Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekordy Gracza....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jakie są wasze rekordy w grze na konsolach, lub na kompie? Ile godzin/dni bez wyłączania konsoli kompa? Jakie gry spędzały Wam sen z powiek?

U mnie to różnie, głównie Tekken 5 i NBA Live 2005 na PS2... często urządzamy sobie z kolegami game party (nie, nie gay party, wiem, że o tym pomyślałeś :P) i gramy całą nooooc...

Wy się pochwalcie Waszymi osiągami :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

1

• Luk

1

• Ganzes

1

• Streetovs

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak już pisałem w innym dziale 36 godzin na Smackdown jedynce na ps1 oczywiście :P Ogólnie rzecz biorąc jestem uzależniony od gier :lol: np. jak mam do pracy na 6:00 to wstaje o 4:00 godzinka gry w Football Manager 2005 a potem dopiero mycie, jedzenie i takie tam pierdoły :D

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Gram zadko niestety. Ostatnio pare wieczorow straconych w tygodniu na przejscie Bloodrayne 2.

A tak to pamietam ze Mafia to była gierka w która grałem po pare godzin,pierwszy raz tyle w domu siedziałem pare dni nieodzywania sie do dziewczyny,znajomych poki ja nieprzeszedlem. Jeszcze sporo gralem w GTA ale tu to godzinka dziennie lub raz na dwa dni i tyle.

Inne gry owszem ale juz zadziej.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

W ostatnie swieta Bozego Narodzenia wzialem sie wreszcie porzadnie za Max Payne'a jedynke i przeszedlem chyba w 2, 3 dni :)) Po zmianie parametrow kompa zapuscilem Mafie i gralem bez przerwy, czego efektem bylo przejscie gry w doslownie kilka dni :)

a ja tam nigdy nie przesadzalem, lubie i lubilem grac w gry ale nigdy mnie tak bardzo nie absorbowaly 2 godziny to chyba gora. Ja kilka lat temu doputy nadarzalem z moja technologia za swiatem grywalem w gry akcji, zrecznosciowo przygodowe TPP. I mozna powiedziec ze gdzies tak od 3 lat wcale nie gralem w gry komputerowe.

Niedawno zdobylem GTA SA, gra jest bardzo wciagajaca, madrze pomyslana, zlozona, ale jak tak pogram 1,5 godziny to wstaje od komputera bo poprostu odechciewa mi sie, ale na nastepny dzien ochota powraca. Jednak cala noc , czy nawet caly dzien przy kompie to w moim odczuciu sado maso dla oczu.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Tutaj moge śmiało się dopisać zawsze grałem dużo czy to w kafejkach zanim miałem kompa po 8 godzin siedziałem średnio i straciłem na to majątek czy to potem w domu. Pamiętam jak dostałem kompa (jakos równo z premierą GTA 3) siedziałem dosłownie dzień i noc i grałem potem przyszła kolej na inny gry lecz nigdy nie grałem dla samego "przechodzenia" lecz bardziej dla własnej rozrywki. Od prawie roku już nie gram tak namiętnie góra 3-4 godziny dziennie :D

Obecnie gram w:

Fifa 06, NBA06, Global Opertions, GTA SA i zamierzam pograc w NHL 06 ale jakos nie mam czasu :P

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Swego czasu grałem do 7-8H dziennie w Diablo II lub Tony'ego Hawk'a 2 lub 3, z resztą każdy THPS zajmował mi dużo czasu na konsoli u kumpla jak i na kompie...Od 3 lat nie gram chyba, że w SD lub THPS na PS2- ale to też od święta... gry przestały mnie bawić
Just Another Fuck'n day. How long?!... till the end of your life...!

1284656651421fbde0927d7.jpg

Najwiecej mojego czasu pochłonął niezaprzeczalnie Smackdown! 2: Know Your Role. Całonocne partie z kumpami, masterowanie sezonu, poprawianie wyglądu postaci, uczenie sie na pamiec catchphrase'ów [pare było nagranych w realu, np. "And that's the bottom line, cause Stone Cold said so" xD] i takie tam.

Sporo czasu zjadł też Tony Hawk [seria]. Wszystkie z nich przeszedłem [to znaczy, odkryłem wszystkie poziomy przynajmniej jednym skaterem] przynajmniej raz. Najlepszy wydaje mi sie Underground 2 [chory klimat, damn to lubie xD], ale jedynaczka wyciska z oczy łzy, oj tak [i to nie tylko za sprawą sentymentu. Ot, pikseloza robi swoje x].

No i na koniec GTAsy. Może nie jestem wielkim fanem serii, ale koło takich gier sie nie przechodzi obojetnie. Przy VC spedziłem dobre 100 godzinek, podobnie jak przy SA [btw za duzo w tym hiphopu. Daaam, idzie sie zrzygać. Radio X 4 life].

72206429447c1f28e68cff.gif

Wprawdzie czasu już za wiele nie jest na granie,ale to nie znaczy że przestałem grać.Kiedyś to się grało często,obecnie już nie tak często,ale z chęcią sobie coś na PS2 zapodam jak jest czas na to :).

Nigdy nie "mierzyłem"dokładnie ile czasu gram w jakąś grę,ale wypisze te,które najwięcej czasu mi wykradły z życiorysu :) :

Na PC,którego nie używam od paru lat do grania:

- Deus EX - zdecydowanie najlepsza gra jak dla mnie z jaką miałem okazję styczność na PC.Przeszedłem ją trzy razy i jest to jedna z nielicznych gier dla której jeszcze moge pograć na PC (nie nie jestem szowinistą konsolowym czy coś,po prostu nie ma czasu,a i tak skoro mam PS2 na stanie to wole coś na niej pograć).

- UT i Q3:Arena

- Age of Empires - pomimo że tego typu gry mnie nie ciągną już to swego czasu dosyć tą grę "katowałem",

- Serious Sam - głównie po sieci,bo na "jednego" szybko się nudzi,

- Diablo 2 - też troche z życiorysu wyrwał pomimo że mój brat wymiatał w tą grę,

PSX:

- pierwsze dwie części SD - w to się szarpało

- Tekken 1 i 3

- Tenchu 1

- Vigilante8

- NFS3 - oj to już historia co z kumplem my nie wyrabiali w tej grze :)

- Gram Turismo 2 - mam być szczery nie jestem zbyt wielkim fanem tej gry i jakoś specjalnie nie szukałem jej,ale jak już ją dorwałem to nie mogłem się oderwać :),

- Fifa'98 - jedna z gier,którą miałem najdłużej i najdłużej w nią grałem pomimo że nie jestem już fanem piłki kopanej

- Resident Evil2 - tutaj się okazało że konsola to świetna gra na imprezki.Mój brat,kumpel i ja graliśmy w RE2 z opisem,ale....bez opisu :smile: . Tak jakoś dziwnie wychodziło że opis był w dłoniach,ale potem się okazało że ta część,która właśnie powinna być teraz w grze jest w opisie dwie strony dalej :D .Nie wiem jak to się działo,ale tak było :). No i te legendarne slalomy mego brata (który grał) między zombiakami z kamienną twarzą,przy których z kumplem prawie pod stołem sie chowaliśmy ;). Działo się działo....

Amiga - na tej platfotmie to głównie u kumpla grałem,ale także i tu było pare gier,w które się ostro i dlugo grało:

War Zone - historia,

Franco,Golden Axe,Wojownicze Żółwie Ninja (dokładnie jak to się ta gra nazywała na Amidze nie pamiętam),

C64:

było pare gier,w które się ostro szarpało na Commodore (a nie których nie pamiętam nawet już nazw niestety),ale grą która mi najbardziej została w pamięci jest Ghost'n Gobblins - to mi wyrwało naprawdę parę długich godzin z życiorysu.

PS2:

SSX Tricky3, TTT,Burnout2 i coś mi się zdaje że zaniedługo sporo godzin mi wyrwie Tenchu 3 i być może także trzecia częśc Burnout ;).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 031 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 104 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 591 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Do czego mnie zmuszacie? Musze oglądać i opisywać RAW   - Gale otwiera nowa stajnia, tylko Sashów (koniów) brak Ciekawie Syf wygląda z tymi oksami :    Eeee, yyyy... naprzeciw wychodzi... Sami Zayn. Czekajcie. Chcecie powiedzieć, że gość, który pokonuje Rzymka I Pancura na WM ma zmierzyć się z gościem, którego nawet nie przechodzi mi przez gardło nazywać main eventerem, który nawet nie wystąpił na największej ze scen?   Złam go Bronn!    - Ellen Ripley wychodzi. Aha, ma walkę z lasią z NXT, której nawet nie dali wejściówki? Ciekawe kto wygra  Pojawia się też Żulia oraz IYO.  Czuje Teddy'ego Longa... hola hola tag team pleja!    - Wchodzi Wolverine. No ja Cię pierdole.. przerywa Gey Uso. Czyżby Paulinek walczył o pas WHC? Naprawdę ten pas upada coraz niżej.  - New Day się pojawia. Spodziewam się Big E w końcu. Za to wchodzą bliźniacy - JD Bighead oraz Fińczyk. Oraz Wikingowie. A, mistrzowie komentują, a JDay z Whore Raiders walczą, być może o miano pretendentów. Długa walka. Penta się wpierdala i przeszkadza Sądownikom. Wikingowie wygrywają i zasługują na rewanż, a Pęto zahacza o zemstę na JDay.    - Becky już nie taka ruda, bardziej ciemny blond. Lyra <sex> wychodzi i wygarnia nowo-sturnowanej.    - Chad wspiera Ivy Nile w walce z NXT women championką Stefcią. Nie mylić ze Stefcią Makmen. Mistrzyni musiała wygrać żeby się pokazać na nowej tygodniówce.    - Gunther zawieszony, Pat go wyzywa, a Aldis ma propozycję. LOL mamy walkę na Backlash następną.    - Seth ponownie w ringu, ale bez obstawy i znowu z Samim. Nagle oni tacy friendsy?  BRON NISZCZYĆ, BRON DEMOLOWAĆ!    To ostatnie to nie był nawet spear tylko jebana rakieta Koniec. Tak sobie. Drugie RAW po WM i jest tak 6/10 - przyzwoicie, ale bez szału. 
    • Kaczy316
      Znaczy generalnie to nie wiemy co tam dokładnie nie zagrało, wiemy, że show było słabe i tego obronić się nie da, bardzo przeciętna road to wm, bardzo przeciętna WM i za to można jechać Huntera i spółkę, niemniej jednak dziwnym trafem jesteśmy po WM, nikt na nic nie naciska z tych "wyższych" stanowisk że się coś nie sprzedaję, bo się nachapali w okresie WM i podczas WM i nagle mamy dobre składne show, nie wiem czy te dwie rzeczy mają z tym związek, ale gdybać sobie można, jak to ludzie lubimy sobie tłumaczyć różne rzeczy i ja też tak mam  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #657 Data: 28.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Kansas City, Missouri, USA Arena: T-Mobile Center Format: Taped Data emisji: 01.05.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Wrestling Hizen no Kuni Data: 29.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Saga, Japan Arena: Saga Arena Publiczność: 1.604 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
      Komentator vs. Były mistrz: O ile sama akcja, gdzie Gunther go udusił była spoko i sprawiła wiele frajdy oglądającym, zwłaszcza tym, które za komentatorem nie przepadają o tyle sam fakt takiej walki już taki fajny nie jest. Do zaakceptowania tylko wtedy, gdy Gunther zniszczy go w niecałą minutę i tyle.  Lyra vs. Ruda: Becky to się umie ustawić w pierwszej walce po powrocie walczy o tytuły tag team, a na następnej gali Premium o pas IC. Poprzeczkę stawiam bardzo wysoko. Liczę na wyjątkowej klasy pojedynek. Wyniku nie jestem pewny, ale tego, że koniec końców Lyra wygra finalnie ten program już tak.
  • Dodaj nową pozycję...