Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2011 [Dyskusja]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W RR Matchu jestem na 99% pewny że wygra jakiś main eventer. Mid-cardowcy wygrywają zazwyczaj w MiTB bo tylko tacy biorą tam udział... Także jak dla mnie są marne szanse, że wygra JoMo, Del Rio czy Christian (o ile w ogóle powróci na tej gali) mimo pushu jaki dostają/dostali to ME jeszcze nie są. Stawiam więc na The Game'a (na którego powrót bardzo liczę bo zaczyna mi go już brakować ;P) lub Baretta, który może nie jest Main Eventerem pełną gębą jednak na trzech ostatnich galach był w walce wieczoru...
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

28

• piotrzek123

15

• -Raven-

13

• Ghostwriter

10

Top użytkownicy w tym temacie

Ja bym chciał coś tylko powiedzieć o tym, że na RR została zmieniona liczba zawodników z 30 na 40. Mi się wydaje po prostu, że jest ta zamiana tylko dlatego ponieważ jest więcej zawodników, doszło Nexus czyli gdzieś 7 zawodników do tego Alex Riley, wiec przez to zwiększyli liczbę do 40, aby dać wielu zawodnikom zaprezentować się na tak ważnej gali.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

Ale mam teorie :D

Poczatek gali Wchodzi JoMo i...pierdoli ze on powinien byc pretendentem i ze on powinien

na rr walczyc o pasy.Email od Gm ze bedzie triple threat match o WWE Chempion ,

a on wyznaczy zawodnika , ktory zajmie miejsce JoMo w rr metchu.Koncow Royal

rumble mtechu i ma wejsc 40 email od Gm , ze nikt nie zasluguje na to bym wziasc

udzial w tym pojedynku(nie ma kto :lol: ) i on wejdzie jako 40 zawodnik ;]

Muzyczka Christiana i on wygrywa RR i na wrestlemani walczy o WHC z Radet R Superstar.

Moze troche naciagane ale kupil bym to w 100% i co najwazniejsze wyjasnilo by sie kto jest

Gm Raw , bo moim zdaniem ten motyw za dlugo sie ciagnie ;]

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Uff, dawno tu nie zaglądałem, muszę trochę ogarnąć się w tematach, ale na teraz jestem w stanie powiedzieć tyle, że moim głównym celem obejrzenia gali jest chęć zobaczenie, gdy Miz traci pas. Sądzę, że jego czas już minie (z czego będę niezmiernie zadowolony) i zejdzie powoli tam, gdzie jest jego miejsce czyli prawie na samo dno. Nie wiem czemu, ale do Miza czuję większą niechęć niż niektórzy do Johna Ceny. To jest moje główne założenie.

w wwe jest teraz tyle młodych zdolnych gwiazd, że jak wygra Cena to się załamie i przestanę chyba oglądać tą organizacje

Z tego powodu (usuń Cena wstaw Miz) na jakiś czas odciąłem się od świata nie tyle co WWE, ale całego wrestlingu.

Na razie jak wspomniałem nie jestem na bieżąco, ale dodam, iż ciekawie zapowiada się gala main eventem.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Nie wiem dlaczego ale jestem prawie pewny że jednak Orton wygra z Mizem. Ponieważ wtedy pokazali by że to wszystko to był fart i ogólnie mi sie wydaje że po to Orton wygrał mecz o miano nr.1 contendera żeby odzyskał pas.

Sądze że w walce o WHC w krytycznym dla Dolpha momencie(np. przed Spear'em) na ring wbiegnie Vickie i lekko szturchnie Dolpha aby było DQ i tym samym zapewni swemu chłopakowi udział w Elemination Chamber. Chyba że zrobią jakiś przekręt i Dolph wygra złoto. Tyle że boje sie że mogli by z niego zrobić takiego mistrza jak Miza więc nie do końca chyba chce tego zwycięstwa.

Trudno wytypować zwycięzce RR matchu ponieważ jest zbyt dużo możliwości. Noi nie wygra walki bylekto bo chodzi przecież o MainEvent na WRESTLEMANII. Mogę wskazać jedynie zawodników którym życzę tego sukcesu. Wspaniale by było jakby wygrał Alberto Del Rio. To poprostu świetny materiał na mistrza. Drugą osobą jest Christian, jemu takie wyróżnienie należy sie. Przed kontuzją był szmacony a dla mnie to zawodnik na ME(jak mogli dać pas Kingstonowi, to Christian wtedy powinien wygrać). Ale najpewniej wygra ktoś z tych zawodników: HHH,Cena,Punk, a może Barrett?

Podczas gali pewnie jeszcze wstawią jakąś walkę non-title, lub o któryś z pasów midcardu. Szczerze mówiąc chciałbym aby byłą walka Dashing Cody vs Kofi i żeby Cody wygrał ponieważ Kingstona nie lubie gdyż brak mu charyzmy brak mic-skilla i jest strasznym Babyface koleś do jobbowania jak dla mnie. Kaval zasługiwał na pas a dostał go Kofi.

• Reputacja:   1

Kingstona nie lubie gdyż brak mu charyzmy brak mic-skilla i jest strasznym Babyface koleś do jobbowania jak dla mnie. Kaval zasługiwał na pas a dostał go Kofi.

w 100 % zgadzam się z tobą

Kingstona ja nigdy nie lubiłem nie lubie i nie będe lubił . Przez to że jakiś push dostaje , a nie umi się zaprezentować wogóle w ringu jedynie coś potrafi ale z tym Trouble In Paradise widze podobieństwo do RKO CT ma ''genialne pomysły'' (przynajmniej ja widze jakieś podobienstwo) Kofi leży dostaje baty nagle wstaje Trouble In Paradise to tak jak w przypadku Ortona ale co do tego drugiego nie mam nic i jego kupuje .

Co do Kavala to on jak napisałeś powienien mieć pas IC to w tym trudno mi jest powidziec ze powinienen mieć jak wójek Vince woli tych większych gości . Kaval jest strasznie niski w porównaniu z byłym mistrzem i by nie wygrał , Ryjowi jakoś się udało ale to lizodup .

moje typy do tego tematu podałem wczesniej[/b]

Nie śledzę tego tematu, ale czy zauważył ktoś, że promo RR Matchu 2011 jest identyczne jak promo zeszłorocznej walki? Zmieniono tylko głos lektora na kobiecy głos i lekko uaktualniono to video o wydarzenia z 2010 roku - dodano występ 2 kobiet i wspólną wagę wszystkich uczestników tej walki. Co ciekawe, ze starszego filmiku usunięto fragment o wygranej Triple H w 2002 roku, co może wskazywać na jego powrót w tegorocznej walce i "element zaskoczenia"...

Dla porównania:

Promo Royal Rumble Matchu 2010

Promo Royal Rumble Matchu 2011

@Down

Aha, rozumiem, moje niedopatrzenie.

Jednak niestety mam przeczucie, że Trypel rzeczywiście wróci na RR, co byłoby złą decyzją, ponieważ każdy się chyba tego spodziewa i nie byłoby w tym żadnego zaskoczenia.

Edytowane przez Codebreaker-

12501231434d3da85730ba0.png

• Urządzenie:  Windows

Nie śledzę tego tematu, ale czy zauważył ktoś, że promo RR Matchu 2011 jest identyczne jak promo zeszłorocznej walki?

Zawsze takie jest.

Co ciekawe, ze starszego filmiku usunięto fragment o wygranej Triple H w 2002 roku, co może wskazywać na jego powrót w tegorocznej walce i "element zaskoczenia"...

Nawaliłeś detektywie ten fragment był ponieważ w 2002 Royal Rumble było w Atlancie i w 2010 też, stąd ten fragment.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Ktoś pisał że GM RAW okaże się Christian i na prawdę jest to całkiem możliwe. GM ujawni się podczas BR gdzie wejdzie jako 40 zawodnik i ku zaskoczeniu wszystkich będzie to Christian :) Byłaby piękna podstawa do feudu z Egdem,który jak wszyscy wiemy ma na pieńku z GMem xd No tylko że Christian w WWE to face,no ale jeżeli ma walczyć o pas WHC to chętnie go zobaczę również w roli heela ;>

Co do pasu WWE to szanse rozkładają się po 50%. Mimo wszystko postawię na Ortona. Miz nie jest gotowy i nie zasługuje(wg mnie) na to żeby walczyć o pas WWE na WMce. Na niego będzie jeszcze czas,np za rok. No chyba że Jasiu wygra BR i zrobią Cena-Miz-Orton.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Nie wiem czy Miz zasługuję czy nie

ale wolę walkę MIZ-ORTON, lub MIZ -CENA

Niż walkę ORTON-CENA kolejny raz...

Na szczęście jest NEXUS które na pewno będzie miało feud albo z jednym albo z drugim i dzięki temu mam nadzieję nie dojdzie do starcy Randego z johnem

Co do RR to jeżeli Vince nie załatwił jakiejś nie spodzianki na nr 40

jak choćby batista,goldberg lub jakiś zawodnik z UFC(wiadomo ,że brock odpada odkąd zostal ogłoszony trenerem w TUF) to pewnie wejdzie jako 40 numer triple H , albo może duże zaskoczenie i ten nowy mason (nowa batista :) ) i on wygra RR i od razu ME, jeżeli WWE długo go oglądało i jest to na prawde materiał na gwiazdę to czemu nie.Lub to samo tylko zamiast Masona SKIP SHefild w nim też WWE pokłada nadzieje, mam nadzieje po prostu na jakąś niespodziankę dużą

Oby nie wrócił wielki Khali bo bez niego to wwe się lepiej ogląda

ps

Mam nadzieję ,że dzięki temu ,że jest więcej zawodników jakiś drewniak (czyt. Cena) nie pobije rekordu eliminacji Kane w jednym meczu, lub HBk w ogólnej karierze i nie zapiszę się w historii RR , kosztem prawdziwych gwiazd

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

Nie wiem czy Miz zasługuję czy nie

ale wolę walkę MIZ-ORTON, lub MIZ -CENA

Niż walkę ORTON-CENA kolejny raz...

Na szczęście jest NEXUS które na pewno będzie miało feud albo z jednym albo z drugim i dzięki temu mam nadzieję nie dojdzie do starcy Randego z johnem

No to chyba będę musiał Cię rozczarować bo z tego co się dzieje idzie wywnioskować że na WMce dojdzie do walki pomiędzy Nexusami i The Corre, o czym pisałem wyżej, tak więc zarówno Orton jak i Jasiek będą wolni i tak czy siak któryś o pas WWE będzie walczył. Innej możliwości nie ma. No chyba że HHH vs Miz xd Ale to raczej nierealne :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

tak może i nexus vs CORE czyli 4 na 4 ( bo nie uniknione jest to ,że do CORRE dołączy tarver)

Ale za pewne lider Punk na WM będzie miał inną role(tutaj będzie albo z Ceną albo Ortonem walczył)

i za pewne BARRETT będzie miał inną role ale to już pewnie taker(jeżeli inne pomysły z większymi gwiazdami nie wypalą) albo pas WHC

Wątpię by wwe zrobiło taką głupote i do ME wrestlemanii wstawili znów Ortona i Cene.

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

Ktoś pisał że GM RAW okaże się Christian i na prawdę jest to całkiem możliwe. GM ujawni się podczas BR gdzie wejdzie jako 40 zawodnik i ku zaskoczeniu wszystkich będzie to Christian :) Byłaby piękna podstawa do feudu z Egdem,który jak wszyscy wiemy ma na pieńku z GMem xd No tylko że Christian w WWE to face,no ale jeżeli ma walczyć o pas WHC to chętnie go zobaczę również w roli heela ;>

Christian GM'em RAW ? Weź sobie jaj nie rób... Fajnie by było jakby był jakiś wrestler tym GM'em, ale Christian ? Wg. mnie on jest jak Kofi Kingston... Jest taki, no nie wiem jak to powiedzieć. Niby face, ale go nienawidzę... Powinien siedzieć na sd i przegrywać z McIntyre'm czy Swaggerem, ew. wygrać z Del Rio czy Rhodes'em, w ogóle wg. mnie dla Christiana nie ma miejsca w WWE i powinni go wywalić, przynajmniej takie jest moje zdanie. Jeśli już jakiś wrestler ma być GM'em to może William Regal ? On przecież kiedyś był GM'em RAW... A jak ten anonimowy ma się ujawnić to albo na RR albo na WM'ce bo potem to już będzie bez sensu... Ale przecież Regal nie może wygrać RR bo to byłoby kompletnie bez sensu, no ale dobra.

Co do reszty walk... W walce o WWE title, podejrzewam iż wygra Miz, wiele osób narzekało że Miz jest do dupy mid carderem i chcą go widzieć w me, a teraz gdy Miz ma wwe title to wszyscy narzekają że jest bez sensu. Ja nigdy nie chciałem aby Miz miał pas WWE i był w ME, wolałem go w Mid Cardzie z pasem US, ew. tt. Chciałbym aby przegrał teraz na RR, ale wg. mnie on wygra i będzie dalej kontynuował ten swój beznadziejny title run, nic tam się nie dzieje, cały czas tylko łazi z Riley'em i pieprzy głupoty. Mam już tego dosyć no ale dobra.

Teraz walka Edge'a i Zigglera. Hmmmm... Tutaj każdy rozsądny człowiek wytypowałby Edge'a, ja też gdyby nie plotka o reaktywacji Rated RKO, gdybym nie obejrzał wczorajszego RAW to też bym typował Edge'a. No ale stawiam na Zigglera tylko i wyłącznie dlatego że być może na serio dojść do tej reaktywacji Rated RKO...

W spoilerze piszę czemu typuję Miza i Zigglera do tych pasów, niech otworzą go tylko ci co oglądali RAW

No więc tak, na wczorajszym RAW była zapowiedź pojedynku na SmackDown, Miz i Ziggler vs właśnie Orton i Edge, czy to nie jest kolejny krok do reaktywacji Rated RKO ? Owszem, może to jest tylko plotka, a poza tym nie było podane Miz i Ziggler vs Rated RKO, no ale to nie jest argument wg. mnie. Poza tym Miz tak łatwo pasa nie straci, a Ziggler jest cwany i ma u boku Vickie Guerrero a ta może coś tam zrobić głupiego i Ziggler wygra pas... Często Guerrero robiła jakieś głupoty na SD byle by Ziggler zdobył pas IC, polecam obejrzeć jego walki z Kingstonem i już... Więc, bardzo możliwe że Ziggler zdobędzie pas bo jest młodym zawodnikiem, a Edge ma podobno reaktywować Rated RKO, albo nawet już odchodzić powoli z WWE, a więc ?

10kilan napisał/a:

Christian GM'em RAW ? Weź sobie jaj nie rób... Fajnie by było jakby był jakiś wrestler tym GM'em, ale Christian ? Wg. mnie on jest jak Kofi Kingston... Jest taki, no nie wiem jak to powiedzieć. Niby face, ale go nienawidzę... Powinien siedzieć na sd i przegrywać z McIntyre'm czy Swaggerem, ew. wygrać z Del Rio czy Rhodes'em, w ogóle wg. mnie dla Christiana nie ma miejsca w WWE i powinni go wywalić, przynajmniej takie jest moje zdanie. Jeśli już jakiś wrestler ma być GM'em to może William Regal ? On przecież kiedyś był GM'em RAW... A jak ten anonimowy ma się ujawnić to albo na RR albo na WM'ce bo potem to już będzie bez sensu... Ale przecież Regal nie może wygrać RR bo to byłoby kompletnie bez sensu, no ale dobra.

Ja to napisalem :D , poniewaz...takie rozwiazanie jest

calkiem realne.Wymyslilem sobie historyke , ktora

jest bardzo prawdopodobna i najbradziej do niej pasuje

Christian nigdy go nie bylo gdy pojawial sie "email" od Gma

lecz nie zwrocilem na to uwagi...Ale Raw Slammy Awards

i ten dzwonek Chrystiana...na poczatku normalnie padlem ,

ale pozniej zaczelem na ten temat myslec te klotnie Edge z

komputerem byly by idealnym poczatkiem feudu Edge z Chrystianem

Doszedlem do wniosku ze Gm ujawni sie jako

40 zawodnik rr w postaci Chrystiana i jego walki na

Wrestlemani o WHC ale podobno ma powstac Rated RKO

co by znaczylo ze Edge pas straci ;/ szkoda bo krotki title run...A jako

10 WHC/WWE chemp liczylem na jego dlugi run z pasem ;/

Dlatego w tym momecie obstawiam Del Rio i jego walke na

Wrestlemani z Dolphem :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Dlaczego ludzie nie myślą racjonalnie? Bo mają przed oczami WWE.

A tak bez jaj to czemu by nie zrobić tak EDGE WHC, RKO WWE- I The Corre Wade chce walki o pas Edge a CM o pas Randiego. Wspólna krucjata przeciwko NExCORROWI i tutaj RR powraca.

Wogule nie rozumiem ludzi którzy myślą '' A Miz na WM w ME, Kurde nie już wolę CENE ''

A nie zapominajcie że jest jeszcze po drodze Elimination Challenge gdzie Miz może stracić pas. Jeżeli zwycięzcą RR bd krystian to Edge bd mieć zajętą ME na WM.

A co do Rumble Royalle to za dużo ludzi do typowania. Nie chce nawet pisać racjonalnie bo w Duble-Duble I się nie da. ja czekam na eReR kto wygra ten wygra.

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg