Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kaval o swoim odejściu z WWE, Wstępne plany na WM 27, Beth P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

THQ ogłosiła wczoraj, że udostępni drugi pakiet materiałów do pobrania dla gry WWE SmackDown! vs RAW 2011. W pakiecie będzie: British Bulldog, Lex Luger, Wade Barrett, Daivd Otunga, Justin Gabriel, Layla oraz arena NXT. Zwartość pakietu jest już dostępna na Xbox Live dla konsoli Xbox 360 za 560 Punktów Microsoft, natom...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kaval-o-swoim-odejsciu-z-wwe-wstepne-plany-na.html
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Edge vs Chirstian o whc na WMce ? to było by piękne . Mam nadzieję że coś z tego będzie. Co do Kavala to lepiej dla niego że odszedł. WWE aktualnie niema nic dla niego do zaoferowania.

21141536044eac5162deaab.gif

Opublikowano
No kochani, zdjęcia do poprawki

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Opublikowano
Edge vs Christian na WM27?? O tak! Taka walka na pewno byłaby interesująca oraz stała by na dobrym poziomie. Jeszcze o pas WHC!!! Czyżby Vince przejrzał na oczy i dał push dla Christiana? Oby tak, bo jako jeden z nielicznych zasługuje na niego!
Opublikowano
Hm... dla konsoli Play Station 4 ? Jak to ameryka idzie do przodu :P
Opublikowano

PS4... :D nie no ide do sklepu i kupuje... :D

A teraz do rzeczy, zwolnienie Kavala to bezradność co do jego osoby. Ja spokojnie bym go widział z pasem IC. Kaval jest znakomity w ringu, ale nie Vincentowi sie nie podobał. Choć z walką Edga i Christiana to robi smaka. Każdy by chciał zobaczyć 1 z walk wieczoru WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION: EDGE vs CHRISTIAN. No poczekamy, zobaczymy :D

Wesołych Świąt dla wszystkich użytkowników Attitude

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Opublikowano

Ogladalem na FCW Chimeare i powiem tak:

Moze to wina movesetu ale Del Rio ssie przy umiejetnosciach ringowych swojego konferansjera

Opublikowano
Berg czy ty naprawdę zwracasz na umiejętności ringowe w WWE? Tam potrzebna jest charyzma i wyrazista osobowość. Dlatego Del Rio jest dla mnie o wiele lepszy od RR.