Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

czy jest możliwość powrotu Chris'a Jericho na RR ?
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

Nikt nie musi heel turnu przechodzić przed walką. Właśnie o to chodzi, że ewentualny pojedynek Cena vs Orton był by pojedynkiem dwóch największych face'ow w federacji. Każda Wrestlemania potrzebuje czegoś wyjątkowego, ciekawego gościa lub walki. Orton vs Cena, dwa nazwiska wystarczą aby z ich walki zrobić główną atrakcję wieczoru i zachęcić ewentualnych widzów do kupienia biletów/PPV

Jedziemy dalej... podstawa feudu? Cena już mówił o tym na RAW. Wrestlemania to coś wielkiego i potrzebuje absolutnego hitu a lepiej niż Orton vs Cena nie może być. Do tego dołożyli by gadkę, że walka będzie równa, epicka blablabla i wreszcie raz na zawsze dowiemy się kto jest lepszy

Kolejna rzecz. WM X-Seven. Nie trzeba mówić co było wtedy main eventem i jak się skończyło. Porównania pojedynku Ceny i Ortona do konfrontacji Stone Colda i The Rocka to kolejna atrakcja. Oczywiście to nie jest ten sam kaliber, ale mamy inne czasy

Ewentualny heel turn Johna, nie ma lepszego miejsca na to niż WMka 27. Przeciwnik w postaci Ortona jest idealny. Historia zatoczyła by koło. Heel turn Jasia temat rzeka ale co tam, mi się by taki scenariusz podobał

Wszystkie wyżej wymienione czynniki sprawiają, że pojedynek już jest atrakcyjniejszy niż ewentualne starcie Cena vs Miz, Cena vs Miz vs Orton, Orton vs Miz. Cena i Orton potrafią zrobić ciekawe pojedynki razem i udowodnili to w przeszłości. Na najważniejszej gali roku na pewno by się w cholere postarali, a fakt, że oboje grali by czysto sprawia, że pojedynek był by cholernie wyrównany i do końca trzymający w napięciu. Myślę, że WWE myśli podobnie i Main Eventem WMki będzie pojedynek Cena vs Orton. Dlatego też stawiam na Jasia w RR matchu

Przed walka moze nie...ale w walce ktos go przejsc musi bo walka konca by nie miala...nadal podstaw feudu(poprawilem sie ale za h*ja mi to stylistycznie nie brzmi) nie podales....to ze cena cos takie mowi a orton sie zgadza bez niczego...ale jak BezCenny mial by przejsc heel turn to niech wygrywa ten RRM i walczy na WM'ce z ortonem :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Tez mi sie wydaje ze Orton wygra przez DQ ale w typerze postawilem na "czyste" zwyciestwo Miza...Edge pasa nie straci to pewniak...Jak by jasio wygral to.....ale wiadomo cena jak to cena wygrac zawsze moze...a walka cena-orton na WM'ce...to szkoda kometowac , walka taka jak orton-miz...

Kolejny raz Cię zacytuję :P

Z Tobą się nie zgodzę,natomiast w pełni popieram zdanie rafikova który pięknie i szczegółowo to wszystko opisał. Wybacz ale Miz-Orton , a Cena-Orton to już zupełnie inna półka. 2 największe postacie WWE,dwóch największych face'ów. Jak ktoś kiedyś napisał: WWE zawsze dramatycznie buduje takie walki. Pełna emocji,nieoczekiwanych zwrotów akcji. Myślę że to byłby z pewnością ME WMki nawet gdyby była walka Taker vs Barrett. Tylko wynik byłby zastanawiający. Ale tutaj też znajduję proste rozwiązanie-wpadają Nexusi,wpadają The Corre, a oni we dwóch niszczą dwie największe i najmocniejsze grupy w WWE. Tylko czy takie coś przeszłoby na WMce? Czy jednak zdecydowano by się na tradycyjne rozwiązanie i wygraną któregoś z wrestlerów. A może oczekiwany i nigdy nie wyczekany heelturn Jasia. Oj dużo byłoby spekulacji,więc jak sam widzisz taka walka byłaby hitem. Więc jak Jasiek wygra BR to będzie ciekawie(aczkolwiek wolę kogoś innego)

[ Dodano: 2011-01-30, 17:07 ]

Przed walka moze nie...ale w walce ktos go przejsc musi bo walka konca by nie miala...nadal podstaw feudu(poprawilem sie ale za h*ja mi to stylistycznie nie brzmi) nie podales....to ze cena cos takie mowi a orton sie zgadza bez niczego...ale jak BezCenny mial by przejsc heel turn to niech wygrywa ten RRM i walczy na WM'ce z ortonem :)

To też Rafikov napisał. Cena na którymś RAW mówił,że chciałby walczyć z Ortonem na WMce o pas WWE. Bo to byłaby świetna walka,walka dla kibiców,dla samych wrestlerów chcących sprawdzić który jest lepszy. i wcale nikt nie musiałby przechodzić turnu. Face vs face. A Orton? Tak jak napisałem,chciałby udowodnić że jest lepszy bo zatargi w przeszłości mieli i to ostre ;>

Hmm a jeszcze tak sobie pomyślałem że stypulacją byłoby przejście jednego z wrestlerów na SD! W sumie Viper na SD to byłaby możliwość reaktywowania RatedRKO ale jakoś mi ani Jasio ani Randy nie pasują do niebieskiego brandu ;)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Rafikov napisał/a:

Nikt nie musi heel turnu przechodzić przed walką. Właśnie o to chodzi, że ewentualny pojedynek Cena vs Orton był by pojedynkiem dwóch największych face'ow w federacji. Każda Wrestlemania potrzebuje czegoś wyjątkowego, ciekawego gościa lub walki. Orton vs Cena, dwa nazwiska wystarczą aby z ich walki zrobić główną atrakcję wieczoru i zachęcić ewentualnych widzów do kupienia biletów/PPV

Jedziemy dalej... podstawa feudu? Cena już mówił o tym na RAW. Wrestlemania to coś wielkiego i potrzebuje absolutnego hitu a lepiej niż Orton vs Cena nie może być. Do tego dołożyli by gadkę, że walka będzie równa, epicka blablabla i wreszcie raz na zawsze dowiemy się kto jest lepszy

Kolejna rzecz. WM X-Seven. Nie trzeba mówić co było wtedy main eventem i jak się skończyło. Porównania pojedynku Ceny i Ortona do konfrontacji Stone Colda i The Rocka to kolejna atrakcja. Oczywiście to nie jest ten sam kaliber, ale mamy inne czasy

Ewentualny heel turn Johna, nie ma lepszego miejsca na to niż WMka 27. Przeciwnik w postaci Ortona jest idealny. Historia zatoczyła by koło. Heel turn Jasia temat rzeka ale co tam, mi się by taki scenariusz podobał

Wszystkie wyżej wymienione czynniki sprawiają, że pojedynek już jest atrakcyjniejszy niż ewentualne starcie Cena vs Miz, Cena vs Miz vs Orton, Orton vs Miz. Cena i Orton potrafią zrobić ciekawe pojedynki razem i udowodnili to w przeszłości. Na najważniejszej gali roku na pewno by się w cholere postarali, a fakt, że oboje grali by czysto sprawia, że pojedynek był by cholernie wyrównany i do końca trzymający w napięciu. Myślę, że WWE myśli podobnie i Main Eventem WMki będzie pojedynek Cena vs Orton. Dlatego też stawiam na Jasia w RR matchu

Przed walka moze nie...ale w walce ktos go przejsc musi bo walka konca by nie miala...nadal podstaw feudu(poprawilem sie ale za h*ja mi to stylistycznie nie brzmi) nie podales....to ze cena cos takie mowi a orton sie zgadza bez niczego...ale jak BezCenny mial by przejsc heel turn to niech wygrywa ten RRM i walczy na WM'ce z ortonem

Cena wygrywa RR Match. Orton wygrywa pas WWE w EC albo jutro (dzisiaj). Cena musi wybrać przeciwnika i wybiera Ortona. Ok to jest wszystko proste. Rozumiem o co Ci chodzi z podstawą feudu, bo samo gadanie o pojedynku nie wystarczy, tutaj przyznaję Ci rację. Trzeba jakoś wypełnić ich program do samego meczu na ewentualnej WM, bo przecież nie będą co RAW mówić do siebie:

Cena: Jesteśmy zajebiści nasza walka będzie super

Orton: Tak tak John masz racje ale i tak nie bedziesz moim kolega ale szanuje Cię

Cena: Ja Ciebie też ale zbiję cię na WM'ce

Orton: Nie to ja poknoam Ciebie i udowodnie raz na zawsze, że jestem najlepszy

Cena: Nie prawda, ja jestem gwiazdą lalala

Myślę, że jednak kreatywni coś wymyślą na tę okazję. Równie dobrze, może być tak jak pisał Xero, że walka nie musi być wcale o pas. Tylko wtedy znów pas ucierpi na tym, bo nie ważne kto by o niego walczył i tak wszyscy będą się jarać pojedynkiem Cena vs Orton, ale co tam przecież tak też jest teraz na RAW. Konflikt Miza z Ortonem jest tłem w obec wydarzeń na lini Cena, Nexus, The Corre. Nie można wszystkiego dostać :P

Kolejny raz Cię zacytuję :P

Z Tobą się nie zgodzę,natomiast w pełni popieram zdanie kolegi wyżej który pięknie i szczegółowo to wszystko opisał. Wybacz ale Miz-Orton , a Cena-Orton to już zupełnie inna półka. 2 największe postacie WWE,dwóch największych face'ów. Jak ktoś kiedyś napisał: WWE zawsze dramatycznie buduje takie walki. Pełna emocji,nieoczekiwanych zwrotów akcji. Myślę że to byłby z pewnością ME WMki nawet gdyby była walka Taker vs Barrett. Tylko wynik byłby zastanawiający. Ale tutaj też znajduję proste rozwiązanie-wpadają Nexusi,wpadają The Corre, a oni we dwóch niszczą dwie największe i najmocniejsze grupy w WWE. Tylko czy takie coś przeszłoby na WMce? Czy jednak zdecydowano by się na tradycyjne rozwiązanie i wygraną któregoś z wrestlerów. A może oczekiwany i nigdy nie wyczekany heelturn Jasia. Oj dużo byłoby spekulacji,więc jak sam widzisz taka walka byłaby hitem. Więc jak Jasiek wygra BR to będzie ciekawie(aczkolwiek wolę kogoś innego)

Co do cytowania przyzwyczajony juz jestem :) Wyzej jest moj post ale sadze ze chodzi ci o Rafikov Taker i Baret niszcza The Core i New Nexus moim zdaniem to by to nie przeszlo jak nawet nasz kochany jasio sobie z nexus nie daje rady to raczej nawet Undertaker i nawet na WM'ce nie dal by rady...wiec to co ty napisales raczej by nie przeszlo :)

PS:Mi chodzilo o to ze taka walka czyli face vs face bez podstawowego feudu czyli walki o pas nie miala by sensu...Czyli jak by np. Alberto wygral RRM a na EC np. HHH zdobyl pas...wtedy walka Orton vs Cena nie miala by podstaw

Jeśli na RR rzeczywiście pojawią się Booker T i Kevin Nash, oraz HHH i Christian, to gala będzie świetna. Oby jej nie zawalili, bo sądząc po nazwiskach, to będzie wyjątkowe RR. Cholernie chciałbym znów zobaczyć Nasha w ringu. A ten feud HHH vs. Sheamus - niech go sobie odpuszczą, bo odgrzewanie czegoś z kwietnia jest bez sensu. Najlepiej jedna walka, wygrana HHH i koniec.

Jeśli na RR rzeczywiście pojawią się Booker T i Kevin Nash, oraz HHH i Christian, to gala będzie świetna. Oby jej nie zawalili, bo sądząc po nazwiskach, to będzie wyjątkowe RR. Cholernie chciałbym znów zobaczyć Nasha w ringu. A ten feud HHH vs. Sheamus - niech go sobie odpuszczą, bo odgrzewanie czegoś z kwietnia jest bez sensu. Najlepiej jedna walka, wygrana HHH i koniec.

Po pierwsze takie informacje daje sie w spojler nie kazdy chcial to wiedziec :(

Feudu HHH i Shemusa napewno sobie nie odpuszcza przez cos Shemus zostal krolem ringu sceniariusz jest od dawna znany wchodzi shemus na poczatku wywala kilku joberow i jako np 8 wchodzi HHH z nutka king of kings i wywala majoneza pozniej shemus mu pomaga wypasc i WM'ce mamy King vs King

Czy Chris jericho powróci na RR ???

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

piotrzek123 napisał/a:

Wg mnie jakies 3/4 forum podzieli zdanie, że walka Orton vs Cena byłaby o wiele lepsza niż Miz vs Orton.

1. Lepszy build up.

2. Lepszy feud.

3. Lepsi zawodnicy.

Racja ale właśnie z tego powodu walka Cena vs Orton nie musi być o pas. To tak jakby nagle powrócił Austin i Rock - czy ich starcie miałoby sens tylko gdyby było o pas?

Wg mnie - może nie tyle "musi" co "powinna". Cena i Orton to dwaj najwięksi obecnie face w WWE i jeżeli Vince nie planuje feudu zmierzającego jawnie do heelturnu któregoś z nich (podkreślam słowo "jawnie"), to spotkanie takich wrestlerów powinno mieć miejsce raczej wyłącznie w przypadku walki o najważniejszy tytuł.

Oczywiście można by było od biedy zmontować coś w stylu, że jeden będzie chciał pomóc drugiemu a przeszkodzi np. w zdobyciu titleshota i wrestlerzy będą chcieli wyrównać rachunki na WrestleManii, ale dla mnie najbardziej wiarygodnym rozwiązaniem na konfrontację dwóch tak wypromowanych face'ów jest ich walka o tytuł. Po prostu uważam, że starcie 2 największych face'ów w fedzie nie powinno być "o pietruszkę", bo to umniejsza wielkość takiego "wydarzenia".

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Wg mnie - może nie tyle "musi" co "powinna". Cena i Orton to dwaj najwięksi obecnie face w WWE i jeżeli Vince nie planuje feudu zmierzającego jawnie do heelturnu któregoś z nich (podkreślam słowo "jawnie"), to spotkanie takich wrestlerów powinno mieć miejsce raczej wyłącznie w przypadku walki o najważniejszy tytuł.

Oczywiście można by było od biedy zmontować coś w stylu, że jeden będzie chciał pomóc drugiemu a przeszkodzi np. w zdobyciu titleshota i wrestlerzy będą chcieli wyrównać rachunki na WrestleManii, ale dla mnie najbardziej wiarygodnym rozwiązaniem na konfrontację dwóch tak wypromowanych face'ów jest ich walka o tytuł. Po prostu uważam, że starcie 2 największych face'ów w fedzie nie powinno być "o pietruszkę", bo to umniejsza wielkość takiego "wydarzenia".

A co ja napisalem ? dokladnie to samo a ty tylko forme zmieniles i przepisales --'

A co ja napisalem ? dokladnie to samo a ty tylko forme zmieniles i przepisales --'

Wybacz Mistrzu, że śmiałem nie czytać Twojego posta, tylko na bieżąco odpisać Xero na jego wypowiedź. A tak na marginesie, zaczynasz pomału wkurwiać z tym podkreślaniem w różnych topicach siebie, swojego wkładu w dyskusje i swojego monopolu na wiedzę odnośnie danej kwestii. Gdybym był niemiły, to odpisał bym Ci na Twojego powyższego posta: "to możesz sobie tylko pogratulować, że myślisz tak samo jak ja" :twisted: A że jestem miły, to napiszę tylko... że faktycznie możesz sobie pogratulować z tego powodu :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Wybacz Mistrzu, że śmiałem nie czytać Twojego posta, tylko na bieżąco odpisać Xero na jego wypowiedź. A tak na marginesie, zaczynasz pomału wkurwiać z tym podkreślaniem w różnych topicach siebie, swojego wkładu w dyskusje i swojego monopolu na wiedzę odnośnie danej kwestii. Gdybym był niemiły, to odpisał bym Ci na Twojego powyższego posta: "to możesz sobie tylko pogratulować, że myślisz tak samo jak ja" :twisted: A że jestem miły, to napiszę tylko... że faktycznie możesz sobie pogratulować z tego powodu :twisted:

Na bierzaco ? jego post byl na poprzednie stronie i juz byla o tym dyskusja...:)

Pewnie ze sobie pogratuluje napisac tak jak Main Eventer to musze byc mistrzu --'

Na bierzaco ? jego post byl na poprzednie stronie i juz byla o tym dyskusja...:)

Pewnie ze sobie pogratuluje napisac tak jak Main Eventer to musze byc mistrzu --'

Nie musisz, ale powinieneś, skoro się tak strasznie podkreślasz, że przepisałem po Tobie, tylko w zmienionej formie. Mam Ci może jeszcze jakieś prawa autorskie zabulić, odnośnie tej wypowiedzi? :roll: Faktycznie, nie mam co robić tylko przepisywać Twoje wypowiedzi. Schlebiasz sobie, kolego :roll:

"Na bieżąco" oznacza "podczas czytania", a jak zapewne się domyślisz, czytanie w danym temacie zaczynam od najstarszych, nieczytanych przeze mnie wypowiedzi. Żeby to skumać nie trzeba być Sherolckiem Holmesem, tylko potrafić czytać ze zrozumieniem cudze wypowiedzi.

Racja ale właśnie z tego powodu walka Cena vs Orton nie musi być o pas. To tak jakby nagle powrócił Austin i Rock - czy ich starcie miałoby sens tylko gdyby było o pas? Oczywiście, że nie, tak wypromowanym zawodnikom nie jest to potrzebne. Dlatego lepszym wyjściem byłoby Cena vs Miz albo w ogóle Miz vs ktoś trzeci. Widziałbym tutaj powrót Morrisona bo dalej uważam, że ta dwójka nigdy nie dostała programu na jaki zasługuje.

Tylko, że jakoś trzeba by było wytłumaczyć feud między nimi. A dobrym wytłumaczeniem (obecnie) jest pas WWE. Wystarczy wspomnieć niedawną gadkę Jaśka o tym kto jest dzisiaj godny, żeby o ten pas się bić (tzn. on kontra Randy). Z kolei RKO jest bardzo zdeterminowany, żeby pas WWE odzyskać. Jak już to zrobi (albo podczas RR albo w EC) to bardzo będzie chciał go utrzymać i moim zdaniem podgrzeje to emocje na jego walkę na WM. No bo co miałby powiedzieć Randy kończąc swoją drogę po pas i zaczynając feud z Jaśkiem bez możliwości walki o to co dzisiaj tak pragnie odzyskać? - "Wiecie co... generalnie to po ch.. mi ten pas. Nawet nie wiem czemu wcześniej tak się o niego lałem. Dzisiaj wolę spuścić w..ol Jaśkowi i udowodnić kto jest de beściak"? Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia porównanie ich ewentualnej walki do "nagłego powrotu Austina i Rocka" jest moim zdaniem chybione. I to nie jest tak, że walka RKO i Jaśka bez pasa nie miałaby sensu. Zawsze można coś tam wymyślić i rozpocząć feud. Ale z pasem (w świetle ostatnich wypowiedzi obydwu panów i tej ciężkiej drogi jaką RKO miał i ma do pokonania do upragnionego pasa) będzie ciekawiej. Mamy po prostu ładnie układającą się w całość historię i świadomość tego, że ci zawodnicy mówiąc o pasie WWE mówili poważnie a nie gadali ot tak sobie.

Dodam jeszcze, że uważam, że Miz (mimo, że cenię jego mic) powinien pas stracić przed WM. To źle gdy pas promuje zawodnika a nie na odwrót. A tak jest w tym przypadku. Chociaż daleki jestem od popularnego ostatnio stwierdzenia, że Miz jest nudny.

14453752125651e0a536c69.jpg

czy jest możliwość powrotu Chris'a Jericho na RR ?

Czy Chris jericho powróci na RR ???

Widzę że ja muszę podjąć ten wątek, gdyż reszta forum się kłóci o jakieś tam pierdoły, kto co powiedział itd :P Wątpliwe, by Y2J powrócił już do WWE, gdyż jest w trasie z zespołem czy tam coś robi z Fozzy, które stało się dla niego priotytetem. A wątpie, by taki main eventer wpadał tylko na 10 minut na ring, po to, by zaostać wywalony przez górną linę. To nie ta klasa zawodnika. Jak już Jericho powróci, to na dłuższy czas i by przeprowadzić z kimś zajebisty feud, a nie tak na odwal się na to specyficzne PPV. No chyba że to będzie jego come back i się stesknił baaardzo za wrestlingiem, choć powątpiewam.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg