Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowi zawodnicy z kontraktami WWE, Skip Sheffield, Bobby Lash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Federacja World Wrestling Entertainment ponownie podpisała kontrakt z zawodnikiem Vic Adams. Vic został zwolniony wcześniej z WWE w sierpniu 2009 roku.

W federacji Florida Championship Wrestling rozważa się połączenie w Tag Team Vica z Xavierem Woodsem (a/k/a Consequences Creed).

WWE potwierdziło również informacj...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowi-zawodnicy-z-kontraktami-wwe-skip.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tylko mało korekta RazorR King Mo został znokautowany w trzeciej a nie w pierwszej rundzie :)
Opublikowano
  • Autor
dzięki, poprawione

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Widac że WWE cały czas nabywa nowych wrestlerów do FCW widać wyraźnie jakie kierunek objeło WWE. No szkosa Skip'a był jednym z mocniejszych punktów Nexus'a. No Lashley zanotował porażke. Całkiem obficie krwawił. W takiej sytuacji walka Bobby Lasley vs Batista jest bardzo prawdopodobna. No King Mo przegrał, może go ot zbliży do WWE??
Opublikowano
No szkosa Skip'a był
No Lashley zanotował
No King Mo przegrał

Czy Ty umiesz jakoś inaczej rozpoczynać zdanie niż od zwrotu "No"? Na 6 zdań w Twoim poście połowa rozpoczyna się właśnie w ten sposób. Ach ten obecny system nauczania :/

Edytowane przez Vercyn

Opublikowano
to typowy nabijacz postow...najlepiej ignorowac :) zero merytoryki tylko pisanie glupot :>
Opublikowano
to typowy nabijacz postow...najlepiej ignorowac :) zero merytoryki tylko pisanie glupot :>

Chciałbym nadmienić ,że pisał to jako gość czyli jego post się "nie liczy" ;)

Żeby nie robić off-topu ;) Muszę przyznać,że Bobby nieźle dostał :D Kinga Mo nie ocenie ,bo nie oglądałem :D Nie znam zbytnio Vica Adamsa,ale za to Creeda świetnie i jeżeli nie dadzą mu jakiegoś drewna ,to może wyjść naprawdę dobry TT,tak jak było jak zdobył pasy z Jayem Lethalem ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano

Dobrze żeby nie było postaram się pisac bez błedów.

Sorry.

Opublikowano
Dobrze żeby nie było postaram się pisac bez błedów.

Sorry.

Postaraj się pisać z głową. Błędy mogą się przydarzyć każdemu, gorzej jak ktoś pisze bezmyślnie. Zresztą dostałeś ostatnio wiadomość ode mnie na forum na ten temat, więc dla przypomnienia przeczytaj ją sobie jeszcze raz.

Edit:

Dobrze. Postaram się pisac z głową.

Dziękuje i przepraszam adminów za problem.

I przestań za każdym razem przytakiwać, dziękować, przepraszać, itp. To nie jest gg czy inny komunikator, żebyś odpowiadał za każdym razem z takimi pierdołami.

Edytowane przez Vercyn

Opublikowano

Dobrze. Postaram się pisac z głową.

Dziękuje i przepraszam adminów za problem.

Opublikowano
Dzięki Seraphim jako jedyny chyba mnie nie skrytykowałeś. Nie myśełem że mój komentarz rozpenta takie zamieszanie.
Opublikowano

Burza w szklance wody, nie wnosząca nic do tematu.

CO do Bobyego, jakos nigdy go nie widzialem jako wiodącej postaci w StrikeForce.