Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Nowa Era WWE

Heib

Kto Waszym zdaniem powinien odpaśc z NXT?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Waszym zdaniem powinien odpaśc z NXT?

• Kaval
      2
    • Alex Riley
      8
    • Michael McGillicutty
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

Sobota, 28 sierpień, 2010 r.

Dzień rozpoczynał się obiecująco, o godzinie 10:00 wstałem, ubrałem się i zjadłem śniadanie. Oglądałem w Internecie walkę Shawna Michaelsa z Undertakerem na Wrestlemanii XXVI, gdzie wtedy Shawn zakończył karierę. Po tej walce zadzwonił mój bliski przyjaciel, Vince McMahon chcąc umówić się na spotkanie. Zgodziłem się i zapytałem, gdzie mu pasuje się spotkać. Odpowiedział, że możemy się spotkać w restauracji przy ulicy Arna Andersona o godzinie 15. Przystałem na jego propozycję. Wybiła godzina 15. Kiedy przyszedłem, Vince już czekał. Zapytałem się go, o co chodzi, a on odparł, że WWE już go tak bardzo nie interesuje jak kiedyś i zaproponował mi, abym zajął jego stanowisko. Bez namysłu się zgodziłem, ponieważ jestem wiernym fanem WWE. Uścisnęliśmy sobie dłoń i rozeszliśmy się w swoje kierunki.

Niedziela, 29 sierpień, 2010 r.

Nazajutrz, idąc do swojego nowego biura złapała mnie zgraja paparazzi, chcąc, abym udzielił im wywiadu. Dla świętego spokoju zgodziłem się, a na drugi dzień wywiad ten ukazał się w gazecie:

- Witam.

- Witam.

- Czy przygotowuje Pan jakieś poważniejsze zmiany po objęciu WWE?

- Nie, raczej nie. Na sam początek zamierzam pozostawić wszystko jak jest, później się zobaczy.

- A czy planuje Pan zatrudnić jakiegoś nowego wrestlera?

- Jeżeli byłby ktoś z lepszych zawodników zainteresowany, to tak.

- O kim mowa?

- Shelton Benjamin i Jeff Hardy - to ci, których aktualnie obserwuję.

- Jaki będzie Pan preferował sposób na walki?

- Będę dawał w miarę równe walki.

- A czy zamierza Pan zatrudnić nowych generalnych managerów?

- Na RAW Bret Hart straci posadę, zostanie on komentatorem, a na SmackDown to samo stanie się z Teddy'm Longiem. Kogo zatrudnię? Tego dowiecie w najbliższych galach.

- Dziękuję za rozmowę.

- Dzięki.

Poniedziałek, 30 sierpień, 2010 r.

Jak wiadomo poniedziałek to dzień RAW, a więc zacząłem się przygotowywać do tej gali. Nie ukrywałem, że byłem bardzo przejęty i zestresowany. A więc postanowiłem zrobić walki na dzisiejsze RAW. Po show byłem już trochę bardziej wyluzowany, jednak obawiałem się wyników walk, w końcu jestem jeszcze niedoświadczonym managerem. Postanowiłem zakupić gazetę. Przeglądając ją zauważyłem opisy wszystkich walk:

Monday Night Raw, 30 sierpień, 2010 r.

Zack Ryder vs Goldust

Witamy państwa ze Staples Center w Los Angeles, które gości dzisiaj RAW! Wraz ze mną komentatorem jest Matt Striker. Witam Państwa, przypomnijmy sobie kilka rzeczy z największej gali lata - SummerSlam. Widzimy urywek walki Kane'a z Mysterio o pas WH... Ooo, maybe, ooo, tell me... Słyszymy już muzykę wychodzącego do ringu Zacka Rydera, który zmierzy się dziś z Goldustem. Zack Ryder w już w ringu, teraz czeka tylko na Goldusta. I zrobiło się złoto! Goldust pewnie kroczy do ringu. Jest już w nim. Spójrz, jak na siebie zaciekle patrzą. I doszło do zwarcia, w którym wygrał Goldust. Irish Weep od Goldusta i Back Body Drop! Goldust pokazuje publiczności, że on jest lepszy, jednak kontra i uderzenie pomiędzy nogami. Goldust zwija się z bólu. Teraz Zack Ryder przejmuje kontrolę. Irish Weep w narożnik. Bierze rozbieg i... nie trafia! Goldust jest szybszy. Próbuje pinu! 1... 2... Jednak nie! Ryder się podnosi. Kolejny Irish Weep od Goldusta i... podwójny Clothes Line! Leżą zmęczeni. Ryder wstaje pierwszy. Odbija się od lin i... Zack Attack! To musi być koniec. 1... 2... 3! Ooo, maybe...

Zwycięzca: Zack Ryder

Nowy Generalny Manager RAW!

Heib przedstawia nowego GM RAW... Widzimy już w ringu tego, który zastąpił Vince McMahona, ale co on ma do ogłoszenia? Posłuchajmy:

- Zaraz przedstawię wam nowego Generalnego Managera RAW! Ale przedtem zapraszam na ring Breta Harta. Bret Hart już w drodze na ring... Bret, niestety, stało się. Zwalniam Cię z funkcji GM RAW, ale możesz być komentatorem, zgadzasz się?

- Wiesz, Heib? Chcę coś znaczyć dla WWE. Powiem to w stylu Steve'a Austina - "Hell Yeah".

- Panie i panowie! Nowym komentatorem na RAW jest Bret ''The Hitman'' Hart!

- A teraz do rzeczy. Bret, możesz zejść z ringu i zasiąść za stołem komentatorskim. A więc nowym GM RAW jest... Hulk Hogan! I am to real american...

W drodze na ring Hulk Hogan! Wraz z Heibem ściskają sobie dłoń.

- Witaj z powrotem, Hulk. Mam nadzieję, ze podołasz zadaniu.

- Witam wszystkich! Heib, nie musisz się o mnie martwić. Ja sprawię, ze RAW będzie lepsze od SmackDown!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaawesome. I came to play... The Miz wychodzi na ring ze swym pasem i mikrofonem w ręce.

- Hogan na GM? Jeszcze czego? Hogan! Nie lubię Cię tak samo jak Breta.

- Zobaczymy... Chodź na ring, to zaraz poznasz swojego przeciwnika...

- Przeciwnika ? Miałem dzisiaj nie walczyć...

- Jednak walczysz...

Miz idzie w stronę ringu. Już jest w kwadratowym pierścieniu. Tylko kto jest jego przeciwnikiem?

Three Six Mafia!

No proszę! Mark Henry to przeciwnik The Miza, któremu mina zrzędła...

Zapraszamy na przerwę.

The Miz vs Mark Henry

Mark Henry jest już na ringu, a jego przeciwnikiem jest The Miz. Miz ucieka od walki, ale jednak dostał się w wielkie łapska najsilniejszego człowieka na świecie - Marka Henrego. WSM wrzuca go w narożnik. Nie chciałbym być teraz w skórze Miza. Mark Henry bierze rozbieg i... ooooouuuu. Miz na pewno to odczuł. Irish Weep od Marka i Clothes Line. Mark Henry wynosi Mizanina i... Skoupslam. Teraz próba World Strongest Slam... i udana! Próba pinu... 1... 2... 3! Mark Henry wychodzi zwycięsko z tego starcia.

Zwycięzca: Mark Henry

Zapowiedź walki wieczoru!

Dzisiejszą walką wieczoru będzie starcie pomiędzy Randym Ortonem, który miał szansę na SummerSlam, a zmierzy się z nim The Rated - R-Superstar, Edge. To wszystko po najbliższej walce.

Chris Jericho vs John Cena

Pierwszy na ring wychodzi Jericho. Break the Walls... Y2J jest już na ringu i czeka na swojego rywala. Drugi wychodzi John Cena i po chwili jest już na ringu. Walka zaczyna się od wymiany ciosów. Jericho zadaje potężny cios Cenie, który jest zamroczony. Chris wchodzi na narożnik i skacze na Cenę. Od razu próba pinu! 1... 2... Nie! Jericho nie zamierza zaprzestać! Odbija się od lin i... John Cena wykonuje Back Bady Drop za ring! John wchodzi na narożnik i popisuje się przed fanami, jednak zrzuca go Jericho! Szykuje się Walls Of Jericho! Cena doczołguje się do lin, jednak Y2J nie przestaje! 1... 2... 3... 4... I puścił! Cena jest bardzo zmęczony! Chris Jericho wykonuje Codebreaker'a! To musi być koniec. 1... 2... 3!

Zwycięzca: Chris Jericho

Przypomnienie przeciwników Undertakera na WrestleManii!

Undertaker jako jedyny w historii jest obecnie niepokonany na Wrestlemanii. Może się on poszczycić serią 18 zwycięstw. Jego przeciwnikami byli:

- Jimmy Snuka - 1991r.

- Jake Roberts - 1992r.

- Giant Gonzalez - 1993r.

- King Kong Bundy - 1995r.

- Kevin Nash - 1996r.

- Sycho Sid - 1997r.

- Kane - 1998r.

- Big Boss Man - 1999r.

- Triple H - 2001r.

- Ric Flair - 2002r.

- Big Show & A-Train - 2003r.

- Kane - 2004r.

- Randy Orton - 2005r.

- Mark Henry - 2006r.

- Batista - 2007r.

- Edge - 2008r.

- Shawn Michaels - 2009r.

- Shawn Michaels - 2010r.

Edge vs Randy Orton

Walką wieczoru jest walka o miano pretendenta do pojedynku o pas WWE. Szykuje się bardzo interesujący pojedynek, obaj wrestlerzy są na ringu. Obaj patrzą na siebie szyderczo. Jak wiemy ci wrestlerzy niegdyś mieli wspólny tag team - Rated RKO - który się rozpadł. Edge zaczyna od Chopa. Randy Orton wydaje się być rozdrażniony i wysyła Edge'a w narożnik. Orton rozpędza się i biegnie w Edge'a, jednak ten się odsuwa, a Randy z całym impetem uderza w narożnik. Orton wstaje i... Spear! To może być koniec! 1... 2... Jednak nie! Dropkick od Randy'ego dla The Rated R-Superstara. I szykuje się RKO! Chyba będzie po wszystkim... 1... 2... 3! Randy Orton triumfuje i na następnej gali PPV ma szansę zdobyć pas WWE w walce z Sheamusem!

Zwycięzca: Randy Orton

https://forum.wrestling.pl/topic/21843-nowa-era-wwe/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawy początek, zapowiedzi walk też dobre, szczególnie przed walka Miz'a z Henrym.

Walka wieczoru trochę za krótko opisana.

https://forum.wrestling.pl/topic/21843-nowa-era-wwe/#findComment-199420

• Urządzenie:  iPhone

Wtorek, 31 sierpień, 2010 r.

Punkt 7:00. Bylem już ubrany, najedzony i umyty. O 8:30 miałem samolot do San Francisco. Lecę tam, bo dzisiejszego dnia w tym mieście odbędzie się gala NXT. Zostało 3 żółtodziobów, a mianowicie: Alex Riley, którego uczy The Miz, Kaval, którego uczą Michelle McCool i Layla i ostatnim żółtodziobem jest Michael McGillicutty, którego mentorem jest Kofi Kingston. O godzinie 8:20 byłem już po odprawie. Czekałem już tylko na samolot. Gdy czekałem, usłyszałem przez głośniki lotniska, że samolot do San Francisco jest opóźniony o 5 minut. Kiedy poczekałem 5 minut dłużej przez głośniki usłyszałem wezwanie do samolotu. O 8:30 byłem już w samolocie. O godzinie 9:00 byłem już w San Francisco. Na lotnisku czekał na mnie Kofi Kingston, którego prosiłem, aby przyszedł, ponieważ nie znam okolicy. Doszliśmy już do hali. Podziękowałem mu za pomoc i poszedłem do swojego biura. Pora przygotować walki na dzisiejsze NXT. Zostały już tylko 3 żółtodzioby, a za tydzień będzie już finał.

Alex Riley vs Vladimir Kozlov

Pierwszą walką jest starcie potężnego Rosjanina z Alexem Rileyem. Oczywiście bezapelacyjnym faworytem w tym starciu jest Kozlov, jednak Alex nie podda się bez walki. Obaj są już w ringu. Kozlov zaczyna od potężnego kopnięcia, Alex leży. Irish Weep od Vladimira, jednak żółtodziób z NXT wykonuje unik, jednak dostaje Big Boota! The Moscow Mauler podnosi swojego rywala i wykonuje mu Scoop Lift! To musi być koniec! 1... 2... 3! Alex Riley odnosi porażkę!

Zwycięzca: Vladimir Kozlov

Nexus atakuje Kozlova!

Po wygranym pojedynku Vladimira Kozlova zaatakowało go Nexus! Wade Barrett wraz z Michaelem Tarverem i Heath'em Slaterem szybko go powalili, a Justin Gabriel wykonał 450 Splash! Następnie wszyscy z siedmioosobowej grupy zaczęli kopać Rosjanina, po czym uciekli do szatni.

The Miz vs Kofi Kingston

S.O.S! Kofi Kingston już w drodze na ring. Jest ciepło witany przez publiczność. Jest już w ringu, wchodzi na narożnik i coś dla fanów, czyli BOOM! BOOM! BOOM! Aaaaaaaaaaaaaaaawesome. I Came to play! The Miz wraz ze swym uczniem idzie do ringu, Kofi czeka na niego. Kiedy Miz jest w ringu, słychać gong. I... zwarcie. Kofi jest w defensywie. Kiedy Miz nie patrzy, tylko jest zajęty popisami, Kofi atakuje go od tyłu. Teraz seria kopnięć w nogi od Kofiego Kingstona. Irish Weep od Kofiego i Drop Kick w twarz. Szykuje się Boom Boom! Kofi w powietrzu... i Miz się odsuwa! Mizanin próbuje szczęścia po błędzie Kofiego. 1... 2... Nie! Irish Weep w narożnik, tym razem Miz rozdaje karty. "Awesome One" bierze rozbieg i Clothes Line! Szykuje się Skull-Crushing Finale... I tak jest! 1... 2... 3! I Came To Play...

Zwycięzca: The Miz

Przypomnienie NXT poprzedniego sezonu

Wade Barrett, David Otunga i Justin Gabriel na ringu. Zaraz zobaczymy głosowanie fanów.

1. Wade Barrett

2. David Otunga

3. Justin Gabriel

Justin jest załamany. Bierze mikrofon i mówi:

- Dziękuję wszystkim za to, że mogłem trenować z Wami. Dziękuję WWE, a przede wszystkim dziękuję Mattowi Hardemu, który cały czas mi pomagał i mogłem na niego liczyć.

Po tych słowach zaczyna się walka David Otunga vs Wade Barrett.

Po kilku minutach walki aktualny lider Nexusa wygrywa, teraz ostateczne głosowanie. Matt Striker trzyma mikrofon i mówi:

- Zwycięzcą pierwszego sezonu NXT jest... Wade Barrett!

Barrett jest zadowolony ze zwycięstwa, tak samo jego mentor Y2J Chris Jericho, David Otunga trochę smutny z porażki, ale musi się z nią pogodzić.

Evan Bourne vs Michael McGillicutty

Obaj wrestlerzy są już na ringu i czekają już tylko na pierwszy gong. I zaczęli! Zaczęło się od zwarcia, które wygrał Michael McGillicutty. Jego rywal leży na ringu, a on sam go kopie. I Rolling neck snap od Michaela! Przypina. 1... 2... Nie! Evan Bourne bierze się w garść. Headscissors takedown dla Michaela! Enzuigiri! Bourne wchodzi na narożnik. I Air Bourne! To będzie koniec! 1... 2... 3!

Zwycięzca: Evan Bourne

Wspólna gra braci

Jeff Hardy wraz ze swoim bratem, Mattem postanowili zagrac w SmackDown vs Raw 2010. Grali oni sobą, a zwyciężył Jeff Hardy przez Swanton Bomb. Przypomnijmy, że Jeff Hardy w jednym z wywiadów wyrażał chęc powrotu do WWE.

Kaval vs JTG

Przed nami walka wieczoru! Dzisiejszym Main Eventem będzie starcie pomiędzy Kavalem, a bratem Shada - JTG. Joł, joł, joł, joł.. Słyszymy muzykę JTG, który idzie w stronę ringu. Jest już na nim. Teraz kolej na Kavala.. Już słychac jego muzykę, wychodzi wraz z Lay-Cool. Kaval jest na ringu, wie, że ma trudne zadanie. I słychac gong, zaczynają od zwarcia, JTG jest w defensywie. Kaval przewraca rywala Schoulder Blockiem. Kaval kopie rywala po ciele. Wchodzi na narożnik, jest na drugiej linie, już na trzeciej.. Szykuje się Flying Elbow. Kaval jest już w powietrzu i JTG błyskawicznie się odsuwa. Teraz on przejmuje inicjatywę. JTG odbija się od lin i wykonuje Splash na Kavala. JTG podnosi swego rywala, Irish Weep w narożnik. JTG podchodzi do Kavala, kładzie go na trzeciej linie.. co on szykuje ? Ooo nie.. SUPLEX z narożnika.. to bardzo bolesna akcja, dlatego powtarzamy - Nie róbcie tego w domu. Tymczasem na ringu JTG próbuje pinu.. 1.. 2.. NIE ! Kaval miał jeszcze troche siły. JTG po raz kolejny podnosi swojego przeciwnika. Irish Weep od JTG, Kaval odbija się od lin i Clothesline od żółtodzioba. Do czego szykuje się Kaval ? Multiple kick variations !!!!!!!!!! Teraz Kaval próbowac kończyc walkę. Ki Krusher / Ki Krusher '99 Ta walka może się już skończyc.. 1.. 2.. 3.. !! Zwycięzcą jest Kaval !!! Ma wielkie szanse aby utrzymac się dalej w NXT.

Zwycięzca: Kaval

Środa, 1 wrzesień, 2010 r.

Dzisiejszego dnia nic nie było, więc mogłem się wyspac. Wstałem o godzinie 10:30. Zjadłem śniadanie, umyłem się i ubrałem. Na godzinę 12 umówiłem się ze Skipem Sheffieldem w szpitalu, w którym leży. O godzinie 12 byłem już w jego pokoju. Przywitaliśmy się, spytałem się go jak się czuje, a on, że nie jest dobrze. Powiedział, że cały czas boli go noga. Pytał się o to jak żyję i co się dzieje w WWE. Pytał się także o swoich partnerów z Nexusa. Tak z nim rozmawiałem dwie godziny, że zapomniałem o obiedzie. Powiedziałem mu, że już idę i, że ma wracac szybko do zdrowia. W domu byłem o 14:30. Zrobiłem sobie obiad. O 15 obiad miałem już zjedzony. Postanowiłem zagrac sobie w SmackDown vs Raw 2010 na konsoli Play Station 3. Zagrałem kilka walk i zobaczyłem, że jest już 18:30. Postanowiłem włączyc swojego laptopa, aby obejrzec wczorajsze NXT. Podczas oglądania zachciało mi się spac, więc wyłączyłem laptopa i poszedłem spac, bo jutro pracowity dzień - Superstars.

Czwartek, 2 wrzesień, 2010 r.

Godzina 9:00. Byłem już ubrany, umyty i najedzony. O 10:30 miałem już samolot do Bostonu. Lecę tam, ponieważ dzisiejszej nocy będzie WWE Superstars. O 12:00 byłem już w Bostonie. Do hali pojechałem taksówką. Powitałem pracowników, asystentów i gwiazdy WWE. Poszedłem do swojego gabinetu. Włączyłem swojego laptopa i zobaczyłem ratingi RAW i NXT. Trochę pooglądałem RAW z 28 sierpnia. Po oglądnięciu całej gali poszedłem na obiad. Zjadłem dobry obiadek. Po obiedzie poszedłem zobaczyc jak idą przygotowania do dzisiejszego Superstars. Było jeszcze trochę do dopracowania, więc poszedłem do gabinetu. Chwilę siedziałem w ciszy aż tą ciszę przerwał MVP. Zapukał do mych drzwi. Pozwoliłem mu wejśc i kazałem usiąśc. Zapytałem się go, co go do mnie sprowadza. On zapytał się mnie czy może walczyc na dzisiejszej gali. Przystałem na jego propozycję i powiedziałem, że będzie mógł się zmierzyc z Drew McIntyrem. MVP zgodził się na to. Poszliśmy razem na halę. Była godzina 19:00. Wszystko było już gotowe. Przychodzili także pierwsi fani, którzy zasiadali w pierwszych rzędach. Po ocenie dekoracji poszedłem do gabinetu słuchac muzyki. Muzyki słuchałem do 20:00. O 20:05 przygotowywałem kartę z dzisiejszymi walkami. Pierwszą walką na Superstars jest starcie pomiędzy Yoshim Tatsu, a Goldustem.

Yoshi Tatsu vs Goldust

Pierwszy wychodzi przy wesołej muzyce Japończyk Yoshi Tatsu szedł do ringu witając się z fanami. Kiedy już doszedł, to zrobiło się złoto na arenie. Do ringu szedł Goldust, który przypomnijmy na RAW odniósł porażke przeciwko Zackowi Ryderowi. Słyszymy już pierwszy gong. Yoshi Tatsu przed pojedynkiem się popisuje, ale Goldust od razu ruszył do ataku. Na początek seria uderzeń z prawej ręki, w końcu jedno z mocniejszych uderzeń, po których Yoshi upadł na ziemię. Goldust osłabia lewą rękę Yoshiego Tatsu. Goldust zapina ArmBar. Yoshi krzyczy z bólu, ale doczołguje się do lin i sędzia jest zmuszony do Rope Break'u. Jednak Goldust nie chce puścic i sędzia odlicza.. 1.. 2.. 3.. 4.. i puszcza. Goldust odwraca się plecami do Yoshiego Tatsu, aby pokazac publiczności, że to on jest w stanie wygrac z Yoshim, ale nie można się odwracac tyłem do Yoshiego Tatsu, gdyż on potrafi zaatakowac od tyłu. Yoshi wykonuje Bulldoga i to on zapina ArmBar. Goldust krzyczy, ale się nie poddaje. Tatsu w końcu puszcza Goldusta. Akcja znów przenosi się na piętro. Irish Weep od Yoshiego Tatsu w narożnik. Japończyk wskakuje na drugą linę i uderza Goldusta 10 razy. Wraz z nim odlicza publicznośc. Tatsu szykuje się do Roundhouse kick i Yoshi dopina swego. Teraz wystarczy już tylko odliczyc. 1.. 2.. 3.. !! Yoshi Tatsu przy uciesze publiczności triumfuje.

Zwycięzca: Yoshi Tatsu

Powrót Edge'a na Royal Rumble

Przypomnijmy sobie Royal Rumble 2010. Kiedy było 10 sekund do wyjścia dwudziestego dziewiątego zawodnika, fani myśleli o czyimś powrocie i się nie pomylili. Dwudziestym dziewiątym zawodnikiem na Royal Rumble 2010 był The Rated R-Superstar Edge. Wracajmy już do ringu i prosimy - nie próbujcie tego w domu!

Drew McIntyre vs MVP

Tic Tac, Tic Tac, Tic Tac... Słyszymy wychodzącego do ringu MVP, który zmierzy się dziś ze Szkotem Drew McIntyre'm. MVP jest już w ringu. Teraz tyhlko Drew McIntyre. Broken Dreams... I Drew błyskawicznie pojawia się w ringu. McIntyre odbija się od lin i Big Boot dla MVP. Drew zaciąga swojego rywala do narożnika, bierze jego nogi za ring i uderza jedną z nich w metalowy narożnik. I jeszcze raz! Teraz Drew kopie obolałą nogę MVP. Jak wiemy z tego jest słynny Szkot. Wykonuje Irish Weep i potężny Clothesline dla MVP. I po raz kolejny McIntyre znęca się nad kontuzjowaną nogą Montela. Drew McIntyre wchodzi na narożnik i skacze na nogę MVP. MVP wstaje, jednak Drew wykonuje mu Facebustera! I co się dzieje?! Dudebusters błyskawicznie wkracza na ring i biją MVP! Drew McIntyre zostaje zdyskwalifikowany, MVP wygrywa ten pojedynek przez DQ! Drew rozdrażniony takim obrotem spraw atakuje z krzesła Dudebusters! Hulk Hogan wkracza na ring i odpędza McIntyre! Ależ było groźnie...

Zwycięzca: MVP

Metryczka HBK Shawna Michaelsa

Zadebiutował w 1984 roku w federacji Mid-South Wrestling. Następnie przeniósł się do Texas All-Star Wrestling i do American Wrestling Association (1986r.), w której zaczął odnosić pierwsze sukcesy. W 1988 roku opuścił AWA i podpisał kontrakt z World Wrestling Federation (WWF). W 1998 roku doznał kontuzji podczas walki z Markiem Williamem Callawayem, co wyeliminowało go z uprawiania sportu na cztery lata. W 2002 roku powrócił do WWE. Podczas Slammy Awards 2009 Shawn odebrał statuetkę za walkę roku 2009 z Callawayem na WrestleManii XXV. Karierę zakończył na gali RAW w 2010 roku.

John Morrison & R-Truth & The Great Khali vs. Straight Edge Society

Straight Edge Society idą do ringu, ale za to bez Sereny, która została zwolniona z niewyjaśnionych przyczyn. Teraz czekamy tylko na tych trzech zawodników ze strony RAW. Można powiedziec, że to jest starcie Raw vs SmackDown. I słychac już muzykę The Great Khaliego, który doszedł do ringu i się zatrzymał. Czekamy tylko na.. Whats Up? no właśnie, na R-Trutha, który jest spontanicznie witany przez fanów. Teraz John Morrison, ale cisza... Gdzie jest John Morrison ? Widzimy na tritantronie Nexusa

[WB]: Widzicie tutaj mnie i moją ekipe, która znęca się nad Johnem MorrisonemWięc będzie to starcie Handicapowe 2 vs 3 Powodzenia..

Więc możemy zacząc ! Na ringu jest The Great Khali wraz z Lukem Gallowsem. The Great Khali pewnie stoi naprzeciw Luke'a Gallowsa, który rzuca się zaciekle na Indianina, lecz ten wrzuca go w narożnik. The Great Khali podchodzi do narożnika i dwoma potężnymi łapskami chwyta Luke'a za szyje i kładzie go na trzeciej linie. Khali wciąż trzyma i zrzuca go z tej liny. TGK wykonuje zmiane ze swym partnerem, R-Truthem. R-Truth jest już w kwadratowym pierścieniu. Podnosi Luke'a, ale on mu się wyślizguje i udaje mu się wykonac zmiane! Na ring teraz wejdzie CM Punk. CM Punk przejmuje kontrole nad Truthem. CM Punk szykuje się do Double underhook backbreaker. Iii tak jest ! Od razu próba pinu 1.. 2.. NIE ! The Straight Edge Superstar szykuje się do Go To Sleep(GTS). I tak się stało !!!! Wątpie, aby R-Truth się podniósł 1.. 2.. 3.. !!! Straight Edge Society odnosi zwyciestwo !!!

Zwycięzcy: Straight Edge Society

Wywiad z MVP

- Witam.

- Siema.

- Jak się czujesz po dzisiejszym zwycięstwie?

- Czuję się dobrze, ale to nie było wywalczone zwycięstwo. Drew przeważał, ale gdyby nie te pieprzone Dudebusters bym przegrał, ale cieszę się za zwycięstwa.

- A co z Twoim kolenem?

- Lekarze stwierdzili u mnie skręcenie kolana. Będę wykluczony z walki co najmniej na 4 gale.

- Dlaczego nie dawałeś sobie rady z Drew? Co poszło nie tak?

- Za bardzo zlekceważyłem rywala. Drew to dobry wrestler i dał mi lekcję. Co poszło nie tak? Praktycznie wszystko.

- Sporo ostatnio się mówi o Twoim założeniu tag-teamu z Christianem. Czy to prawda?

- Nie wiem. Christian i ja nie rozmawialiśmy od miesiąca, więc szanse na założenie tag-teamu są niewielkie i na dodatek ta kontuzja...

- Dziękuję za rozmowę i życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.

- Dzięki wielkie.

Rey Mysterio vs The Miz

Booyaka, Booyaka, 619... I do ringu wychodzi kochany przez publicznośc Rey Mysterio. Wchodzi na narożnik i zeskakuje z niego saltem w tył. Aaaaaaaaaaaaaaawesome. I came to play... I wychodzi The Awesome One, jest już w ringu. Zaczyna się od zwarcia, które wygrywa The Miz. Irish Weep w stronę narożnika od Miza i Swinging corner clothesline dla Reya. Kolejny Irish Weep od Mizanina i West Coast Pop od Reya Mysterio[/i]! Mysterio wchodzi na narożnik i Frog Splash. Szykuje się 619! The Miz jest na linach, gdy Rey chce go kopnąc, Miz łapie go za nogę i go podcina. The Miz wykonuje Reyowi Łamacza Szczęk. Clothesline i Back Bady Drop dla Mysterio za ring, w dodatku na stół komentatorski! 1... 2... 3... 4... 5... 6... I Rey jest już na ringu. Miz popisuje się i nie zauważa, że Mysterio jest już w ringu. Rey wchodzi na trzecią linę i Hurricanranna dla Mizanina. Szykuje się 619! I tak się właśnie dzieje. Rey przypina! 1... 2... 3! Mysterio jest górą w tym pojedynku!

Zwycięzca: Rey Mysterio

Zapowiedź walki wieczoru!

W walce wieczoru zmierzy się dwójka bardzo dobrych wrestlerów, a mianowicie mistrz WWE - Sheamus oraz The All American American - Jack Swagger. Faworytem tego pojedynku mimo wszystko jest Sheamus, jednak kto będzie górą - tego dowiecie się za chwilę. Zapraszamy na przerwę!

Trenuję codziennie. Tysiące godzin przygotowań. Coś może pójśc nie tak w każdym momencie.

Triple H: "Wykręciłem nogę w kolanie."

Rey Mysterio: "Przeszedłem 5 operacji na lewe kolano."

John Cena: "Zerwałem mięsień klatki piersiowej."

Batista: "Oderwałem mięsień od kości."

Edge: "Zadałem sobie pytanie - czy powrócę?"

Prosimy: nie próbujcie tego w domu!

Sheamus vs Jack Swagger

To już ostatnia walka na dzisiejszym Superstars! Na ring pierwszy wychodzi Jack Swagger. Już znajduje się na ringu. Teraz widzimy Mistrza WWE, Sheamusa, który dumny ze swojego pasa spogląda na Swaggera. Przypomnijmy, że Sheamus po raz pierwszy walczy z Jackiem Swaggerem. Słyszymy już gong. Celtic Warrior atakuje Cloheslinem, The All American American pada na mate. Sheamus podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu Vertical Suplex. Swagger zwija się z bólu. Sheamus wykorzystuje i kopie go po całym ciele. Swagger zdołał skontrowac! Jack Swagger odbija się od lin ii się nadział na Bicycle Kick. Teraz na pewno będzie koniec.. 1.. 2.. jednak nie! Celtic Warrior podniósł swojego rywala. Szykuje się Celtic Cross i tak się stało ! Teraz to już tylko kwestia czasu, kiedy Sheamus przypieczętuje swoje zwycięstwo. Celtic Warrior wynosi Jacka Swaggera pod Crucifix Powerbomb i tak jest ! Jeszcze Sheamus podnosi Swaggera i.. Bicycle Kick !!! To musi być koniec.. 1.. 2.. 3.. !!! Sheamus, mistrz WWE odnosi zwycięstwo, można powiedzieć, ze w latwym pojedynku !

Zwycięzca: WWE Champion, Sheamus

Piątek, 3 wrzesień, 2010 r.

Dzisiaj o godzinie 10:00 byłem już w swym biurze. Dzisiaj jest SmackDown, które gości dzisiaj w Nowym Yorku. Dzisiaj zostanie wyłoniony pretendent do pasa Interkontynentalnego! Wiemy już, że pretendent do pasa World Heavyweight jest już wyłoniony. Na Night of Champions Kane będzie bronił swojego pasa przeciwko swemu bratu, czyli The Undertakerowi. Po krótkiej notce poszedłem zobaczyc jak idą przygotowania do dzisiejszej gali SmackDown. Zobaczyłem, że jest jeszcze sporo do przygotowania. Poszedłem się pokręcic po budynku. Kiedy szedłem jednym z korytarzy, spotkałem Jeffa Hardego, który mnie szukał. Powiedziałem mu, żeby poszedł ze mną do mojego gabinetu i tam wszystko obmówimy. Kiedy już doszliśmy, kazałem mu usiąśc i się zapytałem co go do mnie sprowadza, a on mi odparł, że chce wrócic do WWE. Zapytałem się go kiedy możemy podpisac kontrakt, on odpowiedział, że możemy nawet i teraz. Więc dałem mu do podpisania kontrakt. Zapytał się, kiedy może zacząc. Ja mu odpowiedziałem, że jak da radę, to może i nawet dzisiaj. Jeff powiedział, że zdąży na dziś. Więc Jeff wraca do WWE do rosteru SmackDown. Po tej rozmowie poszedłem z Jeffem na obiad. Zjedliśmy wspólnie dobry obiad. Po obiedzie Jeff Hardy powiedział, że musi już leciec, i że dzisiaj się pojawi. Była już godzina 16:00. Poszedłem zobaczyc jak idą przygotowania. Było do przygotowania kilka szczegółów, ale wszystko szło pomyślnie. Poszedłem do swojego gabinetu oglądac mecz Manchester United - Chelsea Londyn. Tak czas zleciał do 18:30. Na hali było wszystko gotowe. Już przychodzą pierwsi fani WWE. Po ocenie wystroju hali poszedłem do gabinetu słuchac muzyki. Była już godzina 20:00. Trzeba było już przygotowywac walki. Pierwszą walką było starcie pomiędzy Drew McIntyrem a JTG. Ta walka już za chwilę.

Drew McIntyre vs JTG

Witamy państwa na gali SmackDown! Dzisiejszej nocy poznamy przeciwnika Dolpha Zigglera na nadchądzącej gali PPV Night of Champions! Joł, joł, joł, joł.. Na ring wychodzi już JTG, który przypomnijmy, że na NXT przegrał ze wschodzącym talentem - Kavalem. Broken Dreams.. Drew McIntyre idzie do ringu wygwizdywany przez fanów. Drew jest już na ringu. I słyszymy gong. Drew rzuca się na swojego rywala. Mocno uderza go w twarz. JTG leży na macie. McIntyre kopie po całym ciele swego przeciwnika. McIntyre podnosi swojego rywala. Wykonuje mu Irish Weep i JTG otrzymał potężnego Big Boota. McIntyre próbuje pinu. 1... 2... Nie! JTG odskakuje mimo męczących akcji. McIntyre próbuje wziąc JTG pod Double Underhook DDT, jednak JTG się wykręca i atakuje Schoulder Blockiem Drew McIntyre'a. McIntyre leży na środku ringu. Błyskawicznie się podnosi. Nie da sobą miatac. Bierze JTG w narożnik. McIntyre zadaje 10 ciosów w głowę. JTG się przewraca. Kolejna próba Double Underhook DDT. Tym razem udana! Od razu próba pinu. 1... 2... Nie! Drew McIntyre jest zdruzgotany. Akcja przenosi się za ring. McIntyre bierze głowę JTG i uderza ją w metalowy narożnik. Sędzia odliczył już do pięciu. McIntyre wrzuca JTG do ringu. Po chwili on sam do niego wchodzi. Kolejna próba Double Underhook DDT. I udana!!! Teraz walka musi się skończyc. 1... 2... 3! Drew McIntyre odnosi zwycięstwo.

Zwycięzca: Drew McIntyre

Zapowiedź walki wieczoru

W dzisiejszej walce wieczoru zmierzą się Undertaker z Reyem Mysterio. Przypomnijmy, że przez Reya Mysterio Undertaker miał złamany nos, więc dzisiejszego wieczoru Undertaker będzie miał rewanż. Zapraszamy na przerwę.

Matt Hardy vs Luke Gallows

Witamy na drugiej walce na dzisiejszej gali SmackDown, w której zmierzą się Matt Hardy oraz Luke Gallows. Lekkim faworytem tej walki jest Matt Hardy, jednak nie można przekreślac Luke'a Gallowsa, poneważ jest on bardzo groźny. Obaj zawodnicy są już w ringu. Walka zaczyna się od zwarcia, które wygrywa Luke Gallows. Hardy leży na macie, a Gallows odbija się od lin i całym swoim ciężarem ciała skacze na Matta. To musiało bolec! Po kilku sekundach Hardy wstaje, jednak dostaje solidnego Big Boota! Gallows przypina! 1... 2... Nie! Teraz Matt przejmuje inicjatywę i Irish Weep dla Gallowsa. I podwójny Clothesline! Obaj leżą na macie, sędzia odlicza. 1... 2... 3... i Matt Hardy wstaje. Wykonuje Moonsault, jednak Luke się odsuwa! Gallows pomaga wstac Hardemu, Irish Weep i Belly to Belly Suplex od Gallowsa. Od razu próba pinu! 1... 2... Nie! Hardy wstaje i wykonuje Irish Weep w narożnik. I... Corner clothesline od Hardego. Matt Hardy sygnalizuje Twist of Fate. I tak się dzieje! To będzie koniec! 1... 2... 3! Matt Hardy wychodzi z tego starcia zwycięsko, ale co to? Straight Edge Society wbiega na ring i atakuje Matta Hardego, ale po chwili na pomoc przybiega mu jego brat - Jeff! Gallows ucieka i CM Punk z Joeyem Mercurym muszą sobie radzic sami! The Hardys bez problemów daje sobie radę z Straight Edge Society. Czy to wielki powrót Jeffa?

Zwycięzca: Matt Hardy

Jeff Powraca!

Widzimy wychodzącego do ringu Heiba, który ma coś do ogłoszenia!

- Panie i panowie! Jeff Hardy powraca w wielkim stylu! Dziś będzie miał szansę zmierzyc się z Kofim Kingstonem o miano pretendenta do tytułu mistrza Interkontynentalnego Dolpha Zigglera.

I am perfection...

- Dlaczego dajesz walki o miano pretendenta do mojego tytułu, jak sam wiesz, że jestem najlepszy w tym brandzie?!

- Dla Ciebie jestem pan, więc, Ziggler! Twoim przeciwnikiem będzie...

Go! Just Close Your Eyes...

Zapraszamy na walkę, ale to po przerwie.

Christian vs Dolph Ziggler

Christian i Ziggler są już w ringu. Ziggler atakuje Christiana mocnym kopnięciem w udo. Christian na pewno to odczuł!! Ziggler cały czas osłabia lewą nogę Captaina Charisma. Ziggler wykręca nogę Christiana, jednakże ten się nie poddaje. Irish Weep od Zigglera i Dropkick od Christiana. Christian próbuje pinu. 1... 2... Jednak nie! Christian podnosi mistrza Interkontynentalnego i wykonuje mu Multiple DDT variations. Christian zagrzewa publicznośc klaszcząc w ręce, a zarazem sygnalizując Killswitch. I tak jest. Od razu próba pinu. 1... 2... 3! Go! Just Close Your Eyes...

Zwycięzca: Christian

Przedstawienie nowego Generalnego Managera SmackDown!

Heib idzie do ringu! Po raz kolejny ma coś do ogłoszenia. Ogłaszam, że Theodore Long zostaje zwolniony z funkcji Generalnego Managera SmackDown. Jego miejsce zajmie WWE Hall Of Famer Shawn Michaels !! Sexy Boy...!! The Main Event, The Icon, Mr. WrestleMania, Headliner. Showstopper jest nowym Generalnym Managerem SmackDown! Shawn Michaels podaje rękę Heibowi.

- Ja, HBK Shawn Michaels sprawię, że SmackDown będzie zdecydowanie lepsze od RAW. Nie obawiam się rywalizacji z Hulkiem. A teraz dokończymy show. Przed nami walka o miano pretendenta do pasa Interkontynentalnego.

Jeff Hardy vs Kofi Kingston

S.O.S... I wychodzi Kofi Kingston! Wita się z fanami i szybko wbiega na ring i czeka już tylko na swojego rywala. I wychodzi Jeff Hardy! Fani skandują jego nazwisko! Witają go bardzo ciepło. Jeff jest już na ringu. Walka zaczyna się od wymiany ciosów. Jeff Hardy zadaje potężny cios Kofiemu, który jest oszołomiony. Hardy odbija się od lin i skacze na Kofiego. Wchodzi na narożnik i sygnalizuje Swanton Bomb! Skacze z narożnika, ale Kingston się odsuwa. Teraz Jamajczyk przejmuje inicjatywę. Szykuje się Boom Boom Drop! I tak się właśnie dzieje! Kofi przypina. 1... 2... Nie! Hardy nie zamierza się tak łatwo poddac. Irish Weep dla Kofiego i Back Bady Drop. Hardy sygnalizuje Twist of Fate. I tak się właśnie dzieje! Teraz młodszy z braci Hardych wchodzi na narożnik i wykonuje Swanton Bomb! To musi byc koniec! 1... 2... 3! To był wymarzony powrót dla Jeffa! Jeff Hardy zmierzy się z Dolphem Zigglerem na Night of Champions!

Zwycięzca: Jeff Hardy

Kane rozwozi pizzę!

Niektórzy fani zobaczyli, że Kane rozwozi pizzę ludziom, którzy ją zamówią. Informacje są pewne.

Big Show vs Kane

Czas na ostatni pojedynek przed walką wieczoru. Obaj wrestlerzy są już na ringu. Są dużych gabarytów. Zaczyna się od próby sił, którą wygrywa Big Show. Największy atleta na świecie skacze na Kane'a. Nie chciałbym być teraz w skórze The Big Red Monstera! Teraz potężny Irish Weep w narożnik dla Kane'a. Kane wstaje, jednak dostaje Big Boota. Big Show próbuje liczyć. 1... 2... Jednak nie! Kane bierze się ostro do pracy. Backbreaker dla Big Showa! Kane sygnalizuje Chokeslam tak się dzieje! Kane próbuje przypiąć. 1... 2... Nie! Big Show jest mocno rozdrażniony. I Spear dla Kane'a! Big Show sygnalizuje KO Punch. The Big Red Monster wstaje i otrzymuje potężny cios! Big Show próbuje pinu. 1... 2... 3! W tej walce górą Big Show! Ale co to? W hali zgasły wszystkie światła! Jest już jasno. Na ringu The Undertaker! Wykonuje Tombstone Piledriver swojemu bratu! Ponownie gaśnie światło i po Undertakerze brak śladu!

Zwycięzca: Big Show

The Undertaker vs Rey Mysterio

I to już ostatnia walka dzisiejszego SmackDown! Booyaka, Booyaka 619... Wychodzący już do ringu Rey Mysterio zmierzy się dziś z The Undertakerem. Rey jest już na ringu. I nagle ciemno się robi !! The Undertaker swym wolnym krokiem i spokojem. Jest już na ringu, zaczynają od spojrzenia sobie w oczy. Po chwili Rey Mysterio odbija się od lin i kopie Undertakera poniżej kolan, ale Deadman atakuje podbródkowym. Mysterio został sprowadzony do parteru. Undertaker wykonuje Irish Weep i Sidewalk Slam !! Taker bierze Rey'a pomiędzy nogi.. To może znaczyć jedno ! Last Ride od Deadmana!

Undertaker podnosi Mysterio i wykręca mu rękę, szykuje się Spacer Po Linie !! I tak się dzieje !! Undertaker wynosi Rey'a pod Tombstone Piledriver!! Iii tak jest ! 1.. 2.. 3.. !! Undertaker zwycięsko wychodzi z tego starcia! Widać, że Undertaker jest gotowy do Night of Champions!!

Zwycięzca: Undertaker

https://forum.wrestling.pl/topic/21843-nowa-era-wwe/#findComment-199503

• 1 miesiąc temu...

walki dobre a poza tym midcart :???: dawaj chłopie więcej walk i będzie git
https://forum.wrestling.pl/topic/21843-nowa-era-wwe/#findComment-204815

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...