Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PES 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak każdy wie PES 2011 już jest od jakiegoś czasu do kupienia .Gracie ? Co o nim sądzicie ?Ja powiem tyle ,że ta gra spełniła moje wymagania i jestem z niej zadowolony .Gra się w nią fajnie i jest kilka udoskonaleń ,które są naprawdę niezłe .
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kiedyś lubiłem gry piłkarskie typu PES czy FIFA, jednak ostatnimi czasy te gry po prostu przestały mnie interesować. Może, gdy PES stanieje, zakupię tą grę. ;)
Opublikowano

Z tego co słyszałem to PES 11 jest niestety ale gorszy od najnowszej FIFY.

Niedługo sprawdzę na własne skórze wiec napiszę jeszcze więcej :P

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem tegoroczny PES na Pc jest gorszy od fify na pc z kilku powodów.Przedewszystkim w fifie na pc dostaliśmy wkońcu grafike z xboxa360 i ps3 a także drybling 360 stopni ,którego w pesie nie ujrzymy.Co prawda w pesie też mamy nową ładną grafike ale jest też jak dla mnie dosyć dziwny system krótkich podań.Zarówno w pesie jak i fifie poprawiono realizm i już tak łatwo nie jest i nie zrobimy rajdu jednym zawodnikem środkiem boiska(oczywiście na wyższych poziomach trudności)

Jednak ja bardziej skłaniam się ku nowej fifie i to ją uważam za lepszą choć trzeba przyznać że obie produkcje w tym roku na komputery są duże lepsze niż w ubiegłym roku(szczególnie fifa)

Opublikowano
Moim zdaniem ta gra jest spoko ,ale tak jak napisał "wojtek99956" to fifa jednak jest lepsza bo w PES`ie kilku rzeczy brakuje .