyślenia, ale dlatego, że myślałem podobnie. Większość ludzi nie robi z tego powodu tragedii, zawsze jednak może się trafić jakiś wrażliwy monopolista na wiedzę wrestlingową... :twisted:

Skoro już udzielamy sobie rad, to moja jest taka abyś poskromił trochę swoje ego (i nie chodzi tylko o ten temat, ale np. także ten odnośnie Smacka), bo mieliśmy już tu na Forum kilku takich cwaniaków i długo miejsca nie zagrzali.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zostało już kilka godzin do gali więc trzeba napisać o moich przewidywaniach :D

WWE Championship

The Miz© vs Randy Orton

Z góry mogę już założyć, że walka dobra nie będzie, taka powtórka z TLC tylko bez stołów. Wg mnie tą walkę wygra Miz, i tak właśnie obstawiłem. Żadne tam dq czy cos podobnego, Mr. Awesome wygra "czysto" oczami sędziego. Zagapienie, zagadanie sędziego i dalej wiadomo jak się potoczy. Tą walkę Mizanin wygra lecz na EC obstawiam, że straci pas. Na rzecz kogo ? A to dużo zależy od RR Matchu.

Mój typ: The Miz

World Heavyweight Championship

Edge© vs Dolph Ziggler

Walka może być dobra, jestem bardzo ciekaw zakończenia jej. Stawiam na Edge'a bo bardzo często się zdarza tak, że kolo dostaje po dupie na tygodniówkach (nie mówie tu o samych walkach). Przykład: właśnie zbanowanie Speara. Jak Edge zakonczy walkę ? Hmm... Edgecator, bardzo możliwe, Rated R Superstar dawno nie używał tego ciosu. Lub może sędzia niechcący dostanie od kogoś, potem Edge zrobi Spear na Vickie a następnie na Zigglerze. Sędzia się ocknie i koniec, Edge wygrywa.

Mój typ: Edge

40 Man Royal Rumble Match

I tu naprawdę mam kłopot z poprawnym wytypowaniem zwycięzcy, jest tyle możliwości, ze Maciek z Klanu by się nie połapał. Mam dwóch faworytów: CM Punk i John Cena. Dlaczego nie Trypel ? Ponieważ wg mnie jego zwycięstwo było by bez sensu np. niedokończony feud z Sheamusem. Jest jeszcze Alberto del Rio, jednak ja widzę w nim zwycięzcę Money in the Bank na WM. Jeśli John Cena by wygrał to na EC albo Miz by obronił pas(oby nie) lub Punk zgarnia pas. Jeśli Punk wygra RR to na EC pas zgarnia John Cena lub Randy Orton. Obstawię jednak CM Punka, pewnie dlatego, że mu markuje lecz też dlatego, że wygrana mu się należy. Widać, że koleś poświęca się np. ścięcie włosów. Może łysinkę wynagrodzą mu właśnie w RR Matchu a poza tym umocniłoby to Nexus.

Mój typ: CM Punk

19616413104f427d2812bca.jpg

Skoro już udzielamy sobie rad, to moja jest taka abyś poskromił trochę swoje ego (i nie chodzi tylko o ten temat, ale np. także ten odnośnie Smacka), bo mieliśmy już tu na Forum kilku takich cwaniaków i długo miejsca nie zagrzali.

Jeden(na) żyje i ma się dobrze ;)

Obrona krzyża widzę przeniosła się z iMPACTu na Royal Rumble ;P

Ja się podpisuję wszelkimi kończynami pod postem Ghostwritera, dorzucę wręcz, że to, ze tak słabo wypromowany wrestler jak Miz wygrał ten WWE belt tak wcześnie, to gwałt analny na tym pasie. Nigdy nie przypuszczałabym, że pas US będzie mi się wydawał ważniejszy od WWE. Jeżeli Miz wygrałby pas teraz, na RR przy takim promowaniu jak wcześniej, raczej byłabym zadowolona. Ale to jest tak, jakby teraz dać Kelly Kelly pas div, bo się kreatywnym jej cy... zęby podobają.

Go ahead Miz, zjedź mnie, już się w temacie o TNA zahartowałam ;) BTW, przypominasz mi mnie z samego początku, jak jeszcze "pałałam obiektywizmem" i się z Księżniczką za dobrze nie znałam.

Chłopaki, szukamy mu mentora!!!

Co do powrotu Y2J: ma Fozzy, jest mu dobrze. Już prędzej uwierzę w to, że pójdzie do TNA, bo tam będzie mógł kontynuować karierę muzyczną na takim poziomie jak teraz, ew. troche niższym.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Jeden(na) żyje i ma się dobrze ;)

Obrona krzyża widzę przeniosła się z iMPACTu na Royal Rumble ;P

Ja się podpisuję wszelkimi kończynami pod postem Ghostwritera, dorzucę wręcz, że to, ze tak słabo wypromowany wrestler jak Miz wygrał ten WWE belt tak wcześnie, to gwałt analny na tym pasie. Nigdy nie przypuszczałabym, że pas US będzie mi się wydawał ważniejszy od WWE. Jeżeli Miz wygrałby pas teraz, na RR przy takim promowaniu jak wcześniej, raczej byłabym zadowolona. Ale to jest tak, jakby teraz dać Kelly Kelly pas div, bo się kreatywnym jej cy... zęby podobają.

Go ahead Miz, zjedź mnie, już się w temacie o TNA zahartowałam ;) BTW, przypominasz mi mnie z samego początku, jak jeszcze "pałałam obiektywizmem" i się z Księżniczką za dobrze nie znałam.

Chłopaki, szukamy mu mentora!!!

Ja pisalem juz ze zdobycie pasa przez miza bylo glupota bys czytal posty z raw chyba bys wiedzial :) ale chlopak walizke wykorzystac musial...tylko czemu do konca walczyl z mid cardem...ktos zdobywa walizke to powinni go dawac do ME a nie walczyc z bryanem

czyli 100% mid cardem --' pasa rr nie straci ale na EC jest 100% bo jak by go utrzymal byla by to glupota(powtarzam to juz nie wiem ktory raz ) fakt kely kely ma piekne zeby :)

reszty posta nie komentuje...because I'm the Miz and I'm Awesome :)

J.tylko czemu do konca walczyl z mid cardem...ktos zdobywa walizke to powinni go dawac do ME a nie walczyc z bryanem

czyli 100% mid cardem --

kolego wiesz kto to jest daniel bryan wiesz ze przez ostatnie lata zostal wybierany jako najlepszy technicznie wrestler wiec powiedz jak miz mogl go pokonac chyba w tej swojej really glupiej awesome gadce ktora jest really shit talking jak dla mnie a ty moze i jestes awesome ale tak jak miz w obozie pedalow bo zadajesz sie tylko z chlopcami

kolego wiesz kto to jest daniel bryan wiesz ze przez ostatnie lata zostal wybierany jako najlepszy technicznie wrestler wiec powiedz jak miz mogl go pokonac chyba w tej swojej really glupiej awesome gadce ktora jest really shit talking jak dla mnie a ty moze i jestes awesome ale tak jak miz w obozie pedalow bo zadajesz sie tylko z chlopcami

Ehhh...chlopie to jest udawane...Chodzi tu o promowanie wrestlera...by on mogl walczyc w ME np JoMo pokonal Shemusa i teraz spokojnie mogl by walczyc np z Ortonem w rownej walce...

Ja pisalem juz ze zdobycie pasa przez miza bylo glupota bys czytal posty z raw chyba bys wiedzial :) ale chlopak walizke wykorzystac musial...tylko czemu do konca walczyl z mid cardem...ktos zdobywa walizke to powinni go dawac do ME a nie walczyc z bryanem

czyli 100% mid cardem --' pasa rr nie straci ale na EC jest 100% bo jak by go utrzymal byla by to glupota(powtarzam to juz nie wiem ktory raz ) fakt kely kely ma piekne zeby :)

reszty posta nie komentuje...because I'm the Miz and I'm Awesome :)

Ehhh...chlopie to jest udawane...Chodzi tu o promowanie wrestlera...by on mogl walczyc w ME np JoMo pokonal Shemusa i teraz spokojnie mogl by walczyc np z Ortonem w rownej walce...

Kur..., kolejny. Jestem dziewczyną, szowinistyczny chłoptasiu ;) Mógłbyś mi swój post przetłumaczyć na język polski?

Odnośnie tego, co jakimś cudem zrozumiałam - mieli go poprostu bardziej podpromować przed wygraną pasa. Tyle. Ty panu Awesome napieprzałeś pieśni pochwalne, bo ktoś powiedział, że Miz może stracić pas na RR. IMO może, chciałabym tego.

A i Bryan technicznie rozpierdala Miza, nawet jakby miał związane ręce i nogi, erekcję, hemoroidy i Vickie Guerrero na plecach... no dobra, może bez Vickie. Ale z resztą spokojnie ;D

I nie chodzi czy fake czy real. To nie wrestlefans, my wiemy że to jest !reżyserowane (nie udawane). Bryan po prostu klei 47865923658346598375934x lepsze walki niż Miz nawet jeśli jego oponentem jest miotła w majtkach.

Jeśli naprawdę twierdzisz, że to, że rasslin jest fake to znaczy, że nie może być lepszego i gorszego technicznie wrestlera, polecam ROH czy puroresu, chociażby DGUSA. A i naszykuj sobię pieluchę, bo dla takiej persony jak ty to ten poziom to może szokować...

A i jeszcze do reszty postów... nie wykręcaj się gównem, bo pewnie nawet nie wiesz, o co chodzi z racji za krótkiego stażu.

Jak ty jesteś Awesome, to ja jestem jednorożcem

Edytowane przez Rei Ashikaga

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Vickie Guerrero na plecach.

To już przesada. Bryan to nie Cena. Tyle siły nie ma.

A co do RR to nie raczej nie napisze swoich przewidywań, bo szczerze mówiąc to nie mam za cholere pojęcia co się wydarzy. Cięzko mi ocenić walki o pas, bo naprawdę każdy wynik jest dla mnie realny. To samo RR. Tam może wydarzyć się wszystko. Wygrać może JoMo, Cena, Barrett, CM Punk, ktoś z powracających. Jest jeszcze Del Rio. Ciężko tym razem mi ocenić co się wydarzy, więc nie oceniam :smile:

Edytowane przez ArriS

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

kolego nie porownoj miza z jomo bo widac jak to cie upokaza kazdego goscia porownujesz z mizem a miz nie ma nic fajnego ani gadki ani walki. jak miz wypierdoli zajebisty feud z kims i pokaze na co go stac to wreszcie stanie sie mezczyzna narazie to on jest mala dziewczynka na raw rzadza cm cena i orton. a miz razem z alexem wygladaja jak siostry bella

Ostatnie spoilery, stan na godzinę 20:00 :

"Hacksaw" Jim Duggan is expected to appear at tonight's Royal Rumble pay-per-view as he is in town for an autograph signing with fellow former WWE talent Carlito.

-- Multi-time champion Booker T has arrived to Boston, Massachusetts for tonight's Royal Rumble pay-per-view. He is expected to participate in tonight's 40-Man Royal Rumble Match. You can click here to see a photo of Booker T's arrival.

Christian was flown into Boston for tonight's Royal Rumble pay-per-view. It is presently unclear what his role at the event will be.

It should be noted that he isn't wearing his arm in a sling. He has been sidelined since September due to a torn pectoral muscle.

:)

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Ciekawy ten spoiler ;), jedno jest pewne RR będzie bardzooo ciekawe !!!

4936065304d60ea2dae96c.jpg

Ech jaka szkoda, że nie zobaczę tego na żywo. Jutro (do momentu aż nie obejrzę RR) nie wchodzę na forum ani żadne strony wrestlingowe, żeby nie zepsuć sobie zabawy.

Co do postu Jaszczura. Co do tego drugiego wrestlera to jest to dość świeża informacja i jak dla mnie jest to spore zaskoczenie (ależ mi adrenalina skoczyła). O trzecim mówiło się już długo ale zawsze pozostaje jakaś tam niepewność. Mnie natomiast najbardziej rozwaliła informacja z ostatniego niusa o

Dieslu

- cieszyłbym się na max gdyby to okazało się prawdą. Wtedy przyznałbym, że Vince i spółka naprawdę się postarali zrobić niespodziankę na tegoroczne RR.

14453752125651e0a536c69.jpg

Kur..., kolejny. Jestem dziewczyną, szowinistyczny chłoptasiu ;) Mógłbyś mi swój post przetłumaczyć na język polski?

Odnośnie tego, co jakimś cudem zrozumiałam - mieli go poprostu bardziej podpromować przed wygraną pasa. Tyle.

A i Bryan technicznie rozpierdala Miza, nawet jakby miał związane ręce i nogi, erekcję, hemoroidy i Vickie Guerrero na plecach... no dobra, może bez Vickie. Ale z resztą spokojnie ;D

I nie chodzi czy fake czy real. To nie wrestlefans, my wiemy że to jest !reżyserowane (nie udawane). Bryan po prostu klei 47865923658346598375934x lepsze walki niż Miz nawet jeśli jego oponentem jest miotła w majtkach.

Jeśli naprawdę twierdzisz, że to, że rasslin jest fake to znaczy, że nie może być lepszego i gorszego technicznie wrestlera, polecam ROH czy puroresu, chociażby DGUSA. A i naszykuj sobię pieluchę, bo dla takiej persony jak ty to ten poziom to może szokować...

eh...po pierwsze czy ja pisalem to do ciebie ? nie ? to sie zastanow dziewczynko :)

Bryan technicznie kladzie Miza tak jak to napisalas ale to nie ma nic zwiazanego z promowanie Miza do ME , Bryan ma pas US czyli to 100% mid card...reszty szkoda komentowac bo to bylo zalosne :)

kolego nie porownoj miza z jomo bo widac jak to cie upokaza kazdego goscia porownujesz z mizem a miz nie ma nic fajnego ani gadki ani walki. jak miz wypierdoli zajebisty feud z kims i pokaze na co go stac to wreszcie stanie sie mezczyzna narazie to on jest mala dziewczynka na raw rzadza cm cena i orton. a miz razem z alexem wygladaja jak siostry bella

Troche kultury albo szkole podstawowa zakoncz :)

a tak nawiasem Miz przy micu...miazdy kazdego owczesnego wrestlera z wyjatkiem Cm Punka