Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ Lee, 900 gala RAW, Spoilery RAW/NXT(schowane), WWE/Japoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE zmieniło nazwę nadchodzącego DVD poświęconego latającym zawodnikom. Tytuł Best of the High-Flayers zmieniono na Wrestling’s Highest Flyers. DVD wyjdzie 12 października.

Zawodniczka FCW, AJ Lee, odbyła walkę przeciwo Layli podczas live eventu SmackDown! w miejscowości Odessa w stanie Texas...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-aj-lee-900-gala-raw-spoilery.html
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na poczatku pomyslalem ze to H. Kewell ( taki pilkarz ) a nie Morrison :)
Opublikowano
na poczatku pomyslalem ze to H. Kewell ( taki pilkarz ) a nie Morrison :)

To nie Morrison tylko Drew...

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano
Przecież to nie Morrison nie poznajesz byłego IC?? Hella którego nie lubię?? Nie poznajesz McIntyera??
Opublikowano
To nie morrison tylko drew mcintyre
Opublikowano
haha ale wtopa, Morrison se powiedział lol... Przecież widać, że to McIntyre... Ale Sheamus śmiesznie wygląda a Carlito :) No autorowi newsów muszę przyznać rację, Trish jak Angelina Jolie wygląda ;]
Opublikowano
Czyli wynika z tego że AJ Lee miała by zastapić Serene na SD. Co news na Attitude to że ktoś twitter założył xD. Możliwe że Barrett wygra żeby pokazac jaki Nexus jest mocny. Szoda że Nexus przesztanie istnieć, miejmy nadzieje nie. Fajna to kaszulka Dibiase. Funaki i Michinoku przydali by się w WWE bo z Japonii tylko Yoshi jest teraz. Nie bardzo rozumiem na czym ten angle polegał? Ahh a więc to pewne że Tyler Black przechodzi do WWE. Na Raw ciekawe walki były. Katie Lea w TNA fajnie by było zobaczymy. Te nowe WWE Tag Team Championship super są, mam nadzieje że wszystkie pasy zmienią wygląd. Coś mi się wydaje że Kaval wygra NXT II. WOW to Sheamus i McIntyre heh. Nowy Carlito taki sobie tamten stary lepszy był. Trish faktycznie troche do Angliny Jolie podobna.
Opublikowano
no ja bylem pewny ze MOrisson, bo on tez byl bIC.
Opublikowano
a moz ektos powiedziec kiedy bedzie anthology of elimination chamber do sicagniecie na necie?