Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na pokrytyśniegiem temat w TNA Wrestling
    Obejrzałem wszystkie najnowsze odcinki Dark Side of the Ring i czuć niewykorzystany potencjał. Interesująca historia JJ to trochę jednak dla mnie mało. Prosiło się też by niektóre wątki dostały więcej czasu, ale jest jak jest. Najbardziej boli, że nie dali rady przekonać Carter do wywiadu, bo to na pewno rzuciło by nieco inną perspektywę na wiele kwestii. Ogólnie polecam jedynie starym fanom TNA i ludziom, którzy w tamtym czasie nie śledzili biznesu. Fajne na raz, ale nigdy więcej nie wrócę, bo nie ma za bardzo do czego...
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w All Elite Wrestling
    Aktualna karta: • Kenny Omega vs. Kevin Knight - AEW World Championship • Thekla vs. Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship • Kyle Fletcher vs. Bandido - AEW International Championship • Mark Davis vs. Andrade El Idolo - AEW National Championship • Painmaker Jericho vs. Tommaso Ciampa • Cage & Cope (C) Vs. Claudio Castagnoli & PAC - AEW World Tag Team Titles Obrazkowo:
  3. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    To zostańmy przy mojej przyszłej żonie. Navarrettkę można kojarzyć z jednym superbohaterem. Jakim?
  4. KyRenLo
    Gala Worlds Collide – Chicago – Wrzesień 26 – 2026. W ramach ciekawostki można dodać, że gala od AEW, czyli All Out będzie się odbywać w tym samym terminie i nawet w tym samym mieście. Niesamowity zbieg okoliczności. A tak serio to widzę, że WWE dalej gra w swoje gierki. Khan powinien takie zagrywki skontrować potężną kartą, na czym zyskałby każdy widz AEW.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: JC Bailey nie żyje!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Śmierć tym bardziej szokująca, że zmarł zawodnik może nie w kwiecie kariery, ale aktywny i intensywnie pushowany w najważniejszych federacjach ultraviolentowych w USA. Wystarczy wspomnieć, że zabrał ze sobą do grobu miano aktualnego króla deathmatchy IWA-MS i finalisty Tournament of Death. Kariera, choć krótka, naprawdę owocna. Szkoda, że tak brutalnie przerwana.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja już niemoge szkoda go a zresztą ilu tak utalentowanych wrestlerów ma jeszcze zginąc???
Opublikowano

Czytając to autentycznie ciekną mi łzy po oczach.Tak niedawno czytałem jego biografię...

R.I.P JC

PS.Chyba się ze mną zgodzicie że 2010 rok może być jednym z najgorszych w historii wrestlingu jeśli chodzi o śmierć wrestlerów

J.C.Bailey !

Trent Acid !

Luna Vachon !

Chris Kanyon !

Lance Cade !

Dużo tego :( W dwa dni dwie osoby (Vachon,JC)

Do adminów: już dawno jestem poza branżą, lecz proszę, byście nie usuwali konta. Czasem będę - jeżeli coś odpowiedniego się stanie - komentował pewne wydarzenia.

6043907034bbf6a575e208.gif

Opublikowano

Do Misiek_PL:

Sorki, że skomentuję, ale Luna zmarła dzień, albo 2 przed opublikowaniem tego na Attitude, bo na WWE.COM było to właśnie, te dzień czy w przed.

A tak apropo tematu:

Rok 2010 właśnie tak jak wielu już napisało nie jest wyśmienitym rokiem dla świata wrestlingu.

Dużo, aż za dużo wrestlerów umarło w tym roku, Umaga, Lance...

I jeszcze ten młody wrestler JC.

Co prawda nie znałem go z ringu, bo CZW oglądałem kilka razy i to też co ot tak o na YT jakieś walki. Także mogę Go nie kojarzyć za bardzo.

Ale człowiek to nadal człowiek, więc i tak bardzo tego żal...

Najszczersze kondolencje ode mnie dla Jego rodziny.

R.I.P JC

Opublikowano
O nie tego już za wiele. Ten rok jest pechowy jeśli chodzi o wrestling. Kolejna gwiazda mało tego młoda umiera. Nie znałem go ale tak jak piszę zawsze śmierć wrestlera boli tak samo. R.I.P. [*] :(

10771641474c446763479cb.jpg

Opublikowano
Niestety wiadomosci o smierci kolejnego wrestlera to normalka ostatnimi czasy. Niezły rok, Baileya, szkoda że tak tragicznie przerwany...
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano

W tym roku wybitnie dużo śmierci zawodników :(

J.C Bailey duża strata zwłaszcza dla podwórka cZw i IWA.

Żadne słowa tu nic nie pomogą.

Niech spoczywa w pokoju.

8/23/1983 – 8/30/2010

Opublikowano

Po prostu jestem w szoku , a tak niedawno ogladalem go w TOD 9 :(

Zegnaj :(

Opublikowano

O mój boże...26 lat?

Oczywiście, ze znakomicie go pamiętam z CZW. Gość nawet na tle innych zawodników prezentował się zajebiście. Wygląda to jak standardowe chwalenie nieżyjącego, ale prawda jest taka, że Bailey był zajebisty.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano

Czyli tak jak mówiłem, powtarza się znów taki rok jaki był jeszcze kilka lat temu, gdzie fala śmierci wśród wrestlerów była niesamowita...

Tak jak wspomniał Euz, Bailey to przede wszystkim świetny wrestler, który w ringu wyprawiał cuda i nie chodzi tu tylko o przyjmowanie bumpów, bo w normalnych walkach, gdzie nie było żadnego gimmicku też czuł się jak ryba w wodzie. Pamiętam jego świetne walki z CZW, czy świetne runy z pasem w IWA-MS, pamiętam jak walczył u boku nieżyjącego już Chrisa Ca$ha. Jako, że nie widziałem ostatniego, wygranego przez niego King of the Deathmatch 2010 to po prostu muszę jak najszybciej nadrobić zaległości...

Too Hardcore for a Gimmick JC.

RIP.

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Niestety spotkała nas jeszcze jedna śmierć... Tym razem zmarł Syn założyciela CZW Johna Zandiga... Mam nadzieję, że jakiś mod doda to do newsów... Ogromne wyrazy współczucia dla najbliższych... R.I.P :sad:

10987452954c9f13205297d.jpg

Opublikowano
Niestety spotkała nas jeszcze jedna śmierć... Tym razem zmarł Syn założyciela CZW Johna Zandiga... Mam nadzieję, że jakiś mod doda to do newsów... Ogromne wyrazy współczucia dla najbliższych... R.I.P :sad:

JC to nie jest syn Zandiga, coś musiało Ci się pomieszać.

Opublikowano

JC to nie jest syn Zandiga, coś musiało Ci się pomieszać.

Ale ja nie piszę o JC!!! Zmarł syn Zadinga, ale to nie JC... Nie pamiętam jak się nazywa...

10987452954c9f13205297d.jpg

Opublikowano
  • Autor
Niestety ale jest to prawda bowiem Whacks informował o tym na facebooku. Jeśli się nie mylę, syn Zandiga popełnił samobójstwo ale nie chce nikogo wprowadzać w błąd.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
Opublikowano
Ale ja nie piszę o JC!!! Zmarł syn Zadinga, ale to nie JC... Nie pamiętam jak się nazywa...

Nie ma się co irytować, napisałeś to wcześniej w taki sposób jakby to chodziło o Baileya i źle to odczytałem. ;)