Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Podziały na backstage'u, kontrakty Team 3D, tryouty, rating

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak donosi Wrestling Observer w szatni TNA panuje zdecydowany podział na tych, którzy byli w TNA od jakiegoś czasu i tych, którzy przybyli do federacji za panowania Hogana i Bischoffa. Tylko Ric Flair potrafi się dogadać ze wszystkimi. Hulk Hogan nie jest przez wszystkich nielubiany, ale odczucia są takie, że do TNA sp...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-podzialy-na-backstageu-kontrakty-team-3d.html
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 661
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A ma ktos może rozpiskę ratingu z 12/08/2010? Chętnie zobaczył bym ile osób oglądało Best of 5.

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

Opublikowano
Pomyłka przy new'sie o Team 3D, x2 Devon. Hardy przyciąga widzów?? Właśnie widać.
Opublikowano
W szatni TNA naprawde nie wesoło. Gdybym ja był na miejscu wrestlerów którzy od początku tez bym się zdenerwował. Co ten RVD sobie myśli. No bo faktycznie zamiast dac czas młodym albo X-Division to tają jakieś speech'e dziadką. Katie Lea i Christina Von Eerie w TNA ciekawie się zapowiada. Ja jestem pewny że TNA i Team 3D się porozumieją, strata takiego tag teamu to wielka starata dla TNA by była. Widac ze początak iMPACT'u cieszył się najmniejszą ogladalnością ale najwiekszą ogladalnością atak Fortune i speech Dixie Carter.
Opublikowano
Nie dziwie sie. Ja tez mialem ochote przewinac caly poczatek.